Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Sağol canım :) Burada yeri gelmişken söyleyeyim ( ya da gelmeden konusunu açayım D: ) senin yüzündeki botoxu görünce bende böyle istiyorum demiştim :)) Barış Bey bana da yapmıştı (sana başkası yapmış onu da söylemişti ) o yüzden sen benim yakın takibimdeki kişilerdendin heyy gidi günler heyy. O zamanlar daha ameliyat olmamıştım :)
Ben 6.ay civarındayken bu çayı içmeye başladım küt diye 7.ayda bariz bir iniş oldu şişliklerde. Çayı bıraktım demekki başlasam yine inişler devam edecek. Dokunduğumda hissediyorum hala şişlikler var çünkü.
Sana katılıyorum ameliyattan sonraki alçılı halimle 1.ayım ve sonraki aylar hepsi bambaşkaydı. Barış Bey 1-2 milim incelme olur demişti. Ki bu bence burun için iyi bir rakam :) Daha devam ediyor bakalım 1,5 yılda ne olacak gerçi beklemiyorum da keyfini sürüyorum bilen arkadaşlar görüyor :)))

Nefeste benim ameliyat öncesi sıkıntım azda olsa vardı. İlk alçılı dönemimde burnum temizken (günde iki kez temizlediğim için -tabi yapmamak gerekmiş- ) nefesimi ayak parmak uçlarıma kadar hissediyordum. Nefes almak nasılmış öğrenmiştim ama alçının çıkacağı gün bir çıktım eve döndüğümde burnum eskisi gibi nefes almıyordu. Kirli bir havası olan şehirdeyiz ne yazıkki. Şehir dışına çıktığımda farkı çok rahat anlıyorum. Aslında burun şişliği de nefes almaya engel oluyor. Bir de yeniden büyüyen burun etleri oluyor. Bu da sıkıntı yaratıyor. Ben isterim ki bu ameliyatı olmaya karar veren herkes güzelde nefes alabilsin.
İşin güzel tarafı ameliyat olduğumu bilmeyen tanıdıklarım beni gördüklerinde anlamıyor aradaki farkı. saçının bu rengi /modeli yakışmış diyorlar :))) Kısmetse Haziranda gidip bi doktorumu görürüm :))) Bakalım saçımı nasıl bulacak

Bu arada ameliyattan sonra ciddi bir değişiklik yapın kızlar, saçınızı, rengini, hatta kaş modelinizi değiştirin, az da olsa makyaj yüzü canlı gösterir. Full değişin ben öncesi-sonrası resimlere bakarken en çok bunlara bakıyorum burundan çok :) Önemli olan bir bütün olarak uyumu yakalamak. Bir hava bir endam gelsin. Zaman akarken siz inadına genç ve güzel kalın :)

Semacım geçmiş olsun ne mutlu sana tamponlarda çıkmış ohh miss :))

Burun ucu iniyor ama dümdüz olacak kadar inmiyor :)) Hani ne kadar dersen o ameliyat sonrası ödemlerine, burun yapına vs. göre değişir. Sor bakalım Barış Bey'e aşağı yukarı kaç milim değişme olur. Şimdi bunu dert etme keyfini sür :) Bende inmesini istemiyordum bant takıyordum Barış Bey burun ucunu bozarsın dedi bıraktım. Masaj verdiyse onu yap, bitki çayı tüket ödemlerin daha çabuk gider. Özetle keyfine bak be canım :)

Canım lonelyy alıntı yapacak yazı bulamadım burdan başladım :)

İsauracım selam :))

