Merhaba goddness...İstediğin kadar sorabilirsin seve seve anlatırım Ben Barış beyle bir kere görüştüm, ben zaten ona olmaya kararlı gittiğim için bir tek görüşme benim için yeterli oldu...Ameliyat öncesine gelince, ameliyattan bir gün önce İstanbul'a gittim. Çünkü yapılması gereken tahliller var...( kan tahlili ve anestesi uzmanıyla görüşmek ) yarım saatlik bir iş...ztaen hastane muayenehanenin karşısında...ameliyat olduktan sonra bir gün hastanede kalıyorsun. Ertesi gün taburcu..Doktorlar genelde ameliyat sonrası yolculuk yapabilirsiniz diyorlar ama bence yapılmamalı çünkü anestesi sersemi oluyorsunuz...bir halsizlik muhakkak oluyor...ameliyatttan 3-4 gün sonra tamponların alınması için tekrar barış beye gidiyorsun. Tampon alınınca büyük bir rahatlama oluyor 10. gün alçı için tekrar Barış beyin yanına.
Benim sürecim epey rahat geçti özellikle tampon alındıktan sonra dolaşmaya bile çıktım Morarma olmadı, sadece geceleri hep aynı pozisyonda ve yüksek yastıkta yatmak biraz sinir bozucu ama çekilmeyecke gibi değil...Eğer başka soruların olursa çekinmeden sorabilirsin..
Çok teşekkür ederim Mirabel daha öncede sormuştum cvp veren olmamıştı :101: Bende Barış Bey'e ameliyat olma konusunda kararlıyım. Kafamı karıştıran şey hemen ilk görüşmeden sonra ameliyat olsam nasıl olur hani kendimi ve istediklerimi Barış Bey'e yeterince anlatabilr miyim? kafamda soru işareti kalmadan ameliyata girebilir miyim ? İşte emin olmadığım nokta bu. Sanırım 12/14 günlük bir süre ameliyat öncesi görüşme, ameliyat ve sonrası için yeterli olur galiba ne dersin?
Bende tamponlar alınıncaya kadar olan kısımdan korkuyorum zaten yemek yemek, su içmek bile zorluyor insanı. Neyse canım o kadarınıda çekecez artık :)