• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Doktorlarımız bizleri memenun ve mutlu etmek için çaba sarfederler bizde bunun Bedelini Ücretlendirilmiş bir bedel olarak ne ise öderiz aramızda bir bağ oluşmaz Oluşan tek BAĞ Güüven bağıdır zaten oda sarsıldımı yada düzeltilmedimi Giden her hasta aynı şeyimi yaşayacak kaygısı oluşur ve bu Kısa sürede Yayılır Ben benim doktorum aynı şeyi bana yaşatırsa Birdaha Hiç bir kadının Canı benim gibi yanmasın diye gayret gösterirdim..

YHA kızlar bugun bır drla grustum ama onun kapalı yaptıgını bılıordum acık yapıormus.Bende acık teknıge cok buyuk tepkı verdım vıdeosunuızledeım dedım falan fılan oda benı tersledı bayagı neylu belırsız ınsanlar bu vıdeoları koyuyorlar olan ınsanlara oluor fılan smdıkı amlyatların cou acık dıor yha ben kapalı ıstıyorum dıorum o zaman gule gule:D:D barıs kapalı yapıordu sorun cıkmıor ve dıger bazı drlarda kapalı yapıor yha bıde benım burnumda fazla sorun yok sonra ben bu kadar abartınca fdedı sdenın burnunda okadar kolay bır burun deıl dedı yha dedım benı dr.lar gorunce yaptırma dıorlar gerek yok gayet duzgun sen ne dıorsun dedım yahu:D dilem bu araDA BIZ goremeden gıttı foto napalım artık saygı duyoruz eklemedin zaten:51:

Kapali amelyt da risk sole oluor bnce nefes problemi baris cakr kapali yapiyorr guzel birin yapio ama nefes sorun olustu bende e kacagrl dede olmus baska yorumda yakup avsari okuken baskasnda duydum nefes problemi olmus yani oda guzel burun yapio ama ayni sorun olms tabi genelleme yapmak dogru deil ama kapalida burunn kotu olmasi deilde nefes. Problemi ckio seni belkide icini tam goremiyorlar bilemiorm acik amlytda kesi izi aslnda kalmio buyutecle fln bakmak lazm olan arklarmdan biliorm ve nefes problemi yasamadlr ama daha cok odem olusuo sisio tabi yani eger kapali oluncaksa cok ii bi doktora kendimizi emant etmek gerekio benm yine bi arkm kapali oldu doktor icerde bi solk brakms ellynce iceri dogru oyukdu baska doktora revizyn oldu ack oldu guzellsti ack kapali farktmz bence yeterki dokktor ii yapsn hangsnde daha ii yapiosa onu yapsn yani ama ack insani korkutuo tabi dikis alinmasi fln iz kalma ihtimali kendndn eryn disklerid kullanslr burda aha guzl olr yne ben baska bi doktrda okudum :) acik yapioms ama diks almioms eriyomus doktoru suan htrlaiorm ama

kızlar son durumu göstern 3 tane foto ekledim bakablrsnz cok uzun süre tutmuyorum siliyorum albümleri:)

Durumun şahaneliği ortada güle güle kullan canım fıstık gibi burun işte. Ameliyat olduğunu anlayamaz kimse :32::71: Sende benim gibi ırsi anneme çekmişim dersin ;)))

Kızlar fotoğrafları kaldırdım merak edenler olacaktır söyleyeyim nedenini,burada en başından beri fotoğraf koyma ve sorulara cevap verme nedenim insanları bilgilendirmekti ancak burada manipülator insanlar olduğunu farkettim.
İyi niyetine çok inandığım gerçekten benimle beraber üzülen insanlar da var sözüm kesinlikle onlara değil ancak kötü niyetli,hasedinden yarılan ve yüzüme ah vay deyip arkamdan oh çekenler de var.
Geçirdiğim süreçte yeterince yıprandığımı düşünüyorum daha fazla kendimi yıpratmayacağım.Anlayacağınızı düşünüyorum.Sağolun dostlar,sizleri gelişmelerden haberdar edicem.

