- 29 Haziran 2009
- 75
- 0
- 286
- 43
:)) Rahat geçmesine çook sevindimbu burnuşun için :)) Alçı çıkana kadar iyileşme sürecin fazlasıyla geçmiş olur :)) Burnunu iyi koru bu dönemde
ben zaten hiç dokunmuyorum spreyle ne kadarı çıkarsa artık.. bi de kızlar çok merak ediyorum alçı alınma seramonisininasıl çıkartıyolar bu kalıp gibi şeyi kesiyolar mı?
Sagol oraletcim. Giremedim 1-2 gündür. Çıktım hastaneden dün öğlen ama moralim pek iyi değil gibi. Sabah kalktım yüzüm şişmiş. Kendimi maymunlar cehennemi setinden kacmis gibi hissettim :) şimdi sabaha göre daha iyi. Birde bu burun alçı çıkınca iniyor dimi biraz. Yaa hep problemim bende :) ameliyata kadar bir stres şimdi ayrı :)
canım cok sekersın.))) yaratabılırsen yarat yahuuaslında söyle barıs beyın ıstanbuldakı meleklerı böyle bırgun toplansa bır yerde çaylar içilse muhabbet yapılsa ne kadar guzel olur aslında:))) herkes herkesın guzel burunlarını gorse.)))
ben zaten hiç dokunmuyorum spreyle ne kadarı çıkarsa artık.. bi de kızlar çok merak ediyorum alçı alınma seramonisininasıl çıkartıyolar bu kalıp gibi şeyi kesiyolar mı?
Sagol oraletcim. Giremedim 1-2 gündür. Çıktım hastaneden dün öğlen ama moralim pek iyi değil gibi. Sabah kalktım yüzüm şişmiş. Kendimi maymunlar cehennemi setinden kacmis gibi hissettim :) şimdi sabaha göre daha iyi. Birde bu burun alçı çıkınca iniyor dimi biraz. Yaa hep problemim bende :) ameliyata kadar bir stres şimdi ayrı :)
canm bnde onu bunu sıkıntı ediodum ama bikac gündür karar verdim etmicem:) buraya kadar geldik bunca stres yasadık işallah sonuclar iyi olsunda sende dert etme sislikler inicekmümkün oldgunca dik yat evde uzanma yürüyüş yap otur kalk dısarı cıık maydonz sularını ve bilimum ödem atıcı babane tariflerini ihmal etme cok işe yarıyor sorası zamana kalmıs hersey güzel olup fındık burunlara kavusunca hepsiiii unutulcak kendne iyi bak canm
Resmımı ekledım bıkaÇ arkds gÖrmek ıstemıstı tasarım eskı halı ve 3.aydakı halı.tasarım tamamen benım ıstedgım gıbı yapıldı ve sonucta ona gÖre oldu fakat alıŞmamŞtım zaten burdanda paylaŞtım.Şuan tam 5.ayda ve alıŞmaya baŞladım dıyebılırım zamanlada bı mılım aha ınıcegını soyledı barıs bey.buı asamaya kadar bıraz alıŞamadgımdan dolayı huzursuzluĞum oldu ama barıs beyın bıtmek tukenmek bılmeyen sabrı anlayıŞı ve desteĞı ıÇın mınnettarım dıyebılırm belkı baska doktor olsa ruh halımı asla anlamaz ve bukadar yaptgı ısın ve hastasının arkasında durmazdı.merak edenler barıs beye sormanıza gerek kalmadı burdan bakabılırsınz resme artık...
doğru soyluyosun canım. Bugün Baris beye gidicem aksam tamponu çıkartmaya. Senin ne durumda burnun?canm bnde onu bunu sıkıntı ediodum ama bikac gündür karar verdim etmicem:) buraya kadar geldik bunca stres yasadık işallah sonuclar iyi olsunda sende dert etme sislikler inicekmümkün oldgunca dik yat evde uzanma yürüyüş yap otur kalk dısarı cıık maydonz sularını ve bilimum ödem atıcı babane tariflerini ihmal etme cok işe yarıyor sorası zamana kalmıs hersey güzel olup fındık burunlara kavusunca hepsiiii unutulcak kendne iyi bak canm
Gun icinde şişmeler olasın diye düşüncelerini yonlendireyim o zaman :) yaa sahiden su burunlarınızı normale donse de görüşsek , Burda minicik foto inceleyip yorum yapmaktansa...Canım yüzünün şişmesi çok normal olağan sürecindesinTakribi 4.gün gibi hızla inmeye başlar ve alçı çıkmadan seni rahatsız edecek bir şiş görüntü görmezsin merak etme Gün içinde çok şişer, iner bunlar olacak şeyler. Şişlikler 1. ayına gelmeden bariz bir şeklilde gidecek. Bu stresli değil günden güne güzel bir yüz göreceğin için keyifli bir süreç aslında. Stres süreci yavaşlatır bir faydası olmaz sana. Sen keyfine bak artık pozitif düşün pozitif sonuç al :) (Düşüncelerin neyse hayatında odur W.Shakespeare)
doğru soyluyosun canım. Bugün Baris beye gidicem aksam tamponu çıkartmaya. Senin ne durumda burnun?
