• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

svyrm burnun gerçekten çok hoş görünüyor.ya bi de önden ve yandan eski burnunu yükle cnm:) aradaki değişim nsl onu mrk ediyorum.çnk burdan son haline bakınca ,sanki doğal halide böyleymiş gibi gelio:)

cnm ekliycem de inan eski resim bulamıyorum barış bey çekti mail atınca yüklerim kocaman burnum vardı yahu :)) önden de 1 ayım bi dolsun ekliycem çok şiş şuan :) bu arada çok tşk ederim beğendiğin için cnm :29:

:nazar::nazar:svyrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm coooook güzelsin cnm cokta mutlu gözüküosun umarm hayatn boyunca böle olur hadi kurtludn alcılardan bantlardan darısı bnm ve tüm amelyt olanların basına cnm:nazar::nazar:

svyrm resimlerine baktım gerçekten çok beğendim.. Kalkıklığı çok güzel.. Ve burun ucun çok hoş.. önden de memnun musun?? Orantısından..

:nazar::nazar:svyrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm coooook güzelsin cnm cokta mutlu gözüküosun umarm hayatn boyunca böle olur hadi kurtludn alcılardan bantlardan darısı bnm ve tüm amelyt olanların basına cnm:nazar::nazar:

cnm benim çok tşk ederim iyi dileklerin için evet çok mutluyum tek sıkıntı şişlikler zamana ihtiyacımız var hepimizin daha çok yeni benim 17. günüm.inan o süreç çok sıkıcı ben sabırsızlanıyodum alçı çıksın die ve kendi isteğimle 8. gün alçım alındı :52: :52: herşey istediğin gibi olur cnm alçı çıktıktan sonra şişlikler başlıyo tabi bu da bünyeden bünyeye değişiyo eminim çok güzel olmuştur doktorumuzun elleri sihirli :1: bunu untma :52: :52:

svyrm resimlerine baktım gerçekten çok beğendim.. Kalkıklığı çok güzel.. Ve burun ucun çok hoş.. önden de memnun musun?? Orantısından..

tşkler lonelyy barış bey burun ucunda çok başarılı zaten önden orantısı çok güzel tek sıkıntı benim sol tarafta içten yamukluk varmış çok uğraştım demişti barış bey sağ tarafta çok az sol tarafta şişlik var tek sıkıntım bu :43: :43:

cnm benim çok tşk ederim iyi dileklerin için evet çok mutluyum tek sıkıntı şişlikler zamana ihtiyacımız var hepimizin daha çok yeni benim 17. günüm.inan o süreç çok sıkıcı ben sabırsızlanıyodum alçı çıksın die ve kendi isteğimle 8. gün alçım alındı :52: :52: herşey istediğin gibi olur cnm alçı çıktıktan sonra şişlikler başlıyo tabi bu da bünyeden bünyeye değişiyo eminim çok güzel olmuştur doktorumuzun elleri sihirli :1: bunu untma :52: :52:

ewet canm haklsın hersey güzel olucak:) öpüyorum seni:3:

Arkadaslar selam. Yoğunluktan günlerdir giremedim. Yarın sabah ameliyat oluyorum, dua edin demiyorum çünkü muhtemelen siz bunları okuduğunuzda ben Belkide ameliyattan çıkmış olucam. Beni çok cesaretlendirdiniz ve bilgilendirdiniz. Bunun için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Ameliyattan sonraki ilk fırsatta görüşmek üzere...

Selam yahu :)) Son sürat ameliyat haberi :))) Geriye sayım artık ameliyattan çıkışın için olacak :D
Gönlünden geçenden daha güzel bir burun dilerim sana :13:

tşkler lonelyy barış bey burun ucunda çok başarılı zaten önden orantısı çok güzel tek sıkıntı benim sol tarafta içten yamukluk varmış çok uğraştım demişti barış bey sağ tarafta çok az sol tarafta şişlik var tek sıkıntım bu :43: :43:

evet haklısın bende burun ucu konusunda Barış beyi çok başarılı buluyorum.. Şişliğe takılma eminim geçecektir.. Orantısından memnun olmana çok sevindim.. İnşallah Barış bey ile bende o orantıyı yakalayacağım..

kızlar ya biraz saçma bi soru belkide bişey sorucam... benim yirmilik dişi çıkartmam lazım ağrı yapıyorda.... ya acaba bi sorun olur mu... 1.5 ay önce amelliyat oldum ben şimdi dişim şişerrse burnumda şiş bir sorun olur mu acaba korkuyom... çektirmeye çekiniyorum vallahi...

Arkadaslar tekrar selam. Tek tek cevap yazabilmeyi ne çok isterdim, yapamıyorum bilir kusura bakmayın. Ameliyat çok rahat gecti. Ben anlamadım bile. Ameliyathaneye goturduler, narkoz verildiğini anlamadım bile, öyle geri sayım filan olmadı. Çıktığımda çok üşüdüm yalnız, birde kendime gelince burnumda biraz Ağrı hissettim ama Ağrı kesici verdiler, çok rahatım ondan bu yana. Biraz kan akıntısı oluyor, morarma hicyok..sonucu nasıl olacak bilemiyorum ama ameliyat aşamasından korkan arkadaslar hiç korkmayın, resmen anlık bisey.. Tek anladığınız ameliyata gidişiniz ve odaya dönüşünüz..

