• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Canım inan öyle mutsuzum ki..Aynaya bakınca ağlayasım geliyor..Barış beye elinde senin fotonla gitmeyen yok demişti buradan bir dost,kimse gitmesin benim fotomla çünkü ben başarısız bir burnu olan mutsuz bir hastayım !!!
Barış beyin memnun olmayan hastası yok diyen heralde forumu uzun zamandır takip etmemiş çünkü ben duffy diye bir arkadaşımıza denk geldim (hatta aynı gün ameliyat olacaktık benim burun ameliyatım 6 saat sürünce onunki ertesi güne kalmıştı) hakikaten ilk ameliyattan sonra burnu kötüydü ve barış bey ona da revizyon yaptı.İnşallah şimdi mutludur.

Dilemgiz çok geçmiş olsun.. Bende resimlerini görmüştüm ve gerçekten çok güzeldi burnun.. Umarım sorunların en kısa zamanda hallolur.. Seni çok iyi anlıyorum.. Bende farklı doktorlarda 2 kez ameliyat geçirdim ama maalesef hüsran..

3. ameliyatım için Barış bey ile görüştüm.. En önemli sebeplerinden biri de hastasının mutluluğunu düşünen ilgili bir doktor olmasıydı.. Tabii memnun olan hastaları da etken.. Ama dediğin gibi hiçbir doktorun tüm hastaları memnun olamaz.. İşte bu memnuniyetsizlik durumu da insanın başına gelmeden anlamıyor... Ben de benzer şeyler yaşadığımdan sana hak veriyorum.. Yazdıkların çok üzücü.. Böyle bir durumda insanın gerçekten desteğe ihtiyacı oluyor.. Bu sıkıntılarının en kısa zamanda geçmesini diliyorum..

Bir de bir mesajında "Sayın doktorumuza burun deliklerim yamuk diyorum ona bakarsan göz kapakların da farklı dudakların da diyor bana =) odası stüdyo ışığı gibi olduğu için zaten o çökmeyi ne hikmetse göremedi.." demişsin.. Bende kendi doktoruma burnum eğri düzelmedi dediğimde yüzünde simetrik değil, alnınla çenende farklı" demişti.. Yani olacak iş değil.. Zaten her yerimiz simetrik olsa plastik cerrahiye ne hacet:) Bu tarz yaklaşımlar hoş değil.. Bozuk olan moraller daha da bozuluyor..

Ama bütün bunlar Barış beyin yaptığı güzel işleri gölgelemiyor yanlış anlaşılmasın.. Tabii ki başarılı bir cerrah.. Yoksa buradaki hiçbir arkadaşımız kendisini tercih etmezdi.. Umarım Barış bey ile aranızdaki kırgınlık düzelir ve sana yardımcı olabilir.. Ya da senin için hangisi en hayırlıysa o doktoru seçersin umarım.. Tabii bu hepimiz için geçerli..

lonelyy sana katılıyorum.doktorların yaptıgı işte kusur bulunca başka yerlerimize kusur bulmaları ya da bunu bütün estetık olanlara sor onlarda da bu olur yada takıntılısın gıbı cevaplar vermeleri moral bozuyor güven kırıyor.ben bu insana mı güvendim de yüzümü teslim ettim diyor insan.yaptıkları işin arkasında durmaları gerek.Onları da ilah etmemek gerek.Allahtan güzel yaratıcı yok.Allahın izniyle hepimiz mutlu oluruz inşallah.

