• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar konuyla alakasız olduğu ıcın cok özür diliyorum ama bu forumda arkadaslarım oldugundan dolayı soruyorum.yöneticilere nasıl ulaşıcağımı bulamadım.özel mesajlarım silinmiş ben silmedim.kendilinden siliniyor mu?

Kizlar bir sorum var.
12 gün sonra ben istanbula gelecem...16.05. randevum var, ve 17.05. OP icin reservation yaptim.
OP önce hastanede neler yapiliyor? 17.05. benim burnumu yapmas diye korkuyorum.

16 sında görüşme 17 si ameliyat mı? bir gün öncesinde kan tahlili yapıyor ve anestezi doktoruyla görüşüyorsun...ama 10-15 dakikalık bir iş...hastane zaten muayenehanenin karşısında...görüşmede seni yönlendirirler zaten...16.sında Görüştükten sonra 15 dakikada halledersin işini...şimdiden geçmiş olsun...

16 sında görüşme 17 si ameliyat mı? bir gün öncesinde kan tahlili yapıyor ve anestezi doktoruyla görüşüyorsun...ama 10-15 dakikalık bir iş...hastane zaten muayenehanenin karşısında...görüşmede seni yönlendirirler zaten...16.sında Görüştükten sonra 15 dakikada halledersin işini...şimdiden geçmiş olsun...

Tessekür ederim! Ozaman hersey iyi ;) Evet, ben cünkü almanyadan gelcem..

kesınlıkle ınıyor aynı seyı bende yasadım ılk alcım cıktıgınde burun ucuma asık olmustum:) kalıp gıbı bebeklerın burun ucu gıbıydı adeta ama bu bı kac gun surdu sonrasında ındı o halıye kalsaydı keske burnumun kalkık olmamasından bu kadar sıkayetcı olmaz dr umdan tekrar revızyon olmak ıstemezdım cunku ben burnumu kaldırtmak ıcın amelıyat olmustum

armine85 ben şoktayım senin mükemmel ötesi bi burnun varmış yine ikinci de öyle ve hiç değişmemiş burunlarını kim yaptı merak ettim. bi de neden beğenmedin ya benimki berbat bi durumda beni yine de alışmaya çalışıyorum.

slm kızlarrrr:) dersler nedeniyle pek giremiorum dün 1nci ay kontrolümü oldum hersey cok güzel gidio cok sükür amelyt olanlara geçmişler olsun olacaklarada iyi sanslar diliyorumm..:)

slm kızlarrrr:) dersler nedeniyle pek giremiorum dün 1nci ay kontrolümü oldum hersey cok güzel gidio cok sükür amelyt olanlara geçmişler olsun olacaklarada iyi sanslar diliyorumm..:)

canm fotolarını kaldırmışsın...ben göremedim..bir süre yoktum forumda...son halini göremedim, merak ediyorum...:50:

armine85 ben şoktayım senin mükemmel ötesi bi burnun varmış yine ikinci de öyle ve hiç değişmemiş burunlarını kim yaptı merak ettim. bi de neden beğenmedin ya benimki berbat bi durumda beni yine de alışmaya çalışıyorum.

ılk amelıyat nezaıl demırcıler ben onden goruntusunu begenmıyordum ve kalkık degıldı kalkık dar burunları sevıyorum ıkıncısı nacı celık senınde soyledıgın gıbı pek degısmedı bu nedenle ucuncu amelıyat ıstıyorum kalkık ve dar bı burun hayalımdekı zaten bu yuzden amelıyat olmustum ben bu burna alısmak yerıne hayalımdekkı burna sahıp olmak ıstıyorum

evet tabiki torpulenir benimkide medpor...bence torpulert tumden cıkarmaktansa eski cenen gerideymis ama yeni protez biraz buyuk durmus bence torpulenerek kuculecekse oyle olsun cıkarttırma cok agrılı olmasın yapısıyor sonucta cenene:( benim korktugum bir sey o

Kızlar merhaba, ben genel bir problemden bahsetmek istiyorum. Ameliyattan önce herhangi bir nefes problemim yoktu, ameliyattan olduktan sonra burnum tıkanmaya ve eskisine kıyasla daha zor nefes almaya başladım. Burnumun içine aynayla baktım ve içindeki etlerin birbirine çok yaklaştığını farkettim bu yüzden de daha çok tıkanıyor. Bu arada benim 5,50 ayı geçti buna rağmen böyle.. Herkes yaşıyor mu bu problemi? Yeni ameliyat olacaklarda en azından bu durumu yaşamamak için gerekli önlemin alınması konusunu doktorlarıyla paylaşırlar..

