• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ayy kıslar yarın bır sorun olmasa barıs beyle saa7 de randevum var 1 yıl olucak nedense heyecanlandım:))) bu heyecan nıedır bılmem belkıde doktorcugumuzu ozledım..burnum halen şiş bakalım nasıl bır gorusme olucak yarın randevusu olan varmı burdan...) taze taze bır resımde ekledım her acıdan farklı cıkıyor burnum :)

Yarın aksam alcim çıkıyor arkadaslar. Bakalım altından ne çıkacak? :) yaa bu arada kaynamadı, git şimdi çıkaramam sonra gel demez i̇nsallah

kızlar dünden bugüne adlı tüm gelişimi gösteren bi albüm yaptım bu son albümüm olucak daha sonra resim koymicam taaki tüm sisliklerim inip burnum normal haline dönene kadar:34: yanllız resimlerde cok büyük cıkıo burnusum anlamadım bi küçk yakalaamadım öndende baya sis oldugu için simdilik koymadım.. begenilerinize sunuyorum sevgili dostlarım:9:

arkadaslar ıkıncı amelıyatımda basıma gelenı resımle anlatmak ıstedım o sadece yandan durumunu bıde onden var tabı onu daha koymadm acaba eskı halıme donebılırmıyım :(

Ufak bi operasyon deil yine normal amelyt oluosn ben brazda sekl degskligi istedm olmsken ucuda inclsn dedm ama nwfes sorunm yne gecmedi ve yeni burun seklimede alisamadm keske olmsaydm diorm en azndn ayni sornlu devm edrdm hayatima cunku ztn gecmedi artk ztn nefesi takmiorm alstm sekline alisamadm sendede olurmu bilmem ama sans gerckdn ve bu sadece bars beyde deil cogu doktrda karslasln bi durum malesef :(

yha pekı bu herkesde mı oluormus yanı bu yuzden kapalı yaptırma dıorlar heralde ve sen 2. kez amlyat oldun hala mı gecmedı nasıl ytanı nasıl alabılıorsun alıorsun muhtemelen eskısı kadar fazlamı almıyorsun yoksa komplemı sebebı neymıs pekı neden gecırtememıs sen pekı sormadın mı neden gecmedı dıye :S yha neden gecıremıyorlar sen sımdı 3 mu olacaksın 3 u acıkmı olcaksın kapalımı e nefesını kjesın cozsunler nefesle yasıorz yha:S kıme yaptırcan gene mı barıs

Sevgili arkadaşlar, ben de burnumdan hem deviyasyon hem de onunla birlikte estetik olmak istiyorum ve dr arıyorum. Arkadaşlık isteğimi kabul eder misiniz? Fotolarınızı görmek istiyorum, fikir olması açısından.

Yarın aksam alcim çıkıyor arkadaslar. Bakalım altından ne çıkacak? :) yaa bu arada kaynamadı, git şimdi çıkaramam sonra gel demez i̇nsallah

Devlet dairesi gibi değil rahat ol sen :D Bugün git yarın gel yaşamazsın :9: En fazla bant takılır ;)
Bakalım ne çıkacak alçıdan ?? :)) Ama sürpriz bir şey çıkmayacak benim açımdan güzel olacağına adım gibi eminim :))

hadi bakalım acılıs törenini sabırsızlıkla bekliyoruz barıs beyin hadi kalk bak bakalım aynaya dedigi anı duyar gibiyim:)

Umarım öyle olur canım, ben pek rahat durmadım acar arım alciyi :) alcinin altindansivilce çıkıyormu? Ya sol tarafta elimle yoklayinca bir cikinti geliyor, umar sivilcedir. Ona bile raziyim yani :)

ayy kıslar yarın bır sorun olmasa barıs beyle saa7 de randevum var 1 yıl olucak nedense heyecanlandım:))) bu heyecan nıedır bılmem belkıde doktorcugumuzu ozledım..burnum halen şiş bakalım nasıl bır gorusme olucak yarın randevusu olan varmı burdan...) taze taze bır resımde ekledım her acıdan farklı cıkıyor burnum :)

Saat 6-6:30 gibi ben de orda olucam belki karsilasiriz

arkadaslar ıkıncı amelıyatımda basıma gelenı resımle anlatmak ıstedım o sadece yandan durumunu bıde onden var tabı onu daha koymadm acaba eskı halıme donebılırmıyım :(

yelizg 1 nisan şakası mısın arkadaşım sen :) Güzel burunlarını gördüm ve sevindim. Sıkıntılı burun /burunlar böyleyse ben kelimenin tam anlamıyla kötü ve sıkıntılı bir burun daha görmedim :))

Bu burunla neden bir daha ameliyat düşünüyorsun :( Hem daha 4.ayın daha her şey bitmiş değil ki. Bu nihai hali değil burnunun. Sevilmeyecek bir yanı da yok. Ben olsam pamuklara sarmalar sarardım :71:

Bence sen resimlerde gülümse, somurtma ;) :54:

Devlet dairesi gibi değil rahat ol sen :D Bugün git yarın gel yaşamazsın :9: En fazla bant takılır ;)
Bakalım ne çıkacak alçıdan ?? :)) Ama sürpriz bir şey çıkmayacak benim açımdan güzel olacağına adım gibi eminim :))

İnsallah senin dediğin gibi olur canım yoksa bedbahtlardayim :)) ya öyle aman aman bir beklentim yok, süper olsun kusursuz olsun diye, gözle görülür birsey olmasın yeter. Eklerim ben alçı sonrası fotograf ama ancakhaftasonu olur sanırım. Kaynak taktircam Perşembe, sacımı da koyuya boyattim. Söyle bambaşka bir mermaid görün istiyorum :))

Umarım öyle olur canım, ben pek rahat durmadım acar arım alciyi :) alcinin altindansivilce çıkıyormu? Ya sol tarafta elimle yoklayinca bir cikinti geliyor, umar sivilcedir. Ona bile raziyim yani :)

Sivilce de çıkıyor pütürük pütürük bir deri yüzeyide. Hani tam yağlı ezine gibi yağından arıtmak çok zor oluyor. Temizleyici ürün kullanmak şart oluyor..

Bir de sen rahat dur oynama alçınla :) Gevşemesin az sabır yarına bir şey kalmadı zaten :)) Alemsin yahu :9:

Saat 6-6:30 gibi ben de orda olucam belki karsilasiriz

Şansa bak biriniz 1 yıllık diğeriniz alçıdan taze çıkmış burun görecek :))

Ben çok istiyordum ama katılmam gereken seminerlerim var. :(

Gördüklerinizi dinleriz artık :)) Alçı çıksın bakalım paravan açılsın artık :))

İnsallah senin dediğin gibi olur canım yoksa bedbahtlardayim :)) ya öyle aman aman bir beklentim yok, süper olsun kusursuz olsun diye, gözle görülür birsey olmasın yeter. Eklerim ben alçı sonrası fotograf ama ancakhaftasonu olur sanırım. Kaynak taktircam Perşembe, sacımı da koyuya boyattim. Söyle bambaşka bir mermaid görün istiyorum :))

Olur olur tam garanti veriyorum bak sana :)) Belki bant bile takılmasına gerek duymaz bakarsın.

Ben en çok ameliyat sonrası kızlardaki sadece burun değil full değişimi seviyorum. (Örnek vermeden de aklınızda canlandırabiliriz aynı kızı :)) ) Yenileyin kendinizi kızlar.. Saç, baş, giyim, kuşam.. :) Hiç yapmayan bile hafif bir makyaj yapsa havası değişiyor.
Değişin ve bu değişimi herkes görsün :))

kızlar dünden bugüne adlı tüm gelişimi gösteren bi albüm yaptım bu son albümüm olucak daha sonra resim koymicam taaki tüm sisliklerim inip burnum normal haline dönene kadar:34: yanllız resimlerde cok büyük cıkıo burnusum anlamadım bi küçk yakalaamadım öndende baya sis oldugu için simdilik koymadım.. begenilerinize sunuyorum sevgili dostlarım:9:

Best of siebelle olmuş güzelde olmuş :nazar: burun derisi normal standartlarda olan yapısı el veren senin gibi hemen kullanmaya başlıyor işte. Maşallah canım güle güle kullan çok beğendim burnuşunu :)
Benim de otursun bakalım şöyle uslu puslu bende best of oralet albümü yapayım :D :64::64:

Sivilce de çıkıyor pütürük pütürük bir deri yüzeyide. Hani tam yağlı ezine gibi yağından arıtmak çok zor oluyor. Temizleyici ürün kullanmak şart oluyor..

Bir de sen rahat dur oynama alçınla :) Gevşemesin az sabır yarına bir şey kalmadı zaten :)) Alemsin yahu :9:

Valla oraletim sekerparem, ben bunu galiba gevsettimbile :18: ben de saniyorum burnumun sisi indi alçı büyük geliyor :)

Son düzenleme:
Olur olur tam garanti veriyorum bak sana :)) Belki bant bile takılmasına gerek duymaz bakarsın.

Ben en çok ameliyat sonrası kızlardaki sadece burun değil full değişimi seviyorum. (Örnek vermeden de aklınızda canlandırabiliriz aynı kızı :)) ) Yenileyin kendinizi kızlar.. Saç, baş, giyim, kuşam.. :) Hiç yapmayan bile hafif bir makyaj yapsa havası değişiyor.
Değişin ve bu değişimi herkes görsün :))

İste sekerim bende seni mutlu etmeye calisiyorum, o kadar yardım ettin ki :)

Back