Canım inan öyle mutsuzum ki..Aynaya bakınca ağlayasım geliyor..Barış beye elinde senin fotonla gitmeyen yok demişti buradan bir dost,kimse gitmesin benim fotomla çünkü ben başarısız bir burnu olan mutsuz bir hastayım !!!
Barış beyin memnun olmayan hastası yok diyen heralde forumu uzun zamandır takip etmemiş çünkü ben duffy diye bir arkadaşımıza denk geldim (hatta aynı gün ameliyat olacaktık benim burun ameliyatım 6 saat sürünce onunki ertesi güne kalmıştı) hakikaten ilk ameliyattan sonra burnu kötüydü ve barış bey ona da revizyon yaptı.İnşallah şimdi mutludur.
Dilemgiz çok geçmiş olsun.. Bende resimlerini görmüştüm ve gerçekten çok güzeldi burnun.. Umarım sorunların en kısa zamanda hallolur.. Seni çok iyi anlıyorum.. Bende farklı doktorlarda 2 kez ameliyat geçirdim ama maalesef hüsran..
3. ameliyatım için Barış bey ile görüştüm.. En önemli sebeplerinden biri de hastasının mutluluğunu düşünen ilgili bir doktor olmasıydı.. Tabii memnun olan hastaları da etken.. Ama dediğin gibi hiçbir doktorun tüm hastaları memnun olamaz.. İşte bu memnuniyetsizlik durumu da insanın başına gelmeden anlamıyor... Ben de benzer şeyler yaşadığımdan sana hak veriyorum.. Yazdıkların çok üzücü.. Böyle bir durumda insanın gerçekten desteğe ihtiyacı oluyor.. Bu sıkıntılarının en kısa zamanda geçmesini diliyorum..
Bir de bir mesajında "Sayın doktorumuza burun deliklerim yamuk diyorum ona bakarsan göz kapakların da farklı dudakların da diyor bana =) odası stüdyo ışığı gibi olduğu için zaten o çökmeyi ne hikmetse göremedi.." demişsin.. Bende kendi doktoruma burnum eğri düzelmedi dediğimde yüzünde simetrik değil, alnınla çenende farklı" demişti.. Yani olacak iş değil.. Zaten her yerimiz simetrik olsa plastik cerrahiye ne hacet:) Bu tarz yaklaşımlar hoş değil.. Bozuk olan moraller daha da bozuluyor..
Ama bütün bunlar Barış beyin yaptığı güzel işleri gölgelemiyor yanlış anlaşılmasın.. Tabii ki başarılı bir cerrah.. Yoksa buradaki hiçbir arkadaşımız kendisini tercih etmezdi.. Umarım Barış bey ile aranızdaki kırgınlık düzelir ve sana yardımcı olabilir.. Ya da senin için hangisi en hayırlıysa o doktoru seçersin umarım.. Tabii bu hepimiz için geçerli..