• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

isaura çok geçmiş olsun. Hiç canını sıkma kanama çok normal.. Senin de problemin önden eğrilikti benim gibi.. En büyük şansın ilk ameliyat olması.. İnşallah çok güzel bir netice alırsın.. Benimde bunum önden eğri 2 kere (başka doktorlara) ameliyat oldum düzelmedi.. Barış beyin eğri olan burunlarla ilgili başarısı bence çok iyi.. 3. ameliyatımı kendisine olacağım inşallah..

Berf burnun çok güzel olmuş.. Orantı muthiş..

Barış bey kıkırdak ekledimi sana? İnşallah hiç sorunsuz sağlıklı bir burun olur bundan sonra.ben de revızyon dusunuyorum.daha dogrusu rötüş olur belkı.ona dr karar verır artık.

Kıkıkırdak eklemedi, burnumun içindeki yeterli olmuş...iyi dileklerin için teşekkür ederim...seninde dilediğin gibi olur inşallah...

Ne kadarda güzel bir kızla konuşuyormuşum haberim yokmuş yahuu :))

Burnun harika olmuş ucuna ve kalkıklığına ekstradan bayıldım :)) Süper süper süper diyorum :nazar:
İşte burun yapısı el verince sonuclarda değişiyor tabi :)) Ama ne olursa olsun Barış Beyin elinin değdiği belli muazzam güzellikte ve kalitede :71:

cnm benim o senin güzelliğin sana tekrardan çok çok tşk ediyorum hiç yılmadan bütün sorularıma cvp verdin :) iyiki varsın yaww :)) beğenmenede çok sevindim :)))

isaura çok geçmiş olsun. Hiç canını sıkma kanama çok normal.. Senin de problemin önden eğrilikti benim gibi.. En büyük şansın ilk ameliyat olması.. İnşallah çok güzel bir netice alırsın.. Benimde bunum önden eğri 2 kere (başka doktorlara) ameliyat oldum düzelmedi.. Barış beyin eğri olan burunlarla ilgili başarısı bence çok iyi.. 3. ameliyatımı kendisine olacağım inşallah..

Berf burnun çok güzel olmuş.. Orantı muthiş..

sağol cnm darısı diğer olcakların başına inş.. ama benim burnumdaki sorun keşke sadece önden eğrilik olsaydı.. sağ ve sol burun kanatlarının aynı hizada olmaması sol tarafın daha aşağıda olması ve sağ taraf zamanında aldığı darbedeb dolayı büyüyemeyip doku eksikliğinin olması önceden burnuma yediğim dikişler vs vs.. bi ton problemi vardı burnumun.. sanki hala hafif asimetrik gibi ama barış bey zaten hiçbir zaman bana tam verim beklememi söylemedi tam olarak düzelmeyebilir artık milimetrik şeylere bakmıcaksın demişti.. ve bu son halini görünce bile beklentilerimin çok üzerinde olduğunu görüyorum alçılıyken şişken.. inik halini hayal ediyorum.. :71:

kızlar fotolar ekliyorum 2. günüm.

sağol cnm darısı diğer olcakların başına inş.. ama benim burnumdaki sorun keşke sadece önden eğrilik olsaydı.. sağ ve sol burun kanatlarının aynı hizada olmaması sol tarafın daha aşağıda olması ve sağ taraf zamanında aldığı darbedeb dolayı büyüyemeyip doku eksikliğinin olması önceden burnuma yediğim dikişler vs vs.. bi ton problemi vardı burnumun.. sanki hala hafif asimetrik gibi ama barış bey zaten hiçbir zaman bana tam verim beklememi söylemedi tam olarak düzelmeyebilir artık milimetrik şeylere bakmıcaksın demişti.. ve bu son halini görünce bile beklentilerimin çok üzerinde olduğunu görüyorum alçılıyken şişken.. inik halini hayal ediyorum.. :71:

kızlar fotolar ekliyorum 2. günüm.

cnm herşey güzel olucak sen barış beye inan korkma alçının çıkmasını merakla bekliyoruz.cnm bu arada ben resimlerini göremiyorum :32:

yok canım revizyon diil benimki ilk olcam ameliyatı.ilgilenmeyince korkmaya başladım.yapmak istemio gibi geldi bana.burun deliklerimi küçültücekmi die mail attım cevap yazmadı.

burun delikleri küçülücek mi diye mail mi attın allhım aşkına bi telefonla arasaydın daha mantıklı olmazmıydı onca iş içinde bu maile geri dönmeyi beklemek bana hiç mantıklı gelmedi madem öyle zaten olmadan önce son bı kez görüşmeyecekmisin allh aşkına sen gercekmısın

kızlar hepiniz 1. ayınızda falan cilt bakımı yaptırdınız mı siyah nokta vs için?

