Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

concers harika olmuş burnun.gerçekten çok doğal. senin tasarımlarda saçının katlı kısmı çıkmış sanırım,ondan biz kısa sanıyorduk saçını,oraletçim ondan kısa saçlı değil miydin diye sormuş:))

cnm kan kokusuda olabilir birde dogal olarak burnun salgıladıgı sıvıda olabilr yada eriyen dikişlerin bir kokusu varmıs oda olabilir sürekli burna glen bi koku deil ara ara hissediyrsn ama normal tabiki..bide daha rahat nefes aldıgın için kokuya daha cok duyarlı oluosun onunda etkisi var iylesene kadar durum bu..

oraletin dedigi gibi belki duruma göre küçük bişide takabilio ama bnm braz sislik vardı ondan kalınca taktı.. dedikleri gibi kendn takabşilirsin zor bişi diil yni buarada ben yarın sabah cıkarıp okula gidiyorum ilk defa cok merak ediyorum nsıl bişi olucak:)

Saç eklentisi yapılmadıysa bu kız o kız :)) Bu kadar değişim olabilir.

Bu arada dikkat ettim sarışınlar ameliyat sonrası daha havalı duruyor. :78:
Zyneep vardı bir aralar ne yaptı acaba saçlarını :) E bi de burnunu :))

canım sen niye 2.ameliyatı düşünüyosun??

benim dr.um burun ucuma kıkırdak ekledı burnumun ucunu degıstırmemesını ıstemıstım.kıkırdak da burnu daha şiş gösterdı ve dısardan bellı olyor.(ıkı burun delıgının arasında) ikinci olarak azcık yamulttu.daha dogrusu bı taraftan kıkırdak cıkıo.hep aynı taraftan poz verıorm cunku kıkırdak cıkan taraftan burnum daha düşük gıbı duruo ve öndende bakıldıgında burun o tarafa dogru yamuk görünüyor.simetrik degıl yani önden.bu beni rahatsız etti.bn 3.ay kontrolumden sonra gıtmedım kontrole dr.a cok kızdıgım ıcın.öncesi sonrası resımlerımı cekılmek ıcın gıdıcem.

barısbeyı de begenmedıgım yerlerı duzeltır dıye dusunuyordum ama su an kararsızım.yaptıgı burunları cok begendım,sonrasında problem cıkması benı korkutuyor.zaten bn bu ameliyattan sonrakı sorunlar yuzunden cok pişman oldum.psikolojim cok bozuldu.

Benim alçılarım 8.günde çıkmıştı çünkü araya bayram tatili giriyordu +5 gün daha alçılı kalmamam için tatil boyunca bant taktım. Bant takılmayanlarda oluyor herhalde alçı süreci yeterli gelenlere kullanmıyor. Okulda kalabalıktan koru kendini ve bak bakalım yeni siebelle için ne diyorlar :))

Çok güzel olduguna eminim arkadasım.. Yaa isin en kötü tarafida bu sanırım, bildigin tanıdığın bir ortama donuyorsun ve en önemli organlarından biri farkedilir ölçüde değişmiş, sen degismissindaha dogrusu.. Her gelen inceliyor, yorum yapıyor. Benim eziyetimede bir hafta kaldı. Koca şirkete duyurdum, herkes incelemeye gelir artık

işallah tatlım seninkide öle yarın aksam yeni fotolar koyucam bantlardan kurtulduktan sonra bakın bakalım:) evet bakalım tepkiler nasıl oluck bde bnm işim tasarım olunca herkes daha bi inceleyerek bakıcak yorumlarını yapıck dönüşte ilk tepkileri paylasıcam sizlerle.. seninkide eminim ve gördügüm kadarıyla güzel olucak

evet cnm bnm 14ncü gün alcılarım cıktı +5 gün bant olucak dedi ve nihayet yarın sona eriyor..duruma yapılan işleme ve verdigi tepkiye göre tabi kişiden kişiye degişiyor.. oraletcim bnm derimde biraz kalınmıs barıs bey şişlikler konusunda sabırlı olmamı söledi dikkt ediorum bakalımm

Aynı frekanstayız süreçlerimize bakalım :))

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...05-351i351likler-246dem-i231in-231are-57.html

Bu sayfada ameliyat sonrası şişlikler hakkında açılmış konular mevcut. Yani belli bir süreç gerektiren ameliyat olduk. Bekleyelim ve ödemlerin inişini görelim :)

Hadi bakalım merak ve sabirsizlikla bekliyorum fotograflarını

Dilemgiz ameliyat olmayı düşündüğüm için fotolarını çok merak ediyorum ark teklif ettim aslında çok onceden kabul edebilirmisin

dr.UM BARIŞ ÇAKIR DEĞİL.ONA DÜZELTME AMELİYATI OLMAK İSTİYORUM.bir taraftan beğenmiyorum

Lolita evet bir resimden ucu sarkık duruyor.. Aslında benim de sorunlarım benzer.. Bana da 2. ameliyatta kıkırdak eklendi ama hem önden eğri (daha öncede vardı eğrilik düzelmedi) hemde ucu sarkık oldu.. Barış beyle görüşmeye gittiğimde gördüğüm burunlar çok güzeldi..Özellikle önden eğri burunları çok güzel düzeltmiş..

Dilemgiz ve bazı arkadaşlarımızın yaşadığı memnuniyetsizlikler beni de üzdü.. Umarım sorunları en kısa zamanda hallolur..

Dilemgiz beni de eklersen resimlerini görmek isterim..

benım eskıden önden egrı degıldı.1 kere ameliyat oldum ve bu başıma geldi.ucuna kıkırdak ekleyınce ucunun kaklkıklıgı gıtti.azcık uzadı.ben henuz gıtmedım barıs cakıra.izmirdeyim.baska bır dr.lada görüşmedim.kimseye güvenim kalmadığı için.kıkırdak eksikliğinden kıkırdak eklenmedı bana.resmen olan bırseye bırsey daha ekledı.

merhaba dilemgiz mesaj attım arkadşlık teklifi gönderdim beni de kabul eder misin? çünkü revizyon düşünüyom da seni çok merak ettim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…