• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

benım eskıden önden egrı degıldı.1 kere ameliyat oldum ve bu başıma geldi.ucuna kıkırdak ekleyınce ucunun kaklkıklıgı gıtti.azcık uzadı.ben henuz gıtmedım barıs cakıra.izmirdeyim.baska bır dr.lada görüşmedim.kimseye güvenim kalmadığı için.kıkırdak eksikliğinden kıkırdak eklenmedı bana.resmen olan bırseye bırsey daha ekledı.

Evet daha farklı bir durum.. Benim kıkırdak sadece ucuna değil burun sırtına da eklendi.. Ama olmadı işte..(Ameliyat olduğum doktor Barış bey değildi) Yine de umutsuzluğa kapılmamak gerek.. Tabii en önemlisi insanın kendini hazır hissetmesi..

Ben forumu bu konuda çok yararlı buluyorum.. Birbirini tanımayan insanlar burada birbirlerine destek oluyorlar, moral veriyorlar.. 3. ameliyata cesaret etmeme etken de oldu.. Tabii kötü niyetli, reklam amaçlı kişiler de var.. Ama iyi niyetli kişiler çoğunlukta diye düşünüyorum..

Kızlar fotoğrafları kaldırdım merak edenler olacaktır söyleyeyim nedenini,burada en başından beri fotoğraf koyma ve sorulara cevap verme nedenim insanları bilgilendirmekti ancak burada manipülator insanlar olduğunu farkettim.
İyi niyetine çok inandığım gerçekten benimle beraber üzülen insanlar da var sözüm kesinlikle onlara değil ancak kötü niyetli,hasedinden yarılan ve yüzüme ah vay deyip arkamdan oh çekenler de var.
Geçirdiğim süreçte yeterince yıprandığımı düşünüyorum daha fazla kendimi yıpratmayacağım.Anlayacağınızı düşünüyorum.Sağolun dostlar,sizleri gelişmelerden haberdar edicem.

merb dilemgiz durumuna cok uzuldm bende barıs cakıra ıkı amelıyat oldum ve burnunu cok merak edıorm benmde albumum var sende benmkıne bakablrsn eklersen 3.yu olmayı dusunuorm ama tekrar barısbeye olsam dıe dusunorm yınede baska doktorada guvenemıorm. sen ne yapmayı dusunuosn acaba bızım taktıgımız gıbı mı dısardan bakıldıgındada

Kızlar fotoğrafları kaldırdım merak edenler olacaktır söyleyeyim nedenini,burada en başından beri fotoğraf koyma ve sorulara cevap verme nedenim insanları bilgilendirmekti ancak burada manipülator insanlar olduğunu farkettim.
İyi niyetine çok inandığım gerçekten benimle beraber üzülen insanlar da var sözüm kesinlikle onlara değil ancak kötü niyetli,hasedinden yarılan ve yüzüme ah vay deyip arkamdan oh çekenler de var.
Geçirdiğim süreçte yeterince yıprandığımı düşünüyorum daha fazla kendimi yıpratmayacağım.Anlayacağınızı düşünüyorum.Sağolun dostlar,sizleri gelişmelerden haberdar edicem.

dilemcim sana mail attım.

dilemcim biz senin her aşamanda yanındayız,ben eminim barış beyle ortak bir noktada buluşabileceksin,senin için herşeyin güzel olacağına inanıyorum.. barış bey hastasının mutluluğunu ön planda tutan bir doktor.. zaman herşeyin üstesinden gelebilecek tekşey bence,umarım herşey istediğinden de güzel olacak

dilemcim biz senin her aşamanda yanındayız,ben eminim barış beyle ortak bir noktada buluşabileceksin,senin için herşeyin güzel olacağına inanıyorum.. barış bey hastasının mutluluğunu ön planda tutan bir doktor.. zaman herşeyin üstesinden gelebilecek tekşey bence,umarım herşey istediğinden de güzel olacak

dilemgiz bende barıs beye 2 kere amlıyt oldm 3.yu dusunuorm ama yıne kendısıne olabılrm guvenırorm cunku nedense. cunku ıstemedım burnu yapsada hasarlı bı burun yapmıo goze carpıcak sadece belkı zevkımıze uymuo olabılr. cok ıı ıletısm kurmalı ve kesnlkle bı kere gorusmemelyz amelıyt oncesı.

merhaba siebelle arkadaslik teklifimi kabul edebilirmisin cok merak ettim burnunu, ben bikac senedir burun ameliyati olmak istiyorum ama korkuyorum bide yurtdisinda yasadigim icin daha bi zor oluyo karar verip istanbula gelmek ama ins bu sene olucam

Dilemcim

Sıkıntılarının son bulacağına inanıyorum. Eğer sen de istersen Barış Bey'in seni tekrar mutlu edeceğine eminim ben =)

