• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar resim ekledim alçılı ve bandajlı halini :)

Ne kadarda güzel bir kızla konuşuyormuşum haberim yokmuş yahuu :))

Burnun harika olmuş ucuna ve kalkıklığına ekstradan bayıldım :)) Süper süper süper diyorum :nazar:
İşte burun yapısı el verince sonuclarda değişiyor tabi :)) Ama ne olursa olsun Barış Beyin elinin değdiği belli muazzam güzellikte ve kalitede :71:

cok gecmis olsun amelyat olan arkadaslara!!!! sizleri takip ediyorum öyle burnumda cok fazla birsey yok ama sizleri okudukca neden olmasin bende meme amelyati düsünüyorum su burnumdaki birazcik kemigi törpületsemmi diye düsünüyorum :1: kemik kirilmiyor dimi yani kücük bir cikintida törpü yetermi aceba??? biraz acemice bir soru oldu sanirim ama kusura bakmayin fazla bilgiye sahip degilim :1:

cok gecmis olsun amelyat olan arkadaslara!!!! sizleri takip ediyorum öyle burnumda cok fazla birsey yok ama sizleri okudukca neden olmasin bende meme amelyati düsünüyorum su burnumdaki birazcik kemigi törpületsemmi diye düsünüyorum :1: kemik kirilmiyor dimi yani kücük bir cikintida törpü yetermi aceba??? biraz acemice bir soru oldu sanirim ama kusura bakmayin fazla bilgiye sahip degilim :1:

bu arada baris beyin metini cok duyuyorum birde heykelle ugrasmasi bana zevkli olacagini düsündürüyor...1 burun gördüm baris beyin yaptigi cok begendim ...gördüm derken bu forumda gördüm fotografda ...

Ne kadarda güzel bir kızla konuşuyormuşum haberim yokmuş yahuu :))

Burnun harika olmuş ucuna ve kalkıklığına ekstradan bayıldım :)) Süper süper süper diyorum :nazar:
İşte burun yapısı el verince sonuclarda değişiyor tabi :)) Ama ne olursa olsun Barış Beyin elinin değdiği belli muazzam güzellikte ve kalitede :71:

oraletcigim senin burnunda harika görünüyor :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar barış bey benimle ilgilenmiyor ayın 18inde ameliyatım var.ve mail attım cevap yazmadı.acaba beni ameliyat etmek istemiyo mu? bide aklıma sorular takılıoo benim burnumu nasıl kapalı yapıcak aklım ermio.bi arkadaım var bu işi bilen senin burnun kapalı olmaz dedi içime kurt düşürdü.siz ne düşünüosunuz?

Canım rrevvnnakk arkadaşımın dediği gibi aşırı yoğun ben de bu hafta bir mail attım kendisine bana da dönüş yapmadı ama ben zaten yoğunluktan dönüş yapamayacağını tahmin ettiğim için sıkıntı yapmadım :)) Senin ameliyatına çok var ama için rahat edecekse telefon aç hiç yoksa asistanıyla konuş için rahatlasın ve Barış Bey ne burunlar yaptı ki benim bildiğim gördüğüm burunların tamamı kapalıydı. Evet bazı burunlar zordur ama sihirli parmaklar iş başında bunu unutma. :))
:71:

saol canım.inşallah iyi olur.sen memnun musun burnundan?

Benim henüz çok yeni ama çok memnunum...inşallah bu memnuniyetimde ömür boyu sürecek...sana ömürlük burun yaptım demişti Barış bey, ona inanıyorum....Burnumun şişleri inmeye başladı...henüz kemikler tam olarak oturmadı ama nefes alma konusundada görüntü olarakda memnunum...ama ben zaten içim çok rahat gittim ameliyata, sonsuz güven ve inançla, oraletim çok iyi bilir benim sürecimi... yüzden ameliyat olacaklara hep diyorum lütfen hep en iyisini ve güzelini düşünün gerisini Barış beye bırakın...ufak tefek endişeler olması gayet normal ama profesyonel birinin ellerinde her şey yolunda gider...sen sadece pozitif düşün ve inan gerisini merak etme :-))

