• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

:)) Rahat geçmesine çook sevindim :nazar: bu burnuşun için :)) Alçı çıkana kadar iyileşme sürecin fazlasıyla geçmiş olur :)) Burnunu iyi koru bu dönemde ;)

Sagol oraletcim. Giremedim 1-2 gündür. Çıktım hastaneden dün öğlen ama moralim pek iyi değil gibi. Sabah kalktım yüzüm şişmiş. Kendimi maymunlar cehennemi setinden kacmis gibi hissettim :) şimdi sabaha göre daha iyi. Birde bu burun alçı çıkınca iniyor dimi biraz. Yaa hep problemim bende :) ameliyata kadar bir stres şimdi ayrı :)

ben zaten hiç dokunmuyorum spreyle ne kadarı çıkarsa artık.. bi de kızlar çok merak ediyorum alçı alınma seramonisini :52: nasıl çıkartıyolar bu kalıp gibi şeyi kesiyolar mı?

ben sna yarın aksam canlı yayın yaparım:) yarın 7 dee acılıs törenim:):) wala amelyttan daha heyecanlıyım cok merak ediorm :)

Sagol oraletcim. Giremedim 1-2 gündür. Çıktım hastaneden dün öğlen ama moralim pek iyi değil gibi. Sabah kalktım yüzüm şişmiş. Kendimi maymunlar cehennemi setinden kacmis gibi hissettim :) şimdi sabaha göre daha iyi. Birde bu burun alçı çıkınca iniyor dimi biraz. Yaa hep problemim bende :) ameliyata kadar bir stres şimdi ayrı :)

canm bnde onu bunu sıkıntı ediodum ama bikac gündür karar verdim etmicem:) buraya kadar geldik bunca stres yasadık işallah sonuclar iyi olsunda sende dert etme sislikler inicek:61: mümkün oldgunca dik yat evde uzanma yürüyüş yap otur kalk dısarı cıık maydonz sularını ve bilimum ödem atıcı babane tariflerini ihmal etme:9::9: cok işe yarıyor sorası zamana kalmıs hersey güzel olup fındık burunlara kavusunca hepsiiii unutulcak kendne iyi bak canm:3::3:

canım cok sekersın.))) yaratabılırsen yarat yahuu:D:D aslında söyle barıs beyın ıstanbuldakı meleklerı böyle bırgun toplansa bır yerde çaylar içilse muhabbet yapılsa ne kadar guzel olur aslında:))) herkes herkesın guzel burunlarını gorse.))):4::16::60:

:)) Toplanırsak o saatten sonra İstanbul'a artık "Melekler Şehri" derler :D

Ve ben abartmıyorum bu kadar ameliyat olan insan bu kadar resim ortada. Bakınca bile Barış Bey yapmış veya yapmamış diyebiliyoruz. Burunların oturma süreci bittiğinde neler çıkacak merak ediyorum. 2010 Haziran - Temmuz ayından beri burun ameliyatım sebebiyle hep buradaydım. Bir çok ameliyat olan insan bir çok burun gördüm. Hatta buraya resim koyup şu an giriş yapmayan kızların resimlerini kontrole gittiğimde doktorumda gördüm oturmuş son hallerini ben şu vakte kadar ıskalayan bir burun görmedim ilk başlarda şişlikler ödemler oluyor ki bende hala daha oturma evresinde sürekli yineliyor burnum kendini. Herkesin burnu çok güzel ve kişiye özel tarz burunlar. :nazar:
Biliyorum ki güzel burunlar mutlu insanlar görmeye devam edeceğim. Bu hem benim doktoruma olan güvenimi katlıyor hemde kendim gibi mutlu insanlar görmek beni inanılmaz mutlu ediyor. Herkese güzel burunlu günler :32::71::54:

ben zaten hiç dokunmuyorum spreyle ne kadarı çıkarsa artık.. bi de kızlar çok merak ediyorum alçı alınma seramonisini :52: nasıl çıkartıyolar bu kalıp gibi şeyi kesiyolar mı?