Mutsuzluğun için gerçekten tek yürek olup üzüldük ama hallolmayacak birşey değil biliyorsun ki =) Hiç canını sıkma. :29:

Son düzenleme:
Saç eklentisi yapılmadıysa bu kız o kız :)) Bu kadar değişim olabilir. :nazar:

Bu arada dikkat ettim sarışınlar ameliyat sonrası daha havalı duruyor. :78:
Zyneep vardı bir aralar ne yaptı acaba saçlarını :) E bi de burnunu :))

oreletçim merhaba, beni unutmamışsın :54: ben arada bi bakıorum senin fotolarına, bombasın valla :nazar: Bu arada espirili tatlını da beğendim, deli kız seni ;) Ben saçlarımı boyattım dayanamadım gene! Şimdi kumral-bakırlar, bak senin için foto da ekledim ;)

Bu arada Dilemcim yaşadıklarına üzüldüm gerçekten :( Sonuçta bir takım hayallerle bu ameliyatlara karar veriyoruz; umarım biran evvel istediğin gibi bir burnun olur.. Senin alımın havan yeter gerçi, paylaştığın fotoğrafta çok belli deildi problem, gene çok güzel gözüküyordun valla!..

Ameliyat olmayı düşünen ve yeni ameliyat olan arkadaşlardan da içlerini ferah tutmalarını istiyorum =)

Bu ameliyatın malesef % 5 ila 10 arası revizyon riski var.Bu risk hepimiz için geçerli.Ben ameliyat olalı 7 ay oldu, benim de başıma gelebilir. Bunu kabullenerek bu ameliyata karar vermeniz iyileşme sürecinizde psikolojinizi hayli rahatlatır.
Benim naçizane fikrim güzelleştirdiği burunlar doğrultusunda Barış bey'in diğer doktorlardan açık ara önde olduğu. Bir gün ondan daha iyisini görürsem onu da burada sizinle paylaşmayı bir borç bilirim :13:
Her zaman söylediğim gibi herkese güzel burunlu günler dilerim :34:

Son düzenleme:
DİLEM E : doğru bi karar vermişsin kaldırmakla umarım sorunun hallolur her kime olursan ol doğru karar verir ve umarım çok mutlu olursun sevinçli haberlerinide paylaşmak isteriz bu sorunun kısa zamanda çözülmesini dilerim

Son düzenleme:
Ameliyat olmayı düşünen ve yeni ameliyat olan arkadaşlardan da içlerini ferah tutmalarını istiyorum =)

Bu ameliyatın malesef % 5 ila 10 arası revizyon riski var.Bu risk hepimiz için geçerli.Ben ameliyat olalı 7 ay oldu, benim de başıma gelebilir. Bunu kabullenerek bu ameliyata karar vermeniz iyileşme sürecinizde psikolojinizi hayli rahatlatır.
Benim naçizane fikrim güzelleştirdiği burunlar doğrultusunda Barış bey'in diğer doktorlardan açık ara önde olduğu. Bir gün ondan daha iyisini görürsem onu da burada sizinle paylaşmayı bir borç bilirim :13:
Her zaman söylediğpim gibi herkese güzel burunlu günler dilerim :34:

Merhaba Ben Barış beyle görüştüğümde tekrar ameliyat riski nedir niye sorduğumda kendisi yüzde 5 olduğunu dürüstçe söylemişti. Anlayamadığım bişey şuan burnundan memnunsan nasıl daha sonra revizyo riski oluşabilir anlayamadım. Burun şekli zamanla değişebilir mi, burun ucu düşebilir mi çok zor bir karar olup da kurtulmak istiyorum bir gün de vazgeçiyorum umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey. Bu arada arkadaşlık isteiğimi kabul edersen sevinirim resimleriniz görmek karar verme sürecime yardımcı oluyor. Özellikle oraletin burnunu çok beğeniyorum iyi geceler...

Merhaba Ben Barış beyle görüştüğümde tekrar ameliyat riski nedir niye sorduğumda kendisi yüzde 5 olduğunu dürüstçe söylemişti. Anlayamadığım bişey şuan burnundan memnunsan nasıl daha sonra revizyo riski oluşabilir anlayamadım. Burun şekli zamanla değişebilir mi, burun ucu düşebilir mi çok zor bir karar olup da kurtulmak istiyorum bir gün de vazgeçiyorum umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey. Bu arada arkadaşlık isteiğimi kabul edersen sevinirim resimleriniz görmek karar verme sürecime yardımcı oluyor. Özellikle oraletin burnunu çok beğeniyorum iyi geceler...

Burunda ödemler indikçe bazı şekil farklılıkları olabilir, burun delikleri eşit olmayabilir, burun ucu zamanla düşebilir, şu an aklıma gelen rinoplasti riskleri bunlar
Ben albümümü çok önceden kaldırdım canım, öm ile mail adresimi göndereyim , oradan bana ulaşırsan sana mail yoluyla foto gönderirim =)

Back