Dünden beri dilemgiz aklıma geliyor.durumuna gercekten cok üzüldüm.Bir de iyi ki bu site var.Ben cok yakın olmayan bır arkadasımın burnunu begendım ve onun dr.unu tercıh ettım.bu sıtede benım dr.um unlu degıl ama izmirde fıyat acısından ortalamanın ıkı katına ameliyat ettıgı ıcın iyi dr dedım gıttım ona oldum.yani sonucta bunun adı estetik.daha estetık gorunmek ıcın moralımız duzelsın dıye bu rıskı alıyoruz.bır kusuru duzeltıp baska kusurlar yaratılmamalı bence.yandan guzel oldun ya deyıp cekmemelı kendını dr.önden de guzel olmalı bır burun.ve ömürlük olmalı

dilemgiz samimiyetine yüzde yüz güveniyorum son zamanda çok resim paylaşmamandan da hafif anladığım gibi üzülmene dayanamadım gerçekten artık siteyle olan bağımda kalmadı ama gerçekten çok üzüldümumarım bu işin ehli bir doktor yardımcı olurda sorunların geçiştirilmek yerine çare olunur kimseye bukadar üzülmemiştim ama inanıyorum ki eski mutlu günlerine döneceksin inşallah

Yazılanları okuyunca çok üzüldüm hem bu sorunları yaşayan insanlar için hemde bitip endişelerden kurtulup ameliyat olmaya bir türlü cesaret edemeyen kendim için tamam kabul ediyorum burun ameliyatlarında ufak tefek göze batmayacak kadar kusurlar olabilir ama bu insanların psikolojilerini etkileyecek kadar büyük boyuttaysa hata da büyük demektir bu ameliyat sadece ve sadece görüntü için yapılıyor eski burnu kesinlikle aratmamalı insanların günlük yaşantısını kabusa çevirmemeli ben bunu kabullenemiyorum ne demek kardesim ya ameliyat bu on kere olunacak değil drlar hergun yapıyor olabilir ama bizim için çok çok önemli dilemgiz ark burnu sitede en metedilen burun dü çok üzüldüm onun adına, umarım hersey düzelir:(

MISSERABLE su fotonu gorebılmek ıcın vaktınde cok msj agttım gene yazıorum:D:D acaba su fotonu gorebılırmıuyım taa 2009 mesajı ama bu olsun ARTIK GOREBILIRMIYIM :D:52::52::52::52::52::52::52:
herkes cok beenmıs bende bakıcam:D:62::62:

merhaba yenı okudum yazmıssın senın vesilenle cevap vermıs oluyım arkadslık teklıfı gonderenlere de benım gorulmeye değer bır burnum yok kımseyı kırmak ıstemıyorum oyuzden yazmıyorumda ozel mesajlarada cevap artık ama ınanın herksın cok begendıği bı burnum yok canım oyuzden son zamanda olanların burunlarına baksan senın acından daha ıyı olur umarım anlamışsındır.

umarım..ben zaten çok niyetliyim, birgün hep birlikte buluşalım istiyorum, umarım olur.
bu arada fotoğraf ekledim, eski burnum ve alçılı burnum. morluğum çoktu diye makyaj yaptım biraz ama :)

cnm masallah kas göz hersey yerinddeymiş ztn burnunda üstüne cila olmus:) bn dilemgizin durumundan sonra artk işallah ilk ve son olur diorum cidden cok üzüldüm ona:( işallah ömür boyu mutlulukla saglıkla kullanırsın:)işallah bnde isterim tabi bigün belki böyle bi organizasyon gercekleşir.. bu arada yasın kac bilmiorum ama amelyttan sonra daha küçük göstermişsin aynısı bndede oldu ifadem yumusadı ve daha küçük gösteriyomusum:9:

Merhaba Dilemcim,

Site dışından mailleştik ama ben burada da yazmak istedim. Seni çok önemsiyorum ve sürecine kayıtsız duruyor gibi olmak istemem.. Çok üzgün olduğunu biliyorum ama ben inanıyorum be Dilem zor bir burnun yok doktorumuz seni mutlu edecek bir sonuca imza atacaktır. Sana ne yoğun temposundan ne de başka şeylerden bahsedeceğim çünkü çok kızgınsın bunların hiçbir anlamı olmayacak senin için. Keşke kontrole gittiğimde senin adını andığım anki gözlerindeki o ışıltıyı görseydin. Ben şu an bu cümleleri o ışıltıya dayanarak, son revizyonların güzelliğine, ilk ameliyatlardaki güzel değişimlere güvenerek yazıyorum. Ve istiyorum ki benim sevdiğim bu kız mutlu olsun. Ben istediğin taktirde bu süreçte yanında olurum. Ve tüm kalbimle inanıyorum ki istediğin güzel burna kavuşacaksın. Benim hala favori burun listemde ilksin bu değişmeyecek ..

