benım eskıden önden egrı degıldı.1 kere ameliyat oldum ve bu başıma geldi.ucuna kıkırdak ekleyınce ucunun kaklkıklıgı gıtti.azcık uzadı.ben henuz gıtmedım barıs cakıra.izmirdeyim.baska bır dr.lada görüşmedim.kimseye güvenim kalmadığı için.kıkırdak eksikliğinden kıkırdak eklenmedı bana.resmen olan bırseye bırsey daha ekledı.
loneyy ılk dr.un kımdı ozelden yazarmısın bana.ıkıncı ameliyatta yanlıs ellere teslim etmemek için
kızlar son durumu göstern 3 tane foto ekledim bakablrsnz cok uzun süre tutmuyorum siliyorum albümleri:)
kızlar son durumu göstern 3 tane foto ekledim bakablrsnz cok uzun süre tutmuyorum siliyorum albümleri:)
Kızlar fotoğrafları kaldırdım merak edenler olacaktır söyleyeyim nedenini,burada en başından beri fotoğraf koyma ve sorulara cevap verme nedenim insanları bilgilendirmekti ancak burada manipülator insanlar olduğunu farkettim.
İyi niyetine çok inandığım gerçekten benimle beraber üzülen insanlar da var sözüm kesinlikle onlara değil ancak kötü niyetli,hasedinden yarılan ve yüzüme ah vay deyip arkamdan oh çekenler de var.
Geçirdiğim süreçte yeterince yıprandığımı düşünüyorum daha fazla kendimi yıpratmayacağım.Anlayacağınızı düşünüyorum.Sağolun dostlar,sizleri gelişmelerden haberdar edicem.
siebellecim çok beğendim nası güsel olmuşsun öyle Allahım nazarlardan saklasın seni
dilemcim biz senin her aşamanda yanındayız,ben eminim barış beyle ortak bir noktada buluşabileceksin,senin için herşeyin güzel olacağına inanıyorum.. barış bey hastasının mutluluğunu ön planda tutan bir doktor.. zaman herşeyin üstesinden gelebilecek tekşey bence,umarım herşey istediğinden de güzel olacakKızlar fotoğrafları kaldırdım merak edenler olacaktır söyleyeyim nedenini,burada en başından beri fotoğraf koyma ve sorulara cevap verme nedenim insanları bilgilendirmekti ancak burada manipülator insanlar olduğunu farkettim.
İyi niyetine çok inandığım gerçekten benimle beraber üzülen insanlar da var sözüm kesinlikle onlara değil ancak kötü niyetli,hasedinden yarılan ve yüzüme ah vay deyip arkamdan oh çekenler de var.
Geçirdiğim süreçte yeterince yıprandığımı düşünüyorum daha fazla kendimi yıpratmayacağım.Anlayacağınızı düşünüyorum.Sağolun dostlar,sizleri gelişmelerden haberdar edicem.
dilemcim biz senin her aşamanda yanındayız,ben eminim barış beyle ortak bir noktada buluşabileceksin,senin için herşeyin güzel olacağına inanıyorum.. barış bey hastasının mutluluğunu ön planda tutan bir doktor.. zaman herşeyin üstesinden gelebilecek tekşey bence,umarım herşey istediğinden de güzel olacak
Kızlar fotoğrafları kaldırdım merak edenler olacaktır söyleyeyim nedenini,burada en başından beri fotoğraf koyma ve sorulara cevap verme nedenim insanları bilgilendirmekti ancak burada manipülator insanlar olduğunu farkettim.
Saç eklentisi yapılmadıysa bu kız o kız :)) Bu kadar değişim olabilir.
Bu arada dikkat ettim sarışınlar ameliyat sonrası daha havalı duruyor. :78:
Zyneep vardı bir aralar ne yaptı acaba saçlarını :) E bi de burnunu :))
Ameliyat olmayı düşünen ve yeni ameliyat olan arkadaşlardan da içlerini ferah tutmalarını istiyorum =)
Bu ameliyatın malesef % 5 ila 10 arası revizyon riski var.Bu risk hepimiz için geçerli.Ben ameliyat olalı 7 ay oldu, benim de başıma gelebilir. Bunu kabullenerek bu ameliyata karar vermeniz iyileşme sürecinizde psikolojinizi hayli rahatlatır.
Benim naçizane fikrim güzelleştirdiği burunlar doğrultusunda Barış bey'in diğer doktorlardan açık ara önde olduğu. Bir gün ondan daha iyisini görürsem onu da burada sizinle paylaşmayı bir borç bilirim :13:
Her zaman söylediğpim gibi herkese güzel burunlu günler dilerim
Merhaba Ben Barış beyle görüştüğümde tekrar ameliyat riski nedir niye sorduğumda kendisi yüzde 5 olduğunu dürüstçe söylemişti. Anlayamadığım bişey şuan burnundan memnunsan nasıl daha sonra revizyo riski oluşabilir anlayamadım. Burun şekli zamanla değişebilir mi, burun ucu düşebilir mi çok zor bir karar olup da kurtulmak istiyorum bir gün de vazgeçiyorum umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey. Bu arada arkadaşlık isteiğimi kabul edersen sevinirim resimleriniz görmek karar verme sürecime yardımcı oluyor. Özellikle oraletin burnunu çok beğeniyorum iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?