sevgili oralet kaderdasım burundasım benim:))) oncelikle cayını hazırlıyıp iciyorum gercekten ise yarıyor, benim sırf burnum degil yuzum gozum vucudumda cok sisiyor o yuzden 2 gunde 2 kilo azalmısım senin cayla dusun artık:) ameliyat olanlara gercekten bir tavsiye bu cay:)
ameliyattan 1 ay sonraki halimle 3 ay sonraki halim arasında daglar kadar fark vardı ama su anda 1 senem ve 3 aylık haliyle daglar kadar fark var birde 1.5 senelik halim hepsinden de farklı olacak biliyorum. nefesten cogu insan muzdarip ama su bir gercekki burun bir ameliyat olmaya gorsun butun dengesi degiiyor ici dısı salgısı derisi yapısı bir butun olarak oturması bence yıllar alıyor gercekten ici alerjiden nezleden soguk algınlıgından cok etikleniyor o yuzden nefes sorunları olusuyor olabilir ama cok sukur benim nefesim tamponlar cıktıgından beri mukemmel eskiden nefes alamıyomusum diyorum hep ki benim burnum baya kucultuldu o yuzden nefes sorun u yapısal bence.
arkadaslar burun ucuna yerlesen kıkırdaklar zamanla iniyor mu asagıya dogru sizce sadece odem inmesi degil sanki bir kekin pistikten sonra sinmesi gibi dusunun ne ornekti amaneyse herkese mutlu burunlu gunler dilierim son soz barıs beye iyiki ameliyat olmusum:)
Kizlar, ben Sali günü OP oldum. Tamponlar dün cikti, ve burnumdan simdi memnun oldum. Ama bir sorum var, burun ucu sonradan iniyorumus. Ne kadar iner? Ben baris beye cok kalkik yapmasin söyledim, ama simdi böyle kalkik begeniyorum. Inmesini istemiyorum. Yani cok fazla olmasin((
Teşekkür ederim.. Resimlerine baktım evet önden bir taraf biraz daha aşağıda duruyor.. Ama eski burnunla kıyaslayınca baya bi düzelme var. Aslında eğriliğin tamamen düzelmiş sadece kanatların eşit değil.. Bir de daha çok yeni zamanla değişebilir. İnan moral vermek adına söylemiyorum eskisine nazaran çok daha iyi olmuş.. Belki ufak bir müdahale ile kanatların eşitlenebilir.. Ama bu daha önce bahsettiğin doku kaybından kaynaklanıyorsa bilemiyorum... Bence ameliyat olmana değmiş..
lolitacım astroloji konusunda,gezegen meselesini ben söylemiştim.ben astrolojinin ve gezgenlerin açılarının olumlu-olumsuz etkilerini görüyorum kendimde.ama tabi bunu absürd bulanlar olabilir.ama bilgi edinmek istiyosan,tanınmış bir astroloğa mail at,belki cevap verir.bende araştırıyorum,bişeyler bulursam bunla ilgili, sizle paylaşırım....
mirabel geçmiş olsun öncelikle ekledim seni kabul edersen sevinirim..Valla amelıyat olmadan önce böyle yorumları okumak insana gerçekten moral oluyor:90:
Kızlar 18 mayısta burnum ikinci ayını doldurdu. Ödemlerin inmesi benim için ışık hızında gerçekleşti. Şu anda nerdeyse hiç ödem kalmadı. Burnumdan şekil ve nefes alma konusunda çok memnunumAmeliyat olmadan önce sağ tarafımda nefes alma problemim vardı tamamen ortadan kalktı. Umarım ömür boyuda böyle sürecek...Burnumun kalkıklığıda istediğim ölçüde ve dozda indi...Bundan sonra inermi bilmiyorum ama pek inmeyecek gibi geliyor....Yeni ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun...Bir kaç açıdan burnumun şimdiki halini ekliyorum..Merak edenlere duyurulur :-D
Mirabel tek kelime ile mükemmel... Nazar değmesin..
Kızlar 18 mayısta burnum ikinci ayını doldurdu. Ödemlerin inmesi benim için ışık hızında gerçekleşti. Şu anda nerdeyse hiç ödem kalmadı. Burnumdan şekil ve nefes alma konusunda çok memnunumAmeliyat olmadan önce sağ tarafımda nefes alma problemim vardı tamamen ortadan kalktı. Umarım ömür boyuda böyle sürecek...Burnumun kalkıklığıda istediğim ölçüde ve dozda indi...Bundan sonra inermi bilmiyorum ama pek inmeyecek gibi geliyor....Yeni ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun...Bir kaç açıdan burnumun şimdiki halini ekliyorum..Merak edenlere duyurulur :-D
Mirabel öncelikle burnun çok güzel olmuş:)Güle güle kullan. Özelden mesaj gönderemiyorum o nedenle buradan yazıyorum. Sende İstanbul dışındansın, ameliyat olmadan kaç kere Barış Bey'le konuştuğunu ve ameliyat öncesi sonrası kaç gün orada kaldığını bu sürecin nasıl gittiğini öğrenebilir miyim ?? Daha önce yazdıysan ve tekrar tekrar soranlardan biriysemde çok özür dilerim forum 452 sayfayı geçmiş daha ilk 200 sayfayı okuyabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?