evet arkadaslar büyük gün geldi çattı hepinize ilginizden ve samimiyetinizden dolayı tesekkür ediyorum umarım herkesn gönlünce olur hersey:) herkese cok cok sevgilier lütfen bnm için dua etmei unutmyın sabah 8de amelytım:) hoscakalınnnnnnn en yakn zamanda görüsmek üzere:18::18::18::18:[/QUOTEay amellşiyat günü mü hatırladım... Herey çok güzel olucak eminol.... Geçmişolsun canım.....
sorarsam, gerek olmasada bırak derler :)
evet arkadaslar büyük gün geldi çattı hepinize ilginizden ve samimiyetinizden dolayı tesekkür ediyorum umarım herkesn gönlünce olur hersey:) herkese cok cok sevgilier lütfen bnm için dua etmei unutmyın sabah 8de amelytım:) hoscakalınnnnnnn en yakn zamanda görüsmek üzere:18::18::18::18:
O fotoğrafta çok belli değil. Sarkık ve defrome olmuş bir burundu...Gerçi Barış bey çok kötü değil demişti. Ama tabii yinede hoş değildi. Sağ sol profilmi farklıydı, bir taraf sorunsuz, bir taraf sorunluydu yanineyse geçti bitti artık...Nefes alma problemimde vardı. Sağ tarafımdan özellikle...Şimdi burnum ameliyat nedeniyle zaman zaman tıkansa bile farkı anlayabiliyorum. Nefes alıyorum artık 11 ine az kaldı, merakla senin amelliyat resimlerini bekliycez )
Bu konuda ben de yorum yapmak istiyorum.
Ameliyat olmaya karar verdiğimi söylediğimde, triplere giren, aman ne gerek var yok ben karşıyım şudur budur diyenler şu anda bana gıptayla bakıyor ve acaba ben de mi yaptırsam diyor..
En çok sevindiğim şeylerden biri bu, böyle bir şeye karar vermek herkesin harcı değil bence.
Özgüven ve cesaret gerektiren bir şey..
Buna gerek var ameliyatını etkiliyor çünkü. Alacağın anesteziyi de etkiliyor
Çok tiryakilere farklı daha ılımlı bir çözüm sunuyorlar o yüzden sor diyorum :) İllaki kısacaksın kaçış yokGüzel bir burun için değer yanii :))
Herkese yeni burnmla selaaaaammmmmm:) kizlar herseybgayet iyi gecti agri sizi sis
mor yok:)braz uyku hali hepinizi opuyrm:))
Herkese yeni burnmla selaaaaammmmmm:) kizlar herseybgayet iyi gecti agri sizi sis
Ne güzel , hadi büyük gecmis olsun. Darısı bizlerin basına artık.
Selam bayan güzel burun :)))Her şey güzel ve beklediğim gibi bu harika haberle ders çalışmaya geçiyorum ve öpüyorum :))
İste o cesareti toplayabilsem :) narkozu yedikten sonra pişman olmazsam iyi :)
Narkozu yedikten sonra pişman olsan da faydası yok:))
Çok geçmiş olsun cnm...yepyeni burnunla hoşgeldin, uyu dinlen, heyecanla bekliyoruz seni...
eskı yenı tasarım hepsını ekledım gormek ıstıyen baksın:)))
Tesekkurler mirabelcm haliyle birazcik sistim ama yarin tamponlar cikio ve ben dun aksdan beri agri kesici almiyorum cok sukur:) ama biraz tampondan korkuyorm cok aciomu canm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?