Merhaba arkadaşlar,
Ben de ameliyattan sonra nefes problemi yaşayanlardanım. Ameliyat olalı tam 9 ay oldu. Ameliyattan önce muayene esnasında sol burun deliğimin diğerine göre biraz dar olduğunu söylemişti Barış Bey. Fakat nefes almakta hiçbir sorunum yoktu. Ameliyat sonrasında bu problemi yaşamaya başladığımda aynaya bakarken sol burun deliğimin neredeyse kapalı olduğunu farkettim. Zeynep'in de dediği gibi burun etleri birbirine çok yaklaşmış durumda. Zaten tamponları çıkarırken de silikon tampon olduğu halde çok acı çekmiştim. Gün içerisinde birkaç saat arayla burnumu temizlemem gerekiyor rahat nefes alabilmek için. Barış Bey'den bir randevu alıp anlatacağım sorunu. Gerekirse 2. bir ameliyat olurum, fakat ameliyat sorunu çözmüyor diyorsunuz, tedirginim oldum şimdi.
Bu arada burun ucumu da çok az daha kaldırmasını isteyeceğim. Çünkü gülümsediğimde hala burun ucum düşük görünüyor ve çok mutlu değilim. Bu işlemler için bir önceki ameliyatta ödediğim ücreti ödemem gerekir mi acaba?

Merhaba arkadaşlar,
Ben de ameliyattan sonra nefes problemi yaşayanlardanım. Ameliyat olalı tam 9 ay oldu. Ameliyattan önce muayene esnasında sol burun deliğimin diğerine göre biraz dar olduğunu söylemişti Barış Bey. Fakat nefes almakta hiçbir sorunum yoktu. Ameliyat sonrasında bu problemi yaşamaya başladığımda aynaya bakarken sol burun deliğimin neredeyse kapalı olduğunu farkettim. Zeynep'in de dediği gibi burun etleri birbirine çok yaklaşmış durumda. Zaten tamponları çıkarırken de silikon tampon olduğu halde çok acı çekmiştim. Gün içerisinde birkaç saat arayla burnumu temizlemem gerekiyor rahat nefes alabilmek için. Barış Bey'den bir randevu alıp anlatacağım sorunu. Gerekirse 2. bir ameliyat olurum, fakat ameliyat sorunu çözmüyor diyorsunuz, tedirginim oldum şimdi.
Bu arada burun ucumu da çok az daha kaldırmasını isteyeceğim. Çünkü gülümsediğimde hala burun ucum düşük görünüyor ve çok mutlu değilim. Bu işlemler için bir önceki ameliyatta ödediğim ücreti ödemem gerekir mi acaba?
Aynen ben de gün içersinde birçok kez burnumu temizlemek zorunda kalıyorum, daha önceden hiç böyle bir sorunum yoktu. Barış Bey'e gittiğinde benim de aynı problemi yaşadığımdan bahsedersin.. (ben en son 1.ay kontrolüme gitmiştim) Tekrar ameliyat olmak istemiyorum, umarım nefes almam daha da zorlaşmaz..

Arkadaşlar bir süre foruma uğramadım. Günümü gün ettim tabir-i caiz ise :D

Öncelikle özel mesajlarım uzun süre girmediğimden sanıyorum silinmiş. Yazanlara dönüş yapamayacağım bunu belirtmek isterim :(

Bir de benim şu an 9.ayım. Ve dikkat ettiğim bir durumu paylaşmak istiyorum. Bunu ilk fırsatta resimlerle de anlatmaya çalışacağım.

Benim alçı çıktıktan sonraki halim çok şişti ve burun ucum kalkıktan ziyade düze yakındı. Şimdi çektiğim resimlerde şişlikler minimum seviyede ve burun ucum kalkık :64::64:

Yani burun ucu zamanla düşer diyoruz fakat yapıya göre görüntü değişik sonuçlar verebiliyor.
Eğer benim ilk etapta bu çok şişliğim olmasaydı demekki daha kalkık hallerini görebilecektim.
Kalın derililerde çok daha fazla ödem oluyor kaderdaşlarım bilir anlar beni :)
Son hallerimde burun ucum daha kalkık ilk ve son resimlerimi derleyip bir araya getireceğim.
Çok fark var arkadaşlar hani benim burnum şiş dediğimde sizler yahu neresi şiş diyordunuz :) Şimdi çok bariz inmiş halini ve daha da inecek hallerine şahit olacaksınız.

Burnumun tam ucundaki yerler hala şiş ve ben bu duruma seviniyorum :D

Neden derseniz hala ödemliyim demektir bu. Ve sürecimin bitmediğini daha da ineceğini gösterir gidişat :D Haliyle daha güzel günlerini göreceğim :16::16:

Bir de benim ameliyat öncesinde çok azda olsa nefes problemim vardı. Ameliyattan sonra zaman zaman tıkanmalar yaşadım ama temizlediğimde bir sorunum kalmadı. Şimdi temizlemiyorum içi normale dönmüş diye düşünüyorum. İlk aylarımla kıyaslarsam şu an çok daha iyi. Bence şunu unutmayın. Burnunuz henüz şiş, şişliği içine de etki ediyor dışarıdaki görüntüye de etki ediyor.
Haliyle içeride burun etlerinizede baskı kuruyor ve nefes alanının daralmasına sebebiyet veriyor.
Bu nedenle burun şişliğini sadece dışsal düşünmeyin içselde düşünün. :71:

Bu arada sanıyorum en son sema28 ameliyat olmuştu. Neler kaçırdım bilmiyorum çok vaktim olmadığı için geriye de dönüp bakamayacağım.

Isaura'cım sen nasılsın alçın çıkmıştı umarım daha iyisindir..

Herkese geçmiş olsun kızlar, olacak olanlara da geçmiş olsun olanlarda keyfini sürsün :16::16:

Back