Benim henüz çok yeni ama çok memnunum...inşallah bu memnuniyetimde ömür boyu sürecek...sana ömürlük burun yaptım demişti Barış bey, ona inanıyorum....Burnumun şişleri inmeye başladı...henüz kemikler tam olarak oturmadı ama nefes alma konusundada görüntü olarakda memnunum...ama ben zaten içim çok rahat gittim ameliyata, sonsuz güven ve inançla, oraletim çok iyi bilir benim sürecimi... yüzden ameliyat olacaklara hep diyorum lütfen hep en iyisini ve güzelini düşünün gerisini Barış beye bırakın...ufak tefek endişeler olması gayet normal ama profesyonel birinin ellerinde her şey yolunda gider...sen sadece pozitif düşün ve inan gerisini merak etme :-))

çok güzel olmuş ben çok beğedim.inşallah benimkide güzel olur.banada ömürlük bi burun mu yapıcak acaba?? :))

çok güzel olmuş ben çok beğedim.inşallah benimkide güzel olur.banada ömürlük bi burun mu yapıcak acaba?? :))

Yapmaz olur mu cnm..merak etme burdaki sonuçlar ortada...ben 10 yıl boyunca revizyonluk bir burunla dolaştığım için bana sormmuştu bu burnu kaç yıl kullandın diye :-)) bende 10 12 yıl deyince, bu burnun ömürlük işte demişti..herkese ömürlük yapıyor merak etme :-)) Senin burnunda güzel değil çok güzel olacak...500 sayfalık bir forumdayız hakkında bir tane olumsuz yorum yok...:nazar:

Yapmaz olur mu cnm..merak etme burdaki sonuçlar ortada...ben 10 yıl boyunca revizyonluk bir burunla dolaştığım için bana sormmuştu bu burnu kaç yıl kullandın diye :-)) bende 10 12 yıl deyince, bu burnun ömürlük işte demişti..herkese ömürlük yapıyor merak etme :-)) Senin burnunda güzel değil çok güzel olacak...500 sayfalık bir forumdayız hakkında bir tane olumsuz yorum yok...:nazar:

yanlis anlasilmasin ama giz-m diye bir arkadas daha önce topic acmis o memnun degildi ve baskasina ameliyat oldu. hani hic olumsuz diye yorum yok demek nekadar dogru bilemedim. her yorumu okumak lazim sayfa sayfa böyle birsey söylemek icin.
her doktorun mutlu mutsuz hastasi vardir sonucta. baris bey cok basarili biri ama herkes memnun diye birsey yoktur.

Kesinlikle katılıyorum pozitif düşünün pozitif sonuç alın. Sadece ameliyat odaklı söylemiyorum hayatınızın her anında uygulayın bunu. :32::32:

kızlar hepinize çoook teşekkür ediyorum.. bu süreçte hep yanımdaydınız yardımlarınızı esirgemediniz ve ben de şimdi olacaklardan esirgemicem :)) ameliyatım dündü,3 saat 20 dk sürmüş.. uyanmada hiçbir problem yaşamadım.. ne istifra ne başka bişey çok şükür olmadı çok sakin uyanmışım.. zaten nasıl götürüldüm hangi ara çıktım noldu ne bitti hiiiç bişey hatırlamıyorum ki :=) gelelim sonuca.. henüz sızlamalar var burnumda ama morluk yok hafif de bir şişlik var fakat gittikçe şişiyor gibi gözlerimd e sulanıyor devamlı.. bi de kanıyor yutkundukça basınçtan sanırım bu normaldir di mi? fakat gördüğüm kadarıyla barış bey süper bir burun çıkarmış ortaya annem kardeşim çok beğendiler ben daha yorum yapmak istemiyorum ilk yorumumu alçılarım çıkınca yapacağım..fakat bilenler bilir baya bi düzelmiş gibi burnum çok mutluyum :))şimdilik bu kadar biraz bitkinlik var kızlar kendimi iyi hissedince geri geliceem öpüyorum hepinizi..

İsauracım nasıl gidiyor hayat yeni burnunla :71:

saol canım.inşallah iyi olur.sen memnun musun burnundan?

GLORİAS: dün gece " 22 nisandada ben emre beye ameliyat oluorum.inşallah iyi olur :S " diye yazmışsın aynı gece 18 nisanda Barış beye ameliyat olcam benle ilgilenmiyor diye mesaj atıyorsun......anlamadım ben, 18 nisanda Barış beye mi ameliyat oluyorsun 21 nisanda Emre İlhana mı????? yoksa 18 inde Barış beye ameliyat olup 21 nisanda emre ilhana mı olacaksın????

