• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Sevgili mirabelciğim söylediklerine çok katılıyorum evet o formu orda yazılanları çok iyi hatırladım orda haksız eleştirileri çok iyi hatırladım ben söz konusu doktoru ya da başka doktorlar hakkında konuşmadım konuşmakta istemem ama gördüğüm şeyleri söyleme hakkım var benim de en az onlar kadar, ben mayis31özlemin yok olmuş burnunun yeniden doğal bir şekilde inşa edildiğini ,sonra muayenehanedeki gördüğüm o kötü revizyonluk burunların nasıl hoş bir şekilde düzeltildiğini bir de kacakgirlin ve dilemgizin hoş olan burunlarının kendilerinin isteğiyle nasıl daha hoş yaıldığını gördüm.
Bunlar da gayet somut ve gerçek olan şeyler kulaktandolma değil.Ben de daha hoş ve bir takım ufak kusurlarım ve sağlığım için revizyon olacağım inş sende revizyon hastasısın biz bence doğru yerdeyiz.Burda kimse kimsenin burnunu zorla ameliyat yapmıyor barış bey zaten kolay kolay ameliyat yapan bir doktor değil beni hala yapmak istemiyor ben kendisini ikna etmeye çalışacağım.Benim gönderdiğim bir arkadaşıma da tasarımını yapıp siz olmasanız da olur dedi gönderdi yani onun hastam olsun derdi yok.İsteyen istediği doktoru seçsin iyice araştırsın soruştursun sonra kararını versin.Biz asla gözünüz kapalı barış beye olun demiyoruz.İyice düşünün ,bakın kararı siz verin.Herkese sağlıklı ve çok güzel bırunlar dilerim

denizdenizim sana mesaj gönderemiyorum.mesaj kutun doluymuş.

bırde mayıs31ozlem e ulasamadım daha dogrusu bulamadım onu forumlarda:(

sanada günaydın canım.resımlerıne bakıyorum şimdi. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.çok güzel görünüyor şimdiden.tasarımda cok iyi
cok tesekkür ederim tasarmdan daha cok barıs beye bırakmıstım özellikle bir iki sey belirtip onun zevkine bıraktım tasarım sadece bir fikir oldu bana bakalım süpriz yumurtadan nasıl bişi çıkıcak:1:

burnum 6 aylık. :46: iyi ki vermişim bu kararı. ve iyi ki doktorum barış çakır. (: ben oldum kutuldum darısı tüm isteyenlerin başına. :7: yeni ameliyat olmuş arkadaşlarım varsa da geçmiş olsun diyorum.

xeynus ben arkadaşlık talebi gönderdim beni ekler misin?

cok tesekkür ederim tasarmdan daha cok barıs beye bırakmıstım özellikle bir iki sey belirtip onun zevkine bıraktım tasarım sadece bir fikir oldu bana bakalım süpriz yumurtadan nasıl bişi çıkıcak:1:

çok güzel çıkıcak inşallah.ben büyük pişmanlık yaşadım amaliyatımda ve burdaki mutlu insanları gördükçe ben de mutlu oldum.Allah kimseyi pişman etmesin çünkü geri dönüşü olmayan bir şey.sizlerle cesaretleniyorum.barış bey ile görüşmeye gitmeyi planlıyorum

oralet teşekkürler eklediğin için (:

kızlar bir sorum daha var,
bir aylık kontrolden sonra bir ay 10 gün kontrolü mü var bir de? barış bey 1 aylık kontrolden sonra 40 günlükken de mi çağırıyor acaba;?