kızlar biraz canım sıkkın.
ameliyat olmuş özellikle birinci ayı geçmiş arkadaşlara sorum,
burnunuzun içinde dışından görülen kıkırdak yükseltileri var mı? burnumun derisinin hemen altına yerleştirilmiş boncuk gibi görünüyorlar. yükselti şeklinde. ellediğimde tıpkı bonzuk gibiler. ve bugün sağ tarafımda uzunca kıkırdakları da rahatça hissettim. sanki kıkırdak aşağıya çökmüş gibi.
bunları hissetmek acayip canımı sıkıyor moralimi bozuyor. zaten deviasyon tekrarlanmaya çalışıyor burnumda. burnumu barış beyin gösterdiği biçimde itiyorum.
tüm bu sorunlar canımı sıkmışken, bir de bu kıkırdakların çökmüş gibi dışarıdan ellenince hissedilmesi..
barış bey herkeste olur burnun içinde bu boncuk gibi yükseltiler dedi. sizde de var mı??

bir daha ameliyat olmaktan çok korkuyorum..

calmebaby panik yapma bu bende de vardı. Başkalarında da gördüm hala daha olanlar var. Biraz sabır.. Şöyle anlatayım burnunun içi şu an dikiş dolu ve yara da..
Haliyle dikiş iplerini de bazen hissedebiliyoruz üstten, bu ipler eriyor mu artık ne oluyorsa bir süre sonra bu hissiyat geçiyor. Bazen kemer oluştuğunu bile düşünebiliyoruz. Bunlar geçici oturup üzülmene gerek yok kendine biraz şans tanı lütfen. Kıkırdağın yerindedir zamanla o boşlukları hissetmeyeceksin. Sen masajlarını yap. Bende bir de burun ameliyatında karşılaşılan yağlanmayla birlikte minik sivilceler çıkmıştı bu da daha çok engebeliymiş gibi bir hissiyat veriyordu. Ama zamanla geçiyor her zaman en kötüsünü düşünerek adım atma. Ve kusura bakma enerjim haliyle çok düşük..

Son düzenleme:
Dilemgiz Canımm seni öyle iyi anlıyorumki yasal Yollardan Bnce Hakkını Ara çekinme çünkü daha sonra çok üzülür Keşke Dersin Keşke Yasal yollardan hakkımı Arasaydım....

umarım..ben zaten çok niyetliyim, birgün hep birlikte buluşalım istiyorum, umarım olur.
bu arada fotoğraf ekledim, eski burnum ve alçılı burnum. morluğum çoktu diye makyaj yaptım biraz ama :)

mermaidcim alçılı hali çok güzel görünüyor. umuyorum ki alçı sonrası ve hayatının kalan döneminde güzel bir burun senin olur. :nazar: maşallah

mermaidcim alçılı hali çok güzel görünüyor. umuyorum ki alçı sonrası ve hayatının kalan döneminde güzel bir burun senin olur. :nazar: maşallah

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Umarım alçı sonrasindada iyi olur, benim ve herkes için sağlıklı ve güzel burunlar diliyorum bende :)

cnm masallah kas göz hersey yerinddeymiş ztn burnunda üstüne cila olmus:) bn dilemgizin durumundan sonra artk işallah ilk ve son olur diorum cidden cok üzüldüm ona:( işallah ömür boyu mutlulukla saglıkla kullanırsın:)işallah bnde isterim tabi bigün belki böyle bi organizasyon gercekleşir.. bu arada yasın kac bilmiorum ama amelyttan sonra daha küçük göstermişsin aynısı bndede oldu ifadem yumusadı ve daha küçük gösteriyomusum:9:

