• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Ahhh ah beynim sana inanılmaz hak veriyor ama uygulamada kolay olmuyor ne yazık ki:( valla güzel olsa iyi olur, inşallah güzel olur hepimizin burnu.. Ben hep güzel olacağını düşünerek planlıyorum ise dönüşümü, saclarım omuz hizamda ve açık renk, diyorum ki kaynak yaptırıp kıyıya boyayayım bir de masa yaparsam tam kımalı yapincak sahnesi yasatirim :) hem Dr dikkati burnumdan başka yone çekmiş olurum :)

Dr = de eki. Kıyıya = koyuya Ahh bu otomatik tamamlayici :(

Ahhh ah beynim sana inanılmaz hak veriyor ama uygulamada kolay olmuyor ne yazık ki:( valla güzel olsa iyi olur, inşallah güzel olur hepimizin burnu.. Ben hep güzel olacağını düşünerek planlıyorum ise dönüşümü, saclarım omuz hizamda ve açık renk, diyorum ki kaynak yaptırıp kıyıya boyayayım bir de masa yaparsam tam kımalı yapincak sahnesi yasatirim :) hem Dr dikkati burnumdan başka yone çekmiş olurum :)

hiç gerek yok böyle şeylere emin ol (:

aynı duyguları ben de yaşadım. çok kalabalık ve bol dedikodulu bir ortamda çalışıyorum. sadece çok güzel olacağına inandım, doktoruma güvendim.

ve şimdi burnumdan memnunum, kim ne derse desin o kadar benim ve içime sinmiş durumda ki bu burun, kimsenin ne dediği umrumda olmaz :)) öyle sahipleniyorsun ve umrunda olmuyor yani emin ol :) ferah tut içini, her şey yolunda gidecek

hiç gerek yok böyle şeylere emin ol (:

aynı duyguları ben de yaşadım. çok kalabalık ve bol dedikodulu bir ortamda çalışıyorum. sadece çok güzel olacağına inandım, doktoruma güvendim.

ve şimdi burnumdan memnunum, kim ne derse desin o kadar benim ve içime sinmiş durumda ki bu burun, kimsenin ne dediği umrumda olmaz :)) öyle sahipleniyorsun ve umrunda olmuyor yani emin ol :) ferah tut içini, her şey yolunda gidecek

İyi ki girmiş yazmisim buraya, iyiki tanıştım sizlerle, cesaretlendiriyorsunuz beni. aynı durumu paylasmayan insanlara dert anlatmak çok zor.. Aynı dili konuştuğun, aynı hisleri yaşadığın insanlar daha doğru yonlendirebiliyor insanı

Mirabel,

saka maka 3 mesaj kalmış burnunu görmeme :) gerçi albümü acamasamda albüm kapağını gorebiliyorum ve gördüğüm haliyle cok hoş görünüyor. Senin kaçıncı gün?

Bu arada ben sigara kullanıyorum, umarım ameliyat oncesi bırakmam gerekmiyordur, en stresli oldugum zamanlar olduğunu düşünürsek...

18inde ameliyatım var.barış beye mail attım dönmedi bana biraz ilgisiz gibi geliyo bana.bide bana 1 tane tasarım yaptı.

Canım dönmediyse asistanına mail at ;) Telefon aç bir şekilde ulaş. Ben genelde öyle yapıyorum. En son gittiğimde bir arkadaşımın mail attığını söylemiştim yığınla mail vardı ve akşamın bir vakti hala görüşmedeydik yine içerisi yoğundu. Fırsat bulamıyor bence :)
Bu arada sen ne istediğini anlattıysan tasarımın çok önemi yok aslında. Mabel34'ün de tek tasarımı vardı ortaya harikalar çıktı :)

Benim 4 tasarımım vardı - 3 ay boyunca sıkıldıkça tasarım yaptırmıştım :D - sonra tasarımların dışında bir burun oldu derimden dolayı :)
İçine sinsin her şeyden önce ara Sevin Hanım'ı bir de ona mail at. Barış Bey yoksa ilgilidir bunları yap bakalım sonucu görelim :D

