ben yenı üye oldum arkadaşlar :) kullanmaya calısıorm.barıs cakıra ıkı kere burun amelıyatı oldum 3.yude dusunuorm
kendisine mi iki kere oldunuz yoksa 3. mü ona düsünüyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yenı üye oldum arkadaşlar :) kullanmaya calısıorm.barıs cakıra ıkı kere burun amelıyatı oldum 3.yude dusunuorm
kendisine mi iki kere oldunuz yoksa 3. mü ona düsünüyorsunuz.
evet kendısıne ama bu sefer baska doktorlarlada konusucam suan 4.ayımdaym beklemedeym
gecmis olsun.neden memnun degilsin sorun ne?.
çok sevindim cnm mutlu olmana ben yakından canlı canlı gördüğüm için gerçekten ikinci ameliyat denilemez çok yakışmıştı sana herşey gönlünce olur inş cnm
güzel ve tombiş bir burun:) ama işallah sonucu güzel olucak barıs bey cok titiz ve özenli calıstıgını söledi yanlız komik olan narkozdan uyanırken dudagıımı ısırıp patlatmısım burnumdan cok dudagım acıyor:) hersey yolunda desteklerin için cooooooook tesekkür ederim kolay gelsin sanada canım bnde öpüyorum
Selam kizlar. Umarim bana yardimci olursunuz. Ben baris beyin yaptigi burunlari col begeniyorum, ama basks bir doktorda var aklimda. Lutfen baris beyin ameliyati kac para oldugunu biri baba bildirirse cok sevinrim. Ameliyatimi ona gore ayarlicam. Bu ilk ameliyatim olcak inshallah.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
1. ay kontrolümü yaptırdım ve geldim.Hatırlarsanız hafif kemerli gibi görünüyor burnum diye yazmıştım.Hatta dert etmiştim.Barış Bey'e sordum.Hiç korkmayın arkadaşlar o görünen şişlik kemer değilmiş.Kemer alındıktan sonra ortaya çıkan fazla deriyi oraya dikerek yediriyormuş.Bana masaj yapmamı söyledi , bi güzel gösterdi nasıl yapılacağını.Zaten orası düz, bi çıkıntı yok yani.Çok mutluyum rahatladım.
Ayrıca çok ödemliymiş.Burnumu bi yakaladı bi masaj yaptı anlatamam arkadaşlar.Sert masaj yaptı, valla bişey olacak diye çok korktum :))) ''Barış Bey '' ''Barış Bey'' diye ciyakladım durdum,ter çıktı her yerimden.Ne sabır varmış kendisinde bana dayandı :)))
Eğer ihtiyaç gördüyse , siz ne kadar korkarsanız korkun,masajı yapmadan bırakmıyor sizi.Haberiniz olsun :)))
Kızlar bandajımı dün akşam çıkarrtım...Barış bey o kadar doğal bi rburun yapmış ki, yeteneğine zaten hayrandım bir kere daha hayran kaldım...Biliyorsunuz benim revizyondu ve revizyon ameliyatlarında istenildiği gibi olmama gibi bir risk var ama doktorumuz bir tane ya!!! Şu an burnumda ve yüzümde hafif şişlerim var ama şişler inince bırakın ikinci ameliyatı ilk ameliyat bile yapılmış denemez... dahi doktorumuz bu yazdıklarımı okusa bana kızar, çünkü o kadar mütevazi ki, kk da yazıyorum diye anlatınca bile tatlı tatlı kızıyor, gerek yok yapmayın böyle şeyler diyor...ameliyat sonrası yeteneğine iltifat ettim diye odadan kaçan bir doktor olur mu ya...başından beri ona güvendiğim için kendime bile teşekkür ettim ) kendisine olan minnetimi ise kelimelerle anlatamam....
kızlar bu süreçte beni yalnız bırakmadığınız için sizlerede teşekkür ederim ) Hepiniz güzel burunlarınıza kavuşun! kavuşanlar zaten mutlu ) ameliyat olacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla, tereddütsüz kendinizi Barış Çakır'a emanet edin, kendisine sonsuz güvendiğinizi hissettiğinde çok çok daha güzel sonuçlar çıkarıyor...Ben nasıl yakışacağına inanıyorsanız öyle yapın dedim gerçektende yakışanı yaptı... Hepinize iyi dileklerimi gönderiyorum....
