• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Foto koymicam. Yani okadar cirkin burun sadece bana yapmis. Hic istemedim sekil. Yeni cikartim bantlari. Okadar nefret ediyorum. Keske hic olmasaydim.

cnm bak bana inan benim burnum varya felaket şişti barış beye resmimi mail atmıştım ve beni istanbula çağırdı ama gidene kadar 2 günde bariz bi şekilde indi ben hiç yüzümü yıkamıyodum sadece pamukla siliyodum burnuma pamuğu bile dokundurmuyodum yüzünü kesinlikle yıka burnuna su gelsin bantlarını akşamları kesinlikle çıkart ben işe giderken 20 gün falan taktım akşam çıkartıyodum.sabret inan herşey güzel olacak...

canım masallah resımlerıne baktım burnun cok guzl gozkuyor ınan nazar degmesın:nazar: bende cuma gunu oldum 4 gun oldu daha bugun tamponlar cıktı bılıyorum komık ama sımdıden sıslıklere taktım bugun barıs beye soyluyorum o bıle guluyor yuzundekı sıslıkler gecmemıs burnun nasıl sıs olmasın dıyor bıde ama tampondanmıdır nedır bılmıyorum burun delıklerımde cok genıs duruyor amelyt olmadan once bıle bukdr degıldı acaba nezaman duzelır burnumun sıslıgınden dolayımı oda:(:(

oralet bu arada bunu sormak ıcınde sana msj atcaktım ama gonderemedım..

canım masallah resımlerıne baktım burnun cok guzl gozkuyor ınan nazar degmesın:nazar: bende cuma gunu oldum 4 gun oldu daha bugun tamponlar cıktı bılıyorum komık ama sımdıden sıslıklere taktım bugun barıs beye soyluyorum o bıle guluyor yuzundekı sıslıkler gecmemıs burnun nasıl sıs olmasın dıyor bıde ama tampondanmıdır nedır bılmıyorum burun delıklerımde cok genıs duruyor amelyt olmadan once bıle bukdr degıldı acaba nezaman duzelır burnumun sıslıgınden dolayımı oda:(:(

cnm çok tşk ederim sana da geçmiş olsun inş istediğin herşey gönlünce olur..şişlikler geçiçi bişey sabretmek gerekiyo daha çok erken burun ameliyatı zor bir süreç içini ferah tut geçiçi şişlikler sonuçta.benim de öyleydi hatta oraleti,n başının etini yiyodum burun deliklerim çok büyük die okadar güzel ölçülü burunlar yapıo ki barış bey herşey zamanla düzeliyo sadece zaman herşey güzel olacak bunu düşün ve içini rahat tut :66: :66:

Burnunun içi şu an dikiş dolu ve haliyle yara ve haliyle iyileşirken kabuk oluşacak bunlarda içini doldurduğu için şişliği arttıracak. Dikişlerin ve yaranın iyileşmesi aşağı yukarı 1 ayı buluyor. Daha sabretmen gereken bir süreç var önünde. Burnun tabiki düzelir canım daha 4 günlüksün.
Bana buradan da yazıp ulaşabilirsin canın nereden isterse oradan yaz :)

Pimpirik yapma hiç daha alçın üstünde yahu, alçı çıkacak daha. Bol bol bitki çayı iç, ananas tüket (ödeme birebirdir) alçıdan sonra yüzünü yıka bol bol. Kısa yürüyüşler yap. En önemlisi hasta gibi yatma sakın. Eğer dümdüz yatarsan bu da şişmene neden olur.
Bu arada şu an yüzünde ekstra şişlikler var. Anestezi aldın öncelikle vucudundan bunu atman gerek ;)
Bol sıvı tüketmelisin bunun için.
Bugünden itibaren şişliklerin inişe geçecek alçı çıkana kadar yüzünde fazla bir şişlik kalmaz.

