• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Kızlar ameliyat sonrası yoğunluktan giremedim bi türlü, ne çok yorum yapılmış, ne çok yeni ve heyecanlı arkadaş aramıza katılmış:)))
Benim bugün ameliyatımın 12.günüydü, alçılarım cumartesi çıktı, bugün bandajlarımı çıkardım ve pijamalarımla birkaç resim çektim sizlerle paylaşmak için:1:
Şimdi ekliyorum hepsini ve yorumlarınızı bekliyorum.
Fotoğraflarıma bakmak isteyen arkadaşlar ekleme talebi yollayabilirler..

Kızlar ameliyat sonrası yoğunluktan giremedim bi türlü, ne çok yorum yapılmış, ne çok yeni ve heyecanlı arkadaş aramıza katılmış:)))
Benim bugün ameliyatımın 12.günüydü, alçılarım cumartesi çıktı, bugün bandajlarımı çıkardım ve pijamalarımla birkaç resim çektim sizlerle paylaşmak için:1:

tekrar geçmiş olsun össlem bn sana arkadaslık talebi gönderdim eklersen bakmak isterim cnm:)

Çok geçmiş olsun canım...

Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası.Nasıl geçti ameliyat sonrası?

Ameliyata karar vermeden önce ne istediğini bilmen çok önemli, burnunu beğenmiyor ve kesinlikle değişmesini istiyorsan birkaç gün yaşayacağın sıkıntıyı düşünme bile, buna değer diye düşün..
Hayatın boyunca istediğin burunla yaşayacaksın çünkü:))
Ayrıca ameliyat sonrası bahsedildiği kadar sıkıntı yaşamadım ben tabi ki bünyeyle de alakalı, resimlerime bakarsan ameliyattan çıktıktan birkaç saat sonra çekilen bir resmim var.
Ameliyattan sonra sadece iki gün anestezi nedeniyle yemek yiyemedim ve yediklerimi de çok affedersiniz ama çıkardım. Bir de sürekli uyku hali ve yorgunluk hissediliyor.
4. günden itibarense alçılı olduğum halde normal hayatıma dönebildim.

kızlaaar bişi sorucam ameliyattan önce cilt bakımı öneriyormus barıs bey? yaptıran varmı ne tarz bi bakım gerekiyo ve kac gün önce yaptırmalı vs..

Ben yaptırmıştım, bir hafta kadar önce..
Cildinin temizlenmiş olması iyi olur çünkü özellikle burunda yağlanma ve sivilcelenme olabiliyor.

Oralet çim ameliyat öncesi ve sonrası çok destek oldun bana, o nedenle yorumların benim için çokkk önemli.. Bekliyorum:61:
Bir de ne olur kusura bakmayın arkadaşlar, fotoğraflarımın hepsi ev haliyle çekilde suratsız falanım, idare edin..

Oralet çim ameliyat öncesi ve sonrası çok destek oldun bana, o nedenle yorumların benim için çokkk önemli.. Bekliyorum:61:
Bir de ne olur kusura bakmayın arkadaşlar, fotoğraflarımın hepsi ev haliyle çekilde suratsız falanım, idare edin..

cnm çok güzel olmuş çok beğendim küçücük minnacık önden şişliklerin belli oluyo zamanla geçer daha da güzel olur eminim ev halin bile çok güzel :)

cnm çok güzel olmuş çok beğendim küçücük minnacık önden şişliklerin belli oluyo zamanla geçer daha da güzel olur eminim ev halin bile çok güzel :)

Evet önden şişliklerim var ama daha çok yeni olduğu için normal..
Çok teşekkür ederim canım, çok sevindim beğenmene gerçekten.
Bu kadar karar verme sürecinin, ameliyatın, sıkıntının stresin üstüne olumlu sonuç almaktan daha keyif verici bir şey yok..
Umarım ameliyat olacak bütün arkadaşlarımın sonuçları da süper olur ve çok mutlu olurlar.