çok güzel çıkıcak inşallah.ben büyük pişmanlık yaşadım amaliyatımda ve burdaki mutlu insanları gördükçe ben de mutlu oldum.Allah kimseyi pişman etmesin çünkü geri dönüşü olmayan bir şey.sizlerle cesaretleniyorum.barış bey ile görüşmeye gitmeyi planlıyorum

herkesin beklenti ve talebii degişir bn sahsım adına barıs beyden oldukca memnunum bir pişmanlık umarım ömrüm boyunca yasamam amelyt sırasında ve sonrasında yasadıklarım barıs beyin titiz çalısması ve tabiki bnm bünyemlede alakalı umarım sende sürecinden ve sonuclarından cok memnun kalırsın burdaki herkes için tek dilegim bu geri dönüşü olmadıgına ve hata olursa düzeltilmesi zor ve sıkıntılı olduguna inanıyorum sanda tüm olmak isteyenlerede bol sans canım.. barıs beye güven:34:

denizdenizim sana mesaj gönderemiyorum.mesaj kutun doluymuş.

bırde mayıs31ozlem e ulasamadım daha dogrusu bulamadım onu forumlarda:(

Mesaj kutumun dolu olduğunu bilmiyordum şimdi boşaltım sende mi revizyon olacaktın ben mayıs31ozleme bu formdan okudum kendisine arkadaşlık teklifi ettim ve bu sayede resimlerini gördüm gerçekten gördüğüm en kötü revizyonluk burunlardan biriydi çünkü burun nerdeyse yok olmuştu ve korkudan burnunu 8 sene galiba yaptramamış sonra barış beye güvenmiş ve barış bey ona yepyeni bir burun inşa etmiş ben resimlerini gördüm senide kabul ederse sende görürsün fakat inş .forma giriyordur
onu bilmiyorum umarım giriyordur ama barış beye görüşmeye gidersen o da sana resimlerini gösterir hiç m erak etme başka revizyon hasta resimleri de gösterir

kızlar bişey sorcam.. saçınızı nasıl yıkadınız? 3. günümdeyim ama saçım yağlandı çok rahatsız oluyorum tamponlarım pazartesi çıkacak.. su değmemesi lazım sanırım alçıya.. saç yıkama konusundaki yöntem önerilerinizi bekliyorum :=)

:18:
kızlar bişey sorcam.. saçınızı nasıl yıkadınız? 3. günümdeyim ama saçım yağlandı çok rahatsız oluyorum tamponlarım pazartesi çıkacak.. su değmemesi lazım sanırım alçıya.. saç yıkama konusundaki yöntem önerilerinizi bekliyorum :=)

canım geçmişler olsun öncelikle..burun ameliyatı olmadım ama sadece fikir yürütüyorum,kuaförde saçını yıkatsan,alçına su değme ihtimali sıfır olur o zaman.. veya lavaboya sırtı dönük şekilde sandalyenin üstüne otursan,sonra alnından itibaren kocaman bir havluyu tutsan iki elinle ve birisi senin saçını yıkasa..bilemiyorum fikirlerim işine yarar mı:18:

cnm wala bişi sölicem gülüceksin bnde aynı dertten muzdaripim korkumdan kimseye elletmiorum boyundan asagı dus alıorum sacım hala yaglı bir hafta oldu:( kuafre gdiyim diorum ama dısarı cıkmak istemio cnm ama en iyi yöntem o canm kuafre gdiceksn mesela bn brazdan cıkıorm:)

canım tsk ederım ben en ıyısı randevu alayım sevın hanımdan 30 nısan 1 yaşı doluyor gıtcegım gun tarıhı yazarım umarım burda olan arkadasları bende canlı burunları gorurum barıs bey gercekten sımdı daha guzel burunlar yapıyor elmas teknıgıyle ah ah benım zamanımda elmas yoktu.)))) yenı yapılmıs burun gormek ısterım:)))

canım sen revızyon oldgunda elmas teknıgı vardı hatta ben en son gorusmemde kı ustelık benım ıkı yıl olucak olalı elmas teknıgını uyguladgını soylemıstı revızyon oldugunda ucuna ekstra bır işlem olmadımı sende

cnm wala bişi sölicem gülüceksin bnde aynı dertten muzdaripim korkumdan kimseye elletmiorum boyundan asagı dus alıorum sacım hala yaglı bir hafta oldu:( kuafre gdiyim diorum ama dısarı cıkmak istemio cnm ama en iyi yöntem o canm kuafre gdiceksn mesela bn brazdan cıkıorm:)