oralet, seni arkadaş olarak ekleyebilir miyim, çok merak ettim burnunu (:

kızlarrr albüm yaptım bnde resimleri ekledim ynlız iki sey belirticem birincisi kaslarımı uzun zamandır bıraktım güzel bş sekil vermk için uzatıorm ikincisde burnum baya sis hadi bakalım size iyi seyirler:9::9:

kızlar barıs bey cok yogunmu acaba burnum 1 yaşını doldurcak kontrole goturcem onu:) yaşı dolucak ama halen şiş ucu ....nasıl randevu alınıyor yenı yerını hıc bılmıyorum :15:

kızlar hepiniz 1. ayınızda falan cilt bakımı yaptırdınız mı siyah nokta vs için?

oralet, seni arkadaş olarak ekleyebilir miyim, çok merak ettim burnunu (:

Ben yaptırmayıp sonrasında pişman olanlardanım. Ameliyattan sonra rahat rahat dokunamayacaksın belli bir süre o yüzden mutlaka yaptır derim tabi sorunlu veya sorun yaratabilecek bir cilt tipin varsa.

Bu arada ekledim seni arkadraş olarak benim burnum daha oturmadı ablası :) Biraz daha vakit var. Bekliyorum ben :))) Ama son halini ekledim işte bu aralar böyle :))

:nazar:
kızlarrr albüm yaptım bnde resimleri ekledim ynlız iki sey belirticem birincisi kaslarımı uzun zamandır bıraktım güzel bş sekil vermk için uzatıorm ikincisde burnum baya sis hadi bakalım size iyi seyirler:9::9:

Çok fonksiyonlu bir albüm olmuş burnunu güzel günlerde kullan siebellecim alçılı hali bile güzel ayrıca bakışların çok değişmiş alçı sonrası yine görmek isterim yeni resimlerini :)) :nazar:

kızlar barıs bey cok yogunmu acaba burnum 1 yaşını doldurcak kontrole goturcem onu:) yaşı dolucak ama halen şiş ucu ....nasıl randevu alınıyor yenı yerını hıc bılmıyorum :15:

Kaçakcım kızlar tarihleri daha iyi bilir ama Barış Bey kongreye gidecekti (mayısta olabilir nisan ayı da çekimserim) :D o yüzden randevu alacaksan acele et derim :)) Eminimki yoğundur o konuda kesin eminim. Yeni yeri için netten web sayfasına gir canım iletişim bilgileri vs. her şey var. Sevin Hanım var asistanı ondan randevunu alıp burnuşunu götürebilirsin :32: Bende 1.yılım için sabırsızlanıyorum. Yeni yer Fulya Acıbadem Hastanesinin tam karşısında Fulya Terrace'de. Gittiğin günü yazarsan belki buradan talihli arkadaşlar canlı görür burnunu :65:

cnm sana özel msj attım yardımına ihtiyacım varr :((

Selam canım :) Site içi teknik bir sıkıntım vardı çözüldü ve buradayım :)

Özel mesajını alır almaz aradım seni fakat ulaşamadım :( Tekrar özelden mail attım. Yine konuşuruz ;)

Kaçakcım kızlar tarihleri daha iyi bilir ama Barış Bey kongreye gidecekti (mayısta olabilir nisan ayı da çekimserim) :D o yüzden randevu alacaksan acele et derim :)) Eminimki yoğundur o konuda kesin eminim. Yeni yeri için netten web sayfasına gir canım iletişim bilgileri vs. her şey var. Sevin Hanım var asistanı ondan randevunu alıp burnuşunu götürebilirsin :32: Bende 1.yılım için sabırsızlanıyorum. Yeni yer Fulya Acıbadem Hastanesinin tam karşısında Fulya Terrace'de. Gittiğin günü yazarsan belki buradan talihli arkadaşlar canlı görür burnunu :65:

canım tsk ederım ben en ıyısı randevu alayım sevın hanımdan 30 nısan 1 yaşı doluyor gıtcegım gun tarıhı yazarım umarım burda olan arkadasları bende canlı burunları gorurum barıs bey gercekten sımdı daha guzel burunlar yapıyor elmas teknıgıyle ah ah benım zamanımda elmas yoktu.)))) yenı yapılmıs burun gormek ısterım:)))

:nazar:

Çok fonksiyonlu bir albüm olmuş burnunu güzel günlerde kullan siebellecim alçılı hali bile güzel ayrıca bakışların çok değişmiş alçı sonrası yine görmek isterim yeni resimlerini :)) :nazar:

amelyt öncesinide görün istedim nasıl neşeli neşeli girdim:) işallah oraletcim bnde begeniorum ama haliyle epey şiş görenler alçı olmasa estetk oldugunu anlamaz cok dogal olmus gibi gelio bna ama senin sözünü dinledim havalı bi burun istedim:1: ztan amelyt sırasında barıs bey 1mm daha kalkık yapmıs üst dudagım asagı cekmesin die duyunca cok kalkık oldu die üzülmüştüm ama tamponlar cıkınca cok rahatladım alcılar cıksın hemen koyucam işallah hersey herkesin diledigince olur görüsürz güzel kız:)

Back