TAYCES ; seninde samimiyetine inanmadığım için bu konuda seninle polemiğe girmek İstemiyorum Emre İlhan sayfasında aslanlar gibi "başka doktorun sayfasında karalama yapmayın diye savunup insanları kalitesiz diye eleştirirken bu sayfada her yorumun üstüne atlamışsın "neden memnun değilsiniz, neden ameliyat etmek istemedi, gzm diye arkadaş memnun değil ", diye....Neden bu tür yollara başvurulduğunu anlamıyorum gerçekten!!

İsauracım nasıl gidiyor hayat yeni burnunla :71:

yaa çok baskı var.. benim burnum baya bi sorunlu olduğu için yapılan işlem de çok fazla.. ve hala kanamam devam ediyor cnm.. yani burun ucum kurumuş kan doldu temizlemeye de çekiniyorum bişey olcak diye..ve kemiğimle de oynandığı için sızlamam devam ediyor.. üst dudağım uyuşmuş durumda ve burun dudak arası baya bi açıldı şişlerden gitgide daha da şiştim. ama bundan sonra inişe geçeceğini biliyorum..ama gene de çok iyiyim kızlarr geçicek bunlar biliyorum.. aslında sorun yaptığım tek şey geceleri uyumak çok zor yaa devamlı dik yatmaktan bıktım hee :)) :52:

Barış bey kıkırdak ekledimi sana? İnşallah hiç sorunsuz sağlıklı bir burun olur bundan sonra.ben de revızyon dusunuyorum.daha dogrusu rötüş olur belkı.ona dr karar verır artık.

yaa çok baskı var.. benim burnum baya bi sorunlu olduğu için yapılan işlem de çok fazla.. ve hala kanamam devam ediyor cnm.. yani burun ucum kurumuş kan doldu temizlemeye de çekiniyorum bişey olcak diye..ve kemiğimle de oynandığı için sızlamam devam ediyor.. üst dudağım uyuşmuş durumda ve burun dudak arası baya bi açıldı şişlerden gitgide daha da şiştim. ama bundan sonra inişe geçeceğini biliyorum..ama gene de çok iyiyim kızlarr geçicek bunlar biliyorum.. aslında sorun yaptığım tek şey geceleri uyumak çok zor yaa devamlı dik yatmaktan bıktım hee :)) :52:

Baskı normal canım tamponlardandır çıktığında kuş gibi hafifleyeceksin :))
Kurumuş kanlara dokunma bence nemlendirip temizlemeye çalış ya da bırak gittiğinde Barış Bey halletsin. Kanama olması da normal benim 6-7.güne kadar devam edip hızla azalmıştı ;)
Üst dudağında 1.ay resimlerinde daha iyi olacak :) Benim dolgulu olmasına rağmen kaybolmuştu :9:
Dudak - burun mesafesi de zamanla oturuyor benimde hatta alçı çıktığında daha iyi görünecektir. :)
Hepsi geçici herkesin geçtiği yollar naparsın kardeş :)

Uyuma konusuna gelince ben; çekyat normal dik konumdayken, sırt yaslama bölümüne yastık koyup yan yatıyordum ;) En iyi ve rahat uykumu bu dönemlerde çekmiştim hatta 12 saatten fazla uyuduğumu hatırlarım :D

benimde o zamanlar sorunum du dik yatmak... işin zor kısımlarından biri :) zamanla normal şekilde uyuycaksın ama benim 1,5 ayı biraz geçti normal uyuyorum... :) zamnanla herşey yoluna giricek....... :65:

canm baskı hissi tamponlardan bi cıksın bak nasıl iyi hissediceksin kendini bn sevincimden aglıcaktım nerdeyse:):9:
wlaa uyuma konusuna gelince bnde bıktım dik yatmaktan ama işte bukadar yaptık sabredicez oraletin uyuma stilini bnde uyguluyorum:9: birazda yan yatmaya calısırsan belki daha rahat uyursun iyi olmana cok sevindim bnm gözüm cok korkuodu ama burdaki melekler saolsun içimi rahatlattı herkes sasrıyor bu kadar iyi olmama nazar degicek diye korkuyorum:):9::9::nazar:

Back