Oralat: ben bu cumartesi almanyadan istanbula gelecem. Ve 16.05. randevum var, ve 17.05. OP icin reservation var ) türkcem biraz komik, ama genede türküm Umarim Baris bey burnumu yapar. Aslinda sor bir burnum yok. Ve derim de ince...cok da sis mes bence...
Arkadaşlar bir süre foruma uğramadım. Günümü gün ettim tabir-i caiz ise
Öncelikle özel mesajlarım uzun süre girmediğimden sanıyorum silinmiş. Yazanlara dönüş yapamayacağım bunu belirtmek isterim
Bir de benim şu an 9.ayım. Ve dikkat ettiğim bir durumu paylaşmak istiyorum. Bunu ilk fırsatta resimlerle de anlatmaya çalışacağım.
Benim alçı çıktıktan sonraki halim çok şişti ve burun ucum kalkıktan ziyade düze yakındı. Şimdi çektiğim resimlerde şişlikler minimum seviyede ve burun ucum kalkık
Yani burun ucu zamanla düşer diyoruz fakat yapıya göre görüntü değişik sonuçlar verebiliyor.
Eğer benim ilk etapta bu çok şişliğim olmasaydı demekki daha kalkık hallerini görebilecektim.
Kalın derililerde çok daha fazla ödem oluyor kaderdaşlarım bilir anlar beni :)
Son hallerimde burun ucum daha kalkık ilk ve son resimlerimi derleyip bir araya getireceğim.
Çok fark var arkadaşlar hani benim burnum şiş dediğimde sizler yahu neresi şiş diyordunuz :) Şimdi çok bariz inmiş halini ve daha da inecek hallerine şahit olacaksınız.
Burnumun tam ucundaki yerler hala şiş ve ben bu duruma seviniyorum
Neden derseniz hala ödemliyim demektir bu. Ve sürecimin bitmediğini daha da ineceğini gösterir gidişat Haliyle daha güzel günlerini göreceğim
Bir de benim ameliyat öncesinde çok azda olsa nefes problemim vardı. Ameliyattan sonra zaman zaman tıkanmalar yaşadım ama temizlediğimde bir sorunum kalmadı. Şimdi temizlemiyorum içi normale dönmüş diye düşünüyorum. İlk aylarımla kıyaslarsam şu an çok daha iyi. Bence şunu unutmayın. Burnunuz henüz şiş, şişliği içine de etki ediyor dışarıdaki görüntüye de etki ediyor.
Haliyle içeride burun etlerinizede baskı kuruyor ve nefes alanının daralmasına sebebiyet veriyor.
Bu nedenle burun şişliğini sadece dışsal düşünmeyin içselde düşünün.
Bu arada sanıyorum en son sema28 ameliyat olmuştu. Neler kaçırdım bilmiyorum çok vaktim olmadığı için geriye de dönüp bakamayacağım.
Isaura'cım sen nasılsın alçın çıkmıştı umarım daha iyisindir..
Herkese geçmiş olsun kızlar, olacak olanlara da geçmiş olsun olanlarda keyfini sürsün