Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selam olsun,
Umarım herşey gönlünüzce olur sadece ameliyat sonrasında değil aradan 6 ay bi sene geçince de mutlu olursunuz.
Ne yazık ki ben bu kadar şanslı olamadım.Farkındaysanız sitenin en ünlü burunlarından biri benimkiydi ama artık albümlerim burada yok.2 yıl boyunca burada fotoğraflarımı paylaştım ve insanların genel,özel onlarca sorusunu cevapladım.Nasıl ki iyi,güsel olan şeyleri paylaştıysam kötü olan şeyleri de paylaşmayı bir borç bilirim nesnel olmak ve sizleri bilgilendirmek adına.
Bilenler var ama ben yine de tekrarlayayım,2 yıl önce Barış beye ameliyat oldum.Aradan 6 ay geçti,ödemler inince burnum küçücük kaldı,ortası çöktü.Herkesin bayıldığı görünce benimki niye böyle değil diye ağladığı burnum o hale geldi.Barış bey artık durumun elzem olduğuna inanmış olacak ki 2.ameliyatı yaptık.Bu ameliyatı yapacağımız gün de burnumun çöken yerleri doldurulacak ve daha havalı hale getirelecekti..Ameliyatı lokal oldum dayanılmaz acılar çektikten ve 2.ameliyat travmasını yaşadıktan sonra farklı ama en azından çökmesiz bir burna sahip oldum.Benim aklım,gönlüm hep o ilk burnumun bebeksiliğindeydi hatta şu sıralar ameliyat olan sibelin burnuna benziyordu ilk burnum.Allah nazarlardan saklasın kendisini.
Daha az sevdiğim burnumla yine de mutluydum ama yine bir sene geçti ve artık önden bakıldığında piggy gibi görünen,bir deliği diğerinin bi buçuk katı olan ve yamuk burun deliklerim var..Sol tarafta çizgi şeklinde bir çökme de cabası..Daha saymaya lüzum görmediğim asimetriler de var..
Herneyse ben de bu durumu ilk önce doktorumla paylaşmayı uygun gördüm.Şubat ayında 2 defa aradım geri dönmedi,sevin hanımdan bir türlü görüşme randevusu alamadım çünkü çoook yoğundu en son mail attım ve bana 2 hafta boyunca dönmedi..
Buradan bir arkadaşım Allah razı olsun kanal oldu da kendisine gittiğinde söyledi.Ne hikmetse Barış bey çark etti ve o an maile cevap yazmayı akıl etti.Kendisine sonsuz kızgın ve kırgın olmama rağmen yine de sakinliğimi korudum.Konuştuk ve görüşmeye gittim.Görüşmede karşımda beni dinlemek yerine allayıp pullayıp yollamaya çalışan bi insan vardı..
Sayın doktorumuza burun deliklerim yamuk diyorum ona bakarsan göz kapakların da farklı dudakların da diyor bana =) odası stüdyo ışığı gibi olduğu için zaten o çökmeyi ne hikmetse göremedi..Neyse uzun lafın kısası size söylemek istediğim bu kadar sahip çıktı doktorumuz eski hastasına..Burada görüyorum kötü durumda olmayan bazı burunlara gayet revizyon yapmış,sorun eski hastası olmam ve sıfırdan ameliyat parası alamama kaygısıysa 2 katını da verirdim sorun değil yani..Bana ara ara arayıp burnun nasıl senin mutluluğun çok önemli diyen bir doktorun bu tavrı oldukça şaşırtıcı ve üzücü..Çok büyük hayal kırıklığına uğradım..Asla temenni etmiyorum,inşallah ameliyat olan herkes sonuçtan mutlu olur ve 6 ay 1 sene sonra burnu böyle problemli olmaz..
Ameliyat olmayanlara da demlenmiş hayat tavsiyesi sakın bunu çok kolay bir süreç sanmayın.5 milyarı bastırıp,ameliyat olup bi aya da yeni bi hayata başlamıyor insan..%10 denilen risk size vurabiliyor onun için 30 kere düşünüp bir defa hareket edin..Ben ameliyat olduğuma çok pişmanım..
2 sene evvel Barış beye geldiğimde 2 şeyi özellikle rica ettim 1.burnum yüzüme küçük olmasın 2.delikleri görünmesin..Şimdi ikisi de mevcut..
3.ameliyatı düşünüyorum sanırım başka doktorları gezicem kapı kapı ne yazık ki kimse başkasının ellediği burna kolay kolay yanaşmıyor..İnsan ilişkilerinde güven en önemli şey ve ben doktoruma olan güvenimi yitirdim...
