Olsun ne önemi var. Ben bir an korktum acaba sitede sevilmeyen biriyle mı karıştırıldım diye :)
yok canıım için rahat etsin...Burda herkes melek )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun ne önemi var. Ben bir an korktum acaba sitede sevilmeyen biriyle mı karıştırıldım diye :)
Pardon yeni gördüm mesajını....ben seni başkasıyla karıştırdım galiba, daha önce revizyon olan bir arkadaş vardı onunda nicki mermaid idi...sen sandım, bir an korktom üçüncü ameliyatı olack diye 11 nisanda değil mi ameliyatın, barış bey tasarım yapt mı?
önden de fotoğraf çektim. şişliğini daha iyi anlayabilirsiniz. (önden iğrenç görünüyor :)) )
http://img840.imageshack.us/img840/9269/siss.jpg
İgrenc filan değil bu arada... Normalde ince miydi burnunun onden görünüşü?Onden sis sanki biraz, benim burnum normalde onden sis, kırık olduğu için, bir de ameliyattan sonra şişerse demekki yüzümün yarısını kaplayacak acaba 2 hafta izin yetmeyecek mi ise gitmek için?
Onden sis sanki biraz, benim burnum normalde onden sis, kırık olduğu için, bir de ameliyattan sonra şişerse demekki yüzümün yarısını kaplayacak acaba 2 hafta izin yetmeyecek mi ise gitmek için?
mirabel,
seni arkadaş olarak ekledim albümünü görmek için :))
kabul ettim cnm
önden de fotoğraf çektim. şişliğini daha iyi anlayabilirsiniz. (önden iğrenç görünüyor :)) )
http://img840.imageshack.us/img840/9269/siss.jpg
teşekkür ederim :)) mirabel burnun çok çok güzel olmuş, ameliyattan yeni çıkmış hali dahi çok güzel görünüyormuş yahu :))
Canıım yandan hiç şşişş durmuyordu, barıışş bey ne diyor bu şşişşlik durumuna? kalıın derili dedi mi sana? muhakkak inecektir cnm merak etme...
sanki değil bayağı şiş. şu iki gündür dışarı çıkabiliyorum, 2 gündür inmeye başladı. ben biraz taktım. evdekiler bile çok çirkin göründüğünü söylüyordu. şiş ama geçecek yaahu
herkeste aynı olmayabilir. benimkine takılma. benim burnum çok problemliydi. 15.gün muayene oldum o yüzden şişti. herkes böyle olacak diye bir durum yok :)) muayeneye kadar çok minicikti..
ben işe gitmiyorum 20 gündür. evden işlerimi halledebileceğim bir işim var allahtan..
ekledim seni cnm...korkulacak bir şşey olmadıığğıınıı kendi gözlerinle görBenim öyle değil ne yazık ki üstelik bizim departmanda tum arkadaslar biliyor ameliyat olacağımı, üstelik hepsi gereksiz oldugunu düşünüyor, öyle sis filan gidersem ve beğenmezlerse canıma okurlar, bende utanırım ne yalan soyliim gerçi güzel olsa bile utanicam degisiklikten ötürü ama iste beğenilmezse o kötü (
canım burnunu çok beğendim süper maşşallah güle güle kullan şimdiden de pek şişi yok ilerde çok daha güzel olur darısı benim ve herkesin başına bu arada burun seni çok genç göstermiş cehreni çok olumlu yönden değiştirmiş senin adına çok sevindim canım
çok teşekkür ederim mirabelcim ama ben su an albümleri göremiyorum 25 mesaj filan diyorekledim seni cnm...korkulacak bir şşey olmadıığğıınıı kendi gözlerinle gör
mermaid,
insanları boş ver yahu. benim de ameliyat olacağımı duyanlar elleri ile burunlarını kaldırarak, burnunu mu kaldırtacaksın bilmem ne alaycı konuşmalar yaptılar ama kime ne?
burun senin, hayatın senin ömrünün sonuna kadar o iş yerinde çalışmayacaksın ve seni tanımayanlar asla operasyon geçirdiğini anlamayacak, o kadar doğal oluyor ki barış bey'in yaptığı burunlar. emin ol tanıyanlar da süper olduğunu görünce hiçbir şey söyleyemeyecekler