Evet oraletcim yaa. 20 gün filan var dıyorduk, ne cabuk gecti o koca zaman ve oldu bitti. Şimdi tek dileğim güzel olması, çok inceltme ya da çok kaldırma olmadı bildigim kadarıyla ama içeride eğri kemik cikmis sanırım ağrımın sebebide o
cnm acıklayıcı mesajın için tesekkür ederim ne varki bn sana mesaj atamıorumsimdilik askıya alıorum ozmn.. öpüyorum fıstıkkkk
kızlar yuppiii en zor bölümünü atlattım sanırım olayın :) artık bundan sonrası tatil gibi geliyo bana.. off o şey nasıl sığmış ki burnuma diye düşündüm barış bey çıkarınca.. cidden nasıl sığdırmışama korkmayın sakın ben hiç stressiz girdim zaten deli gibi istiyordum dün yaşadığım o olaydan dolayı tamponlarımın çıkmasını şimdi burnumdan rahat rahaaat nefes alabiliyorum ne güzel şeymiş bu meğer :)) korkmayın sadece anlık bir çekilme hissi oluyormuş ve birazcık da kanama oldu bende..sizde de olmuşmuydu kanama tamponlar alınırken?
kızlar soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş( elmas tekniğini biri bana anlatabilir mi yeni uygulanan bi yöntemmi bu?
cnm çk güzel olmuş ya...çok değiştirmiş seni.önden eski foton varsa ekler misin?
selincim aradaki fark muhteşem.çehren değişmiş resmen.annemede gösterdim.o da çok beğendi:))
Barış Bey anlatmıştı bana ama nasıl dilim dönerde anlatırım sana :))
deneyeyim bakalım ;Barış Bey burun ucunda kıkırdakları öyle bir yerleştiriyor ki sonuçda önden bakınca karşılıklı duran 2 küçük tepecik oluşuyor.Bu hafifi çıkıntı tepeciklere ışık düşüyor.Bu da burunun önden hoş görünmesini sağlıyor.Burun ucunda tek bir tepecik olmuyor,burun önden sivri görünmüyor yani.
Ayrıca burun kanatlarıda sıkma burun gibi görünmüyor.
Barış Bey burun kanatlarının sıkılmış gibi görünmemesi için çok kafa yorduğunu söylemişti bana.
Sonuçta bu teknikle burun ucu doğal görünüyor.
Sitesinde detaylı anlatımı var,benim dilim anca bu kadar dönüyor :)))
Ben cevap vereyim hemen :) asma suratını yahuu
Bu tekniği uygulayan Barış Bey ne demiş onu yazayım muhtemelen daha doğru ve açıklayıcı olur yok olmazsa yine görüşelim :))
Alıntıdır:
" BURUN UCUNUN ELMAS DESENİ İLE AÇIKLANMASI
Plastik cerrahlar, düşük burun ucu, kemer gibi problemlerin çözümlerini standartlara bağlamışlardır. En yoğun tartışma konularından birisi burnun önden nasıl görüneceğidir.
Tam yandan, ve 45 derece profilden yüzü resmetmek kolaydır. Çünkü, uzay ile yüzün temas ettiği ana kontur çizgileri, deseni oluşturmaktadır. Tam karşıdan, yüzün üçgeni, saç ve uzay birleşimi kolaylıkla oluşturulurken, dudak, burnun ışık ve gölgeleri, kontur çizgilerinden daha önemli hale gelir.
Burun sırtının ışıkları, orta karışıklıkta kontur çizgileri içerirken, BURUN UCU sadece ışık ve gölgelerden oluşmaktadır. Bu ışık ve gölgeler, altta, burun orta et ve deliklerinin oluşturduğu martı gövdesi ile ilişkidedir. Aralarındaki mesafe önemlidir.
Yanlarda ise burun kanatlarının birbirine bakan, iç bükey yayları ile sınırlıdır. Burun da en önemli desen, doğru yerleştirilmiş, şeklindeki gölge ve ışıkların birbiriyle olan ilişkisinde doğan “ELMAS DESENİ” dir.
