ben nişantaşındaki şubeden aldım. ve tedirgin olduğum için 3 kişi birden yardımcı oldu. silikonları kremleyip, burnumun deliğine ayakkabı gibi tam oturacak biçimde olan numarayı aldım. 8 numara oldu bana. şişlikler geçince kenarlarında boşluklar kalmaya başladı. hala o biçimde kullanıyorum ve dibine kadar iterek yerleştiriyorum. alt dudağa yakın kısım boş gibi gelebilir, o burnun içinin şiş olduğundan dik yerleşmesinden falan kaynaklanıyor. sen tam dibine kadar it gerisine karışma
barış bey ne kadar süre tak dediyse o kadar tak bence. bana gece mutlaka yatarken ve evde olduğun zamanlarda da tak dedi. tabi 24 saat evde olduğumu tahmin edemedi sanırım 24 saat boyunca takıyordum. acıttığını söyledim 10. gün kontrolünde, sürekli takma sadece yatarken tak dedi.
15. gün kontrole gittiğimde de 2 gecede 1 takmamı söyledi. şimdi öyle yapıyorum.
istersen ilk kontrolünde silikonları yanında götür. tam olmuş mu ölçüsü uygun mu diye danış. ben öyle yapıp sordum. gösterdim. uygun tamam dedi. aklında soru işareti kalmamış olur.
aynen bnde dedigi gibi yapıorm bana cok yardımcı olmadılar umarım yanlıs secmemişimdir.. nese senin dedigin gibi yapıcam kontrole giderken artk yanmda götrp sorarım.. bnde 24 saat cıkarmıorm ama acımıor artk bnmki bakalm nolcak yardımın için tesekkr ederim canm:)