• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

evet arkadaslar büyük gün geldi çattı hepinize ilginizden ve samimiyetinizden dolayı tesekkür ediyorum umarım herkesn gönlünce olur hersey:) herkese cok cok sevgilier lütfen bnm için dua etmei unutmyın sabah 8de amelytım:) hoscakalınnnnnnn en yakn zamanda görüsmek üzere:18::18::18::18:[/QUOTEay amellşiyat günü mü hatırladım... Herey çok güzel olucak eminol.... Geçmişolsun canım..... :71:

sorarsam, gerek olmasada bırak derler :):19:

Buna gerek var ameliyatını etkiliyor çünkü. Alacağın anesteziyi de etkiliyor ;)
Çok tiryakilere farklı daha ılımlı bir çözüm sunuyorlar o yüzden sor diyorum :) İllaki kısacaksın kaçış yok ;) Güzel bir burun için değer yanii :))

evet arkadaslar büyük gün geldi çattı hepinize ilginizden ve samimiyetinizden dolayı tesekkür ediyorum umarım herkesn gönlünce olur hersey:) herkese cok cok sevgilier lütfen bnm için dua etmei unutmyın sabah 8de amelytım:) hoscakalınnnnnnn en yakn zamanda görüsmek üzere:18::18::18::18:

Sevgili siebelle tahminice odandasındır ve keyifle etrafına bakınıyorsundur :))
(Ben ameliyat sonrası ilk saatlerimi hiç hatırlamıyorum doğru dürüst :) Herhalde bende etrafıma bakınıyorumdur :p :D

Yoğun eğitim dönemimden dolayı seni uğurlayamadım içimde kaldı artık sen dönüşün muhteşem bir şekilde giriş yaparsın :92::92:

İşte bitti gitti bundan sonra bol bitki çayı, bol sıvı ve heyecan dolu açılış töreni bekleyişi :)) :92::92:

O fotoğrafta çok belli değil. Sarkık ve defrome olmuş bir burundu...Gerçi Barış bey çok kötü değil demişti. Ama tabii yinede hoş değildi. Sağ sol profilmi farklıydı, bir taraf sorunsuz, bir taraf sorunluydu yani :-) neyse geçti bitti artık...Nefes alma problemimde vardı. Sağ tarafımdan özellikle...Şimdi burnum ameliyat nedeniyle zaman zaman tıkansa bile farkı anlayabiliyorum. Nefes alıyorum artık :-) 11 ine az kaldı, merakla senin amelliyat resimlerini bekliycez :-))

Gecmis olsun, iyi ki yaptirmissin o zaman. Ay evet bende gün sayiyorum korkuyla, herkese söylemiş olmasam vazgecebirdim inan. Sonuçta 30 yıldır benimle olan birseydi bu kötü bile olsa :) böyle büyük bir degisiklik korkutuyor beni :( Baris bey babada kötü olmadıgını söyledi hatta benim yanımda 2 arkadasım vardı, ben burnumu yaptircam diyince sizinkinin yapılması gerekiyorsa bu bayaninkinide bu bayaninkinide (2 arkadasımı göstererek) yapmamız gerekir dedi. E 2 arkadaşımın burnuda gayet düzgün. Ama taktım bir defa. Normal görünüşte belli değil ana resimlerde kameralarda daha sis ve yamuk çıkıyor :(

Bu konuda ben de yorum yapmak istiyorum.
Ameliyat olmaya karar verdiğimi söylediğimde, triplere giren, aman ne gerek var yok ben karşıyım şudur budur diyenler şu anda bana gıptayla bakıyor ve acaba ben de mi yaptırsam diyor..
En çok sevindiğim şeylerden biri bu, böyle bir şeye karar vermek herkesin harcı değil bence.
Özgüven ve cesaret gerektiren bir şey..

İste o cesareti toplayabilsem :) narkozu yedikten sonra pişman olmazsam iyi :)

Buna gerek var ameliyatını etkiliyor çünkü. Alacağın anesteziyi de etkiliyor ;)
Çok tiryakilere farklı daha ılımlı bir çözüm sunuyorlar o yüzden sor diyorum :) İllaki kısacaksın kaçış yok ;) Güzel bir burun için değer yanii :))

:) sorayım o zaman yarın.. İsin kötü tarafı en stresli dönemimde bir de sigarayi bırakmam gerekiyor :(. :)

Herkese yeni burnmla selaaaaammmmmm:) kizlar herseybgayet iyi gecti agri sizi sis
mor yok:)braz uyku hali hepinizi opuyrm:))

Selam bayan güzel burun :))) :nazar: Her şey güzel ve beklediğim gibi bu harika haberle ders çalışmaya geçiyorum ve öpüyorum :))

güzel ve tombiş bir burun:) ama işallah sonucu güzel olucak barıs bey cok titiz ve özenli calıstıgını söledi yanlız komik olan narkozdan uyanırken dudagıımı ısırıp patlatmısım burnumdan cok dudagım acıyor:) hersey yolunda desteklerin için cooooooook tesekkür ederim kolay gelsin sanada canım bnde öpüyorum:3::3:

Kizlar bana bilgi vereblirsmisiniz?
Alci ne zaman cikiyor, ve tamponlar kac gün sonra cikiyor?

Tesekkurler mirabelcm haliyle birazcik sistim ama yarin tamponlar cikio ve ben dun aksdan beri agri kesici almiyorum cok sukur:) ama biraz tampondan korkuyorm cok aciomu canm yaa :(

Canım hiç merak etme saniyesinde çıktığı için bir şey anlamıyorsun zaten :-) ağrıdan ziyade beni burnun içinden tıpa gibi bir şey çıkması rahatsız etmişti...ama dedğim gibi saniselik bir şey...sen en zor olanı atlattın...gerisi inan hiç bir şey...tampon çıkınca çok rahatlayacaksın zaten...alçının çıkışını anlamıyorsun bile zaten...çok geçmiş olsun....:71::71::71: merakla fotolarını bekliyoruz...

Back