18'e de bir sey kalmamıs yahuu :92::92: dostum bir görüşme daha yap sen bence ;)

hayır ekstra br şey yok. burada kızların yazdıklarından farklı bir şey yaşamadım.
benim farenjit olayım çok kötüydü. geçen yaz 2 ay içersinde 6 farklı doktora gittiğimi hatırlıyorum. antibiyotik kullandım yaz ortasında. millet güneşlenirken ben burnumu siliyordum :( klima vs. hiçbir ani hava değişimi iyi gelmiyordu. kbb uzmanları ameliyat olman lazım. burnundaki deviasyon etkiliyor diyordu.

doktor araştırıyordum zaten yıllardır. biraz fazla pimpirikliyim, kolay kolau güvenemedim. deviasyon çok değiştirmişti burnumun şeklini. deviasyondan kurtulup iyileşmek isterken, bozulan şeklini de düzelttirmek istiyordum. kbb uzmanına mı estetik uzmanına mı gitmem daha doğru olurdu karar veremiyordum.

kbb uzmanı olarak emre ilhanla görüştüm. ve bir de barış çakır. barış çakırdan burada ve medyada okuduğum kadarıyla neredeyse emindim. yine de farenjit deviasyon vs diğer problemler dolayısıyla emre ilhan kbb uzmanı olduğu için sırf daha iyi olur belki diye düşündüğü için görüşmeye gittim.

ilk barış beyle görüştüm. tüm sorunlarımı anlattım. burnumda kırık olduğunu da öğrendim o sırada. bundan önce hayatımda 100 kbb uzmanına farenjit, mevsimsel alerji vs nedeniyle gitmişimdir. kameralı muayene oluyorum hep de. ama hiçbiri kırıktan bahsetmemişti. ve hepsi deviasyon yüzünden bir an önce (14 yaşımdan beri) ameliyat olmam gerektiğini söylüyordu.
barış bey çok güven vermişti bana. hala da sonsuz güveniyorum. bütün sorunlarımı dinledi ve hepsini çözeriz dedi :)

daha sonra emre bey ile görüştüm. emre bey de iyi bir uzman. barış beyle görüştüğümüzden daha uzun süre görüştüm hem de kendisiyle. ben barış beyi seçtim.

öncelikle farenjit sorununu bu ameliyat geçirmez. bunu bilmelisin. ama nefes problemi ağızdan nefes almaya sevkettiği için yarattığı sorunlar farenjiti tetikliyor. bu konuda ameliyatın etkisi olacak. ben buna eminim.

ben ameliyat sonrasında çok rahattım. bu kadar rahat olacağını bilseydim yıllaaar yıllar önce olurdum, hiç korkmazdım. ama barış beyi uğraştırmışım :)) öyle söyledi. çünkü burnum çok kırıkmış.
benim burnumun sağ tarafı tamamen kapalıydı. sola doğru müthiş bir kayma vardı. bu kayma sebebiyle sağ gözpınarımın derisi sola doğru çekilmeye başlamıştı. ve aynı şekilde çekilen deri sol göz pınarıma yığılıyordu. ameliyattan sonra bu sorun hemen düzelmişti. narkozun etkisinden tamamen çıkınca burnumdan nefes aldığımda inanamadım. normal hayatımda bu kadar rahat nefes alamıyordum yahu!

bugün ameliyat olalı 20. gün.

böyle bir tasarım yapmıştı barış bey:
http://img600.imageshack.us/img600/7849/brng.jpg

yeni fotoğraf çekemedim malesef. bu da 10.gün fotoğrafım, alçı o gün alınmıştı.
http://img219.imageshack.us/img219/1664/11gun.jpg

Bütün zorluklara inat güzel bir burnun var :) Çok ödemli ama indiğinde daha da güzel olacak belli :)
Benim alçı sonrasıyla 1 aylık halim arasında everest kadar fark vardı :D Barış Bey sabredeceksin dedi. Sabrediyorum meyveleri topluyorum. Senin şu 10 günde çok farkeder.

