• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Umarım öyle olur canım, ben pek rahat durmadım acar arım alciyi :) alcinin altindansivilce çıkıyormu? Ya sol tarafta elimle yoklayinca bir cikinti geliyor, umar sivilcedir. Ona bile raziyim yani :)

tatlım bnm sivilce cıkmadı ama sonradan iki tanecik oldu geçmelerini bekliyorum sabırla:)

Best of siebelle olmuş güzelde olmuş :nazar: burun derisi normal standartlarda olan yapısı el veren senin gibi hemen kullanmaya başlıyor işte. Maşallah canım güle güle kullan çok beğendim burnuşunu :)
Benim de otursun bakalım şöyle uslu puslu bende best of oralet albümü yapayım :D :64::64:

canım yaksıır sanda bi albüm daha:)wala resimlerde sis cıkmasa daha güzel aslında.. begenmene sevindim öpüyorum cok seni

saol canm işallah bnde seninkini cok begnicem bi göriyim de su güzeli:nazar:eminim cok güzel olmustr sen ztn fıstıksın:)

ben sahsen canlı gordum masallahh nazar degmesın:nazar: enfes bır burun olmus barıs bey gene harıkalar yaratmıs:)) valla berıs beye dedım kıskandım bende ıstıyorum boyle guzel burunları gorunce yenıden olasım gelıyor:)))

ben sahsen canlı gordum masallahh nazar degmesın:nazar: enfes bır burun olmus barıs bey gene harıkalar yaratmıs:)) valla berıs beye dedım kıskandım bende ıstıyorum boyle guzel burunları gorunce yenıden olasım gelıyor:)))
senin burnun da çok güzel canım,bu forumun en eskilerinden birisi olunca benimle aynı dönemde ameliyat olanların süreçlerini takip etmek çok büyük bir tecrübe oluyor..güle güle kullan canım

senin burnun da çok güzel canım,bu forumun en eskilerinden birisi olunca benimle aynı dönemde ameliyat olanların süreçlerini takip etmek çok büyük bir tecrübe oluyor..güle güle kullan canım

tsk ederım canım ama gercekten yenı olan butun arkadasların burunları cok cook daha guzel ..umarım hep mutlu sorunsuz bır burunla yasarlar..

:) valla hiç öyle nazar değmesin filan deme, odada öyle bir zipladin ki değdiyse orda degmistir zaten :D canım benim saka bir yana, sen neyini kıskandın, senin burnunun benimkinden tek bir eksik yani yok fazlası vardı, yüzüne inanılmaz oturmuş, hem senin kendi güzelliğin, gençliğin yeter. Sana da maasallah diyor bunu armağan ediyorum :nazar: ya bu arada bu site hakikaten çok samimi, seni görünce sanki 40 yıllık dostumu gormuş gibi oldum, bir o kadar da sevindim

Son düzenleme:
:) valla hiç öyle nazar değmesin filan deme, odada öyle bir zipladin ki değdiyse orda degmistir zaten :D canım benim saka bir yana, sen neyini kıskandın, senin burnunun benimkinden tek bir eksik yani yok fazlası vardı, yüzüne inanılmaz oturmuş, hem senin kendi güzelliğin, gençliğin yeter. Sana da maasallah diyor bunu armağan ediyorum :nazar: ya bu arada bu site hakikaten çok samimi, seni görünce sanki 40 yıllık dostumu gormuş gibi oldum, bir o kadar da sevindim

CANIM benım tsk ederım sende cok guzeldın valla benım alcı cıkınca ben bayılcak gıbı olmustum o kadar kotu sıs burnum vardı nazar degmesın dıyorum tekrar senınkı okadar guzel o kadar dogal bır burundu kı sankı hıc amelıyat olmamıs gıbı az sısler vardı o sısler ınınce muhtesem bısey olucakkı sende zaten cok cok guzelmııssın bende gercekten cok sevındımm bu sıte gercekten samımı oldugumuz surece cok yararlı tabı bunu kotuye kullananlar var onlarda kendını gosterıyorlar..valla sımdıden favorıler lıstesıne gırdın bılee ınsallah ömur boyu saglıkla kullanırsın burnunu sorun cıkmadan..:nazar::nazar: cok fazlada resım koymaa nazar degmesın.))))))))

