• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kacakgirl, doğal burnundadamı delikler eşit degildi yoksa ilk ameliyat sonrası mı oldu onu anlamadım?

canım amelıyattan onceden esıt degıldı sımdıde esıt zaten ınsanın hıc bırseyı sımetrık olarak esıt degıl ama ole cok bellı degıl goz batcak kadar dıkkatlı bakarsan ıncelemeye kalkarsan

Bir tane fotoğraf ekledim ameliyat öncesi,1.ameliyat sonrası,2.ameliyat sonrası ve son hali şeklinde ama çözünürlük pek parlak değil gölgeleri daha net görmeniz için ps'da yapmam gerek yine de durumun vahameti ortada.

slm dilemgiz öncelikle çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anladığmı ifade etmek istiyorum. Bnen 20 haziran tarihine gün aldım revizyon için. Bir çok doktor arasından barış beye karar vermişsen bunları okumak beni çok üzdü. Hem senin adına hem kendi adıma acayip üzüldüm. Ben mirabelin revziyonundan sonra karar vermiştim ki seni gördüm. şu an çok kararsız kaldım. Yakup avşara mı olsam diye. Beni de ekler misin? fotoğraflarını çok merak ettim de.

selamlar herkese, uzun zamandır yazmıyprdum ama yazmam gerekiyor diye dusundum, acıkcası bende doktor oldugum icin bir konuda barıs beye yonelik elestirilere yorum yapmak istedim, insanın materyali neyse sonuc da ona gore oluyor, eger deriniz kalınsa ne biliyim kıkırdagınız azsa gibi seyler demek istedigim. birde ben bu ameliyatı olmadan once direk bir estetik cerraha burun icin en iyi doktoru sordugumda bana barıs bey demisti, ama postoperatif burun ameliyatı cok risklidir yanı ameliyat sonrası burun cok degisir revizyon riski her zaman vardır bunu goze alıyorsan yaptır demisti. simdi benim nerdeyse 1 yıl olucak burun derim kalın ve yaglı inmek bilmiyor tam olarak ve bayada degisti ameliyat sonrası ha mutlu muyum genelde mutluyum ama doktor gozuyle degerlendiriyorum cogunlukla 14 ayım doldugunda belki kafama takılan seylerle ilgili ikinci kere ameliyat olabilirim ama su anda gerek olmadıgını dusunuyorum. baska birini dusunmuyorum cunku genelde turkiyede degme cerrahların yaptıkları burunlarıda hic begenmiyorum.
ha birde sunu soyliyim burnumda cokme deliklerde asimetri fln yok. eski burnumdaki asimetrilerin uzantıları var sadece ayrıca daha da degisicek belki. bikac resim ekliycemki insanlara fikir olsun.

kızlar iyi ya da kötü diye ayırt etmeden 15 fotoğraf falan yükledim sanırım..
benim sorunumun ne olduğunu yazıcam 2 fotoğrafın altına..yorum yapma zorunluluğu falan hissetmeyin:))