Alçının çıkışını anlamayacaksın bile. Kenarlardan yanaklarının üzerinden kaldıracak ve pıt diye çıkacak. Kesme biçme yok :)) Farketmiyorsun bile gözünden gözlük çıkarır gibi bir olay. Sen ameliyat olmuş bi hatunsun minicik alçı mı gözünü korkuttu yahu :D :71:

Canım yüzünün şişmesi çok normal olağan sürecindesin ;) Takribi 4.gün gibi hızla inmeye başlar ve alçı çıkmadan seni rahatsız edecek bir şiş görüntü görmezsin merak etme ;) Gün içinde çok şişer, iner bunlar olacak şeyler. Şişlikler 1. ayına gelmeden bariz bir şeklilde gidecek. Bu stresli değil günden güne güzel bir yüz göreceğin için keyifli bir süreç aslında. Stres süreci yavaşlatır bir faydası olmaz sana. Sen keyfine bak artık pozitif düşün pozitif sonuç al :) (Düşüncelerin neyse hayatında odur W.Shakespeare) :34: :54:

canm bnde onu bunu sıkıntı ediodum ama bikac gündür karar verdim etmicem:) buraya kadar geldik bunca stres yasadık işallah sonuclar iyi olsunda sende dert etme sislikler inicek:61: mümkün oldgunca dik yat evde uzanma yürüyüş yap otur kalk dısarı cıık maydonz sularını ve bilimum ödem atıcı babane tariflerini ihmal etme:9::9: cok işe yarıyor sorası zamana kalmıs hersey güzel olup fındık burunlara kavusunca hepsiiii unutulcak kendne iyi bak canm:3::3:

Kızlar ameliyat sonrası ödemlerle ilgili bir sayfaya daha üyeyim orada üye arkadaşlardan biri güzel bir ödeme iyi gelen yöntemden bahsetmiş : duş almak.

Alçı çıktıktan sonra yüzünüzü yıkamaktan sakınmayın burnunuza su değsin. Duş alırken yüzünüzü aşağı eğmeyin bırakın su ile temas etsin ;) Bu basit gibi durabilir ama gerçekten çok bariz sonuçlara imza atıyormuş. Ayrıca siebellecimin dediği gibi kısa yürüyüşler yapabilirsiniz özellikle alçılıyken hafif serin hava burna iyi gelecektir. Alçı sonrası da iyi gelir. Bitki çaylarını yabana atmayın muhakkak tüketin. Ödemleri vücuttan atmanın en etkili yolu. Bol su için.

Ve şunu unutmayın kızlar, sizler hasta değilsiniz. Hasta gibi yatmayın :) Yatarsanız çok şişersiniz.

Bilginize ;))

Resmımı ekledım bıkaÇ arkds gÖrmek ıstemıstı tasarım eskı halı ve 3.aydakı halı.tasarım tamamen benım ıstedgım gıbı yapıldı ve sonucta ona gÖre oldu fakat alıŞmamŞtım zaten burdanda paylaŞtım.Şuan tam 5.ayda ve alıŞmaya baŞladım dıyebılırım zamanlada bı mılım aha ınıcegını soyledı barıs bey.buı asamaya kadar bıraz alıŞamadgımdan dolayı huzursuzluĞum oldu ama barıs beyın bıtmek tukenmek bılmeyen sabrı anlayıŞı ve desteĞı ıÇın mınnettarım dıyebılırm belkı baska doktor olsa ruh halımı asla anlamaz ve bukadar yaptgı ısın ve hastasının arkasında durmazdı.merak edenler barıs beye sormanıza gerek kalmadı burdan bakabılırsınz resme artık...

MISSERABLE su fotonu gorebılmek ıcın vaktınde cok msj agttım gene yazıorum:D:D acaba su fotonu gorebılırmıuyım taa 2009 mesajı ama bu olsun ARTIK GOREBILIRMIYIM :D:52::52::52::52::52::52::52:
herkes cok beenmıs bende bakıcam:D:62::62:

doğru soyluyosun canım. Bugün Baris beye gidicem aksam tamponu çıkartmaya. Senin ne durumda burnun?