Resimlerine baktım 1 belki 2 milim bi fark var. Mevcut sağ-sol arasında. Eğrilik düzelmiş ve elmas ışıkların burun sırtından inmesi başarılı. Alttan resimlere baktığımda iki burun deliğinde de işlem yapıldığı belli oluyor. Ödemlerden ve ameliyatının yeni oluşundan belki anlaşılması zor oluyor olabilir. Burun sırtında ödem ve dikişlerden kaynaklı kemer gibi duruyor o da zamanla inecek bende de vardı. (Aslında yan resimde güzelde duruyor ) Öndeki resimlerde de 1-2 milim bir fark var. Yinede gayet iyi güzel bir burun olmuş. Doku kaybından bahsetmişsiniz. Onunla ilgili de bir şeyler söylemek istiyorum. Yanılmıyorsam burunda belli bir doku sayısı oluyor. Ve her ameliyatta bu dokulardan birini kaybediyoruz. Bu yüzden revizyon sayısı arttıkça doku sayısı azalıyor ve ameliyat olabilmek bile güçleşiyor. Doktorun müdehale edecek bir alanı kalmıyor. (Yanlışsam düzeltin beni) Muhtemelen oynanabilecek /değiştirilebilecek alanlar bunlardı. Ben burnunu beğendim, şekil şemal iyi. Hani fark olmasa benim tam beklediğim gibi olacaktı ama 1-2 milim bence çok dert edilecek bir rakam değil. Ki daha bu ilk zamanlar oturmaya başlayınca daha iyi gelecektir gözüne :)) Ayrıca ödemler inince muhtemelen biraz daha yakın dururlar. Benim sağ tarafım çok ödemliydi ilk zamanlar sağ burun kıvrımım belli olmuyordu sol belliydi farklı duruyordu hatta ben Barış Beye sormuştum dikiş koparmıştım bu yüzden sanıyorum demiştim. Kendini üzme sakın sağ tarafın daha ödemli demiş ve beni rahatlatmıştı :) Daha dur içerideki dikişler bi düzelsin en önemlisi ödemler gitsin dahada güzel olacak. Ben senin ilk halini hatırlıyorum şimdi bile aynaya baktığında güzel bir burun görüyorsundur. Sen mutluysan zaten hiç sorun yok. Bana sorarsan olmaman için sebepte yok Biraz sürecin devam etsin fırsat bulduğumda gideceğim Barış Bey'e hususi senin ameliyatını soracağım bakayım ne yapmış ne olmuş bir de ondan dinleyeyim :))

kızlar barış bey dolguyu ne kadara yapıyor bilen var mı? yanaklarıma ve dudaklarıma yaptırmak istiyorum. barış beye dolgu yaptıran var mı aranızda? memnun mu?

çok soru sordum :))))))

Kızlar merhaba,
(Barış Çakırın)Öncesi sonrası resimlerde neden öncesi resimlerinde ten rengi açık sonrasında koyu??Oraletcim sen dikkatlisindir özellikle sana soruyorum diğer arkadaşlarda biliyorsa özel bir nedeni varsa söylesinler bana da.Bu aralar moralim iyi giderse igelecek aya istanbul yapıp aklımdaki dr.larla görüşmeyi düşünüyorum.bir de bi arkadas astrolojiden bahsetmıs gezegenler gerı cekılırken ameliyat olamamak gerekır dıye bunu nerden arastırabılırz?

lolitacım astroloji konusunda,gezegen meselesini ben söylemiştim.ben astrolojinin ve gezgenlerin açılarının olumlu-olumsuz etkilerini görüyorum kendimde.ama tabi bunu absürd bulanlar olabilir.ama bilgi edinmek istiyosan,tanınmış bir astroloğa mail at,belki cevap verir.bende araştırıyorum,bişeyler bulursam bunla ilgili, sizle paylaşırım....

ask hayatınıda etkilermi bu meret:) sen burcuna gore mi bakıosun

Kızlar 18 mayısta burnum ikinci ayını doldurdu. Ödemlerin inmesi benim için ışık hızında gerçekleşti. Şu anda nerdeyse hiç ödem kalmadı. Burnumdan şekil ve nefes alma konusunda çok memnunum Ameliyat olmadan önce sağ tarafımda nefes alma problemim vardı tamamen ortadan kalktı. Umarım ömür boyuda böyle sürecek...Burnumun kalkıklığıda istediğim ölçüde ve dozda indi...Bundan sonra inermi bilmiyorum ama pek inmeyecek gibi geliyor....Yeni ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun...Bir kaç açıdan burnumun şimdiki halini ekliyorum..Merak edenlere duyurulur :-D

mirabel geçmiş olsun öncelikle ekledim seni kabul edersen sevinirim..Valla amelıyat olmadan önce böyle yorumları okumak insana gerçekten moral oluyor:90:

angeluss,doğum saatin,doğum yerinde önemli,ona göre bir doğum haritası çıkarıyosun fln,aşk hayatıyla alakalı...mesela benim şu 1 senedir berbat:) ama bu sene en güzel dönemime girecekmişim,bakalım...ama tabi gezegenlerin geri çekildiği dönemler daha farklı.o dönemlerde her burç genel olarak bazı şeylerden sakınmalı.ör:ameliyat olacaksan o tarihleri riskli buluyor astrologlar...