Sema ve Seda 1.ayınızı merakla bekliyorum kızlar :54::54:

canım sorma yaa nıye bukdar takıntı yaptm sımdıden bılmıyorm suanda zaten burun delıklerıme takmıs durumdayımm ya ınan senle konusmak bılgı almak benı rahatlatyor dedıklerını hepsnı teker teker uygulıcm zaten kac gundur uykudan gozumu acamıodm aldgım narkozdanmıdır nedır bunyede zayıf zaten ama ıkı gundur mumkun oldkca ayakta gezmeye calısıyorm daha dıkkt edıyrm bugun barıs bey bakmıs guluyoo:)) ya dıyo yuzundekı sıslıkler gtmemıs sen burnumun sısı nezaman gıder dıyosun bıraz sabret daha 4 gun oldu noldukı dıyoo:17: bende 1 ay sonrakı halımı merakla beklıyorumm oralet bakalım zaman ne gostercekk...

canım sorma yaa nıye bukdar takıntı yaptm sımdıden bılmıyorm suanda zaten burun delıklerıme takmıs durumdayımm ya ınan senle konusmak bılgı almak benı rahatlatyor dedıklerını hepsnı teker teker uygulıcm zaten kac gundur uykudan gozumu acamıodm aldgım narkozdanmıdır nedır bunyede zayıf zaten ama ıkı gundur mumkun oldkca ayakta gezmeye calısıyorm daha dıkkt edıyrm bugun barıs bey bakmıs guluyoo:)) ya dıyo yuzundekı sıslıkler gtmemıs sen burnumun sısı nezaman gıder dıyosun bıraz sabret daha 4 gun oldu noldukı dıyoo:17: bende 1 ay sonrakı halımı merakla beklıyorumm oralet bakalım zaman ne gostercekk...

:)) Barış Bey gülmekte haklıymış :)) Bende üstte yazdığım yazıyı yüzündeki şişliklere getirdim düşünüyorum benim 4.günüm nasıldı diye şimdi tampon yoktu bende sonra dedim arkadaş zaten yüzde anormal bir şişme oluyor 4.gün inişin başladığı zaman oluyor :D
Senin yanakların dudakların daha şiş :)) Haliyle burnun da şiş.
Ben günde deliksiz 12 saat uyuyordum uyandırmasalar daha da uyurdum yani. Hayatımın en güzel uyku evresiydi ilk 8 gün diyebilirim. Muhtemelen anestezi etkisidir. :)
Burun deliklerinde toparlanır benim en fazla 1-2 ml incelir denmişti. Ama daha 1.yılım dolmadan o kadar incelme oldu. Ki hala ödemli burnumun ucu. Her ay bir öncekinden daha güzel bir burun görüyorum. Sizde göreceksiniz ne yapalım süreç bunu gerektiriyor ben 9 ay bekledim bu değişimi görebilmek için. Daha yolun başındasın ödemlerini en kolay atmana yardımcı olacak adımları izle. Sonrasını zamana bırak. Burun yapın umarım kolaydır seni yormadan sonuç verir canım. :54: Benim derim kalındı ve kalın derili burunlar daha geç sonuç veriyor.

Aynen yanaklarımı gorsen nasıl sıs banada dedı derın kalın sıslık sende fazla olabılır kı olduda uff su surec gecsede bıan once stresı uzerımden atablsm :(

Aynen yanaklarımı gorsen nasıl sıs banada dedı derın kalın sıslık sende fazla olabılır kı olduda uff su surec gecsede bıan once stresı uzerımden atablsm :(

Alçın çıkana kadar yanaklarında ve yüzünde şişlik kalmaz. Sonrası daha sabır isteyen bir dönem.
Geçer gider yahu süreç dediğin nedir ki geçmek içindir :) :8:

sema28,cnm neden beğenmedin anlamadım,fotoların gayet güzel görünüo,bant çıkıncada eminim güzeldir.sen alışamamışsındır henüz...eminim şişlikler inince sende beğenmeye başlayacaksın.kaşın gözünde güzel üstelik.özellikle göz kısmı güzel olanlarda,burun ameliyatı sayesinde afet kızlar ortaya çıkıyor.

svyrm ,burnun çok güzel görünüo,sende favori burunlarımdan biri oldun.kaç ay olmuştu sen ameliyat olalı.şiklikler baya inmiş...