Canım yüzünün şişmesi çok normal olağan sürecindesin ;) Takribi 4.gün gibi hızla inmeye başlar ve alçı çıkmadan seni rahatsız edecek bir şiş görüntü görmezsin merak etme ;) Gün içinde çok şişer, iner bunlar olacak şeyler. Şişlikler 1. ayına gelmeden bariz bir şeklilde gidecek. Bu stresli değil günden güne güzel bir yüz göreceğin için keyifli bir süreç aslında. Stres süreci yavaşlatır bir faydası olmaz sana. Sen keyfine bak artık pozitif düşün pozitif sonuç al :) (Düşüncelerin neyse hayatında odur W.Shakespeare) :34: :54:
Gun icinde şişmeler olasın diye düşüncelerini yonlendireyim o zaman :) yaa sahiden su burunlarınızı normale donse de görüşsek , Burda minicik foto inceleyip yorum yapmaktansa...

Gun icinde şişmeler olmasın diye düşüncelerimi yonlendireyim o zaman :) yaa sahiden su burunlarımiz normale donse de görüşsek ,burada minicik foto inceleyip yorum yapmaktansa...
kızlar bu arada, telefondan yazıyorum kelimeleri kafasına göre ve gayet kötü tamamlıyor. Bazen farketmeden böyle yolluyorum,bunun için özür dilerim.

doğru soyluyosun canım. Bugün Baris beye gidicem aksam tamponu çıkartmaya. Senin ne durumda burnun?

aaa bnde bu aksam gidiorum 7de randevum sen kacta orda olucaksın görebiliriz birbirimizi:)bnm iyi durumda ama haliyle hala şiş bi burnum var yanaklarmda sadece bnm anlayabilecegim kadar şiş cok hafif bnmde bugün alçılarım alınıcak o yzden cok heyecanlıyım

Son düzenleme:
aaa bnde bu aksam gidiorum 7de randevum sen kacta orda olucaksın görebiliriz birbirimizi:)bnm iyi durumda ama haliyle hala şiş bi burnum var yanaklarmda sadece bnm anlayabilecegim kadar şiş cok hafif bnmde bugün alçılarım alınıcak o yzden cok heyecanlıyım

Bana 6-6 buçuk gibi gel dedi. Kesin karşılaşırız, gerçi ilk karşılaşmamız keske ameliyat oncesi olsaydı böyle sis surat dağınık saclar, mor göz kapakları filan :) tanırız dimi birbirimizi

Bana 6-6 buçuk gibi gel dedi. Kesin karşılaşırız, gerçi ilk karşılaşmamız keske ameliyat oncesi olsaydı böyle sis surat dağınık saclar, mor göz kapakları filan :) tanırız dimi birbirimizi

hahaaaa yok cnm normal bunlar.. tanırız heralde bnm alcım cıkıcak seninde tampon cok komik bişi:) :9:ztn tampondan sonra bi 10 dkk otruosun hafif basın döneblir ama sakın korkma emin ol hiç acımıyo bnmde cıkan burnu ilk sen görmüş olursun

hahaaaa yok cnm normal bunlar.. tanırız heralde bnm alcım cıkıcak seninde tampon cok komik bişi:) :9:ztn tampondan sonra bi 10 dkk otruosun hafif basın döneblir ama sakın korkma emin ol hiç acımıyo bnmde cıkan burnu ilk sen görmüş olursun

Yok korkmuyorum zAten. Ben ameliyattan bile korkmamistim hatta arkadasım götürdü beni ameliyata sakinliğine şaşırdı, o daha heyecanliydi :) narkozdan ayilinca ilk sorduğum soru, sen bişeyler yedin mı olmuş, ameliyat o kadar umrumda degildi yani :) evet ilk ben gormuş olcam burnunu, nerden nereye :) bu arada dogru sende beni tanırsın çünkü sanırım Baris beyin yüzünde morluk oluşmuş tek hastası benim :) ismim Hilal bu arada