Selam yahu :)) Son sürat ameliyat haberi :))) Geriye sayım artık ameliyattan çıkışın için olacak :D
Gönlünden geçenden daha güzel bir burun dilerim sana :13:

Evet oraletcim yaa. 20 gün filan var dıyorduk, ne cabuk gecti o koca zaman ve oldu bitti. Şimdi tek dileğim güzel olması, çok inceltme ya da çok kaldırma olmadı bildigim kadarıyla ama içeride eğri kemik cikmis sanırım ağrımın sebebide o

cnm acıklayıcı mesajın için tesekkür ederim ne varki bn sana mesaj atamıorum:( simdilik askıya alıorum ozmn.. öpüyorum fıstıkkkk:9:

kızlar soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş:(( elmas tekniğini biri bana anlatabilir mi yeni uygulanan bi yöntemmi bu?

Son düzenleme:
Arkadaslar tekrar selam. Tek tek cevap yazabilmeyi ne çok isterdim, yapamıyorum bilir kusura bakmayın. Ameliyat çok rahat gecti. Ben anlamadım bile. Ameliyathaneye goturduler, narkoz verildiğini anlamadım bile, öyle geri sayım filan olmadı. Çıktığımda çok üşüdüm yalnız, birde kendime gelince burnumda biraz Ağrı hissettim ama Ağrı kesici verdiler, çok rahatım ondan bu yana. Biraz kan akıntısı oluyor, morarma hicyok..sonucu nasıl olacak bilemiyorum ama ameliyat aşamasından korkan arkadaslar hiç korkmayın, resmen anlık bisey.. Tek anladığınız ameliyata gidişiniz ve odaya dönüşünüz..

geçmişler olsun canım hastane odasından canlı yayın süper... ohh keyfine bak ve kendini fazla yorma :3:

çok geçmiş olsun canım.fotoları merakla bekliyoruz artık...

kızlar soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş:(( elmas tekniğini biri bana anlatabilir mi yeni uygulanan bi yöntemmi bu?

Barış Bey anlatmıştı bana ama nasıl dilim dönerde anlatırım sana :))

deneyeyim bakalım ;Barış Bey burun ucunda kıkırdakları öyle bir yerleştiriyor ki sonuçda önden bakınca karşılıklı duran 2 küçük tepecik oluşuyor.Bu hafifi çıkıntı tepeciklere ışık düşüyor.Bu da burunun önden hoş görünmesini sağlıyor.Burun ucunda tek bir tepecik olmuyor,burun önden sivri görünmüyor yani.
Ayrıca burun kanatlarıda sıkma burun gibi görünmüyor.
Barış Bey burun kanatlarının sıkılmış gibi görünmemesi için çok kafa yorduğunu söylemişti bana.
Sonuçta bu teknikle burun ucu doğal görünüyor.

Sitesinde detaylı anlatımı var,benim dilim anca bu kadar dönüyor :)))

Mesaj kutumun dolu olduğunu bilmiyordum şimdi boşaltım sende mi revizyon olacaktın ben mayıs31ozleme bu formdan okudum kendisine arkadaşlık teklifi ettim ve bu sayede resimlerini gördüm gerçekten gördüğüm en kötü revizyonluk burunlardan biriydi çünkü burun nerdeyse yok olmuştu ve korkudan burnunu 8 sene galiba yaptramamış sonra barış beye güvenmiş ve barış bey ona yepyeni bir burun inşa etmiş ben resimlerini gördüm senide kabul ederse sende görürsün fakat inş .forma giriyordur
onu bilmiyorum umarım giriyordur ama barış beye görüşmeye gidersen o da sana resimlerini gösterir hiç m erak etme başka revizyon hasta resimleri de gösterir

tamam canım sagol ben forumda bulmaya calısıcam özlemi.sen memnunsun degılmı.ılk ameliyattan sonra sorunun neydı?

çok geçmiş olsun mermaid.. ben odaya dönüşümü bile hatırlamıyordum :) uyuyakalmışım yolda hehe.. uyandırma odasında hatırladığım sıcak bir yerde yattığımdı sanırım ısıtmalı yatağa yatırıyolar uyanırken.. bir d egeç saatte ameliyat olmanın avantajını yaşamıştım bütün doktorlar gittiği için hemşireler uyandırma odasına annemle babamı da almışlar normalde yasakmış :P onları ilk uyandığımda başucumda görünce nasıl mutlu olmuştum anlatamam..

kızlar yuppiii en zor bölümünü atlattım sanırım olayın :) artık bundan sonrası tatil gibi geliyo bana.. off o şey nasıl sığmış ki burnuma diye düşündüm barış bey çıkarınca.. cidden nasıl sığdırmış :P ama korkmayın sakın ben hiç stressiz girdim zaten deli gibi istiyordum dün yaşadığım o olaydan dolayı tamponlarımın çıkmasını şimdi burnumdan rahat rahaaat nefes alabiliyorum ne güzel şeymiş bu meğer :)) korkmayın sadece anlık bir çekilme hissi oluyormuş ve birazcık da kanama oldu bende..sizde de olmuşmuydu kanama tamponlar alınırken?

Back