• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ayy bende görmek istiyorum merak ettim iyicee :)))

barış çakırın melekleri bana yardım etmeniz lazım çok acil ben 20 haziranda revizyon olcam her gün bi ton yazı okuyorum ve kafam karışıyo yok kıkırdakler erirmiş yok yamulurmuş moral vvermenize ihtiyacım var resimlerimi ekliycem bakıp yorum yaparsınız beni bu dertten bi tek barış bey kurtarır gibime geliyo yardııııııııııııııııııbm

oraletcim sağol genel anlamda iyiyim sen nasılsın?.. yani sonuç yüzde yüz düzelme olmadı ama gene de eskisine göre daha iyi durumda burnum.. barış bey başarılı bir ameliyat sonucu olduğunu söyledi ve fotoğrafları gösterirken hızla geçti ve dikkatimi başka yerlere çekmeye çalıştı çeşitli sorular sorarak ..mesela siz başkasıyla da görüşmüydünüz ailenizle mi gelmiştiniz görüşmeye vs vs.. garip sorular durduk yerde, bu hoşuma gitmedi.. halbuki böyle bir tavır takınmasına gerek yoktu yani ben zaten barbie bebek gibi bir burun beklemiyordum zaten yamuk bir burunla yaşamaya alıştım ve sonucun yüzde yüz olmasını beklemiyordum çünkü kendisi de söylemişti bir kanadımda cilt kaybımın olduğunu..

neyse fotograflarımı ekliyorum bir de siz bakın bakalım BAŞARILI bir ameliyat mı?

isaura merhaba.bu doku kaybı neden oluşmuş.resimlerine bakabilirmiyim.ben revizyon düşünüyorum .

barış çakırın melekleri bana yardım etmeniz lazım çok acil ben 20 haziranda revizyon olcam her gün bi ton yazı okuyorum ve kafam karışıyo yok kıkırdakler erirmiş yok yamulurmuş moral vvermenize ihtiyacım var resimlerimi ekliycem bakıp yorum yaparsınız beni bu dertten bi tek barış bey kurtarır gibime geliyo yardııııııııııııııııııbm

resimlerin gorunmuyor canım.cok arastır bence.ılk ameliyatını ne zaman olmustun??bende barıs cakırı dusunuyordum ama sorular var kafamda sımdı bı dr. daha arastırıyorum

isaura merhaba.bu doku kaybı neden oluşmuş.resimlerine bakabilirmiyim.ben revizyon düşünüyorum .

tabi bakabilirsin ekledim seni.. doku yani cilt kaybım kazadan dolayı oluşan kesik nedeniyle olmuş daha küçükken.. burnumun o tarafında tamamen dikiş vardı kazadan sonra.

haziran başı ameliyat olmak istiyorum. Aşağıdaki dr lardan hangisini tavsiye edersiniz:

naci çelik
serhat tuncer
emre ilhan
barış çakır

resimlerin gorunmuyor canım.cok arastır bence.ılk ameliyatını ne zaman olmustun??bende barıs cakırı dusunuyordum ama sorular var kafamda sımdı bı dr. daha arastırıyorum

canm ben onur erol, nazım çerkeş, emre ilhan, yakup avşar, erhan eryılmaza gittim en son karar verdim. sen kime düşünüyosun araştırdığın doktor kim merak ettim. bi de neden barıştan vazgeçtin bi de senin sorunun ne tam ıolarak.

zor karar, ben de böyle araştırıp sonra ilk gittigim doktoru çok sevdigim için hemen karar verip ameliyat oldum, şimdilik memnunum darısı başınıza kızlar.

oralete kesinlikle katılıyorum benim derimde cok kalın ve bende ameliyat sonrası cok sısmıstım sırf burnum degil butun yuzum ve burnumun hala indigini biliyorum. cunku hala ucu sert normal bir burun gibi yumusak degil bazı gunler ozellikle nezle sınuzut oldugumda dolma gibi oluyor hem ici hem dısı sisiyor ve goruntusu cok degisiyor. cok yumusayıp ındıgı zamanlarda ise daha kucuk gorunuyor, ve zamanla benimkide sanırım daha kalkık hale geldi. burun cekmesi denilen sey aslında odemlerin inmesi,
oraletcim 1 sene degil bence biz daha 1,5 sene daha ınıcez... ama derimiz hep kalın kalıcak sanırım keske burnumun onceki yumusaklıgını hatırlayabilsem ama hatırlayamıyorum:(

Uzun uzun yazmıştım hepsi bir anda puff oldu. Özet geçeyim artık :)

Ben burun yapısının herkese farklı bir süreç olarak döneceğini anladım. Kalın derililerde bekleme süresi uzun ve zaman geçtikçe şaşırıyor insa. Ben senin resimlerini gördümde ameliyattan hemen sonrası ve kontrol resimlerinden birini (yan yana olan resim) Sevin Hn. sormuştum ikinci bir operasyon mu var diye tanıyorum ben bu kişiyi demiştim. O da şaşırmıştı karıştırıyorsunuzdur demişti :D
Her neyse başka operasyon yok ve burundaki değişiklik çok bariz ortadaydı. Barış Bey bana aşağı yukarı 1 yılı bulur demişti bence 1,5 yıl + bile olabilir. Olsun yavaşş ama güzel bir süreç. Ben seviyorum bu dönemeci.

