Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

:)) Rahat geçmesine çook sevindim bu burnuşun için :)) Alçı çıkana kadar iyileşme sürecin fazlasıyla geçmiş olur :)) Burnunu iyi koru bu dönemde

ohhh anlayabiliyrum o rahatlıgı bn nerdeyse aglıcaktım mutluluktan :) ewet canm bnm aksam 7de alınmıstı tüm gece kanamaya devam etti sızıntı seklinde normaldir diie düsündüm sonucta kocaman bisi cıkıo :)hiçte zor acı verici diilmiş dimi eskiden deseler inanmazdımm hadi ikinci kez geçmiş olsun bnmde persembe acılıs töreni cok heyecanlıyım

kızlar soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş( elmas tekniğini biri bana anlatabilir mi yeni uygulanan bi yöntemmi bu?

Ben cevap vereyim hemen :) asma suratını yahuu

Bu tekniği uygulayan Barış Bey ne demiş onu yazayım muhtemelen daha doğru ve açıklayıcı olur yok olmazsa yine görüşelim :))

Alıntıdır:
" BURUN UCUNUN ELMAS DESENİ İLE AÇIKLANMASI

Plastik cerrahlar, düşük burun ucu, kemer gibi problemlerin çözümlerini standartlara bağlamışlardır. En yoğun tartışma konularından birisi burnun önden nasıl görüneceğidir.

Tam yandan, ve 45 derece profilden yüzü resmetmek kolaydır. Çünkü, uzay ile yüzün temas ettiği ana kontur çizgileri, deseni oluşturmaktadır. Tam karşıdan, yüzün üçgeni, saç ve uzay birleşimi kolaylıkla oluşturulurken, dudak, burnun ışık ve gölgeleri, kontur çizgilerinden daha önemli hale gelir.

Burun sırtının ışıkları, orta karışıklıkta kontur çizgileri içerirken, BURUN UCU sadece ışık ve gölgelerden oluşmaktadır. Bu ışık ve gölgeler, altta, burun orta et ve deliklerinin oluşturduğu martı gövdesi ile ilişkidedir. Aralarındaki mesafe önemlidir.

Yanlarda ise burun kanatlarının birbirine bakan, iç bükey yayları ile sınırlıdır. Burun da en önemli desen, doğru yerleştirilmiş, şeklindeki gölge ve ışıkların birbiriyle olan ilişkisinde doğan “ELMAS DESENİ” dir.

ELMASI, iki burun ucu kıkırdağının deri üstünde verdikleri refle oluşturur. Burun ucu kıkırdaklarının en tepe noktaları, iki küçük eşkenar üçgen oluşturmalıdır. Üçgenlerin yan kenar uzunlukları, taban uzunluğunun yaklaşık 2 katıdır. İki üçgen birbirine 90 derece açı ile birleşirler. Üçgenlerin tabanlarında iki parlak ışık oluşur ve bu ışık silikleşerek içe yukarıya doğru ilerler. Aynı şekilde gelen diğer ışıkla 90 derece açı ile birleşir. Bu ışıkların arasında, dörtgen prizma şekinde bir gölge alanı oluşur. Geometrik şekiller oluşturan, elmas ve gölgeler ELMAS DESENİ ile ifade edilebilmektedir.

Burun ameliyatı sırasında cerraha yol göstermektedir. ELMAS DESENİNİN, kadın erkek arasındaki farklılıkları araştırmaktayım. Türkiyedeki, güzel kadın ve erkeklerin burun ucu ELMAS DESENLERİ, arasındaki farklar ölçümlemeye başladım ve istatistik yöntemleri kullanılarak, ortalama değerler hesaplayacağım."

selincim aradaki fark muhteşem.çehren değişmiş resmen.annemede gösterdim.o da çok beğendi:))

:) teşekkürederim.... Beğenmenize çok sevindim... Doktorumuzun marifeti... Doğru işer yapıyor kişiye yakışıcak burnuda biliyor.. bide en güzeli kimse eestetik olduğunu anlamıyor... yeni tanıdığım birine sölemiştim şaşırmıştı arkadaş... dahada kimseye söylemem :90:

saolun kızlar cevaplarınız için

kızlar 20 nısan carsamba gunu saat 7 ye randevu aldım burnuşum 1 yılını dolduruor.))) o gun randevusu olan varmı:))

bosver canım soyleme dogal sansınlar superrrrrrrrrr:87:

kızlar burnumun içi kalıp gibi ya nefes alabiliyorum ama kurumuş kanlar var nasıl diyim böyle kalıp gibi çok rahatsız ediyor.. ameliyatımın 6. günü henüz tamponlarım çıktı ama alçım çıkmadı.. doktora sormayı da unuttum, bu dikişler ne zaman eriyor? yani bu kanları ne zaman rahatça temizleyebilcem çekip çıkarcam ödüm kopuyo dikiş çıkarırım diye.. o spreyle temizlemeye çalışıyorum yavaş yavaş ama kar etmiyor ki öle bir kurumuş ki..

canım uçtan uçtn kulak çubuğuyla temizlemeye çalış çok derinlere girmeden deniz suyunu sık iyice ztn yumusuo..bnmde kabuklar oluşmaya başladı onlara hiç dokunmuyorum dikişi koparırım diye..

Kurumuş kan, çimen ve kahve lekesi hepimizin ortak sıkıntısı :))

Barış Bey temizlesin canım ilk olarak ben bu kuralı ilk geceden itibaren ihlal etmiştim sonra dikiş kopardım hani işe yarayan mı yaramayan mı bilemem ama üç parça koparmışlığım var
Dikişlerin erimesi ne kadar sürüyor bilmiyorum ama yaraların iyileşme süreci aşağı yukarı 1 ayı buluyor. Sonra temizleme derdi de bitmiş olacak zaten. Spreyi sık yaralar yumuşasın ucundan hafifçe temizle ama özellikle burnun tam ucuna dikkat et. Alçı çıkana kadar stresli bir süreç ama ilk temizlikten sonra rahatlarsın doya doya nefes alırsın :)

Randevu yaratasım var :))

canım cok sekersın.))) yaratabılırsen yarat yahuu aslında söyle barıs beyın ıstanbuldakı meleklerı böyle bırgun toplansa bır yerde çaylar içilse muhabbet yapılsa ne kadar guzel olur aslında:))) herkes herkesın guzel burunlarını gorse.)))

ben zaten hiç dokunmuyorum spreyle ne kadarı çıkarsa artık.. bi de kızlar çok merak ediyorum alçı alınma seramonisini nasıl çıkartıyolar bu kalıp gibi şeyi kesiyolar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…