CANIM benım tsk ederım sende cok guzeldın valla benım alcı cıkınca ben bayılcak gıbı olmustum o kadar kotu sıs burnum vardı nazar degmesın dıyorum tekrar senınkı okadar guzel o kadar dogal bır burundu kı sankı hıc amelıyat olmamıs gıbı az sısler vardı o sısler ınınce muhtesem bısey olucakkı sende zaten cok cok guzelmııssın bende gercekten cok sevındımm bu sıte gercekten samımı oldugumuz surece cok yararlı tabı bunu kotuye kullananlar var onlarda kendını gosterıyorlar..valla sımdıden favorıler lıstesıne gırdın bılee ınsallah ömur boyu saglıkla kullanırsın burnunu sorun cıkmadan..:nazar::nazar: cok fazlada resım koymaa nazar degmesın.))))))))

:) sagol canım. Evet kötü niyetliinsanlar heryerde oldukları gibi burdada var ne yazık ki. Barış bey için üzülüyorum, çünkü adam canla başla ugrasip, gercekten de çok iyi isler çıkarıyor, sonra birileri gelip kafa karıştırıyor. Yazık, çamur at izi kalsın.. Hiç gerek yok böyle seylere. Bunca köstek olup, sonra da yakınıyoruz neden dunyaca ünlü sanatçılar, doktorlar bilmem neler çıkaramıyoruz diye. Fırsatların, güzelliklerin önünü tikayan yine bizleriz

:) sagol canım. Evet kötü niyetliinsanlar heryerde oldukları gibi burdada var ne yazık ki. Barış bey için üzülüyorum, çünkü adam canla başla ugrasip, gercekten de çok iyi isler çıkarıyor, sonra birileri gelip kafa karıştırıyor. Yazık, çamur at izi kalsın.. Hiç gerek yok böyle seylere. Bunca köstek olup, sonra da yakınıyoruz neden dunyaca ünlü sanatçılar, doktorlar bilmem neler çıkaramıyoruz diye. Fırsatların, güzelliklerin önünü tikayan yine bizleriz

süper süper süper.. Barış Bey gene harika bir iş çıkarmı.... :) çok güzel olmuşsun canım.... Çok yakışmış.... Herzamanki gibi kişiye yakışıcak güzel bir burun yapmış doktorumuz.... :65:

süper süper süper.. Barış Bey gene harika bir iş çıkarmı.... :) çok güzel olmuşsun canım.... Çok yakışmış.... Herzamanki gibi kişiye yakışıcak güzel bir burun yapmış doktorumuz.... :65:

Çok teşekkür ederim canım. Fotograf ekliycem bugün yarın. Gerçi bant var burnumda ama haftaya eklerim bantsiz halinide

yha pekı bu herkesde mı oluormus yanı bu yuzden kapalı yaptırma dıorlar heralde ve sen 2. kez amlyat oldun hala mı gecmedı nasıl ytanı nasıl alabılıorsun alıorsun muhtemelen eskısı kadar fazlamı almıyorsun yoksa komplemı sebebı neymıs pekı neden gecırtememıs sen pekı sormadın mı neden gecmedı dıye :S yha neden gecıremıyorlar sen sımdı 3 mu olacaksın 3 u acıkmı olcaksın kapalımı e nefesını kjesın cozsunler nefesle yasıorz yha:S kıme yaptırcan gene mı barıs

neden gecmedı dıe soruorm şiş cevabı alıyorum ama gecmıcek bılıorm artk pek umrumdada deıl tabıkı hıc nefes almıo deılsn alıosn ama az gripli gibi. bazen acılıo bazen tamamen tıkanıo yıne barıs olablr ama baska doktorlardanda fıkır alcam ne dıceklerını merak edıyorum