Herkese selam olsun,
Umarım herşey gönlünüzce olur sadece ameliyat sonrasında değil aradan 6 ay bi sene geçince de mutlu olursunuz.
Ne yazık ki ben bu kadar şanslı olamadım.Farkındaysanız sitenin en ünlü burunlarından biri benimkiydi ama artık albümlerim burada yok.2 yıl boyunca burada fotoğraflarımı paylaştım ve insanların genel,özel onlarca sorusunu cevapladım.Nasıl ki iyi,güsel olan şeyleri paylaştıysam kötü olan şeyleri de paylaşmayı bir borç bilirim nesnel olmak ve sizleri bilgilendirmek adına.
Bilenler var ama ben yine de tekrarlayayım,2 yıl önce Barış beye ameliyat oldum.Aradan 6 ay geçti,ödemler inince burnum küçücük kaldı,ortası çöktü.Herkesin bayıldığı görünce benimki niye böyle değil diye ağladığı burnum o hale geldi.Barış bey artık durumun elzem olduğuna inanmış olacak ki 2.ameliyatı yaptık.Bu ameliyatı yapacağımız gün de burnumun çöken yerleri doldurulacak ve daha havalı hale getirelecekti..Ameliyatı lokal oldum dayanılmaz acılar çektikten ve 2.ameliyat travmasını yaşadıktan sonra farklı ama en azından çökmesiz bir burna sahip oldum.Benim aklım,gönlüm hep o ilk burnumun bebeksiliğindeydi hatta şu sıralar ameliyat olan sibelin burnuna benziyordu ilk burnum.Allah nazarlardan saklasın kendisini.:nazar:
Daha az sevdiğim burnumla yine de mutluydum ama yine bir sene geçti ve artık önden bakıldığında piggy gibi görünen,bir deliği diğerinin bi buçuk katı olan ve yamuk burun deliklerim var..Sol tarafta çizgi şeklinde bir çökme de cabası..Daha saymaya lüzum görmediğim asimetriler de var..
Herneyse ben de bu durumu ilk önce doktorumla paylaşmayı uygun gördüm.Şubat ayında 2 defa aradım geri dönmedi,sevin hanımdan bir türlü görüşme randevusu alamadım çünkü çoook yoğundu en son mail attım ve bana 2 hafta boyunca dönmedi..
Buradan bir arkadaşım Allah razı olsun kanal oldu da kendisine gittiğinde söyledi.Ne hikmetse Barış bey çark etti ve o an maile cevap yazmayı akıl etti.Kendisine sonsuz kızgın ve kırgın olmama rağmen yine de sakinliğimi korudum.Konuştuk ve görüşmeye gittim.Görüşmede karşımda beni dinlemek yerine allayıp pullayıp yollamaya çalışan bi insan vardı..
Sayın doktorumuza burun deliklerim yamuk diyorum ona bakarsan göz kapakların da farklı dudakların da diyor bana =) odası stüdyo ışığı gibi olduğu için zaten o çökmeyi ne hikmetse göremedi..Neyse uzun lafın kısası size söylemek istediğim bu kadar sahip çıktı doktorumuz eski hastasına..Burada görüyorum kötü durumda olmayan bazı burunlara gayet revizyon yapmış,sorun eski hastası olmam ve sıfırdan ameliyat parası alamama kaygısıysa 2 katını da verirdim sorun değil yani..Bana ara ara arayıp burnun nasıl senin mutluluğun çok önemli diyen bir doktorun bu tavrı oldukça şaşırtıcı ve üzücü..Çok büyük hayal kırıklığına uğradım..Asla temenni etmiyorum,inşallah ameliyat olan herkes sonuçtan mutlu olur ve 6 ay 1 sene sonra burnu böyle problemli olmaz..
Ameliyat olmayanlara da demlenmiş hayat tavsiyesi sakın bunu çok kolay bir süreç sanmayın.5 milyarı bastırıp,ameliyat olup bi aya da yeni bi hayata başlamıyor insan..%10 denilen risk size vurabiliyor onun için 30 kere düşünüp bir defa hareket edin..Ben ameliyat olduğuma çok pişmanım..
2 sene evvel Barış beye geldiğimde 2 şeyi özellikle rica ettim 1.burnum yüzüme küçük olmasın 2.delikleri görünmesin..Şimdi ikisi de mevcut..
3.ameliyatı düşünüyorum sanırım başka doktorları gezicem kapı kapı ne yazık ki kimse başkasının ellediği burna kolay kolay yanaşmıyor..İnsan ilişkilerinde güven en önemli şey ve ben doktoruma olan güvenimi yitirdim...