Havalar ısınmaya başladı beni artık buralarda zor görürsünüz. Burnumun ve göğüslerimin keyfini çıkarıyor olacağım. Her anımı geriye dönük güzel hatırlamak istiyorum :)

Arada buradan arkadaşlarla denk geliyoruz en son riseoftheangel ile görüştük. :) Burun ucu şiş bu da gayet normal daha benim bile burun ucum şiş :D Burun sıtıda şişti kendisi sevmiş bunu daha karakteristik bir hava kattığı için ben ineceğini düşünüyorum inince daha çok beğenecek ;)
Maşallahı var ama manken gibi benden uzun olmasa liseli kız çocuğu diyeceğim :))

Ameliyat olacaklara tavsiyem: Kendinizi hazır hissediyorsanız bu ameliyata girin. Hamilelik gibi düşünün. Kendini hazır hissedince insan karar verir. Süreç uzun çok dikkat etmek gerekiyor her ay başka bir burun görüyorsunuz her gördüğünüz bir öncekinden daha güzel :16:

Ameliyat olanlara tavsiyem: Arkaşlar şu süreçlerinizi istiyorumki ileride ameliyat oldum bu kadar sürede böyle oldu güzel geçirdim keyfini sefasını sürdüm diyerek geçirin. Bu da hamilelik gibi. İllaki bi 9 ay beklemek gerekiyor sonucu görmek için :)) Zaten hayat akıyor gürül gürül yaşarken bunu da aradan çıkardığınızı düşünün.

Ben göğüslerimin ve burnumun keyfini sürmeye başladım. Hayat akıyor arkadaşlar. Yakalayın bir ucundan ;) Ertelemeyin dalın devam edin :))

Sevgiler Oralet :16::16:

Merhaba arkadaşlar.. Bende revizyon için Barış bey ile görüştüm.. Eylül gibi büyük ihtimal ameliyat olacağım. Benim sorunumda önden eğri durması..

İsaura beni de eklersen resimlerini görmek isterim. Bende 2 kez ameliyat oldum ama malesef eğriliğim düzelmedi..(Doktorum Barış bey değildi.)

Uzun uzun yazmıştım hepsi bir anda puff oldu. Özet geçeyim artık :)

Ben burun yapısının herkese farklı bir süreç olarak döneceğini anladım. Kalın derililerde bekleme süresi uzun ve zaman geçtikçe şaşırıyor insa. Ben senin resimlerini gördümde ameliyattan hemen sonrası ve kontrol resimlerinden birini (yan yana olan resim) Sevin Hn. sormuştum ikinci bir operasyon mu var diye tanıyorum ben bu kişiyi demiştim. O da şaşırmıştı karıştırıyorsunuzdur demişti :D
Her neyse başka operasyon yok ve burundaki değişiklik çok bariz ortadaydı. Barış Bey bana aşağı yukarı 1 yılı bulur demişti bence 1,5 yıl + bile olabilir. Olsun yavaşş ama güzel bir süreç. Ben seviyorum bu dönemeci.

Havalar ısınmaya başladı beni artık buralarda zor görürsünüz. Burnumun ve göğüslerimin keyfini çıkarıyor olacağım. Her anımı geriye dönük güzel hatırlamak istiyorum :)

Arada buradan arkadaşlarla denk geliyoruz en son riseoftheangel ile görüştük. :) Burun ucu şiş bu da gayet normal daha benim bile burun ucum şiş :D Burun sıtıda şişti kendisi sevmiş bunu daha karakteristik bir hava kattığı için ben ineceğini düşünüyorum inince daha çok beğenecek ;)
Maşallahı var ama manken gibi benden uzun olmasa liseli kız çocuğu diyeceğim :))

Ameliyat olacaklara tavsiyem: Kendinizi hazır hissediyorsanız bu ameliyata girin. Hamilelik gibi düşünün. Kendini hazır hissedince insan karar verir. Süreç uzun çok dikkat etmek gerekiyor her ay başka bir burun görüyorsunuz her gördüğünüz bir öncekinden daha güzel :16:

Ameliyat olanlara tavsiyem: Arkaşlar şu süreçlerinizi istiyorumki ileride ameliyat oldum bu kadar sürede böyle oldu güzel geçirdim keyfini sefasını sürdüm diyerek geçirin. Bu da hamilelik gibi. İllaki bi 9 ay beklemek gerekiyor sonucu görmek için :)) Zaten hayat akıyor gürül gürül yaşarken bunu da aradan çıkardığınızı düşünün.