Bana yapti sekilden beli. Burun ucumada sanki 2mm burun sirtindan burun ucuna kavis var. Ve ben hic kavis istemedim. Massage yapiyorum insin diye...buna cok sinirleniyorum. Ve üst kisminda kikirdak eklemis. Sem sert, ve Burnum önden cok genis duruyor...ve bunuda asla istemedim. Hatta ona bir foto gösterdim nasil istedimi...herseyi yapti, ama benim istedimi yapmadi. Ve ondan önce zor bir burnum bile yoktu...bu hale getirdi...Sisikler inerse bile begenmicem galiba. Ondan önce daha güzel dim. Senin burun ucun gibi istiyordum. Öyle olmadi...bana sanki Adriana Lima gibi Burun ucu yapti. Daha 4 hafta beklicem ondan sonra iyi olmasi yine yani gitmem lasim. Ama beni zaten anlamiyor.

cnm bak bana inan benim burnum varya felaket şişti barış beye resmimi mail atmıştım ve beni istanbula çağırdı ama gidene kadar 2 günde bariz bi şekilde indi ben hiç yüzümü yıkamıyodum sadece pamukla siliyodum burnuma pamuğu bile dokundurmuyodum yüzünü kesinlikle yıka burnuna su gelsin bantlarını akşamları kesinlikle çıkart ben işe giderken 20 gün falan taktım akşam çıkartıyodum.sabret inan herşey güzel olacak...

Kizlar, alci cikti, simdi burnum bantli. Cok sok gecirdim ve aladim. Burnum cok sis, ve kendimi bir cirkin hizettim. Baris Bey aladimi anlamadi...Burnumun son hali degilmis, ve sisler inerse baska olcak mis. Bantli simdi burnum, ve gözlerin arasinda cok sis. Fotolar ekledim. Özel Albüm. Yandan burnu begendim, ama önden cok sis. Cünkü, kikirdak ekledi burun sirtina.

Canım geçmiş olsun olsun.Ben de şok olmuştum incek merak etme.Neden kıkırdak ekledi??Senin ilk ameliyatın değilmiydi

Lolita: ilk ameliyatim di...cünkü burnum derim okadar cok ince mis, oP yaparken kemikde baska deri kalmamis, onun icin kikirdak ekledi...onun icin simdi bana göre cok genis duruyor...daha incelecek mi diye bilmiyorum. Baris bey öyle söyluyordu, ama cok sert...ve bence ne incelceyini bilmiyorum. Suan cok sinirliyim. Bügün 14. günü deyim...

Canım geçmiş olsun olsun.Ben de şok olmuştum incek merak etme.Neden kıkırdak ekledi??Senin ilk ameliyatın değilmiydi

Bana yapti sekilden beli. Burun ucumada sanki 2mm burun sirtindan burun ucuna kavis var. Ve ben hic kavis istemedim. Massage yapiyorum insin diye...buna cok sinirleniyorum. Ve üst kisminda kikirdak eklemis. Sem sert, ve Burnum önden cok genis duruyor...ve bunuda asla istemedim. Hatta ona bir foto gösterdim nasil istedimi...herseyi yapti, ama benim istedimi yapmadi. Ve ondan önce zor bir burnum bile yoktu...bu hale getirdi...Sisikler inerse bile begenmicem galiba. Ondan önce daha güzel dim. Senin burun ucun gibi istiyordum. Öyle olmadi...bana sanki Adriana Lima gibi Burun ucu yapti. Daha 4 hafta beklicem ondan sonra iyi olmasi yine yani gitmem lasim. Ama beni zaten anlamiyor.

cnm benim bantlı resimlerimde var bi onlarada bak nasıl değişmiş daha iyi anlarsın inan çok değişiyo 2. ayındayım çok memnunum 6. ayımı düşünemiyorum mükemmel ötesi bişey olacak pozitif düşün lütfen :70:

sema28, cnm resimlerinden bile anlıyorum ben son halini, bak gercekten guzel olucak su an ole siski hic anlayamıyosun, barıs beyin burun ucuyla ilgili bir tarzı var ben bicok hastada bunu goruyorum, adriana lima mı angelina jolie mi bilmiyorum ama genelde burun uclarımız benziyor bence... burnun oturdukca begeneceksin ama su an su bantlı halinde sakın bastırma masj yapma cok hata edersin ve sakin ol... burun ameliyatı cokkkkk uzun bir surec benim 1 sene oldu ben daha yeni begenmeye basladım dusun....

arkadaşlar ben de bu yaz ameliyat düşündüğüm için forumda araştırma yapıyorum bir süredir.
henüz mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum.
başlıktaki ameliyat olan arkadaşları ekledim. kabul ederseniz sevinirim
karar verebilmeyi başarırsam :D ben de birkaç ay sonra foto koyabilirim yardımcı olabileceğim arkadaşlar için = )

Back