Bu kadar karar verme sürecinin, ameliyatın, sıkıntının stresin üstüne olumlu sonuç almaktan daha keyif verici bir şey yok..
Umarım ameliyat olacak bütün arkadaşlarımın sonuçları da süper olur ve çok mutlu olurlar.

inş cnm darısı ben ve ameliyat olmayı bekleyen arkadaşlara :)

osslem burnun çok çıtır olmuş :) Güle güle kullan!

Ameliyat olan arkadaşlar ameliyattan sonra nefes alamama gibi bir problem yaşadınız mı?

Ben o kadar iyi nefes alıyorum ki Barış Bey sorduğunda nefes almaya korkuyorum ayak parmaklarıma kadar hissediyorum aldığım nefesi demiştim :D Hayatımda doğru dürüst nefes almaya yeni başladım :)
Ki benim abartılı bir nefes sorunum yok sanıyordum :))

kızlaaar bişi sorucam ameliyattan önce cilt bakımı öneriyormus barıs bey? yaptıran varmı ne tarz bi bakım gerekiyo ve kac gün önce yaptırmalı vs..

Bana da önermişti ama ben bu ameliyatta nasıl olsa burun komple yenilenecek daha temiz bir burun bulurum sanıyordum :)) Olmuyormuş aşırı yağ üretiyor yüz özellikle burun çevresinde. İki hiç yoksa bir hafta önce başlasan yeter bence. Yoksa benim gibi sonradan çok uğraşman gerekecek :)

Merhaba melek osslem :)) Resimlerini görmek benim için büyük mutluluk oldu. Cesur ve güzel burunlardan biri. Ameliyatlıyım diye sırıtmıyor ama bir o kadar havalı. :nazar::nazar: yüzündeki veya tasarıma yansıyan diyeyim o sert ifadeyi silip atmış Barış Bey ne kullanıyor Marc mı ?:D
Tam puan veriyorum yorum istiyorsan.

Bu arada arkadaşlar bitki çayını içmeye başladığımdan beri muazzam bir ödem çıkışı var bende. Ya sürecinde ilerlediğinden böyle ya da hakikaten çayların faydasından. Bol bol bitki çayı tüketin. Daha önce sayfaya yazmıştım kaçıranlar olduysa yine yazarım. 6.ayım doldu her şey daha güzel ilerliyor. Biraz sabır gerek demişti Barış Bey bende söz dinledim mahsülleri topluyorum. :71::71:

osslem beni de eklermisin ben de amaliyat karari vermeye calisan biri olarak burnunu görmek isterim,henüz doktor fikri tam olusmadi kafamda,eklersen sevinriim

Papricacığım senin albümünü göremedim kaldırdın sanırım :) Mahrum bırakma bence ;)
Sevgiler :71:

Merhaba melek osslem :)) Resimlerini görmek benim için büyük mutluluk oldu. Cesur ve güzel burunlardan biri. Ameliyatlıyım diye sırıtmıyor ama bir o kadar havalı. :nazar::nazar: yüzündeki veya tasarıma yansıyan diyeyim o sert ifadeyi silip atmış Barış Bey ne kullanıyor Marc mı ?:D
Tam puan veriyorum yorum istiyorsan.

Bu arada arkadaşlar bitki çayını içmeye başladığımdan beri muazzam bir ödem çıkışı var bende. Ya sürecinde ilerlediğinden böyle ya da hakikaten çayların faydasından. Bol bol bitki çayı tüketin. Daha önce sayfaya yazmıştım kaçıranlar olduysa yine yazarım. 6.ayım doldu her şey daha güzel ilerliyor. Biraz sabır gerek demişti Barış Bey bende söz dinledim mahsülleri topluyorum. :71::71:

Canım çok teşekkürler, gerçekten tam istediğim gibi oldu:))
Önden biraz şiş ama senin yaptığın gibi sürekli bitki çayı içip ödemi bir an önce atmak istiyorum:))
Benim yüz ifadem sertti evet, umarım şişlikler inince daha da yumuşayacak:))

Back