neden gecmedı dıe soruorm şiş cevabı alıyorum ama gecmıcek bılıorm artk pek umrumdada deıl tabıkı hıc nefes almıo deılsn alıosn ama az gripli gibi. bazen acılıo bazen tamamen tıkanıo yıne barıs olablr ama baska doktorlardanda fıkır alcam ne dıceklerını merak edıyorum

al bencede yha ınsallah ıstedıgın sekle kavusursun cnm sana burada arkadaslar pek bırsey yok dıo hanı bende derım cunku sekjlı duzgun duruor ama bır ınsan kafasına takımıssa bır seyı takıntı yapmısssa yapttırır:D hersey gonlkunce olsun ama su burun nefes ınsallah duzeltırler vallahı suan grıbım nefes alamıorum cok zor mutlaka ın sallah onu duzeltırler yha baska dr. gurs arkandaım:) fıkır alman en ıyısı 2 kere aynı dr. oldu cunku fkır al artısı veya eksısısnı degerlendır o drların ona gore ol cnm :54:

kızlaaarrrrr heyooo nooldu bizim sayfamıza yaaaa eski yogunluk yok:1:özledim wala:) bnde durumlar gayet iyi merak edenlere.. ama burnuum bu soguk havalarda cok üsüooooooo:1::1:

Hehe evet soğuk havalarda sızlıyor yeni ameliyatlı burun çünkü çok hassas oluyor dokular ;) Kızlar giremedim ne zamandır çok yoğun bir dönemden geçiyorum.
Burada gerçekten sayfayı kötüye kullanan insanlar var ve onların kim olduğunu artık çok iyi biliyorum.Burada en ufak negatif bişeye atlayıp alevlendirmeye çalışıyorlar ve insanın yüzüne ah vah deyip arkasından konuşuyorlar.Burası samimi bir site,karşılıksız ve çıkarsız iletişimlerin var olduğu bir yerde bile ne yazık kı yapmacık kimseler de mevcut.Amaçlarına ulaşmada beni basamak olarak kullanmalarına izin vermeyeceğim.Bu nedenle fotolarımı kaldırdım ve o kimselerin mesajlarını da kaale almıyorum.Barış bey başarılı bir doktordur aksini kimse iddia edemez zaten ama yüzde birlik ihtimal de bana denk gelmiş orası ayrı..
Bana gelince mutsuzluğumda değişen birşey yok.Yazılanları okudum ne hoş şeyler ama malesef Barış bey bana karşı bu derece ilgili değildi =)
Dün gece halama gittik,2 yıldır halamın kızını görmedim kendisi Londra'da yaşıyor.İlk ameliyatımdan sonraki halime verdiği tepkiyi hala hatırlıyorum =) dün verdiği tepkiyi de unutamayacağım ne yazık ki..Sarılma öpüşme faslından sonra karşılıklı oturup da yüz yüze gelince 'sende bir değişiklik var' diye sordu.Sesinin tonlamasından bunun negatif bir değişiklik olduğu anlaşılıyordu.Nasıl yani dedim atlamış olmamak için;yeni birşey mi yaptırdın yüzünde artificial bir hava var dedi.Sanki ingilizce sözcük kullanınca agzından çıkan sözün ağırlığı hafifliyordu =) evet yapay ! sözcük bu.İlk bakınca insanın gözüne girdiği için burun deliklerim yapay bir görüntü sergiliyordu..
Buraya fotoğraf koydum herkes hala çok güselsin dedi e zaten ben çirkinim demiyorum ki bütün, detayı kurtarıyor endişem o değil..sadece 100lük bir güsellikten 60a düşünce insan afallıyor..neye uğradığını şaşırıyor..
Kardeşimle moda blogu yaptık her fotoda burnumu photoshoplamaktan fenalık geldi.Artık bu durum bende mide bulantısıyla karışık bi gönül bulantısı yaratıyor..

Back