Bu arada arkadaşlar benim alçı sonrası halimde hafif kemer gibi bir çıkıntım vardı ama sonra bu gitti yani ödemlere ve dikişlere bağlı bir şişkinlikti şimdi kalmadı :) Az sabır kızlar sürpriz bir şey çıkmayacaktır ben inanıyorum :92::92::92:

Son düzenleme:
:) meslek nedir oralet? Psikolog filan olmalısın :) hakikaten insanı rahatlatan bir üslubun var. Bunun için çok teşekkür ederim. Evet cayın tarifini gördüm, mutlaka icicem. Umarım ise yarar ve mucizeni birsey olur da sislik filan hiç olmaz :) bunu hepimiz icindiliyorum

:)) Psikolog değilse de İnsan Kaynakları dememi bekler gibi bir halin var ama Maliye'ye çalışıyorum diyeyim :))

Çevremde veya kendimde gördüklerimi söylüyorum aslında hepsi bu süreç biraz uzun değişik bir sabah uyandığında insan o şiş hali görünce eyvahh acaba böyle mi kalacak diyip panik yapabiliyor :)
Oysa böyle olmadığına dair yığınla örnek görüyoruz buna rağmen :))

Ben Barış Bey'in eski hastası olduğudan ve bir de burun dışında başka bir ameliyat geçirdiğimden süreç işini çok daha iyi izleyebiliyorum. O yüzden burun ameliyatım boyunca çok rahattım hala daha rahatım :) Barış Bey işte burnun bitti son hali budur desin zaten fırtınalar estiririm :92::92::92:
Çayı muhakkak iç her şey var içinde ben 6.ayda yeniden başladım içmeye faydasını yine gördüm yani :) Şimdiye kadar yazıp uygulamıyordum akşamları elimden düşmüyor artık :)
Saatlerce işlem görüyor burnumuz sayısız dikiş atılıyor yeniden şekillendiriliyor bunların dönüşü biraz şişlik olarak dönüyor. O kadarda olsun yahuu :) Nasıl olsa o da oturduğunda sona erecek ;)
Aranızdaki en kalın derili olarak bunu söyleyebiliyorum. Sadece sabredin ve pozitif enerjinizi düşürmeyin. Ben enerjinin gücüne inanırım :) :16::92:

Bütün zorluklara inat güzel bir burnun var :) Çok ödemli ama indiğinde daha da güzel olacak belli :)
Benim alçı sonrasıyla 1 aylık halim arasında everest kadar fark vardı :D Barış Bey sabredeceksin dedi. Sabrediyorum meyveleri topluyorum. Senin şu 10 günde çok farkeder.

Bu arada arkadaşlar benim alçı sonrası halimde hafif kemer gibi bir çıkıntım vardı ama sonra bu gitti yani ödemlere ve dikişlere bağlı bir şişkinlikti şimdi kalmadı :) Az sabır kızlar sürpriz bir şey çıkmayacaktır ben inanıyorum :92::92::92:

:)) sağol oralet :)) biliyorum şişlikler yüzünden, her geçen gün daha da iniyor, oturuyor burnum. sabrediyorum, geçen zaman hiç umrumda değil çünkü sonunda çok güzel olacağını biliyoruuum :))

Bu arada ben sigara kullanıyorum, umarım ameliyat oncesi bırakmam gerekmiyordur, en stresli oldugum zamanlar olduğunu düşünürsek...

Ameliyat öncesinde ve sonrasında belli bir süre bırakman senin için avantajlı dostum sürelerine gelince doktor veya asistanına sor bakalım ;)

:)) Psikolog değilse de İnsan Kaynakları dememi bekler gibi bir halin var ama Maliye'ye çalışıyorum diyeyim :))

Çevremde veya kendimde gördüklerimi söylüyorum aslında hepsi bu süreç biraz uzun değişik bir sabah uyandığında insan o şiş hali görünce eyvahh acaba böyle mi kalacak diyip panik yapabiliyor :)
Oysa böyle olmadığına dair yığınla örnek görüyoruz buna rağmen :))