:18:

canım geçmişler olsun öncelikle..burun ameliyatı olmadım ama sadece fikir yürütüyorum,kuaförde saçını yıkatsan,alçına su değme ihtimali sıfır olur o zaman.. veya lavaboya sırtı dönük şekilde sandalyenin üstüne otursan,sonra alnından itibaren kocaman bir havluyu tutsan iki elinle ve birisi senin saçını yıkasa..bilemiyorum fikirlerim işine yarar mı:18:

ya kuaför benim de aklıma geldi ama güvenemiyorum ödüm kopuyor nazik davranmaz diye sanki hep burnuma biri çarpıcakmış gibi bir his var içimde.. sanırım en güzeli annemin nazik ellerine bırakmak lavobo aklıma gelmemişti onu denicem yarın.. aaa böyle pis kafayla gidemem ki ben tamponlarımı aldırmaya..:30:

ya kuaför benim de aklıma geldi ama güvenemiyorum ödüm kopuyor nazik davranmaz diye sanki hep burnuma biri çarpıcakmış gibi bir his var içimde.. sanırım en güzeli annemin nazik ellerine bırakmak lavobo aklıma gelmemişti onu denicem yarın.. aaa böyle pis kafayla gidemem ki ben tamponlarımı aldırmaya..:30:

aynı korkular bendede var ama annemde yıkamıo oda korkuo:) bn pis kaldım ama gidcem artk offf sölerim yavas yavas yıkasınlar üstnede bi fön iyi gider:9::9:

kızlar bu elmas tekniği nedir biri açıklarsa çok sevinicemm:):21:

GLORİAS: dün gece " 22 nisandada ben emre beye ameliyat oluorum.inşallah iyi olur :S " diye yazmışsın aynı gece 18 nisanda Barış beye ameliyat olcam benle ilgilenmiyor diye mesaj atıyorsun......anlamadım ben, 18 nisanda Barış beye mi ameliyat oluyorsun 21 nisanda Emre İlhana mı????? yoksa 18 inde Barış beye ameliyat olup 21 nisanda emre ilhana mı olacaksın????

TAYCES ; seninde samimiyetine inanmadığım için bu konuda seninle polemiğe girmek İstemiyorum Emre İlhan sayfasında aslanlar gibi "başka doktorun sayfasında karalama yapmayın diye savunup insanları kalitesiz diye eleştirirken bu sayfada her yorumun üstüne atlamışsın "neden memnun değilsiniz, neden ameliyat etmek istemedi, gzm diye arkadaş memnun değil ", diye....Neden bu tür yollara başvurulduğunu anlamıyorum gerçekten!!

pardon ama ben burdan hic bir doktora ameliyat olmadim yada herhangi bir doktoru karalamaya calisiyorum. paranoyalik kötü birseydir ben sadece bir cok sayfayi okudum ve daha önceki baslikta yazilanlari söyledim. herkes okusun yalan yanlis birsey mi yazdim. asil sen yalan yanlis yazdin bende düzelttim. baris cakir kötü bir doktor bile demedim sadece hic memnun olmayan hastasi yok dediniz eee bu da bir yalan cünkü her doktorun vardir memnun olmayan hastasi.
emre ilhan yakup avsar naci celik vs. hicbirini tanimam etmem ama demek burda hic bir sekilde yorum yapmak gibi bir hakki yok insanin. isterseniz arastirabilirsiniz mirabel hanim ama sonra benden özür dilemek zorunda kalabileceginizide unutmayin.

yazik herkesin üstüne bir süpheyle atlamaniz cok üzücü.

canım ilk bir kaç gün bende kuaföre cesaret edemedim... önce lavaboda sandalyede boynumu geriye eğerek kuzenlere yıkattım..ama o yöntemde boynum tutuldu :-)) ...ikinci denememde yere diz çöküp başımı geriye attım ve kuzenlerim dikkatle şampuanladı ve duş başlığıyla yavaş yavaş duruladılar :-D saçın yıkandıktan sonrada zaten duşunu alarak bu seranomiyi tamamlarsın :-)) Alçı çıkana kadar sabır, sabır, sabır :40:

Back