Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada burdaki birine benzettim seni,kafayıyemişdüşler miydi,tam hatırlayamadım.onun burnuyla ve yüz yapısıyla birbirinize benzemişsinz.onunkide çok güzeldi.seninde şahane olmuş.
svyrm ,cnm çok güzel,fındık gibi bişey olmuş:)
önceki halinden bi fotoğraf varsa eklersen bi karşılaştırma yapmış oluruz.
buarada burdaki birine benzettim seni,kafayıyemişdüşler miydi,tam hatırlayamadım.onun burnuyla ve yüz yapısıyla birbirinize benzemişsinz.onunkide çok güzeldi.seninde şahane olmuş.
evet ben de benzettim burunlarımızı =)
özellikle alçı çıkmadan önceki kalkıklıkları aynı
aman ne kadar korkmuştum öyle kalacak diye =)
ama şu an daha kalkık bile olabilirdi diye düşünüyorum
bu arada burnun çok güzel şimdiden , hayran kaldım , güzel günlerde kullan canım
barış bey gerçekten günden güne kendini aştıkça aşıyor
bana eczacı ananas kapsulu onermıstk 1 kutu bıtırmıstım.ananas da yıyebılırsın.ödem attırıyor.hatırlayamadım ama yazmıştım o fotoyu çektiğim zaman mesajda. sanırım 21. gün. hala çok şiş durumda :/ ama burun kemiklerimi hissetmeye başladım dokunduğumda
kızlar resim ekledim alçılı ve bandajlı halini :)
Harika görünüyorsun canım benim, şimdi havamı atayım ben canlı canlı gördüğüm için ) sana demiştim çok güzel olmuş burnun diye ) alçın çıkınca ortalığı yıkacaksın valla....hemen bi rnazar boncuğu tak
canm masallah nekadar güzel olmus ztn güzelmişsinde :) işallah saglıkla kullan bakalım bnm süpriz yumurtadan ne cıkıcak cok merk ediorum:)
kızlar barış bey benimle ilgilenmiyor ayın 18inde ameliyatım var.ve mail attım cevap yazmadı.acaba beni ameliyat etmek istemiyo mu? bide aklıma sorular takılıoo benim burnumu nasıl kapalı yapıcak aklım ermio.bi arkadaım var bu işi bilen senin burnun kapalı olmaz dedi içime kurt düşürdü.siz ne düşünüosunuz?
Neden seninkini kapalı yapamaz, revizyonmu? benimde revizyondu kapalı yaptı...merak etme yapamayacak olsa kabul etmezdi..ama içine sinmesi için ara sevin hanımla konuş barış beyle görüştürsün seni...18 ine çok var daha telaşlanma...
kızlar barış bey benimle ilgilenmiyor ayın 18inde ameliyatım var.ve mail attım cevap yazmadı.acaba beni ameliyat etmek istemiyo mu? bide aklıma sorular takılıoo benim burnumu nasıl kapalı yapıcak aklım ermio.bi arkadaım var bu işi bilen senin burnun kapalı olmaz dedi içime kurt düşürdü.siz ne düşünüosunuz?
canım Barış Bey çok yoğun,hafta içi hergün ameliyatları var.Cumartesi günleri klinik günü full zaten.
Hastaları salonda beklerken öğle yemeğine bile zor kaçıyor,ben şahidim.
Vakti yok ki maillere baksın ...bide cevap versin...
Kafana takılan bişey varsa telefonla ulaş veya kliniğe git.
Üzme kendini herşey güzel olacak,ameliyat tarihi yaklaştıkca insan böyle oluyor.
burun ucum top gibi,deliklerinin küçültülmesi lazım acaba gözümü korktu die düşünüorum??
burun ucum top gibi,deliklerinin küçültülmesi lazım acaba gözümü korktu die düşünüorum??
allah iyiliğini versin :))) neler düşünüyorsun.
benimde burun deliklerim küçültüldü ve burun ucumda sarkıktı.
ameliyat olan arkadaşların fotolarına iyi bak...ne burunları yaptı Barış Bey.
mahşallah kendisine...
ameliyatına daha çokkkkk var,stres yapma