• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

:18:

canım geçmişler olsun öncelikle..burun ameliyatı olmadım ama sadece fikir yürütüyorum,kuaförde saçını yıkatsan,alçına su değme ihtimali sıfır olur o zaman.. veya lavaboya sırtı dönük şekilde sandalyenin üstüne otursan,sonra alnından itibaren kocaman bir havluyu tutsan iki elinle ve birisi senin saçını yıkasa..bilemiyorum fikirlerim işine yarar mı:18:

Ben hep bu yöntemleri kullandım demekki sen burun ameliyatı olsan hiç sıkıntı yaşamazsın canım ;)

oralet teşekkürler eklediğin için (:

kızlar bir sorum daha var,
bir aylık kontrolden sonra bir ay 10 gün kontrolü mü var bir de? barış bey 1 aylık kontrolden sonra 40 günlükken de mi çağırıyor acaba;?

Canım ameliyattan sonra tampon, alçı çıktıktan sonra 1.ay kontrolü oluyor sonra 3 veya 6. aya tekrar gel diyor :) 40.gün için özel bir randevu alınmıyor diye biliyorum.

kızlar bugün büyük bir olay yaşadım şu anda evime geldim iyiyim şimdi baştan söyliyim de korkmayın.. acile kaldırıldım bugün bir anda ananas yerken boğazımda kaldı..nefes alamadım..ambulans çağırdı bizimkiler hemen.. çok kötü anlar yaşadım kızlar öyle böyle değildi,burnum tamamen tıkalı olduğu için boğazımd a tıkanınca nefessiz kaldım resmen uyuştu her tarafım tansiyonum düşmeye başladı sanırım bayılcak gibi oldum neyse ambulans geldi hemen acile götürdüler orda tetkiklerim yapıldı falan normal çıktı herşey saldılar.. bir anlık bir nefessizlikle stres ve heyecandan kaynaklı taşikardiye bağlı sinirsel bir durum yaşamışım boğazımda birşey kalmamış aslında ama şu an psikolojik olarak sanki nefessiz kalacakmışım her an gibi hissediyorum.. umarım kimse böyle bir şey yaşamaz Allah korusun hayat pamuk ipliğine bağlıymış.. şimdi bunşarı yaşayınca aman oram güzel olsun buram neden yamuk gibi ne kadar boş şeylerle uğraştığımı anlıyorum.. Allah canımı bağışladı şükürler olsun..ama çokkk korktum kızlar ya öyle böyle değil siz sizolun sakın katı yicekler yemeyin SAKINNN..iyileştiğinizi zannetseniz de yemeyin hep sıvı yiyin.. alçınız çıkana kadar en doğrusu bu sanırım..

Büyük geçmiş olsun canım zor durum Allah'tan bir şey olmamış bu işin sevindirici kısmı :71:

Arkadaslar selam. Yoğunluktan günlerdir giremedim. Yarın sabah ameliyat oluyorum, dua edin demiyorum çünkü muhtemelen siz bunları okuduğunuzda ben Belkide ameliyattan çıkmış olucam. Beni çok cesaretlendirdiniz ve bilgilendirdiniz. Bunun için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Ameliyattan sonraki ilk fırsatta görüşmek üzere...

Arkadaslar selam. Yoğunluktan günlerdir giremedim. Yarın sabah ameliyat oluyorum, dua edin demiyorum çünkü muhtemelen siz bunları okuduğunuzda ben Belkide ameliyattan çıkmış olucam. Beni çok cesaretlendirdiniz ve bilgilendirdiniz. Bunun için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Ameliyattan sonraki ilk fırsatta görüşmek üzere...

İyi şanslar mermaid, dualarımız seninle, ameliyatın çok güzel geçecek...:71::71::71:

svyrm burnun gerçekten çok hoş görünüyor.ya bi de önden ve yandan eski burnunu yükle cnm:) aradaki değişim nsl onu mrk ediyorum.çnk burdan son haline bakınca ,sanki doğal halide böyleymiş gibi gelio:)

olduda bitti masallahhhhhhh:9::9::9: bn artk öle diorum cok gecmiş olsn güzel ve saglıklı günlerde kullan yeni burnunu canm haberdar et bizi durumlardan:nazar:

cnm dualarımız seninle inş herşey istediğin gibi olur

mermaid182 çok geçmiş olsun.. Umarım çok iyi geçmiştir ameliyatın..

isaura sana da çok geçmiş olsun.. Alçılıyken sadece ağızdan nefes almak zorunda kalmak kötü oluyor..

Back