Kizlar bana bilgi vereblirsmisiniz?
Alci ne zaman cikiyor, ve tamponlar kac gün sonra cikiyor?
Tampon 3.4. gün Alçı 10. gün çıkıyor...ameliyatın ne zaman Sema?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bana bilgi vereblirsmisiniz?
Alci ne zaman cikiyor, ve tamponlar kac gün sonra cikiyor?
ağrı şiş mor yok dedin ya nasıl yüzümde gülümseme belirdi birden bilemezsin :) geçmiş olsunnnn..
Canım hiç merak etme saniyesinde çıktığı için bir şey anlamıyorsun zaten ağrıdan ziyade beni burnun içinden tıpa gibi bir şey çıkması rahatsız etmişti...ama dedğim gibi saniselik bir şey...sen en zor olanı atlattın...gerisi inan hiç bir şey...tampon çıkınca çok rahatlayacaksın zaten...alçının çıkışını anlamıyorsun bile zaten...çok geçmiş olsun.... merakla fotolarını bekliyoruz...
slm kaçakgirl bn yeni üye oldum da istanbulda burun estetiği için doktor arıyorum nerden bakabilirim fotolarına albümlerden bakamıyorum 25 yazım yokmuş bi yardımcı olsan ya sana zahmet
Tampon 3.4. gün Alçı 10. gün çıkıyor...ameliyatın ne zaman Sema?
tessekür ederim. Randevu 14.05. ve ameliyat insallah 16.05.
Almanyadan istanbula geliyorum onun icin. ...
kızlar dün regl oldum offf ameliyatım çarşamba günü.. napcam ben bir engeli var mı ameliyata? tamamen çıplak mı gidiyoruz? olmaz ki böyle çok kötü oldu bu (
kızlar dün regl oldum offf ameliyatım çarşamba günü.. napcam ben bir engeli var mı ameliyata? tamamen çıplak mı gidiyoruz? olmaz ki böyle çok kötü oldu bu (
Arkadaşlar hepinize merhaba,
1. ay kontrolümü yaptırdım ve geldim.Hatırlarsanız hafif kemerli gibi görünüyor burnum diye yazmıştım.Hatta dert etmiştim.Barış Bey'e sordum.Hiç korkmayın arkadaşlar o görünen şişlik kemer değilmiş.Kemer alındıktan sonra ortaya çıkan fazla deriyi oraya dikerek yediriyormuş.Bana masaj yapmamı söyledi , bi güzel gösterdi nasıl yapılacağını.Zaten orası düz, bi çıkıntı yok yani.Çok mutluyum rahatladım.
Ayrıca çok ödemliymiş.Burnumu bi yakaladı bi masaj yaptı anlatamam arkadaşlar.Sert masaj yaptı, valla bişey olacak diye çok korktum :))) ''Barış Bey '' ''Barış Bey'' diye ciyakladım durdum,ter çıktı her yerimden.Ne sabır varmış kendisinde bana dayandı :)))
Eğer ihtiyaç gördüyse , siz ne kadar korkarsanız korkun,masajı yapmadan bırakmıyor sizi.Haberiniz olsun :)))
Gözün aydın canm... zaten kemer olmadığını tahmin ediyorduk ama ameliyat sonrası insan herşeyi inceliyor ) senin adına sevindim...bende ilk ay kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorum...
canım ben Sevin hanıma sormuştum. Reglin üçüncü günü sorun olmuyor demişti...İlk gün olursa problemmmiş..o yüzden için rahat etsin daha çarşambaya çok var ) ve ameliyata girerken kocaman bir ameliyat alt çamaşırı veriyorlar ) için ferah tut!
Canım ameliyatını etkilemez.Zaten steril kilot veriyorlar ameliyata öyle giriyorsun.
Senin durumunda ameliyat olan arkadaş vardı ama ismini hatırlayamıyorum.
ohh kızlar içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederim :) ameliyat zamanı son iki günümü yaşıyor olacağım reglde bi sorun olmaz o zamaann yuppiii :)
revvnakk fotolarına tekrar baktım çok hoş olmuşsun cnm.. kanatların kesilmiş sanırım yara izleri var oralarda.. bana da benzer bir işlem uygulıcakmış barış bey, bir kanadımı kesip daha aşağı dikecekmiş öle demişti ama bilmiyorum tabi ameliyatta ne olur ne biter.. bir ay geçmiş senin de 1 aylık fotoların var mı? o kanatlardaki izlerin geçti mi? kemer konusunda içinin rahatlamasına da çok sevindim cnm :)
Rica ederim...Barış beye revizyon ameliyatı olmuş biri olarak çok doğru bir karar aldığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim... İkinci ameliyatta bu kadar başarılı olan bir doktorun ilk ameliyatlarının ne kadar güzel olduğunu söylememe bile gerek yok...) Şimdiden hayırlı olsun...
Bende cok rahatladim. Ilk önce Emre Ilhan´a gidecektim. Kötü bir Dr. degil sanirim ama burun uclari begenmedim ve kararimi degistirdim. Baska Baris Cakir hastalarinin burunlarini cok begendim. Iyiki körmüsüm burda!
Barış Bey sıkma burun yapmaz.
İyiki bizimlesin tatlım....
Kızlar bandajımı dün akşam çıkarrtım...Barış bey o kadar doğal bi rburun yapmış ki, yeteneğine zaten hayrandım bir kere daha hayran kaldım...Biliyorsunuz benim revizyondu ve revizyon ameliyatlarında istenildiği gibi olmama gibi bir risk var ama doktorumuz bir tane ya!!! Şu an burnumda ve yüzümde hafif şişlerim var ama şişler inince bırakın ikinci ameliyatı ilk ameliyat bile yapılmış denemez... dahi doktorumuz bu yazdıklarımı okusa bana kızar, çünkü o kadar mütevazi ki, kk da yazıyorum diye anlatınca bile tatlı tatlı kızıyor, gerek yok yapmayın böyle şeyler diyor...ameliyat sonrası yeteneğine iltifat ettim diye odadan kaçan bir doktor olur mu ya...başından beri ona güvendiğim için kendime bile teşekkür ettim ) kendisine olan minnetimi ise kelimelerle anlatamam....
kızlar bu süreçte beni yalnız bırakmadığınız için sizlerede teşekkür ederim ) Hepiniz güzel burunlarınıza kavuşun! kavuşanlar zaten mutlu ) ameliyat olacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla, tereddütsüz kendinizi Barış Çakır'a emanet edin, kendisine sonsuz güvendiğinizi hissettiğinde çok çok daha güzel sonuçlar çıkarıyor...Ben nasıl yakışacağına inanıyorsanız öyle yapın dedim gerçektende yakışanı yaptı... Hepinize iyi dileklerimi gönderiyorum....