1ay 6 günlük canım şimdi saydım :)) teşekkr ederm inş senin de sonuçlarını bir an evvel görürz ne zamn olucaksn ameliyat?
26 martta ilk görüşmeye gidicem canım ameliyat tarihi ne kadar zaman sonraya veriyor bilmiyorum ama nisan ayında olsun bitsim mayıs ta bende 1 aylık resimlerimi göstereyim size inş :87:
2 fotoğrafta benden olsunyorumlarınızı bekliyorum :92:
işallah yer vardır wala ben 2 hafta önce ancak nisana yer alabildim bnde bir an önce olsun bitsin çabasındaydım ama olmadı nese hayrlısı olsun herkes için:)
oralet barış beye öyle resim gösterebiliyormuyuz bende götürsem gerçi hangi birinizin burnunun resmini götürebilirim ki herkesinkini ayrı ayrı beğeniyorum son ameliyat olanlardan mabel34 burnuna bayıldım tam benim istediğim gibi :)
ameliyatınızın maliyeti ile ilgili bilgi veririr misiniz doktorunuz içini de düzeltiyor mu kemik eğriliği gibi öncelikli sorunum bu da
merak etme canım,Barış Bey içini -dışı bi güzel yapıyor :)))
rahat ol sen.....
ameliyat günlerimi özledim yaaa.....ne güzeldi...
oralettt oralettt duy sesimi sana özel msj atamıyorum
albümü yeniden düzenledim ve yükledim, yorumlarınızı bekliyorum.
özellikle ameliyat sürecini yaşamış arkadaşlardan.
mayısın sonuna doğru ameliyat olmayıdüşünüyorum.
Sevgili pembelale :)
Tasarımların ilk etapta birbirinin aynı gibi görünüyor ama kilit farklılıklar var ve sen çok güzel not almışsın bravo :) Nerede ne olmuş diye incelemektense direkt resimlere kanalize oldum :)
Ben 3.numaralı tasarımını beğendim iki kaşının arasındaki dolguyu çok güzel bulduğum için dolgusuz olan 1.tasarımı eledim. 2.tasarımda burun altındaki geçiş daha içeride aslında bu burnunu biraz daha uzun gösterir ama ben kısayı seçtim oyum 3'e :)
Barış Bey çok ince bir çalışma yapmış gerçeğini görmek için sabırsızlanıyorum. Ameliyat tarihine kadar buralarda ol kaybolma aman bu değişimi görmek istiyorum
2 fotoğrafta benden olsunyorumlarınızı bekliyorum :92:
2 foto da benden :)
işallah yer vardır wala ben 2 hafta önce ancak nisana yer alabildim bnde bir an önce olsun bitsin çabasındaydım ama olmadı nese hayrlısı olsun herkes için:)
hadi yabak panik yaptım şimdi... beim randevu martın sonu zaten ya nisan da ameliyat olmazsam (( senin nisanın kaçı?
Ben Barış beyle görüştüm. Ameliyat için sekreteri 1 ay önceden arayın yeterli demişti. Ben de temmuzda olucam inş.[/QUOTE
ewet bende 1 ay öncesinden alabildim ztn martta olmak istedim fazla beklemiyim die ama hergünü doluymus nisana gün verdiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?