sevgili oralet kaderdasım burundasım benim:))) oncelikle cayını hazırlıyıp iciyorum gercekten ise yarıyor, benim sırf burnum degil yuzum gozum vucudumda cok sisiyor o yuzden 2 gunde 2 kilo azalmısım senin cayla dusun artık:) ameliyat olanlara gercekten bir tavsiye bu cay:)
ameliyattan 1 ay sonraki halimle 3 ay sonraki halim arasında daglar kadar fark vardı ama su anda 1 senem ve 3 aylık haliyle daglar kadar fark var birde 1.5 senelik halim hepsinden de farklı olacak biliyorum. nefesten cogu insan muzdarip ama su bir gercekki burun bir ameliyat olmaya gorsun butun dengesi degiiyor ici dısı salgısı derisi yapısı bir butun olarak oturması bence yıllar alıyor gercekten ici alerjiden nezleden soguk algınlıgından cok etikleniyor o yuzden nefes sorunları olusuyor olabilir ama cok sukur benim nefesim tamponlar cıktıgından beri mukemmel eskiden nefes alamıyomusum diyorum hep ki benim burnum baya kucultuldu o yuzden nefes sorun u yapısal bence.
arkadaslar burun ucuna yerlesen kıkırdaklar zamanla iniyor mu asagıya dogru sizce sadece odem inmesi degil sanki bir kekin pistikten sonra sinmesi gibi dusunun ne ornekti ama neyse herkese mutlu burunlu gunler dilierim son soz barıs beye iyiki ameliyat olmusum:)
Sağol canım :) Burada yeri gelmişken söyleyeyim ( ya da gelmeden konusunu açayım D: ) senin yüzündeki botoxu görünce bende böyle istiyorum demiştim :)) Barış Bey bana da yapmıştı (sana başkası yapmış onu da söylemişti ) o yüzden sen benim yakın takibimdeki kişilerdendin heyy gidi günler heyy. O zamanlar daha ameliyat olmamıştım :)
Ben 6.ay civarındayken bu çayı içmeye başladım küt diye 7.ayda bariz bir iniş oldu şişliklerde. Çayı bıraktım demekki başlasam yine inişler devam edecek. Dokunduğumda hissediyorum hala şişlikler var çünkü.
Sana katılıyorum ameliyattan sonraki alçılı halimle 1.ayım ve sonraki aylar hepsi bambaşkaydı. Barış Bey 1-2 milim incelme olur demişti. Ki bu bence burun için iyi bir rakam :) Daha devam ediyor bakalım 1,5 yılda ne olacak gerçi beklemiyorum da keyfini sürüyorum bilen arkadaşlar görüyor :)))
Nefeste benim ameliyat öncesi sıkıntım azda olsa vardı. İlk alçılı dönemimde burnum temizken (günde iki kez temizlediğim için -tabi yapmamak gerekmiş- ) nefesimi ayak parmak uçlarıma kadar hissediyordum. Nefes almak nasılmış öğrenmiştim ama alçının çıkacağı gün bir çıktım eve döndüğümde burnum eskisi gibi nefes almıyordu. Kirli bir havası olan şehirdeyiz ne yazıkki. Şehir dışına çıktığımda farkı çok rahat anlıyorum. Aslında burun şişliği de nefes almaya engel oluyor. Bir de yeniden büyüyen burun etleri oluyor. Bu da sıkıntı yaratıyor. Ben isterim ki bu ameliyatı olmaya karar veren herkes güzelde nefes alabilsin.
İşin güzel tarafı ameliyat olduğumu bilmeyen tanıdıklarım beni gördüklerinde anlamıyor aradaki farkı. saçının bu rengi /modeli yakışmış diyorlar :))) Kısmetse Haziranda gidip bi doktorumu görürüm :))) Bakalım saçımı nasıl bulacak
Bu arada ameliyattan sonra ciddi bir değişiklik yapın kızlar, saçınızı, rengini, hatta kaş modelinizi değiştirin, az da olsa makyaj yüzü canlı gösterir. Full değişin ben öncesi-sonrası resimlere bakarken en çok bunlara bakıyorum burundan çok :) Önemli olan bir bütün olarak uyumu yakalamak. Bir hava bir endam gelsin. Zaman akarken siz inadına genç ve güzel kalın :)