How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Merhaba goddness...İstediğin kadar sorabilirsin seve seve anlatırım :-) Ben Barış beyle bir kere görüştüm, ben zaten ona olmaya kararlı gittiğim için bir tek görüşme benim için yeterli oldu...Ameliyat öncesine gelince, ameliyattan bir gün önce İstanbul'a gittim. Çünkü yapılması gereken tahliller var...( kan tahlili ve anestesi uzmanıyla görüşmek ) yarım saatlik bir iş...ztaen hastane muayenehanenin karşısında...ameliyat olduktan sonra bir gün hastanede kalıyorsun. Ertesi gün taburcu..Doktorlar genelde ameliyat sonrası yolculuk yapabilirsiniz diyorlar ama bence yapılmamalı çünkü anestesi sersemi oluyorsunuz...bir halsizlik muhakkak oluyor...ameliyatttan 3-4 gün sonra tamponların alınması için tekrar barış beye gidiyorsun. Tampon alınınca büyük bir rahatlama oluyor :-) 10. gün alçı için tekrar Barış beyin yanına.

Benim sürecim epey rahat geçti özellikle tampon alındıktan sonra dolaşmaya bile çıktım :-) Morarma olmadı, sadece geceleri hep aynı pozisyonda ve yüksek yastıkta yatmak biraz sinir bozucu ama çekilmeyecke gibi değil...Eğer başka soruların olursa çekinmeden sorabilirsin..

Çok teşekkür ederim Mirabel daha öncede sormuştum cvp veren olmamıştı :101: Bende Barış Bey'e ameliyat olma konusunda kararlıyım. Kafamı karıştıran şey hemen ilk görüşmeden sonra ameliyat olsam nasıl olur hani kendimi ve istediklerimi Barış Bey'e yeterince anlatabilr miyim? kafamda soru işareti kalmadan ameliyata girebilir miyim ? İşte emin olmadığım nokta bu. Sanırım 12/14 günlük bir süre ameliyat öncesi görüşme, ameliyat ve sonrası için yeterli olur galiba ne dersin?

Bende tamponlar alınıncaya kadar olan kısımdan korkuyorum zaten yemek yemek, su içmek bile zorluyor insanı. Neyse canım o kadarınıda çekecez artık :)

çok teşekkürler mirabel bende pozitif olmaya çalışıyorum inş hayırlısıyla bende atlatcam şu stresi üstümden bi atsamda kurtulsam :)

Çok teşekkür ederim Mirabel daha öncede sormuştum cvp veren olmamıştı :101: Bende Barış Bey'e ameliyat olma konusunda kararlıyım. Kafamı karıştıran şey hemen ilk görüşmeden sonra ameliyat olsam nasıl olur hani kendimi ve istediklerimi Barış Bey'e yeterince anlatabilr miyim? kafamda soru işareti kalmadan ameliyata girebilir miyim ? İşte emin olmadığım nokta bu. Sanırım 12/14 günlük bir süre ameliyat öncesi görüşme, ameliyat ve sonrası için yeterli olur galiba ne dersin?

Bende tamponlar alınıncaya kadar olan kısımdan korkuyorum zaten yemek yemek, su içmek bile zorluyor insanı. Neyse canım o kadarınıda çekecez artık :)

rica ederim :-) Zaten ilk görüşmeye gittiğinde hemen bir hafta sonrasına ameliyat randevusu olmuyor...Bana 1 ay sonrasına vermişlerdi. o süre zarfında zaten kafanda soru işareti olursa yine görüşürsün.. Ben ilk görüşmede bile pek kurcalamadım. Sadece doğal ve yüzüme yakışan bir burun istediğimi belrittim gerisini kendisine bıraktım. zaten ameliyat günü Barış bey yarım saat öncesinden yanına gelip son muayeneyi yapıp tekrar soruyor...Ya sonuçta ameliyat bu ister istemez insanın kafası karışıyor. 5 kerede 6 kerede görüşsen gene sonucu merak ediyorsun... ama benim tavsiyem kafası çok çok karışık olanlar iyice emin olana kadar beklesinler...tereddütü olanlar aceleyle ameliyat işine kalkışmasınlar...benim tereddütüm ve endişelerim yoktu. kararlıydım ve sonuçlarına katlanmaya hazırdım. sadece ameliyat günü barış beyi görünce heyecan yaptım ve daha narkozu yemeden saçmalamaya başladım :-D O da çok normal, sonra sanırım ameliyathaneye götürüken sakinleştirici veriyorlar...çünkü ben biraz uyuşuk gibiydim...narkozu yediğin anda zaten gidiyorsun...uyandığın süre ve odaya getirildiğin anlar rüya gibi..uykuyla uyanıklık arası hayal meyal yüzler hatırlıyrum...odaya gelen doktorlara cevap veriyorsun ama rüyada gibi...Tampon meseleside biraz dikkat etmek gereikiyor..ben ekmek yerken boğazıma sıçrayan bir parçayla öksürük krizine tutulup panik yaşamıştım...İsaura arkadaşımızında ananas yerken aynı durum başına gelmişti ve ambulansa kadar gitmişti iş.....O yüzden ilk bir kaç gün sıvı gıdalar tüketmek yerinde olur...şimdidden iyi şanslar...