Dilemcim ben resimlerin olması taraftarıyım arkadaş listeni revize etmen yeterli olacaktır. Daha önce söylemiştim yine söylemek istiyorum. Resimlerinin her birinde bir başka güzelsin. Ne burun deliklerinde bir sıkıntı gördüm ne de kötü diyebilceğim başka bir şey. Tahminimce bana kızıyorsundur :)) Ama güzelsin be arkadaşım keşke en kötü burun seninki gibi olsa..

:43:yha ayh Allahım korusun yha bende nefes sorunu yokda gorunus acısından oyle bırsey olmasın yha Allahım sen yardım et..:(:59::59::43: cnım sımdı sendede olmus sonra nasıl duzelttı ufak bır operasyonmu yanı:S

Son düzenleme:
:43:yha ayh Allahım korusun yha bende nefes sorunu yokda gorunus acısından oyle bırsey olmasın yha Allahım sen yardım et..:(:59::59::43: cnım sımdı sendede olmus sonra nasıl duzelttı ufak bır operasyonmu yanı:S
Ufak bi operasyon deil yine normal amelyt oluosn ben brazda sekl degskligi istedm olmsken ucuda inclsn dedm ama nwfes sorunm yne gecmedi ve yeni burun seklimede alisamadm keske olmsaydm diorm en azndn ayni sornlu devm edrdm hayatima cunku ztn gecmedi artk ztn nefesi takmiorm alstm sekline alisamadm sendede olurmu bilmem ama sans gerckdn ve bu sadece bars beyde deil cogu doktrda karslasln bi durum malesef :(

benım eskıden önden egrı degıldı.1 kere ameliyat oldum ve bu başıma geldi.ucuna kıkırdak ekleyınce ucunun kaklkıklıgı gıtti.azcık uzadı.ben henuz gıtmedım barıs cakıra.izmirdeyim.baska bır dr.lada görüşmedim.kimseye güvenim kalmadığı için.kıkırdak eksikliğinden kıkırdak eklenmedı bana.resmen olan bırseye bırsey daha ekledı.

Lolitacım geçmiş olsun resimlerine baktım da. Masajla geçecek bir şişkinlik olabilir mi veya dikişlerin neden olduğu ?? Kendi doktoruna git bakalım ne diyecek. Sen ne zaman ameliyat olmuştun ?

merb dilemgiz durumuna cok uzuldm bende barıs cakıra ıkı amelıyat oldum ve burnunu cok merak edıorm benmde albumum var sende benmkıne bakablrsn eklersen 3.yu olmayı dusunuorm ama tekrar barısbeye olsam dıe dusunorm yınede baska doktorada guvenemıorm. sen ne yapmayı dusunuosn acaba bızım taktıgımız gıbı mı dısardan bakıldıgındada

Yelizg merhaba, resimlerini görene kadar pek ameliyat olduğuna kanaat getirmemiştim açıkçaı. :)
Bu arada böyle güzel bir burnun neyi beğenilmez anlamadım lütfen anlat dinlemek istiyorum.
3.ameliyatı düşündürecek ne var bu burunda. Arkadaşım canın sıkılıyorda burnuna mı sarıyorsun :)
Ne güzel burnun var. Bir taraftan da başka burunlarla kıyaslayınca sıkıntılı burun dedikleri böyle olsa diyorum :) Miss gibi güzel burun.

oreletçim merhaba, beni unutmamışsın :54: ben arada bi bakıorum senin fotolarına, bombasın valla :nazar: Bu arada espirili tatlını da beğendim, deli kız seni ;) Ben saçlarımı boyattım dayanamadım gene! Şimdi kumral-bakırlar, bak senin için foto da ekledim ;)

Bu arada Dilemcim yaşadıklarına üzüldüm gerçekten :( Sonuçta bir takım hayallerle bu ameliyatlara karar veriyoruz; umarım biran evvel istediğin gibi bir burnun olur.. Senin alımın havan yeter gerçi, paylaştığın fotoğrafta çok belli deildi problem, gene çok güzel gözüküyordun valla!..

