How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Oralat: ben bu cumartesi almanyadan istanbula gelecem. Ve 16.05. randevum var, ve 17.05. OP icin reservation var ;)) türkcem biraz komik, ama genede türküm ;) Umarim Baris bey burnumu yapar. Aslinda sor bir burnum yok. Ve derim de ince...cok da sis mes bence...

Arkadaşlar bir süre foruma uğramadım. Günümü gün ettim tabir-i caiz ise :D

Öncelikle özel mesajlarım uzun süre girmediğimden sanıyorum silinmiş. Yazanlara dönüş yapamayacağım bunu belirtmek isterim :(

Bir de benim şu an 9.ayım. Ve dikkat ettiğim bir durumu paylaşmak istiyorum. Bunu ilk fırsatta resimlerle de anlatmaya çalışacağım.

Benim alçı çıktıktan sonraki halim çok şişti ve burun ucum kalkıktan ziyade düze yakındı. Şimdi çektiğim resimlerde şişlikler minimum seviyede ve burun ucum kalkık :64::64:

Yani burun ucu zamanla düşer diyoruz fakat yapıya göre görüntü değişik sonuçlar verebiliyor.
Eğer benim ilk etapta bu çok şişliğim olmasaydı demekki daha kalkık hallerini görebilecektim.
Kalın derililerde çok daha fazla ödem oluyor kaderdaşlarım bilir anlar beni :)
Son hallerimde burun ucum daha kalkık ilk ve son resimlerimi derleyip bir araya getireceğim.
Çok fark var arkadaşlar hani benim burnum şiş dediğimde sizler yahu neresi şiş diyordunuz :) Şimdi çok bariz inmiş halini ve daha da inecek hallerine şahit olacaksınız.

Burnumun tam ucundaki yerler hala şiş ve ben bu duruma seviniyorum :D

Neden derseniz hala ödemliyim demektir bu. Ve sürecimin bitmediğini daha da ineceğini gösterir gidişat :D Haliyle daha güzel günlerini göreceğim :16::16:

Bir de benim ameliyat öncesinde çok azda olsa nefes problemim vardı. Ameliyattan sonra zaman zaman tıkanmalar yaşadım ama temizlediğimde bir sorunum kalmadı. Şimdi temizlemiyorum içi normale dönmüş diye düşünüyorum. İlk aylarımla kıyaslarsam şu an çok daha iyi. Bence şunu unutmayın. Burnunuz henüz şiş, şişliği içine de etki ediyor dışarıdaki görüntüye de etki ediyor.
Haliyle içeride burun etlerinizede baskı kuruyor ve nefes alanının daralmasına sebebiyet veriyor.
Bu nedenle burun şişliğini sadece dışsal düşünmeyin içselde düşünün. :71:

Bu arada sanıyorum en son sema28 ameliyat olmuştu. Neler kaçırdım bilmiyorum çok vaktim olmadığı için geriye de dönüp bakamayacağım.

Isaura'cım sen nasılsın alçın çıkmıştı umarım daha iyisindir..

Herkese geçmiş olsun kızlar, olacak olanlara da geçmiş olsun olanlarda keyfini sürsün :16::16:

oralete kesinlikle katılıyorum benim derimde cok kalın ve bende ameliyat sonrası cok sısmıstım sırf burnum degil butun yuzum ve burnumun hala indigini biliyorum. cunku hala ucu sert normal bir burun gibi yumusak degil bazı gunler ozellikle nezle sınuzut oldugumda dolma gibi oluyor hem ici hem dısı sisiyor ve goruntusu cok degisiyor. cok yumusayıp ındıgı zamanlarda ise daha kucuk gorunuyor, ve zamanla benimkide sanırım daha kalkık hale geldi. burun cekmesi denilen sey aslında odemlerin inmesi,
oraletcim 1 sene degil bence biz daha 1,5 sene daha ınıcez... ama derimiz hep kalın kalıcak sanırım keske burnumun onceki yumusaklıgını hatırlayabilsem ama hatırlayamıyorum:(

