Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bır koku acaba kan kokusumu yahu:) yha ben keske amelyat olsaydımda sonra burda yazılanları okusaydım sureklı yenı seyler duyuyoruz gecen gunde yuz sarkması okudum yanı estetık burun estetıgı oolan kısıler yazmıslar :S ayh en kısa zamanda olacaım artık yeter
Yapma canım yaa benim cuma gunü çok önemli bir görüşmem var, sislikle morluklarim filan gitmeye raziydim ama asla bantla gidemem. Acaba Cuma çıkarsam yedek bant verse ben taksam ya da taktıysam?... Olabilecek birsey mı acaba?
concers harika olmuş burnun.gerçekten çok doğal. senin tasarımlarda saçının katlı kısmı çıkmış sanırım,ondan biz kısa sanıyorduk saçını,oraletçim ondan kısa saçlı değil miydin diye sormuş:))
canım sen niye 2.ameliyatı düşünüyosun??
oraletin dedigi gibi belki duruma göre küçük bişide takabilio ama bnm braz sislik vardı ondan kalınca taktı.. dedikleri gibi kendn takabşilirsin zor bişi diil yni buarada ben yarın sabah cıkarıp okula gidiyorum ilk defa cok merak ediyorum nsıl bişi olucak:)
oraletin dedigi gibi belki duruma göre küçük bişide takabilio ama bnm braz sislik vardı ondan kalınca taktı.. dedikleri gibi kendn takabşilirsin zor bişi diil yni buarada ben yarın sabah cıkarıp okula gidiyorum ilk defa cok merak ediyorum nsıl bişi olucak:)
Çok güzel olduguna eminim arkadasım.. Yaa isin en kötü tarafida bu sanırım, bildigin tanıdığın bir ortama donuyorsun ve en önemli organlarından biri farkedilir ölçüde değişmiş, sen degismissindaha dogrusu.. Her gelen inceliyor, yorum yapıyor. Benim eziyetimede bir hafta kaldı. Koca şirkete duyurdum, herkes incelemeye gelir artık
Benim alçılarım 8.günde çıkmıştı çünkü araya bayram tatili giriyordu +5 gün daha alçılı kalmamam için tatil boyunca bant taktım. Bant takılmayanlarda oluyor herhalde alçı süreci yeterli gelenlere kullanmıyor. Okulda kalabalıktan koru kendini ve bak bakalım yeni siebelle için ne diyorlar :))
evet cnm bnm 14ncü gün alcılarım cıktı +5 gün bant olucak dedi ve nihayet yarın sona eriyor..duruma yapılan işleme ve verdigi tepkiye göre tabi kişiden kişiye degişiyor.. oraletcim bnm derimde biraz kalınmıs barıs bey şişlikler konusunda sabırlı olmamı söledi dikkt ediorum bakalımm
Hadi bakalım merak ve sabirsizlikla bekliyorum fotograflarınıişallah tatlım seninkide öle yarın aksam yeni fotolar koyucam bantlardan kurtulduktan sonra bakın bakalım:) evet bakalım tepkiler nasıl oluck bde bnm işim tasarım olunca herkes daha bi inceleyerek bakıcak yorumlarını yapıck dönüşte ilk tepkileri paylasıcam sizlerle.. seninkide eminim ve gördügüm kadarıyla güzel olucak
Albüm yapabildim.Şimdi derdimi daha iyi anlatabilirim
dr.UM BARIŞ ÇAKIR DEĞİL.ONA DÜZELTME AMELİYATI OLMAK İSTİYORUM.bir taraftan beğenmiyorum
Lolita evet bir resimden ucu sarkık duruyor.. Aslında benim de sorunlarım benzer.. Bana da 2. ameliyatta kıkırdak eklendi ama hem önden eğri (daha öncede vardı eğrilik düzelmedi) hemde ucu sarkık oldu.. Barış beyle görüşmeye gittiğimde gördüğüm burunlar çok güzeldi..Özellikle önden eğri burunları çok güzel düzeltmiş..
Dilemgiz ve bazı arkadaşlarımızın yaşadığı memnuniyetsizlikler beni de üzdü.. Umarım sorunları en kısa zamanda hallolur..
Dilemgiz beni de eklersen resimlerini görmek isterim..