Herkese selam olsun,
Umarım herşey gönlünüzce olur sadece ameliyat sonrasında değil aradan 6 ay bi sene geçince de mutlu olursunuz.
Ne yazık ki ben bu kadar şanslı olamadım.Farkındaysanız sitenin en ünlü burunlarından biri benimkiydi ama artık albümlerim burada yok.2 yıl boyunca burada fotoğraflarımı paylaştım ve insanların genel,özel onlarca sorusunu cevapladım.Nasıl ki iyi,güsel olan şeyleri paylaştıysam kötü olan şeyleri de paylaşmayı bir borç bilirim nesnel olmak ve sizleri bilgilendirmek adına.
Bilenler var ama ben yine de tekrarlayayım,2 yıl önce Barış beye ameliyat oldum.Aradan 6 ay geçti,ödemler inince burnum küçücük kaldı,ortası çöktü.Herkesin bayıldığı görünce benimki niye böyle değil diye ağladığı burnum o hale geldi.Barış bey artık durumun elzem olduğuna inanmış olacak ki 2.ameliyatı yaptık.Bu ameliyatı yapacağımız gün de burnumun çöken yerleri doldurulacak ve daha havalı hale getirelecekti..Ameliyatı lokal oldum dayanılmaz acılar çektikten ve 2.ameliyat travmasını yaşadıktan sonra farklı ama en azından çökmesiz bir burna sahip oldum.Benim aklım,gönlüm hep o ilk burnumun bebeksiliğindeydi hatta şu sıralar ameliyat olan sibelin burnuna benziyordu ilk burnum.Allah nazarlardan saklasın kendisini.
Daha az sevdiğim burnumla yine de mutluydum ama yine bir sene geçti ve artık önden bakıldığında piggy gibi görünen,bir deliği diğerinin bi buçuk katı olan ve yamuk burun deliklerim var..Sol tarafta çizgi şeklinde bir çökme de cabası..Daha saymaya lüzum görmediğim asimetriler de var..
Herneyse ben de bu durumu ilk önce doktorumla paylaşmayı uygun gördüm.Şubat ayında 2 defa aradım geri dönmedi,sevin hanımdan bir türlü görüşme randevusu alamadım çünkü çoook yoğundu en son mail attım ve bana 2 hafta boyunca dönmedi..
Buradan bir arkadaşım Allah razı olsun kanal oldu da kendisine gittiğinde söyledi.Ne hikmetse Barış bey çark etti ve o an maile cevap yazmayı akıl etti.Kendisine sonsuz kızgın ve kırgın olmama rağmen yine de sakinliğimi korudum.Konuştuk ve görüşmeye gittim.Görüşmede karşımda beni dinlemek yerine allayıp pullayıp yollamaya çalışan bi insan vardı..
Sayın doktorumuza burun deliklerim yamuk diyorum ona bakarsan göz kapakların da farklı dudakların da diyor bana =) odası stüdyo ışığı gibi olduğu için zaten o çökmeyi ne hikmetse göremedi..Neyse uzun lafın kısası size söylemek istediğim bu kadar sahip çıktı doktorumuz eski hastasına..Burada görüyorum kötü durumda olmayan bazı burunlara gayet revizyon yapmış,sorun eski hastası olmam ve sıfırdan ameliyat parası alamama kaygısıysa 2 katını da verirdim sorun değil yani..Bana ara ara arayıp burnun nasıl senin mutluluğun çok önemli diyen bir doktorun bu tavrı oldukça şaşırtıcı ve üzücü..Çok büyük hayal kırıklığına uğradım..Asla temenni etmiyorum,inşallah ameliyat olan herkes sonuçtan mutlu olur ve 6 ay 1 sene sonra burnu böyle problemli olmaz..
Ameliyat olmayanlara da demlenmiş hayat tavsiyesi sakın bunu çok kolay bir süreç sanmayın.5 milyarı bastırıp,ameliyat olup bi aya da yeni bi hayata başlamıyor insan..%10 denilen risk size vurabiliyor onun için 30 kere düşünüp bir defa hareket edin..Ben ameliyat olduğuma çok pişmanım..
2 sene evvel Barış beye geldiğimde 2 şeyi özellikle rica ettim 1.burnum yüzüme küçük olmasın 2.delikleri görünmesin..Şimdi ikisi de mevcut..
3.ameliyatı düşünüyorum sanırım başka doktorları gezicem kapı kapı ne yazık ki kimse başkasının ellediği burna kolay kolay yanaşmıyor..İnsan ilişkilerinde güven en önemli şey ve ben doktoruma olan güvenimi yitirdim...