Şaka gibisin :))) Eminim her şey yolunda ve tıkırında gidecek ) Bitti geçti gitti işte bu kadar :))
Evet dikişlerden kaynaklandığını tahmin ediyordum :)) Kendimden ve +1 örnekten biliyorum çünkü :))
Yaşasın bunun yine böyle olduğunu duymak beni çok keyifli yaptı şimdi.
Bu arada hakkaten çok sabırlı Barış Bey hiç unutmam bana doğum günümde gittiğimde tam 15 dk usanmadan burun masajı yaptı. Güzel bir hediyeydi tüm resimlerimde güzel bir burun gördüm sayesinde :))))
önden de fotoğraf çektim. şişliğini daha iyi anlayabilirsiniz. (önden iğrenç görünüyor :)) )
http://img840.imageshack.us/img840/9269/siss.jpg
Ben de ocak inş barış beye revizyon burun ameliyatı olacağım bu haberleri duydukça çok seviniyorum eminim tüm arkadaşlar çok seviniyordur en kısa zamanda o güzel resimlerinizi de görmek isteriz .Herkese en güzel burunlar mutlu günler dilerim.
Kızlar yeni foto ekledim burnumun son hali için.Arkadaşlık tekliflerini biraz geç de olsa kabul ettim.Meraklılarına duyurulur =)
Albüm oluşturdum foto ekleyemiyorum. mailinizi aktifleştirin diyor :-( ben aylardır aktifim zaten ))...Sayın forum yöneticisi daha önde albüm eklemiştim, şimdi neden ekleyemiyorum?
Ocakta revizyon olacaktım ama barış bey ameliyat yapmak istemedi ve olamadım.Bu arada bunu yazmıştım ama tekrar söylüyorum ben daha önce iki kez ameliyat oldum burnumda kırık ve sağlık sorunu vardı.Burnum şuanda fena değil ama birtakım sorunlar var özellikle sol tarafında ve içinde,o yüzden çok zorda olsa bu kararı verdim daha önceki ameliyatlarımı başka doktorlara oldum bu sefer araştırmamı kadınlar klübünden yaptım gördüğüm olumlu sonuçlar barış beyi seçmemi sağladı kendisini çok başarılı buluyorum.Haftaya perşembe saat 18'de tekrar kendisiyle görüşmem var inş. bu sefer kendisini ameliyata ikna ederim.Ameliyat olan ve olacak tüm arkadaşlara sonsuz başarı ve sağlık dilerim.deniz.deniz.im beni de ekler misin?Şu an ne durumdasın.revizyondan memnun kaldın mı?
Ocakta revizyon olacaktım ama barış bey ameliyat yapmak istemedi ve olamadım.Bu arada bunu yazmıştım ama tekrar söylüyorum ben daha önce iki kez ameliyat oldum burnumda kırık ve sağlık sorunu vardı.Burnum şuanda fena değil ama birtakım sorunlar var özellikle sol tarafında ve içinde,o yüzden çok zorda olsa bu kararı verdim daha önceki ameliyatlarımı başka doktorlara oldum bu sefer araştırmamı kadınlar klübünden yaptım gördüğüm olumlu sonuçlar barış beyi seçmemi sağladı kendisini çok başarılı buluyorum.Haftaya perşembe saat 18'de tekrar kendisiyle görüşmem var inş. bu sefer kendisini ameliyata ikna ederim.Ameliyat olan ve olacak tüm arkadaşlara sonsuz başarı ve sağlık dilerim.