Kizlar, benim Burnum daha alcili, ve gecen Sali OP oldum. Baris Bey önceden benim cildimi cok begenmisti...ve simdi 6 gün sonra, hic bir sislik ödem filan kalmadi. Almanyadan geldim buraya, ve yanimdaki arkadasimda cok sasirdi. Narkosdan cikarken, bir kac kisi hastanede zaten..."ya bu kiz neden hic morlasmasdi..allah´a..." diye duruyorlardi...bir gün sonra sisdim, ve mor oldum, 3-4 gün sonra sanki hic yok gibi oldu. :) ve bol, bol alisverise gittim...cok gezdim tamponlar ciktiktan sonra.

mirabel geçmiş olsun öncelikle ekledim seni kabul edersen sevinirim..Valla amelıyat olmadan önce böyle yorumları okumak insana gerçekten moral oluyor:90:

Teşekkür ederim seda...darıısıı senin başına...benim morluk ve kanama olmadıı, tamponlar üçüncü gün çııktıı. alçıı 10. günde...Ameliyata pozitif düşüncelerle gir, gerisini merak etme ben çok pozitiftim, hep çok güzel olacak, morarma ve şişme olmayacak çok kolay atlatcam dedim ve öyle oldu...iyi şanslar

Mirabel tek kelime ile mükemmel... Nazar değmesin..

Mirabel tek kelime ile mükemmel... Nazar değmesin..

Teşekkür ederim Lonely, beğenmene sevindim...Ben de çok memnunum Birde benim için en önemlisi kimsenin estetik olduğunu anlamaması. başlarda çok kalkık oldu diye korkmuştum ama şimdi kalkıklığından memnunum...Barış bey gerçekten güzel iş çıkardı Darısı ameliyat olacakların başına...

angelusscum bana özelden msj atmışsın ama ben özelden msj atamıyormuşum.nerden öğrendin derken,tam ne demek istediğini anlamadım?kastettiğin gezegen meselesiyse,tv de bi astrologtan dinledim:))

sema durumuna cok sevındım.fotolarını beklıyoruz.seda inşallah sorunsuz bir ameliyat geçirirsin canım.mirabel müthiş görünüyorsun maşallah.edaaa cevabın ıcın cok tesekkur ederım ameliyat olcak arkadaslara bır tavsıyem daha var ben regl ıken ameliyat olmustum bence regl ıken olmayın hatta keske olmasaydım.

Mirabel öncelikle burnun çok güzel olmuş :)Güle güle kullan. Özelden mesaj gönderemiyorum o nedenle buradan yazıyorum. Sende İstanbul dışındansın, ameliyat olmadan kaç kere Barış Bey'le konuştuğunu ve ameliyat öncesi sonrası kaç gün orada kaldığını bu sürecin nasıl gittiğini öğrenebilir miyim ?? Daha önce yazdıysan ve tekrar tekrar soranlardan biriysemde çok özür dilerim forum 452 sayfayı geçmiş daha ilk 200 sayfayı okuyabildim

Merhaba goddness...İstediğin kadar sorabilirsin seve seve anlatırım Ben Barış beyle bir kere görüştüm, ben zaten ona olmaya kararlı gittiğim için bir tek görüşme benim için yeterli oldu...Ameliyat öncesine gelince, ameliyattan bir gün önce İstanbul'a gittim. Çünkü yapılması gereken tahliller var...( kan tahlili ve anestesi uzmanıyla görüşmek ) yarım saatlik bir iş...ztaen hastane muayenehanenin karşısında...ameliyat olduktan sonra bir gün hastanede kalıyorsun. Ertesi gün taburcu..Doktorlar genelde ameliyat sonrası yolculuk yapabilirsiniz diyorlar ama bence yapılmamalı çünkü anestesi sersemi oluyorsunuz...bir halsizlik muhakkak oluyor...ameliyatttan 3-4 gün sonra tamponların alınması için tekrar barış beye gidiyorsun. Tampon alınınca büyük bir rahatlama oluyor 10. gün alçı için tekrar Barış beyin yanına.

Benim sürecim epey rahat geçti özellikle tampon alındıktan sonra dolaşmaya bile çıktım Morarma olmadı, sadece geceleri hep aynı pozisyonda ve yüksek yastıkta yatmak biraz sinir bozucu ama çekilmeyecke gibi değil...Eğer başka soruların olursa çekinmeden sorabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…