Çok sagol canım, yasım 30 su an genc mı görünüyorum bilmiyorum ama oncesinde de canli görenler yasıma ihtimal vermiyorlardı, hep 23-24 en fazla diyorlardı gerçi gayet fotograf düşmanı bir yüzüm var, hiç fotojenik olmadığım için belli olmuyordur ama... İnsallah canım, benim dileğimde o. Umarım hepimizin burnu guzel olur ve bu güzellik kalıcı olur, herseyden önemlisi burnumuz islevini devam ettirmeyi surdurup sağlıklı olur

Son düzenleme:
dilemgizcim benim favori burnum sendin.hatta bilgisayarımda foton hala duruyo.barış beye gittiğimde onu gösterecektim.ama şu an tam bir tereddüt içindeyim.ki dediğin gibi 2 sene sonra beni nsl bir burun bekler acaba diye düşünmeye başladım.çnk burdaki herkes çk yeni ameliyat oldu.hepsini de çok beğendim.hatta artık kesin barış bey diyordum.ama şimdi düşünüyorum.çnk sana bile şu an zmn bulamıyorsa( ki senin sayende birçok hasta edindi bence,parasız reklamdın.)bizle hiç ilgilenmez sanırım eğer böyle bir durumla karşılaşırsak.bir de ben baya uzak bi şehirden gelecektim bunun için,demekki benim durumum tam vahim olacak diye düşünüyorum.umarım bu görüşlerimizi ve hakkında yeni oluşan düşüncelerimizi barış bey tersine çevirir.bende tam doktorumu buldum derken,moralim hem senin hem kendim için bozuldu dilemgiz:( inşlh sana acil çözüm bulur.

Kızlar hepinize genelden,özelden cevap yazacağım fırsat buldum bi gireyim dedim siteye.özelden mesaj on dakikada bir artıldığı için 9 mesajım vardı hepsini yanıtlayamadım.Çıkmam gerek..Akşama görüşürüs canım arkadaşlarım.

Bir tane fotoğraf ekledim ameliyat öncesi,1.ameliyat sonrası,2.ameliyat sonrası ve son hali şeklinde ama çözünürlük pek parlak değil gölgeleri daha net görmeniz için ps'da yapmam gerek yine de durumun vahameti ortada.

Son düzenleme:
Bir tane fotoğraf ekledim ameliyat öncesi,1.ameliyat sonrası,2.ameliyat sonrası ve son hali şeklinde ama çözünürlük pek parlak değil gölgeleri daha net görmeniz için ps'da yapmam gerek yine de durumun vahameti ortada.

Selam dilemgiz, ben göremedim resimleri. Yukleyebildin mi acaba?

Merhaba Dilemcim,

Site dışından mailleştik ama ben burada da yazmak istedim. Seni çok önemsiyorum ve sürecine kayıtsız duruyor gibi olmak istemem.. Çok üzgün olduğunu biliyorum ama ben inanıyorum be Dilem zor bir burnun yok doktorumuz seni mutlu edecek bir sonuca imza atacaktır. Sana ne yoğun temposundan ne de başka şeylerden bahsedeceğim çünkü çok kızgınsın bunların hiçbir anlamı olmayacak senin için. Keşke kontrole gittiğimde senin adını andığım anki gözlerindeki o ışıltıyı görseydin. Ben şu an bu cümleleri o ışıltıya dayanarak, son revizyonların güzelliğine, ilk ameliyatlardaki güzel değişimlere güvenerek yazıyorum. Ve istiyorum ki benim sevdiğim bu kız mutlu olsun. Ben istediğin taktirde bu süreçte yanında olurum. Ve tüm kalbimle inanıyorum ki istediğin güzel burna kavuşacaksın. Benim hala favori burun listemde ilksin bu değişmeyecek ..