aaa bnde bu aksam gidiorum 7de randevum sen kacta orda olucaksın görebiliriz birbirimizi:)bnm iyi durumda ama haliyle hala şiş bi burnum var yanaklarmda sadece bnm anlayabilecegim kadar şiş cok hafif bnmde bugün alçılarım alınıcak o yzden cok heyecanlıyım
Bana 6-6 buçuk gibi gel dedi. Kesin karşılaşırız, gerçi ilk karşılaşmamız keske ameliyat oncesi olsaydı böyle sis surat dağınık saclar, mor göz kapakları filan :) tanırız dimi birbirimizi
hahaaaa yok cnm normal bunlar.. tanırız heralde bnm alcım cıkıcak seninde tampon cok komik bişi:)ztn tampondan sonra bi 10 dkk otruosun hafif basın döneblir ama sakın korkma emin ol hiç acımıyo bnmde cıkan burnu ilk sen görmüş olursun
Yok korkmuyorum zAten. Ben ameliyattan bile korkmamistim hatta arkadasım götürdü beni ameliyata sakinliğine şaşırdı, o daha heyecanliydi :) narkozdan ayilinca ilk sorduğum soru, sen bişeyler yedin mı olmuş, ameliyat o kadar umrumda degildi yani :) evet ilk ben gormuş olcam burnunu, nerden nereye :) bu arada dogru sende beni tanırsın çünkü sanırım Baris beyin yüzünde morluk oluşmuş tek hastası benim :) ismim Hilal bu arada[/QUOTEa
süper bndeki korku herkeste var sanıyorum:) hadi bakalım işallah karsılsırız aksamda burdan yorumlarımızı yaparzmorluklarda bünyeden bünyeye degişio belki yapılan işlemlere görede degişiodur muhakkak aksamı zor edicem bn cok heyecanlıyım nasıl bişi cıkıcak cok merak ediorum
Cok guzel olacak arkadasım eminim ,rahat ol.. Zaten sisliklerinde geniş ne güzel, maasallah diyelim.. Randevun 7 seyde biraz daha önce gelirsin muhakkak, görüşürüz. Ay keske diğer arkadaşlarda gelebilse :) süper olurduYok korkmuyorum zAten. Ben ameliyattan bile korkmamistim hatta arkadasım götürdü beni ameliyata sakinliğine şaşırdı, o daha heyecanliydi :) narkozdan ayilinca ilk sorduğum soru, sen bişeyler yedin mı olmuş, ameliyat o kadar umrumda degildi yani :) evet ilk ben gormuş olcam burnunu, nerden nereye :) bu arada dogru sende beni tanırsın çünkü sanırım Baris beyin yüzünde morluk oluşmuş tek hastası benim :) ismim Hilal bu arada[/QUOTEa
süper bndeki korku herkeste var sanıyorum:) hadi bakalım işallah karsılsırız aksamda burdan yorumlarımızı yaparzmorluklarda bünyeden bünyeye degişio belki yapılan işlemlere görede degişiodur muhakkak aksamı zor edicem bn cok heyecanlıyım nasıl bişi cıkıcak cok merak ediorum
Cok guzel olacak arkadasım eminim ,rahat ol.. Zaten sisliklerinde geniş ne güzel, maasallah diyelim.. Randevun 7 seyde biraz daha önce gelirsin muhakkak, görüşürüz. Ay keske diğer arkadaşlarda gelebilse :) süper olurdu
Sisliklerinde geniş olmuş, gecmis olacaktı o... :)
Cok guzel olacak arkadasım eminim ,rahat ol.. Zaten sisliklerinde geniş ne güzel, maasallah diyelim.. Randevun 7 seyde biraz daha önce gelirsin muhakkak, görüşürüz. Ay keske diğer arkadaşlarda gelebilse :) süper olurdu
işallah cnm gelmeye calışıcam karsıdan geliyorum trafk saati malum:) dimi burda konustugumz herkesi görmek güzel olurdu nerde olrsa olsn yası kac olrsa olsn burda bi arkadaslık olusuo konustugumz dil aynı konu aynı iiki buraaya üye olmusum diyorum simdi cünkü tüm asamalarım burdan ögrendklerim sayesindde önceden bildigim için rahat oldu cok sükür.. işallah senin ve herkesin cok güzel olucak hersey ozmn aksam görüşmek dileğiyle görüşürüüüzzzzzzzzz
Gorusmek uzere..işallah cnm gelmeye calışıcam karsıdan geliyorum trafk saati malum:) dimi burda konustugumz herkesi görmek güzel olurdu nerde olrsa olsn yası kac olrsa olsn burda bi arkadaslık olusuo konustugumz dil aynı konu aynı iiki buraaya üye olmusum diyorum simdi cünkü tüm asamalarım burdan ögrendklerim sayesindde önceden bildigim için rahat oldu cok sükür.. işallah senin ve herkesin cok güzel olucak hersey ozmn aksam görüşmek dileğiyle görüşürüüüzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?