ELMASI, iki burun ucu kıkırdağının deri üstünde verdikleri refle oluşturur. Burun ucu kıkırdaklarının en tepe noktaları, iki küçük eşkenar üçgen oluşturmalıdır. Üçgenlerin yan kenar uzunlukları, taban uzunluğunun yaklaşık 2 katıdır. İki üçgen birbirine 90 derece açı ile birleşirler. Üçgenlerin tabanlarında iki parlak ışık oluşur ve bu ışık silikleşerek içe yukarıya doğru ilerler. Aynı şekilde gelen diğer ışıkla 90 derece açı ile birleşir. Bu ışıkların arasında, dörtgen prizma şekinde bir gölge alanı oluşur. Geometrik şekiller oluşturan, elmas ve gölgeler ELMAS DESENİ ile ifade edilebilmektedir.
Burun ameliyatı sırasında cerraha yol göstermektedir. ELMAS DESENİNİN, kadın erkek arasındaki farklılıkları araştırmaktayım. Türkiyedeki, güzel kadın ve erkeklerin burun ucu ELMAS DESENLERİ, arasındaki farklar ölçümlemeye başladım ve istatistik yöntemleri kullanılarak, ortalama değerler hesaplayacağım."
:) teşekkürederim.... Beğenmenize çok sevindim... Doktorumuzun marifeti...Doğru işer yapıyor kişiye yakışıcak burnuda biliyor.. bide en güzeli kimse eestetik olduğunu anlamıyor... yeni tanıdığım birine sölemiştim şaşırmıştı arkadaş... dahada kimseye söylemem :90:
kızlar burnumun içi kalıp gibi ya nefes alabiliyorum ama kurumuş kanlar var nasıl diyim böyle kalıp gibi çok rahatsız ediyor.. ameliyatımın 6. günü henüz tamponlarım çıktı ama alçım çıkmadı.. doktora sormayı da unuttum, bu dikişler ne zaman eriyor? yani bu kanları ne zaman rahatça temizleyebilcem çekip çıkarcam ödüm kopuyo dikiş çıkarırım diye.. o spreyle temizlemeye çalışıyorum yavaş yavaş ama kar etmiyor ki öle bir kurumuş ki..
kızlar 20 nısan carsamba gunu saat 7 ye randevu aldım burnuşum 1 yılını dolduruor.))) o gun randevusu olan varmı:))
kızlar burnumun içi kalıp gibi ya nefes alabiliyorum ama kurumuş kanlar var nasıl diyim böyle kalıp gibi çok rahatsız ediyor.. ameliyatımın 6. günü henüz tamponlarım çıktı ama alçım çıkmadı.. doktora sormayı da unuttum, bu dikişler ne zaman eriyor? yani bu kanları ne zaman rahatça temizleyebilcem çekip çıkarcam ödüm kopuyo dikiş çıkarırım diye.. o spreyle temizlemeye çalışıyorum yavaş yavaş ama kar etmiyor ki öle bir kurumuş ki..
Randevu yaratasım var :))
Kurumuş kan, çimen ve kahve lekesi hepimizin ortak sıkıntısı :))
Barış Bey temizlesin canım ilk olarak ben bu kuralı ilk geceden itibaren ihlal etmiştim sonra dikiş kopardım hani işe yarayan mı yaramayan mı bilemem ama üç parça koparmışlığım var
Dikişlerin erimesi ne kadar sürüyor bilmiyorum ama yaraların iyileşme süreci aşağı yukarı 1 ayı buluyor. Sonra temizleme derdi de bitmiş olacak zaten. Spreyi sık yaralar yumuşasın ucundan hafifçe temizle ama özellikle burnun tam ucuna dikkat et. Alçı çıkana kadar stresli bir süreç ama ilk temizlikten sonra rahatlarsın doya doya nefes alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?