kacakgırl sen nefes sorunu ıcın revızyon olmussun problemın gectımı acaba
merhaba siebelle arkadaslik teklifimi kabul edebilirmisin cok merak ettim burnunu, ben bikac senedir burun ameliyati olmak istiyorum ama korkuyorum bide yurtdisinda yasadigim icin daha bi zor oluyo karar verip istanbula gelmek ama ins bu sene olucam
Tabi cnm ekliyorum hayrlisi olsn isallah hakkinda:)
kızlar son durumu göstern 3 tane foto ekledim bakablrsnz cok uzun süre tutmuyorum siliyorum albümleri:)
Kızlar fotoğrafları kaldırdım merak edenler olacaktır söyleyeyim nedenini,burada en başından beri fotoğraf koyma ve sorulara cevap verme nedenim insanları bilgilendirmekti ancak burada manipülator insanlar olduğunu farkettim.
İyi niyetine çok inandığım gerçekten benimle beraber üzülen insanlar da var sözüm kesinlikle onlara değil ancak kötü niyetli,hasedinden yarılan ve yüzüme ah vay deyip arkamdan oh çekenler de var.
Geçirdiğim süreçte yeterince yıprandığımı düşünüyorum daha fazla kendimi yıpratmayacağım.Anlayacağınızı düşünüyorum.Sağolun dostlar,sizleri gelişmelerden haberdar edicem.
Ufak bi operasyon deil yine normal amelyt oluosn ben brazda sekl degskligi istedm olmsken ucuda inclsn dedm ama nwfes sorunm yne gecmedi ve yeni burun seklimede alisamadm keske olmsaydm diorm en azndn ayni sornlu devm edrdm hayatima cunku ztn gecmedi artk ztn nefesi takmiorm alstm sekline alisamadm sendede olurmu bilmem ama sans gerckdn ve bu sadece bars beyde deil cogu doktrda karslasln bi durum malesefyha ayh Allahım korusun yha bende nefes sorunu yokda gorunus acısından oyle bırsey olmasın yha Allahım sen yardım et.. cnım sımdı sendede olmus sonra nasıl duzelttı ufak bır operasyonmu yanı:S
benım eskıden önden egrı degıldı.1 kere ameliyat oldum ve bu başıma geldi.ucuna kıkırdak ekleyınce ucunun kaklkıklıgı gıtti.azcık uzadı.ben henuz gıtmedım barıs cakıra.izmirdeyim.baska bır dr.lada görüşmedim.kimseye güvenim kalmadığı için.kıkırdak eksikliğinden kıkırdak eklenmedı bana.resmen olan bırseye bırsey daha ekledı.
merb dilemgiz durumuna cok uzuldm bende barıs cakıra ıkı amelıyat oldum ve burnunu cok merak edıorm benmde albumum var sende benmkıne bakablrsn eklersen 3.yu olmayı dusunuorm ama tekrar barısbeye olsam dıe dusunorm yınede baska doktorada guvenemıorm. sen ne yapmayı dusunuosn acaba bızım taktıgımız gıbı mı dısardan bakıldıgındada
oreletçim merhaba, beni unutmamışsınben arada bi bakıorum senin fotolarına, bombasın valla Bu arada espirili tatlını da beğendim, deli kız seni Ben saçlarımı boyattım dayanamadım gene! Şimdi kumral-bakırlar, bak senin için foto da ekledim
Bu arada Dilemcim yaşadıklarına üzüldüm gerçektenSonuçta bir takım hayallerle bu ameliyatlara karar veriyoruz; umarım biran evvel istediğin gibi bir burnun olur.. Senin alımın havan yeter gerçi, paylaştığın fotoğrafta çok belli deildi problem, gene çok güzel gözüküyordun valla!..
Ameliyat olmayı düşünen ve yeni ameliyat olan arkadaşlardan da içlerini ferah tutmalarını istiyorum =)
Bu ameliyatın malesef % 5 ila 10 arası revizyon riski var.Bu risk hepimiz için geçerli.Ben ameliyat olalı 7 ay oldu, benim de başıma gelebilir. Bunu kabullenerek bu ameliyata karar vermeniz iyileşme sürecinizde psikolojinizi hayli rahatlatır.
Benim naçizane fikrim güzelleştirdiği burunlar doğrultusunda Barış bey'in diğer doktorlardan açık ara önde olduğu. Bir gün ondan daha iyisini görürsem onu da burada sizinle paylaşmayı bir borç bilirim :13:
Her zaman söylediğim gibi herkese güzel burunlu günler dilerim
Merhaba Ben Barış beyle görüştüğümde tekrar ameliyat riski nedir niye sorduğumda kendisi yüzde 5 olduğunu dürüstçe söylemişti. Anlayamadığım bişey şuan burnundan memnunsan nasıl daha sonra revizyo riski oluşabilir anlayamadım. Burun şekli zamanla değişebilir mi, burun ucu düşebilir mi çok zor bir karar olup da kurtulmak istiyorum bir gün de vazgeçiyorum umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey. Bu arada arkadaşlık isteiğimi kabul edersen sevinirim resimleriniz görmek karar verme sürecime yardımcı oluyor. Özellikle oraletin burnunu çok beğeniyorum iyi geceler...
Lolitacım geçmiş olsun resimlerine baktım da. Masajla geçecek bir şişkinlik olabilir mi veya dikişlerin neden olduğu ?? Kendi doktoruna git bakalım ne diyecek. Sen ne zaman ameliyat olmuştun ?
Yelizg merhaba, resimlerini görene kadar pek ameliyat olduğuna kanaat getirmemiştim açıkçaı. :)
Bu arada böyle güzel bir burnun neyi beğenilmez anlamadım lütfen anlat dinlemek istiyorum.
3.ameliyatı düşündürecek ne var bu burunda. Arkadaşım canın sıkılıyorda burnuna mı sarıyorsun :)
Ne güzel burnun var. Bir taraftan da başka burunlarla kıyaslayınca sıkıntılı burun dedikleri böyle olsa diyorum :) Miss gibi güzel burun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?