Seni unutmak mümkün mü yahu :)
Tatlım bir ekoldür Oralet tatlısı yemek isteyenlere tarif verilir :)))
Teşekkür ederim baktım resmine :) Seni sarışın halinle düşünüyorum ve yeni burnunla sarıya dön sen sarıya. Bu renk iyi olmuş sertliği gitmiş ifadenin yumuşacık bir kız olmuşun bakışlarda ;)

Dilem için söylediklerine +1 :) Havası yeter yahu :))

Ameliyat olmayı düşünen ve yeni ameliyat olan arkadaşlardan da içlerini ferah tutmalarını istiyorum =)

Bu ameliyatın malesef % 5 ila 10 arası revizyon riski var.Bu risk hepimiz için geçerli.Ben ameliyat olalı 7 ay oldu, benim de başıma gelebilir. Bunu kabullenerek bu ameliyata karar vermeniz iyileşme sürecinizde psikolojinizi hayli rahatlatır.
Benim naçizane fikrim güzelleştirdiği burunlar doğrultusunda Barış bey'in diğer doktorlardan açık ara önde olduğu. Bir gün ondan daha iyisini görürsem onu da burada sizinle paylaşmayı bir borç bilirim :13:
Her zaman söylediğim gibi herkese güzel burunlu günler dilerim :34:

İşte bu söz senindi canım, "herkese güzel burunlu günler" :) seviyorum bu cümleyi :))

Merhaba Ben Barış beyle görüştüğümde tekrar ameliyat riski nedir niye sorduğumda kendisi yüzde 5 olduğunu dürüstçe söylemişti. Anlayamadığım bişey şuan burnundan memnunsan nasıl daha sonra revizyo riski oluşabilir anlayamadım. Burun şekli zamanla değişebilir mi, burun ucu düşebilir mi çok zor bir karar olup da kurtulmak istiyorum bir gün de vazgeçiyorum umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey. Bu arada arkadaşlık isteiğimi kabul edersen sevinirim resimleriniz görmek karar verme sürecime yardımcı oluyor. Özellikle oraletin burnunu çok beğeniyorum iyi geceler...

Ehi :)) Benim şiş burnum bile beğeni topluyor yahuu :)) Teşekkür ederim mathmazelim :) Bende seviyorum burnumu ama tam olarak oturmasını bekliyorum uslu puslu :))
Yahu burada ne burunlar var sen onlara baksan mest olursun..

Bu arada mesleğimi Avukat sananlar olmuş :9::9: değilim arkadaşlar ne avukat ne de başka bir şey mesleğimin sitede en yakın karşılığı zaten profilimde yazıyor. İlgililere, meraklılar duyurulur. :4::4:

Lolitacım geçmiş olsun resimlerine baktım da. Masajla geçecek bir şişkinlik olabilir mi veya dikişlerin neden olduğu ?? Kendi doktoruna git bakalım ne diyecek. Sen ne zaman ameliyat olmuştun ?

cnm bnm 16 ay oldu.kıkırdak bildiğin.zaten sormuştum 3.ay kontrolumde o senın kendı kıkırdagın dedı.takıntılısın dedı.bunu dıyen de izmirde prof.gayet ünlü ve izmire göre pahalı.barış çakırın su ankı fıyatı onun gecen senekı fıyatı gıbıdır tahmınlerımce.bana hiç masaj vermedı.sordum masaj yapıcakmıyım dıye bozarsın dedi.kendı bozmuş bozcagı kadar.inşallah gidicem toparlanırsam.ona göre sorun yok.bana takıntılısın dedi diye gitmedim bu zamana kadar

Yelizg merhaba, resimlerini görene kadar pek ameliyat olduğuna kanaat getirmemiştim açıkçaı. :)
Bu arada böyle güzel bir burnun neyi beğenilmez anlamadım lütfen anlat dinlemek istiyorum.
3.ameliyatı düşündürecek ne var bu burunda. Arkadaşım canın sıkılıyorda burnuna mı sarıyorsun :)
Ne güzel burnun var. Bir taraftan da başka burunlarla kıyaslayınca sıkıntılı burun dedikleri böyle olsa diyorum :) Miss gibi güzel burun.

Tahmin ettm beni fake sandn :) yeni burnmla bi tane var bide ikisin farvar aslnda ilk burnumu seiyodum cogu ilk buna alisamadm cok uzun gelio onden cekipde koyucam ne demek istedimi anlaticam size :)

Back