oralete kesinlikle katılıyorum benim derimde cok kalın ve bende ameliyat sonrası cok sısmıstım sırf burnum degil butun yuzum ve burnumun hala indigini biliyorum. cunku hala ucu sert normal bir burun gibi yumusak degil bazı gunler ozellikle nezle sınuzut oldugumda dolma gibi oluyor hem ici hem dısı sisiyor ve goruntusu cok degisiyor. cok yumusayıp ındıgı zamanlarda ise daha kucuk gorunuyor, ve zamanla benimkide sanırım daha kalkık hale geldi. burun cekmesi denilen sey aslında odemlerin inmesi,
oraletcim 1 sene degil bence biz daha 1,5 sene daha ınıcez... ama derimiz hep kalın kalıcak sanırım keske burnumun onceki yumusaklıgını hatırlayabilsem ama hatırlayamıyorum:(

benı bu yıl ıcınde eklıyecekmısın canım? :82:

oraletcim sağol genel anlamda iyiyim sen nasılsın?.. yani sonuç yüzde yüz düzelme olmadı ama gene de eskisine göre daha iyi durumda burnum.. barış bey başarılı bir ameliyat sonucu olduğunu söyledi ve fotoğrafları gösterirken hızla geçti ve dikkatimi başka yerlere çekmeye çalıştı çeşitli sorular sorarak ..mesela siz başkasıyla da görüşmüydünüz ailenizle mi gelmiştiniz görüşmeye vs vs.. garip sorular durduk yerde, bu hoşuma gitmedi.. halbuki böyle bir tavır takınmasına gerek yoktu yani ben zaten barbie bebek gibi bir burun beklemiyordum zaten yamuk bir burunla yaşamaya alıştım ve sonucun yüzde yüz olmasını beklemiyordum çünkü kendisi de söylemişti bir kanadımda cilt kaybımın olduğunu..

neyse fotograflarımı ekliyorum bir de siz bakın bakalım BAŞARILI bir ameliyat mı?

isauracım,doğruyu söylemek gerekirse barış beyden bunu beklemiyodum,burda gördüğüm örneklere göre düşününce,şaşırdım.burun eğriliğin eskiden 2/3 ise şimdi 1/3 olmuş.yani azalma var ama bu zahmete sadece 1/3 lük kısım için değer miydi bilmiyorum.daha başarılı olabilirdi.tutumu da ilginç doğrusu,dilemgizden sonra sana da böyle davanması:(

umarım en kısa zmnda çözüme kavuşturur bu konuyu barış bey.şans mı nedir bu ameliyat işi anlamadım:(

buarada astrolojiye ilgi duyan arkadaşlar varsa,gezegenler geriye doğru gittiği zmnlarda,ameliyat yapılmaması tavsiye ediliyor,amleiyatlarda aksilikler olabiliyomuş.

evet cnm haklısın bunu ben de zaman zaman düşünür oldum bu zahmete değer miydi diyorum kendi kendime :( özellikle fotograflara baktıkça çünkü ben farketmiyorum aynada hiza farkını gözüm alıştığı için olabilir bilmiyorum belki dışardan birisi baktığında çok farkediliyordur.. ameliyat olduğuma pişman mıyım hayır asla değilim çünkü eskiye göre daha düzgün olduğunu kabul ediyorum fakat acaba diyorum?? acaba daha fazlası da mümkün müydü başka bir doktora mı olsaydım? daha iyi bi sonuç alır mıydım.. işte bu sorulara kafamda hiç cevap bulamıyorum çünkü bilemiyosunuz kızlar.. elinizde bu sonuç var işte.. başka biri belki daha kötü de yapabilirdi, daha iyi de bilemem ki.. bazen bütün doktorların aynı olduğunu düşünüyorum hepsini para hırsı bürümüş..

iyi bir sonuç mu benimki peki? bilmem eskisine bakılınca evet daha iyi görünüyor fakat şunu da söyliyim ne zahmetlerle biriktirip verdiğim o milyarlara değecek kadar da iyi bir sonuç çıkardığını düşünmüyorum!!!