çok tşk ederim inş sorunsuz şekilde atlatırım bende allahtan bende regl dönemini atlattım aynı güne denk gelir diye korkuyodumm

semacım çok geçmiş olsun öncelikle benımde en çok korktugum morluklar umarım benımde aynı sekılde fazla morluk olmaz senı ekledım kabul edersen sevınırım tekrar gecmıs olsun :)

Seda34: seni ekledim. Tessekür ederim. Bir kac gün sonra alci ciktiktan sonra resim koycam. Ödemler cilte bali. Kalin deri olursa, daha cok zaman lazim. Morluklar 3-4 gün sonra gecer. Bende 3 gün sonra gecti. Ve benim derim cok ince. Alcili burnumun ucu suan hic ödemli gibi durmuyor. Ama alci cikinca öbür kismini görcem. Bakalim :)

semacım çok geçmiş olsun öncelikle benımde en çok korktugum morluklar umarım benımde aynı sekılde fazla morluk olmaz senı ekledım kabul edersen sevınırım tekrar gecmıs olsun :)

Barış bey bana senin şişlik daha çok olur demişti:( bundan sonrası senin için güzel burnuşuna dikkat etmen resimlerini merakla bekliyorum semacım :)

Kızlar merhaba,
(Barış Çakırın)Öncesi sonrası resimlerde neden öncesi resimlerinde ten rengi açık sonrasında koyu??Oraletcim sen dikkatlisindir özellikle sana soruyorum diğer arkadaşlarda biliyorsa özel bir nedeni varsa söylesinler bana da.Bu aralar moralim iyi giderse igelecek aya istanbul yapıp aklımdaki dr.larla görüşmeyi düşünüyorum.bir de bi arkadas astrolojiden bahsetmıs gezegenler gerı cekılırken ameliyat olamamak gerekır dıye bunu nerden arastırabılırz?

Canım şöyle diyeyim kendi adıma Barış Bey bana resimleri yollar yollamaz foto şopladım :D
Yüzümdeki tüm detaylar ortada olsun istemedim. Bence bundan kaynaklanıyor olabilir. :)))
Astronomiye uzak, Kuantuma yakınım :)) Direkt doktorlara sor bakalım bu aralar nasıl hissediyorsunuz tatil moduna girdiniz mi ameliyatlarda sıkılıyor musunuz diye :D
Şaka bir yana düşünce gücüne inanırım ben. Hakkında hayırlısı canım görüş bakalım görüşmekten zarar gelmez tam tersi aklındaki ? dağılır ;)
Burada benden, ondan, şundan bundan duyacaklarından çok 1.ağızdan bu işin kitabını okumuş kişilerden alırsın bilgiyi. :) Bizim tecrübemiz 1 bazılarımızın 2 birazımızın 3 ameliyat. Ama her şey kendi burnumuzdaki gibi sonuç veriyor sanıyoruz. Herkesin yapısı ayrı. Bakalım sana ne önerecekler. :92::92:

arkadaşlar bende cuma gunu amelyat oluyorum vede cok korkuyorum:(:2:

Korkma yahu insan hayallerini gerçekleştireceği zaman heyecan yapar . Sen heyecan yapmalısın.
:92::92::92::92: ameliyata gidiş zamanım geldi aklıma. Neredeyse sedyeden inip kendim sürecektim biranönce başlasın istiyordum ameliyat :D

Kızlar 18 mayısta burnum ikinci ayını doldurdu. Ödemlerin inmesi benim için ışık hızında gerçekleşti. Şu anda nerdeyse hiç ödem kalmadı. Burnumdan şekil ve nefes alma konusunda çok memnunum:nazar: Ameliyat olmadan önce sağ tarafımda nefes alma problemim vardı tamamen ortadan kalktı. Umarım ömür boyuda böyle sürecek...Burnumun kalkıklığıda istediğim ölçüde ve dozda indi...Bundan sonra inermi bilmiyorum ama pek inmeyecek gibi geliyor....Yeni ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun...Bir kaç açıdan burnumun şimdiki halini ekliyorum..Merak edenlere duyurulur :-D