Ben göğüslerimin ve burnumun keyfini sürmeye başladım. Hayat akıyor arkadaşlar. Yakalayın bir ucundan ;) Ertelemeyin dalın devam edin :))

Sevgiler Oralet :16::16:

sevgili oralet kaderdasım burundasım benim:))) oncelikle cayını hazırlıyıp iciyorum gercekten ise yarıyor, benim sırf burnum degil yuzum gozum vucudumda cok sisiyor o yuzden 2 gunde 2 kilo azalmısım senin cayla dusun artık:) ameliyat olanlara gercekten bir tavsiye bu cay:)
ameliyattan 1 ay sonraki halimle 3 ay sonraki halim arasında daglar kadar fark vardı ama su anda 1 senem ve 3 aylık haliyle daglar kadar fark var birde 1.5 senelik halim hepsinden de farklı olacak biliyorum. nefesten cogu insan muzdarip ama su bir gercekki burun bir ameliyat olmaya gorsun butun dengesi degiiyor ici dısı salgısı derisi yapısı bir butun olarak oturması bence yıllar alıyor gercekten ici alerjiden nezleden soguk algınlıgından cok etikleniyor o yuzden nefes sorunları olusuyor olabilir ama cok sukur benim nefesim tamponlar cıktıgından beri mukemmel eskiden nefes alamıyomusum diyorum hep ki benim burnum baya kucultuldu o yuzden nefes sorun u yapısal bence.
arkadaslar burun ucuna yerlesen kıkırdaklar zamanla iniyor mu asagıya dogru sizce sadece odem inmesi degil sanki bir kekin pistikten sonra sinmesi gibi dusunun ne ornekti ama:56: neyse herkese mutlu burunlu gunler dilierim son soz barıs beye iyiki ameliyat olmusum:)

canm ben onur erol, nazım çerkeş, emre ilhan, yakup avşar, erhan eryılmaza gittim en son karar verdim. sen kime düşünüyosun araştırdığın doktor kim merak ettim. bi de neden barıştan vazgeçtin bi de senin sorunun ne tam ıolarak.

bende emre ilhanın yaptıgı burunları begenıyorum ama benımde ılk dr.um kbbcı ve emrenın hocasıydı.yakup avsar dıger dusundugum dr. sen neden yakup avsardan vazgectın.bnm barıs cakır hakkında soru ısaretlerım oldu ,yakup avsarda pek memnunıyetsız olan yok .bu arada barıscakırın burun ucu yapmasını cok begendım . aslında barıs cakıra ameliyat olan arkadasları begendım ama sorunlar cıktıkca zamanla korktum.doktorların daha hıc bırıyle gorusmedım kendı dr.uma bıle gıtmedım cunku benı sınır ettı 3.ay kontrolumde.mukemmellıyetcısın dedı ama resımlerıme bakabılırsın arkadas eklersen.ve ben cok psıkolojık sorun atlattım dr.un tavrından sonra ve basarısızlıgından sonra.o yuzden cok dogru karar vermem gerekıyor. bu arada hıc nefes problemım yokken sag tarafımda var ve hep kuru sumuk oluyor:S :43: dısardan bellı olmuyor ama beni rahatsız edıyor .arkadaslar sızınde burunda sumuk sorunu var mı?

Merhaba arkadaşlar.. Bende revizyon için Barış bey ile görüştüm.. Eylül gibi büyük ihtimal ameliyat olacağım. Benim sorunumda önden eğri durması..

İsaura beni de eklersen resimlerini görmek isterim. Bende 2 kez ameliyat oldum ama malesef eğriliğim düzelmedi..(Doktorum Barış bey değildi.)

ekledim bakabilirsin..

Kizlar, ben Sali günü OP oldum. Tamponlar dün cikti, ve burnumdan simdi memnun oldum. Ama bir sorum var, burun ucu sonradan iniyorumus. Ne kadar iner? Ben baris beye cok kalkik yapmasin söyledim, ama simdi böyle kalkik begeniyorum. Inmesini istemiyorum. Yani cok fazla olmasin :(((

ekledim bakabilirsin..

Teşekkür ederim.. Resimlerine baktım evet önden bir taraf biraz daha aşağıda duruyor.. Ama eski burnunla kıyaslayınca baya bi düzelme var. Aslında eğriliğin tamamen düzelmiş sadece kanatların eşit değil.. Bir de daha çok yeni zamanla değişebilir. İnan moral vermek adına söylemiyorum eskisine nazaran çok daha iyi olmuş.. Belki ufak bir müdahale ile kanatların eşitlenebilir.. Ama bu daha önce bahsettiğin doku kaybından kaynaklanıyorsa bilemiyorum... Bence ameliyat olmana değmiş..

Teşekkür ederim.. Resimlerine baktım evet önden bir taraf biraz daha aşağıda duruyor.. Ama eski burnunla kıyaslayınca baya bi düzelme var. Aslında eğriliğin tamamen düzelmiş sadece kanatların eşit değil.. Bir de daha çok yeni zamanla değişebilir. İnan moral vermek adına söylemiyorum eskisine nazaran çok daha iyi olmuş.. Belki ufak bir müdahale ile kanatların eşitlenebilir.. Ama bu daha önce bahsettiğin doku kaybından kaynaklanıyorsa bilemiyorum... Bence ameliyat olmana değmiş..

Bende aynen öyle düşünüyorum

Back