Ben Barış Bey'in eski hastası olduğudan ve bir de burun dışında başka bir ameliyat geçirdiğimden süreç işini çok daha iyi izleyebiliyorum. O yüzden burun ameliyatım boyunca çok rahattım hala daha rahatım :) Barış Bey işte burnun bitti son hali budur desin zaten fırtınalar estiririm :92::92::92:
Çayı muhakkak iç her şey var içinde ben 6.ayda yeniden başladım içmeye faydasını yine gördüm yani :) Şimdiye kadar yazıp uygulamıyordum akşamları elimden düşmüyor artık :)
Saatlerce işlem görüyor burnumuz sayısız dikiş atılıyor yeniden şekillendiriliyor bunların dönüşü biraz şişlik olarak dönüyor. O kadarda olsun yahuu :) Nasıl olsa o da oturduğunda sona erecek ;)
Aranızdaki en kalın derili olarak bunu söyleyebiliyorum. Sadece sabredin ve pozitif enerjinizi düşürmeyin. Ben enerjinin gücüne inanırım :) :16::92:
ben sabırlıyımdır, umarım etrafımdakilerde sabretmeleri gerektiğini bilirler :)

evet arkadaslar büyük gün geldi çattı hepinize ilginizden ve samimiyetinizden dolayı tesekkür ediyorum umarım herkesn gönlünce olur hersey:) herkese cok cok sevgilier lütfen bnm için dua etmei unutmyın sabah 8de amelytım:) hoscakalınnnnnnn en yakn zamanda görüsmek üzere:18::18::18::18:

E iyiymis bence revizyondan oncede. Önden görüntüsü nasıldır ya da nefes alma gibi bir sorun varmidir bilemiyorum tabii ama yan profil güzel geldi bana

O fotoğrafta çok belli değil. Sarkık ve defrome olmuş bir burundu...Gerçi Barış bey çok kötü değil demişti. Ama tabii yinede hoş değildi. Sağ sol profilmi farklıydı, bir taraf sorunsuz, bir taraf sorunluydu yani :-) neyse geçti bitti artık...Nefes alma problemimde vardı. Sağ tarafımdan özellikle...Şimdi burnum ameliyat nedeniyle zaman zaman tıkansa bile farkı anlayabiliyorum. Nefes alıyorum artık :-) 11 ine az kaldı, merakla senin amelliyat resimlerini bekliycez :-))

evet arkadaslar büyük gün geldi çattı hepinize ilginizden ve samimiyetinizden dolayı tesekkür ediyorum umarım herkesn gönlünce olur hersey:) herkese cok cok sevgilier lütfen bnm için dua etmei unutmyın sabah 8de amelytım:) hoscakalınnnnnnn en yakn zamanda görüsmek üzere:18::18::18::18:

Dualarımız seninle, güzel güzel ameliyatını ol, sağlıkla dön cnm ...:71::71::71:

mermaid,
insanları boş ver yahu. benim de ameliyat olacağımı duyanlar elleri ile burunlarını kaldırarak, burnunu mu kaldırtacaksın bilmem ne alaycı konuşmalar yaptılar ama kime ne?

burun senin, hayatın senin (: ömrünün sonuna kadar o iş yerinde çalışmayacaksın ve seni tanımayanlar asla operasyon geçirdiğini anlamayacak, o kadar doğal oluyor ki barış bey'in yaptığı burunlar. emin ol tanıyanlar da süper olduğunu görünce hiçbir şey söyleyemeyecekler (:

Bu konuda ben de yorum yapmak istiyorum.
Ameliyat olmaya karar verdiğimi söylediğimde, triplere giren, aman ne gerek var yok ben karşıyım şudur budur diyenler şu anda bana gıptayla bakıyor ve acaba ben de mi yaptırsam diyor..
En çok sevindiğim şeylerden biri bu, böyle bir şeye karar vermek herkesin harcı değil bence.
Özgüven ve cesaret gerektiren bir şey..

cnm şuan da ameliyattasındır geçen hafta cuma sabahtı benim de ameliyatım allah yardımcın olsun inş çok ii geçer barış bey yine harikalar yaratır. :16:

Back