Herkese selam olsun,
Umarım herşey gönlünüzce olur sadece ameliyat sonrasında değil aradan 6 ay bi sene geçince de mutlu olursunuz.
Ne yazık ki ben bu kadar şanslı olamadım.Farkındaysanız sitenin en ünlü burunlarından biri benimkiydi ama artık albümlerim burada yok.2 yıl boyunca burada fotoğraflarımı paylaştım ve insanların genel,özel onlarca sorusunu cevapladım.Nasıl ki iyi,güsel olan şeyleri paylaştıysam kötü olan şeyleri de paylaşmayı bir borç bilirim nesnel olmak ve sizleri bilgilendirmek adına.
Bilenler var ama ben yine de tekrarlayayım,2 yıl önce Barış beye ameliyat oldum.Aradan 6 ay geçti,ödemler inince burnum küçücük kaldı,ortası çöktü.Herkesin bayıldığı görünce benimki niye böyle değil diye ağladığı burnum o hale geldi.Barış bey artık durumun elzem olduğuna inanmış olacak ki 2.ameliyatı yaptık.Bu ameliyatı yapacağımız gün de burnumun çöken yerleri doldurulacak ve daha havalı hale getirelecekti..Ameliyatı lokal oldum dayanılmaz acılar çektikten ve 2.ameliyat travmasını yaşadıktan sonra farklı ama en azından çökmesiz bir burna sahip oldum.Benim aklım,gönlüm hep o ilk burnumun bebeksiliğindeydi hatta şu sıralar ameliyat olan sibelin burnuna benziyordu ilk burnum.Allah nazarlardan saklasın kendisini.
Daha az sevdiğim burnumla yine de mutluydum ama yine bir sene geçti ve artık önden bakıldığında piggy gibi görünen,bir deliği diğerinin bi buçuk katı olan ve yamuk burun deliklerim var..Sol tarafta çizgi şeklinde bir çökme de cabası..Daha saymaya lüzum görmediğim asimetriler de var..
Herneyse ben de bu durumu ilk önce doktorumla paylaşmayı uygun gördüm.Şubat ayında 2 defa aradım geri dönmedi,sevin hanımdan bir türlü görüşme randevusu alamadım çünkü çoook yoğundu en son mail attım ve bana 2 hafta boyunca dönmedi..
Buradan bir arkadaşım Allah razı olsun kanal oldu da kendisine gittiğinde söyledi.Ne hikmetse Barış bey çark etti ve o an maile cevap yazmayı akıl etti.Kendisine sonsuz kızgın ve kırgın olmama rağmen yine de sakinliğimi korudum.Konuştuk ve görüşmeye gittim.Görüşmede karşımda beni dinlemek yerine allayıp pullayıp yollamaya çalışan bi insan vardı..
Sayın doktorumuza burun deliklerim yamuk diyorum ona bakarsan göz kapakların da farklı dudakların da diyor bana =) odası stüdyo ışığı gibi olduğu için zaten o çökmeyi ne hikmetse göremedi..Neyse uzun lafın kısası size söylemek istediğim bu kadar sahip çıktı doktorumuz eski hastasına..Burada görüyorum kötü durumda olmayan bazı burunlara gayet revizyon yapmış,sorun eski hastası olmam ve sıfırdan ameliyat parası alamama kaygısıysa 2 katını da verirdim sorun değil yani..Bana ara ara arayıp burnun nasıl senin mutluluğun çok önemli diyen bir doktorun bu tavrı oldukça şaşırtıcı ve üzücü..Çok büyük hayal kırıklığına uğradım..Asla temenni etmiyorum,inşallah ameliyat olan herkes sonuçtan mutlu olur ve 6 ay 1 sene sonra burnu böyle problemli olmaz..
Ameliyat olmayanlara da demlenmiş hayat tavsiyesi sakın bunu çok kolay bir süreç sanmayın.5 milyarı bastırıp,ameliyat olup bi aya da yeni bi hayata başlamıyor insan..%10 denilen risk size vurabiliyor onun için 30 kere düşünüp bir defa hareket edin..Ben ameliyat olduğuma çok pişmanım..
2 sene evvel Barış beye geldiğimde 2 şeyi özellikle rica ettim 1.burnum yüzüme küçük olmasın 2.delikleri görünmesin..Şimdi ikisi de mevcut..
3.ameliyatı düşünüyorum sanırım başka doktorları gezicem kapı kapı ne yazık ki kimse başkasının ellediği burna kolay kolay yanaşmıyor..İnsan ilişkilerinde güven en önemli şey ve ben doktoruma olan güvenimi yitirdim...