Canım inan öyle mutsuzum ki..Aynaya bakınca ağlayasım geliyor..Barış beye elinde senin fotonla gitmeyen yok demişti buradan bir dost,kimse gitmesin benim fotomla çünkü ben başarısız bir burnu olan mutsuz bir hastayım !!!
Barış beyin memnun olmayan hastası yok diyen heralde forumu uzun zamandır takip etmemiş çünkü ben duffy diye bir arkadaşımıza denk geldim (hatta aynı gün ameliyat olacaktık benim burun ameliyatım 6 saat sürünce onunki ertesi güne kalmıştı) hakikaten ilk ameliyattan sonra burnu kötüydü ve barış bey ona da revizyon yaptı.İnşallah şimdi mutludur.
Canım inan öyle mutsuzum ki..Aynaya bakınca ağlayasım geliyor..Barış beye elinde senin fotonla gitmeyen yok demişti buradan bir dost,kimse gitmesin benim fotomla çünkü ben başarısız bir burnu olan mutsuz bir hastayım !!!
Barış beyin memnun olmayan hastası yok diyen heralde forumu uzun zamandır takip etmemiş çünkü ben duffy diye bir arkadaşımıza denk geldim (hatta aynı gün ameliyat olacaktık benim burun ameliyatım 6 saat sürünce onunki ertesi güne kalmıştı) hakikaten ilk ameliyattan sonra burnu kötüydü ve barış bey ona da revizyon yaptı.İnşallah şimdi mutludur.
canım gerçekten çok üzüldüm,senin sürecini en başından beri takip edenlerden ve burnunu çok beğeniyordum.. umarım barış bey bir şekilde senin mutlu olabileceğin bir burun için çaba harcayacaktır. bir kez daha görüşsen mutsuzluğunu dile getirsen,acaba istediğin sonuca ulaşamazmısın,inan çok üzüldüm,umarım en kısa zamanda istediğin sonuca ulaşabilirsin
cnm cok gecmıs olsun..oncesınde doktoru cok ıyı arastırmak gerekıyo estetık amelıyatlarında sonrasında sorun yasamamak ıcın..umarım revızyonda senı anlayacak ve sonucunda cok mutlu olacagın bır cerrahla tanısırsın..bızde yuzundekı tebessumle mutlu oluruz..
anlayabiliyorum Bu İşin Ehli Bir Estetik Cerraha gidin bence bu durumu düzelticek Çok Çok Başarılı hekimler var..
Ben şubat ayında görüşemedim 5 defa falan aramışımdır.Bu son görüşmede de zaten illallah senden modundaydı.dilemgiz çok üzüldüm hissettiğin ve yaşadığın şeylere gerçekten.burun ameliyatı riskli bir ameliyat evet tam bir piyango gibi revizyonun doğup doğmayacağını kestiremiyorsun en az bir yıldan önce.umarım hiçkimse yaşamaz senin yaşadıklarını.dışımızı güzelleştiricez diye içimizi ruhumuzu psikolojimizi mi çirkinleştiriyoruz acaba? kendimi senin yerine koydum ve 1 yıl sonrasını düşündüm de çok zor psikolojik bir süreç bu.. çok çok iyi düşünmek lazım umarım pişman olmam.ve burda konuşulan hiçbir doktoru da bir ilah gibi görmemek gerekiyor kızlar sonuçta hiçkimse Allah'ın yarattığı bir organı onun gibi tekrar yaratamaz. elbet ki ufak tefek pürüzleri olacaktır bunları o kdr kafaya takmamak lazım önemli olan büyük hataların yapılmaması ve asıl önemli olan bence bu hataları doktorun görmezlikten gelmemesi sana yaptığı gibi.. barış bey hakkında burda bir sürü yazı okudum geneli olumluydu ilgisinden güleryüzünden bahsediliyodu evet çok güleryüzlüydü bana karşı da ama burda bahsedildiği kadar ilgili olduğunu söyleyemicem. burda öyle mesajlar okudum ki zamanında ameliyattan sonra geri aradı nasıl olduğumu kontrol etti falan diyenler olmuş yok öyle birşey. ameliyattan önce ikinci görüşmeyi bile zar zor koparabilmiştim mesela.
Sağol canım içten mesajın için..inan ben de çok araştırdım hatta 6 ay burada takip ettim insanları..Yani kendi ameliyatımdan sonra bile böyle olacağını bilemezdim ki..Ben ilk ameliyatımdan sonra aynanın karşısında kendimi izleyip mutlu olan bir insandım =) burnum tam istediğim gibiydi ama o kadar erken sevinmemek gerekiyormuş..O dönemde herkes niye dilemin burnu kısa kalkık bizimki dolma gibi diyordu meğer normali oymuş benimki zamanla çekti...
