Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilkini 1 sene 4 ay oldu 2. sı de daha 4 ay oldu 1 sene arayla oldum yani. resım yuklıcem ama bılmıorm bakıcam yenı uye sayılırım siteye
Bu alçı ciktiktan sonra bant mı takiyoruz? Ne kadar süre kalacak? Yahu ben haftaya Pazartesi iz bırakmadan ise başlamayı düşünüyordum ama
resimlerimi yükledim yorumlarınızı bekliyorum
sevgili deneyimli arkadaslarm bu burun içindeki yaralar ne zaman iyileşio ne zmn dikişler dökülüo bide deişik bi koku hissediyrum zman zaman normal bişi mi bu?
Bu sayfaya her girişimde yorgunluğumu atardım. Türk kahvesi gibi gelirdi.. İnanıyorum kahveden lokum moduna geçeceğiz :))
Bana özelden yeni ameliyat olup şu anki konulara üzülen kızlar için yazmak istiyorum. Mutluluklarımızı paylaştığımız gibi üzüntüleri de paylaşıyoruz. Burada herkes her şeyi yazdı. Bana göre en samimi sayfa. Arada ameliyat olmayıp başka amaçlarla gelip yazı yazanlar da oluyor. Burada önemli olan bizim için hasta doktor değil bunu anlamadılar.. Hala daha yazıyorlar bende şaşırarak okuyorum. Zaten yazılarından samimiyet akmadığı için bu kişileri ayırt etmek zor olmuyor. Hani kimi mutsuzluğunu dilem gibi yazar herkes seferber olur kimi sadece yazmış olmak için yazar çünkü ne ameliyat olmuştur ne de olacaktır amaç çeşitli yollarla yapılan karalamadır.. Bu fırsatı değerlendirenleri de görüyor başkasının üzüntüsünü malzeme yapıyor olmalarını da şiddetle kınıyorum. Daha önce denk geldim ve böyle kişileri direkt sayfalarda da yazarak hem site yönetimine hem de diğer üyelere göstermiş oldum. Her neyse yazmak istediğim esas konu şu an ameliyat süreci hala süren (benim gibi), yeni ameliyat olan arkadaşlarımız var. Hepsi şu an mutlu olsalarda acaba? sorularını kendilerine sormaya başladılar.
Ben doktoruma güveniyorum. Güvenmesem ilk ameliyatımın üzerine bir de burun olmazdım. Güvenmesem daha alçısı çıkmamış burunların çıktıktan sonra ne kadar güzel görüneceğine dair cesur yorumlar yapmazdım.. Sadece kendi adıma değil buradaki diğer kızların güzel değişimlerini gördüm. Kimisinin resimlerini hiç görmedim kimisinin sadece adını duydum ama sayfaya girdiğim andan itibaren başta kaçakgirl, dilemgiz, angelius, bulbeni gibi isimlere baktım hani bakmasam yine göğüs ameliyatımın mimarına ameliyat olacaktım. Ama sonuçlar güzeldi görülmeye de değerdi :)
Ben inanıyorum ki Dilem Barıs Bey ile arasındaki kırgınlığını / kızgınlığını bir kenara bırakıp güzel olan burnunu daha da güzelleştirecek :) Resimlerine baktım ve hayal kırıklığı yaşamadım benim beğendiğim güzellik yine karşımda duruyordu. İşte bu yüzden umutluyum ben.
dikişler yaklaşık 1 aydan sonra kayboluyo canım..evet o değişik kokuyu ben hala hissediyorum ve benim 2,5 ay oldu :) bence tam burnun iyileşme süreci 1 sene diye düşünüyorum..gerçi bu süreç herkeste farklı işler..
koku baya azaldı ama burnumun içinde bir gerginlik hissediyrm dikişler ve kurumaya çalışan yaralar:) tesekkr ederim canm
Sevgili sibiel kokuyu ben 2 ay almıştım, gerginlik ise kuruluktan Barış bey sana okyanus suyu onerdimi bilmiyorum ama ben çok faydalandım.o gerginlik 1,5 atlımızı geçmişti benim ameliyatım 2 yıl oldu.Tam olarak 9 -10 ay da oturdu ve sekli hiç değişmedi hala çok memnunum eminim senin süreç de böyle isler.
oralet sen insana ilaç gibi gelirsin iyiki varsın dedigin gibi soru işaretleri kafamda dolasırken insanı rahatlatıyorsun.. alcım cıktıgı ilk gün heyecanla gelip mutlulugumu paylasacakken dilemin üzüntüsüyle yıkıldım resmen hem ilk defa bir memnuniyetsizligi okuyordum hem onun yerine kendimi koydugumda ne kadar üzücüü bir sey olabilecegini düsündüm hemde bnm burnuma benzetmesi bir anda alt üst etti bni.. sagolsun lolita adlı arkadasımızda mesajıyla içime su serpti simdide sen.. artk kötü düsünmemeye çalışıyorum.. nolursa olsn basımza gelecek varsa yasıoruz cok büyük sanssızlık Allah kimseye yasatmasın hiç birini.. sen bu foruma cansın öpüyorum seni
nasıl bır koku acaba kan kokusumu yahu:) yha ben keske amelyat olsaydımda sonra burda yazılanları okusaydım sureklı yenı seyler duyuyoruz gecen gunde yuz sarkması okudum yanı estetık burun estetıgı oolan kısıler yazmıslar :S ayh en kısa zamanda olacaım artık yeter
Canım öyle çok rahatsızlık verecek bir koku değil taktir edersinki burnunun içi yara dolu oluyor haliyle yara olan yer kanar. İyileşmeye çalışır biraz yara biraz kan kokusu ve burun koku alma işlevi sağladığından ilk zamanlar bunu duyuyorsun. Ben bunu hiç yazmamıştım çok detay bir konu. Birinci ayımın ortalarında geçmiş olmalı hadi olsun olsun ikinci ay :) Burnunun akması kadar normal bir durum bunu bil. İşe iyi yönünden bak ameliyat olduktan sonra her şeyi biliyor olacaksın Ama bazen pimpirik yapıyor insan bildiğini bile acaba normal mi diyip irdeliyor. Sen bilip uygulayan taraf ol emi :)
tatlım evet 4 5 gün kadar bant takıo barıs bey bn salı cıkarıcam işallah bantlada alıcılıdan bi fark yok sadece kaş aram acık bnm tek farkı o.. ve komik ama bantı cıkarmya korkuyorum nedense cıkarınca biraz gözümün alısması zaman alıcak alcı cıkınca bi garip hissetmiştim deişikliği kabule etmek zor her ne kadar güzel olsa bile:)
Yapma canım yaa benim cuma gunü çok önemli bir görüşmem var, sislikle morluklarim filan gitmeye raziydim ama asla bantla gidemem. Acaba Cuma çıkarsam yedek bant verse ben taksam ya da taktıysam?... Olabilecek birsey mı acaba?
Kendin bile takabilirsin hiç sorun olmaz endişe etme o konuda. Sana nasıl takacağını gösterir sonrasında aynısını yaparsın basit burnunun ucundan yanaklarına yukarı doğru ince bir bant. Ve burun ortasından iki tane daha sayı arttırılabilir duruma göre :) Ben bile tarif ederim sana basit yani.
Es ist kein Problem
Bana bugün duydugum en korkunç seyin ardında duydugum en güzel haberi veren sevgili oralet... Dikkat et kanatların çıkacak :) çok sagol canım, çok sevindim böyle olabilmesine