evet cnm haklısın bunu ben de zaman zaman düşünür oldum bu zahmete değer miydi diyorum kendi kendime :( özellikle fotograflara baktıkça çünkü ben farketmiyorum aynada hiza farkını gözüm alıştığı için olabilir bilmiyorum belki dışardan birisi baktığında çok farkediliyordur.. ameliyat olduğuma pişman mıyım hayır asla değilim çünkü eskiye göre daha düzgün olduğunu kabul ediyorum fakat acaba diyorum?? acaba daha fazlası da mümkün müydü başka bir doktora mı olsaydım? daha iyi bi sonuç alır mıydım.. işte bu sorulara kafamda hiç cevap bulamıyorum çünkü bilemiyosunuz kızlar.. elinizde bu sonuç var işte.. başka biri belki daha kötü de yapabilirdi, daha iyi de bilemem ki.. bazen bütün doktorların aynı olduğunu düşünüyorum hepsini para hırsı bürümüş..

iyi bir sonuç mu benimki peki? bilmem eskisine bakılınca evet daha iyi görünüyor fakat şunu da söyliyim ne zahmetlerle biriktirip verdiğim o milyarlara değecek kadar da iyi bir sonuç çıkardığını düşünmüyorum!!!

cnm resimlerini görebilirmiyim bnde barış çakıra ameliyat oldum senin gibi düşünüorumda resimleriini görmek istiyorum.

isauracım,sen direk barış beye mi gittin,doku kaybı olayını ve mükemmel olmasını bekleme gibi şeyleri başka bi doktor da söyledi mi?

üzme canını,sonuçta kötüye gitmemiş ,3.kademeden 2.kademeye geçmiş bence.doku kaybı olayını pek anladım ama,oraya ek bişey yapılamaz mıydı orantılamak için.ne burunlar var,ne şekle geliyor.senin burnun gayet de normal ve göze batmayan bi burun bence.bi de kavis kısmına pek dokunmadı mı?sen mi öyle istedin?

cnm resimlerini görebilirmiyim bnde barış çakıra ameliyat oldum senin gibi düşünüorumda resimleriini görmek istiyorum.

Merhaba glorias Barış beye ne zaman ameliyat oldunuz ve neden memnun değilsiniz öğrenebilir miyim? Barış beye karar vermiştim ameliyat için o yüzden soruyorum.

Merhaba glorias Barış beye ne zaman ameliyat oldunuz ve neden memnun değilsiniz öğrenebilir miyim? Barış beye karar vermiştim ameliyat için o yüzden soruyorum.

cnm ben 18nisanda ameliyat oldum.baris beyden memnunum cnm ben hemde cok.su an daha cok yeni sisliklerim var.bide benim derim kalin inmesi baya bi zmn alicak.bole kalir die benim endisem ama doktorum vebutun ameliyat olanlar inicek diolar.memnunum baristan

isauracım,doğruyu söylemek gerekirse barış beyden bunu beklemiyodum,burda gördüğüm örneklere göre düşününce,şaşırdım.burun eğriliğin eskiden 2/3 ise şimdi 1/3 olmuş.yani azalma var ama bu zahmete sadece 1/3 lük kısım için değer miydi bilmiyorum.daha başarılı olabilirdi.tutumu da ilginç doğrusu,dilemgizden sonra sana da böyle davanması:(

umarım en kısa zmnda çözüme kavuşturur bu konuyu barış bey.şans mı nedir bu ameliyat işi anlamadım:(

buarada astrolojiye ilgi duyan arkadaşlar varsa,gezegenler geriye doğru gittiği zmnlarda,ameliyat yapılmaması tavsiye ediliyor,amleiyatlarda aksilikler olabiliyomuş.

bu konuyla ilgili misin peki ?ben aslan burcuyum ve ağustosta ameliyat olmayı düşünüyorum.bu konuda nereden bilgi alabiliriz acaba?

isauracım,sen direk barış beye mi gittin,doku kaybı olayını ve mükemmel olmasını bekleme gibi şeyleri başka bi doktor da söyledi mi?

üzme canını,sonuçta kötüye gitmemiş ,3.kademeden 2.kademeye geçmiş bence.doku kaybı olayını pek anladım ama,oraya ek bişey yapılamaz mıydı orantılamak için.ne burunlar var,ne şekle geliyor.senin burnun gayet de normal ve göze batmayan bi burun bence.bi de kavis kısmına pek dokunmadı mı?sen mi öyle istedin?