Neyse sonuç çok yıpatıcı..yorgun ve bıkkınım ama paylaşınca hafifliyor insan..Bi çare olamasa da 2 güzel söz iyi geliyor insana..Artık bizimkilerle konuşmak istemiyorum onlar da çok üzgün,şaşkın..
Çok büyük gecmis olsun.. Gercekten çok uzuldum aksam aksam. Bende bugün tamponunu cikarttirdim, sonsuz güven ve mutlulukla geldiğim evimde açıp bunları okuyunca korkmadın dersemde yalan olur. Ama sanırım su an hissettiğim en büyük duygu üzüntü. Ama bir arkadasında dediği gibi kul yapısı, doktorumuz ne kadar iyide olsa bazen istemediğimiz sonuclar dogabiliyor sende olduğu gibi. Senin talihsizliğin sana denk gelmiş olması, aksi halde bir başka arkadasa yazacaktık bunları ama muhakkak bunun gibi olumsuzlukla görecektik. Baris beyi hiç öyle ilgisiz hayal edemedim, gercekten üzüldüm. Belki senin hassas oldugun bir donem olduğu için ve beklediğin ilgiyi goremedigin için böyle karamsarlığa kapıldın. Baris bey, beni ameliyat ettigi gün, 2 ameliyat daha yapmış.Bence bunu daha geniş ve sakın bir zamanda konuşsanız orta nokta bulabilirsiniz. Neticede senin bir hakkın var, hosuna gitmeyen birşeyi düzeltmeye gitmissin ve olmamış bence Baris beye bunun sorumluluğunu üstlenmesi için bir fırsat daha vermelisin. Gecmis olsun tekrardan
Herkese selam olsun,
anladım canım. Gecmis olsun tekrardan, hayırlısı olsun. Umarım daha fazla sinirin ve psikolojin bozulmadan cozulebilir bu olayCanım inşallah böyle birşeyi asla deneyimlemezsin,kimse yaşamasın bu duyguyu..kul yapısı anladık da 2 defa ameliyat oldum insaf yani.İlk ameliyatta kabul edilebilirdi bu durum benim babam da doktor kendi söyler doktor elinden geleni yapar ama dokular da önemlidir diye..Bu zaten benim kabullendiğim bir olgu ama burun deliklerimin birinin diğerine göre büyük ve yamuk olması da kul yapısı değil neticede.Öyle olsa ikisi de aynı büyüklükte ve yamuklukta olur birisi daha düzgün durduğuna göre bu işin bi oluru var demek ki..
Ayrıca burada beni en çok hayalkırıklığına uğratan doktorun tavrı.Attığım mail çok içtendi ve cevap bile yazılmadı okunmuş olmasına rağmen.Yoğun yoğun anladık da 30 saniyesini alırdı yazmak.
Ben hassas bir dönemden geçmiyorum Barış beyin sinirlerime yaptığı masaj sonuc hassaslaştım.Dediğim gibi 3 aydır sakince iletişim kurmaya çalışıyorum ki görüşmeye gidene kadar da bunu korudum.Ayrıca görüşmeye gittiğimde beni son hasta olarak aldı ve kokteyl düzenliyordu yani keyfi gayet yerindeydi ve acelesi yoktu anlayacağın tavır buydu !
kızlar biraz canım sıkkın.
ameliyat olmuş özellikle birinci ayı geçmiş arkadaşlara sorum,
burnunuzun içinde dışından görülen kıkırdak yükseltileri var mı? burnumun derisinin hemen altına yerleştirilmiş boncuk gibi görünüyorlar. yükselti şeklinde. ellediğimde tıpkı bonzuk gibiler. ve bugün sağ tarafımda uzunca kıkırdakları da rahatça hissettim. sanki kıkırdak aşağıya çökmüş gibi.
bunları hissetmek acayip canımı sıkıyor moralimi bozuyor. zaten deviasyon tekrarlanmaya çalışıyor burnumda. burnumu barış beyin gösterdiği biçimde itiyorum.
tüm bu sorunlar canımı sıkmışken, bir de bu kıkırdakların çökmüş gibi dışarıdan ellenince hissedilmesi..
barış bey herkeste olur burnun içinde bu boncuk gibi yükseltiler dedi. sizde de var mı??
bir daha ameliyat olmaktan çok korkuyorum..