Yok korkmuyorum zAten. Ben ameliyattan bile korkmamistim hatta arkadasım götürdü beni ameliyata sakinliğine şaşırdı, o daha heyecanliydi :) narkozdan ayilinca ilk sorduğum soru, sen bişeyler yedin mı olmuş, ameliyat o kadar umrumda degildi yani :) evet ilk ben gormuş olcam burnunu, nerden nereye :) bu arada dogru sende beni tanırsın çünkü sanırım Baris beyin yüzünde morluk oluşmuş tek hastası benim :) ismim Hilal bu arada[/QUOTEa

süper bndeki korku herkeste var sanıyorum:) hadi bakalım işallah karsılsırız aksamda burdan yorumlarımızı yaparz :9:morluklarda bünyeden bünyeye degişio belki yapılan işlemlere görede degişiodur muhakkak aksamı zor edicem bn cok heyecanlıyım nasıl bişi cıkıcak cok merak ediorum:9:

Yok korkmuyorum zAten. Ben ameliyattan bile korkmamistim hatta arkadasım götürdü beni ameliyata sakinliğine şaşırdı, o daha heyecanliydi :) narkozdan ayilinca ilk sorduğum soru, sen bişeyler yedin mı olmuş, ameliyat o kadar umrumda degildi yani :) evet ilk ben gormuş olcam burnunu, nerden nereye :) bu arada dogru sende beni tanırsın çünkü sanırım Baris beyin yüzünde morluk oluşmuş tek hastası benim :) ismim Hilal bu arada[/QUOTEa

süper bndeki korku herkeste var sanıyorum:) hadi bakalım işallah karsılsırız aksamda burdan yorumlarımızı yaparz :9:morluklarda bünyeden bünyeye degişio belki yapılan işlemlere görede degişiodur muhakkak aksamı zor edicem bn cok heyecanlıyım nasıl bişi cıkıcak cok merak ediorum:9:
Cok guzel olacak arkadasım eminim ,rahat ol.. Zaten sisliklerinde geniş ne güzel, maasallah diyelim.. Randevun 7 seyde biraz daha önce gelirsin muhakkak, görüşürüz. Ay keske diğer arkadaşlarda gelebilse :) süper olurdu

Cok guzel olacak arkadasım eminim ,rahat ol.. Zaten sisliklerinde geniş ne güzel, maasallah diyelim.. Randevun 7 seyde biraz daha önce gelirsin muhakkak, görüşürüz. Ay keske diğer arkadaşlarda gelebilse :) süper olurdu

işallah cnm gelmeye calışıcam karsıdan geliyorum trafk saati malum:) dimi burda konustugumz herkesi görmek güzel olurdu nerde olrsa olsn yası kac olrsa olsn burda bi arkadaslık olusuo konustugumz dil aynı konu aynı iiki buraaya üye olmusum diyorum simdi cünkü tüm asamalarım burdan ögrendklerim sayesindde önceden bildigim için rahat oldu cok sükür.. işallah senin ve herkesin cok güzel olucak hersey ozmn aksam görüşmek dileğiyle görüşürüüüzzzzzzzzz:3::3::3::3:

işallah cnm gelmeye calışıcam karsıdan geliyorum trafk saati malum:) dimi burda konustugumz herkesi görmek güzel olurdu nerde olrsa olsn yası kac olrsa olsn burda bi arkadaslık olusuo konustugumz dil aynı konu aynı iiki buraaya üye olmusum diyorum simdi cünkü tüm asamalarım burdan ögrendklerim sayesindde önceden bildigim için rahat oldu cok sükür.. işallah senin ve herkesin cok güzel olucak hersey ozmn aksam görüşmek dileğiyle görüşürüüüzzzzzzzzz:3::3::3::3:
Gorusmek uzere..

Back