bi de barış beyden önce naci çelikle görüşmüştüm. o da bazı şeyleri tam olarak düzeltmemiz mümkün olmayabilir demişti. ve açık ameliyat yapacağını söylemişti bu yüzden kapalı yapan barış çakırda karar kılmıştım.. edaa hiç bilmiyorum ki ne yapılabilirdi ne yapılamazdı sonuçta ben anlamam burun işinden doktorun bileceği bişey bu ama bana ameliyattan önce diğer kısmı yukarı kaldırcaz demişti..fakat şimdi görüyorum ki iki taraf da aynı yerinde duruyo ne kalkma var ne inme var o hizayla hiç oynanmamış sadece burun kemiğimdeki eğriliği düzeltmiş barış bey.. ben genel anlamda mutluyum yani alışığım bu burnuma belki bnm yerimde başkası olsaydı bu haliyle depresyona bile girebilirdi bu burunla.. gözüme batmıyo bnm ama neden daha iyisi olmadı demeden de duramıyorum ne biliyim barış bey sonuçta iyi bir doktordu ve bu sonucu başarılı olarak nitelendiriyorsa başarısı bu kadarmış demek ki onun diyebiliyorum sadece!!!

canım 2. ameliyat için senden bi ücret talep edicekmi ki?? tek sorun bi deliğin aşada olması onu rahatlıkla halleder barış bey takma o kadar.konuştun mu sen barış beyle ???

yok hiç konuşmadım hatta gayet güleryüzlü davrandım kendisine ben mutluyum dedim :) çok kafama takmıyorum çünkü ve 2. ameliyatı da olacağımı sanmıyorum olsam da barış beye olmam bundan sonra.. eğer düzeltseydi neden ilkinde düzeltmedi o zaman di mi? bunu da hiç anlamıyorum işte, eğer birşey mümkünse daha ilk ameliyatta yapılır 2.de değil!

dilemgiz nerelerdesin?neye karar verdin burnunla ilgi merak ediyorum seni gelişmelerinden bizi haberdar etmeyi unutma canım:16:

ben barış çakırı daha onceden bılmıyordum bu sıtede okudum guven verdı yaptıgı ıslerı gordum ancak sonrasında bunları gordukden sonra olmama kararı aldım nefes alamayan kısıler bıle 2. amlyatlarından sonra ıyı bır dr basarılı bır amelyat demelerıne anlam veremıyorum kı sahsen bu sıtenın moderatoru de kazende demıstı bu sıtden fıkır edının drunuzu secın dıe deıl demıoruz aklınızda olan bır dr sorgulayın ama secmeyın vs sıze basarılı drunuzla mutluluklar ben daha cok arastıracaım dr.'u he barıs cakırıda kucumsemıyorumcok ıyı yaptıgı ıslerıde gordum o yuzden ona olmak ıstedım her drun basarısız oldugu amlyatlar var eed yok deıl ama ınsanın gerı adam atmasına sebebıyet verıyor kı ben barıs cakırın yaptıgı guzel burunları gorunce karar vermıstım...

arkadaşlar mrb hepinize
ben bu yaz burnumu yaptırmk istiyorum.özellikle barış bey içime çok siniyor...
araştırıyorum hala.daha önce barış beye ameliyat olmuş bi kaç arkadaşa arkadaşlık talebi gönderdim.yardımcı olması açısından.barış beyle ilgili tacrübelerini paylaşmak isteyenler beni ark.olarak eklerlerse çok sevinirim...
hepinize sağlıklı günler:))

Merhaba arkadaşlar, çok uzun zamandır Barış Bey'i takip ediyorum sanırım 2008'den beri ve sonunda ameliyat olma konusunda kararımı verdim diyebilirim. Ancak İstanbul'da yaşamıyorum ve İstanbul'a gelmem ve ameliyat olmam ile ilgili süreç nasıl işler o konuda kafam karışık biraz. Öncelikle ameliyattan önceki görüşmede ne istediğim ya da Barış Bey'in ne yapılabileciği ile ilgili konuları görüşüp ameliyata kesin karar vermek için sizce tek bir görüşme yeter mi? İlk gün görüşüp ikinci günde ameliyat olmak istiyorum ben ama acaba kafamdaki soru işaretleri bu kadarcık görüşmede giderilebilir mi? Ve tabi bir de ameliyat sonrası süreç herkesin alçısı aynı zamanda çıkmıyorum tüm bunlar için en az bir iki hafta İstanbul'da kalmam gerekir değil mi? Burada konuyla ilgili yazan arkadaşları ekledim kabul ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :93:

Back