cnm çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ben çok beğeniyordum senin burnunu hatta resmini de gösterdim barış beye inş herşey gönlünce olur güzel haberlerini bekliyoruz cnm :58:

bende barıs beya 2 kere amelıyt oldum ılk burnum ııdı aslnda ama nefes sorunm oldu ıkıncıyı nefes sorununu cozsun ve ucunu haff ınceltsn dıe oldm ama smdı ıkınyı olduma cok psmanm ıstemedm seler yaptı :( daha cok kaldrdı burnum uzadı resmen 3. yu olmayı beklıorm yıne kendısıne de olablrm baska bı doktorada bılmıorm arastırıcam bu sefer aslnda kotu burun cıkarmıo ama nıe bole oldu bızımkı bende cok mutsuzum bıde ılk guzeldı fena deıldı yanı keske 2.yı olmasaydm ınsn daha guzelını ısteyınce daha koyu olabılıo.ama ılkınde nefes sorunum olmasaydı olmazdım. nefes alan burnum amelıyattan sonra tıkandı yani gecelerı uyanıyodum nefes alamadıgım ıcın.he ıkıncıde duzeldımı hayır oda olmadı hem duzelmedı hem ıstemedıgım bı burna sahıp oldum:(

bende barıs beya 2 kere amelıyt oldum ılk burnum ııdı aslnda ama nefes sorunm oldu ıkıncıyı nefes sorununu cozsun ve ucunu haff ınceltsn dıe oldm ama smdı ıkınyı olduma cok psmanm ıstemedm seler yaptı :( daha cok kaldrdı burnum uzadı resmen 3. yu olmayı beklıorm yıne kendısıne de olablrm baska bı doktorada bılmıorm arastırıcam bu sefer aslnda kotu burun cıkarmıo ama nıe bole oldu bızımkı bende cok mutsuzum bıde ılk guzeldı fena deıldı yanı keske 2.yı olmasaydm ınsn daha guzelını ısteyınce daha koyu olabılıo.ama ılkınde nefes sorunum olmasaydı olmazdım. nefes alan burnum amelıyattan sonra tıkandı yani gecelerı uyanıyodum nefes alamadıgım ıcın.he ıkıncıde duzeldımı hayır oda olmadı hem duzelmedı hem ıstemedıgım bı burna sahıp oldum:(

gecmıs olsun canım.bende 2.ameliyatı dusunuyorum ılk dr.um baska biri.napıcagımı sasırdım.gunlerdır bu baslıgı takıp edıyorum.

canım sen ne durumdasın? şişliklerin ne durumda?? anlat bakalım biraz:)

benim sürecim iyi işliyo mutluyum yani ama tabi şişlik oluyo sabahları bazen küçük bazen kocaman bi burun :) ama memnunum çok şükür bakalım . dilemgiz biraz korkuttu ama şans napalım olcağı varsa olur diye düşünüyorum inş onun da herşey istediği gibi olur . şuan burnumuz hakkında yorum yapmamız ne kadar doğru bilmiyorum ama . senin burnunda gayet güzel canlı olarak görmesem bunu net olarak söyleyemezdim ama bnce çok güzel sen değişime alışamadığın için garipsiyosun biraz . pozitif bak olaya eskisinden çok çok iyi değil mi ;)

resimlerin vr mı canım?? varsa yüklesene herkesin bi fikri olsun..ne zaman olmuştun ameliyatlarını??

benim sürecim iyi işliyo mutluyum yani ama tabi şişlik oluyo sabahları bazen küçük bazen kocaman bi burun :) ama memnunum çok şükür bakalım . dilemgiz biraz korkuttu ama şans napalım olcağı varsa olur diye düşünüyorum inş onun da herşey istediği gibi olur . şuan burnumuz hakkında yorum yapmamız ne kadar doğru bilmiyorum ama . senin burnunda gayet güzel canlı olarak görmesem bunu net olarak söyleyemezdim ama bnce çok güzel sen değişime alışamadığın için garipsiyosun biraz . pozitif bak olaya eskisinden çok çok iyi değil mi ;)

evet ben değişime alışamadım bu çok doğru :)) sanırım yaşlandım artık :P 25 yaş az deil sonuçta eheh
teşekkür ederim canımm..senn burnunda çok iyidi bende canlı canlı gördüm seni..
bende korkmadım deil açıkçası..sanırım ilk 6 ayı atlatmadan kesin bişey söylemek saçma oluyor..herkesin istediği gibi ilerlesin zaman..:))

Back