Mirabel ameliyat öncesi benim bende şişlik ve morluk olmayacak demişti. Hani akşamına ben gidip görmüştüm son halini. Pozitif düşünce diyorum başka da bir şey demiyorum :))
:92::92: Benim 9 ayda bile bu kadar oturmadı burnum. Tak kullan burun olmuş :)) :nazar::nazar: Güzel günlerde kullan buruncuğunu :))

Kizlar, benim Burnum daha alcili, ve gecen Sali OP oldum. Baris Bey önceden benim cildimi cok begenmisti...ve simdi 6 gün sonra, hic bir sislik ödem filan kalmadi. Almanyadan geldim buraya, ve yanimdaki arkadasimda cok sasirdi. Narkosdan cikarken, bir kac kisi hastanede zaten..."ya bu kiz neden hic morlasmasdi..allah´a..." diye duruyorlardi...bir gün sonra sisdim, ve mor oldum, 3-4 gün sonra sanki hic yok gibi oldu. :) ve bol, bol alisverise gittim...cok gezdim tamponlar ciktiktan sonra.

Nazara gelmişsin diyecektim ama bence ameliyattan sonra düz yattın ondan dolayı şişme ve morarma oldu. ?? Yanılmıyorum gibi geliyor. :)
Şişmeler normal zaten ama 4.günden sonra inişe geçiyor zaten.
Benimde yakın hatta uzak çevrem çok şaşırmıştı morluk olmadığını söylediğimde. Fark yahuu :))
Gez toz bak keyfine bakalım :)

angeluss evet morluklar bır kac gune gecıyormus ama odem donemı okadar suruyormukı

Sedacım ödemler 2.gün akşamı başlıyor 4.gün akşamında gitmeye başlıyor alçı çıkana kadar gidiyor. Yani 3-4 gün kadar bir şişme dönemi olabiliyor. Ama alçı çıktığında kalmıyor. Resimlerini gördüğümüz arkadaşlarında bariz bir şişliği yoktu. Sadece burundaki normal şişlik kalıyor bu kadar :)

herkese yeniden selam..ben 2nci ayıma yaklasıyorum kızlar ve herseyden oldukca memnunum merak edenlere:) buraya cok bakamıorum hem dersler cok yogun mezuniyet telaşı hemde bir hastalıktan kurtulamadım griplerle ugrasıorum:( resmde eklicem ama acıkcası vakit bulamıyorum kzlar hepinizeee saglıkklı mutlu günler:)

oralet çok tşk ederim vermiş olduğun bilgiler icin zaten bu sayfada ınsana gercekten moral veren,bılgı veren tek kışısın zaten ozellıkle senın yazılarını okuyorum :)) valla ben dun kan alınırken bıle heyecandan baylcaktım amelyta nasıl gırcem bılmıyorm:9:

Evet, Baris bey´de söyledi...düz yatim icin sistim. Ama baska yatamiyordum...
@Seda34: Ameliyattan sonra burnunda kan olabilir. Sakin kani yutma. Kusma olur.
Ben bir gece bütün kanlari tükürdüm. 2 gün Tamponlarda sor oluyor, ama Tampon ciktiktan sonra geciyor.

Nazara gelmişsin diyecektim ama bence ameliyattan sonra düz yattın ondan dolayı şişme ve morarma oldu. ?? Yanılmıyorum gibi geliyor. :)
Şişmeler normal zaten ama 4.günden sonra inişe geçiyor zaten.
Benimde yakın hatta uzak çevrem çok şaşırmıştı morluk olmadığını söylediğimde. Fark yahuu :))
Gez toz bak keyfine bakalım :)

herkese yeniden selam..ben 2nci ayıma yaklasıyorum kızlar ve herseyden oldukca memnunum merak edenlere:) buraya cok bakamıorum hem dersler cok yogun mezuniyet telaşı hemde bir hastalıktan kurtulamadım griplerle ugrasıorum:( resmde eklicem ama acıkcası vakit bulamıyorum kzlar hepinizeee saglıkklı mutlu günler:)

Sibelcim sende benim frekansımdasın desene yoğunluk olarak :))

Senin zaten burnun ameliyat sonrası tak-kullan burunlardan :)) Maşallah diyeyim yapısıda deriside iyi demekki malzeme sağlam :)) Sanada mutlu günler ;) :32:

Evet, Baris bey´de söyledi...düz yatim icin sistim. Ama baska yatamiyordum...
@Seda34: Ameliyattan sonra burnunda kan olabilir. Sakin kani yutma. Kusma olur.
Ben bir gece bütün kanlari tükürdüm. 2 gün Tamponlarda sor oluyor, ama Tampon ciktiktan sonra geciyor.

Benim de başıma geldi ordan biliyorum :)) Benim 2.gün şişmeye başladı yüzüm. Kendimi tombişte görmüş oldum iyi oldu :))

Back