Canım sen birtanesin benim için :48:

dilemgizcim benim favori burnum sendin.hatta bilgisayarımda foton hala duruyo.barış beye gittiğimde onu gösterecektim.ama şu an tam bir tereddüt içindeyim.ki dediğin gibi 2 sene sonra beni nsl bir burun bekler acaba diye düşünmeye başladım.çnk burdaki herkes çk yeni ameliyat oldu.hepsini de çok beğendim.hatta artık kesin barış bey diyordum.ama şimdi düşünüyorum.çnk sana bile şu an zmn bulamıyorsa( ki senin sayende birçok hasta edindi bence,parasız reklamdın.)bizle hiç ilgilenmez sanırım eğer böyle bir durumla karşılaşırsak.bir de ben baya uzak bi şehirden gelecektim bunun için,demekki benim durumum tam vahim olacak diye düşünüyorum.umarım bu görüşlerimizi ve hakkında yeni oluşan düşüncelerimizi barış bey tersine çevirir.bende tam doktorumu buldum derken,moralim hem senin hem kendim için bozuldu dilemgiz:( inşlh sana acil çözüm bulur.

Canım doktoruna karar vermişsin eğer fikrimi sorarsan biraz daha bekle ve neler olduğunu gör sonuçta dediğin gibi malum doktorumuz çok yoğun uzaklarda oturuyorsun olası bir ters durumda perişan olmanı istemem.İnan işin psikolojik boyutu çok daha yıpratıcı.
Hepimiz yoğunuz ben haftada 30 saat derse giriyorum mesela ama benim için önemli hiçbirşeyi es geçmem.Bir doktorun da hastalarına karşı sorumluluğu aynı şekilde olmalıydı.
Barış beye burun estetiği için mail atan bir arkadaşıma 3 gün içerisinde cevap yazdı kısacık da olsa.Bana yazması da 30 saniyesini alırdı mesela.Kusura bakmasın ama artık empati yapacak halim yok benim !

merhaba dilemgiz,
yaklaşık 3 hftadır siteye giremiyordum ..
ben 2 şubatta ameliyat oldum ve bu ameliyatı yaklaşık 5 senedir düşünüyordum.çevremdeki tepkiler çok farklıydı..yaptırma diyen çok vardı,mutlaka yaptır diyen çok vardı..
ama insan kafasına koyunca mutlaka yapıyor.bende barış beyi çok uzun süre araştırdım ve kararımı verdim..
benm tasarımla çok aynı olmadı..alçılı haldeyken psikolojik olarak yıkılmıştım,çok kalkık oldu,burun deliklerim kocaman diye hergün ağlıyordum..
sonra alçım çıktı,aslında güzel olmuş yahu demeye başladım..çevremden çok güzel tepkiler aldım.
bandaj çıkınca bu sefer kalkıklık dert olmadı çok mu uzun bıraktı diye düşünmeye başladım.
pişmanlık yaşadım :)) mail attım barış beye uzun uzun..sağolsun geri dönüşleri yaptı..
sonra burnun uzunluğunu geçtim burun ucunu takmaya başladım :)) her sabah uyandığımda acaba yaptırmasamıydım diye düşünmeye başladım..
1.ay sonunda barış bey bana dediki, 2 .aya kdr burnunu unut ve düşünmemeye çalış. 2 .ay da kontrole gel göreyim seni dedi. onu da yaptım,çok rahatlattı bu durum beni.çok düşünmedim çok aynaya bakmadım,ara ara yine biraz olsun canım sıkılıyordu fakat takmadım..
şuan 2,5 ay oldu..burnum mükemmel deil,bende deliler gibi mutlu değilim.ama bu ameliyatı ben istedim.keşkelere sığınmak istemiyorum.ki ben böle büyük değişimleri kolay atlatamayan biriyim..
hala sancılarım devam ediyor..
seni okdr iyi anlıyorum ki aslında..sennki kadar büyük problemlerim yok belki ama psikolojini çok iyi tahmin edebiliyorum..çevrendekiler eminimki sana büyük destektir..burda da bizim desteğimizi hissetmeni ve bilmeni istiyorum..herşey çok güzel olucak inşallah canım..
umarım kimse bu tarz büyük problemlerle karşılaşmaz..
ne bilim ne desem ki başka..teselli cümleleri duymaktan sıkıldığını düşünüyorum..herşey istediğin gibi gider inşallah..

Back