• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oralet barış beye öyle resim gösterebiliyormuyuz bende götürsem gerçi hangi birinizin burnunun resmini götürebilirim ki herkesinkini ayrı ayrı beğeniyorum son ameliyat olanlardan mabel34 burnuna bayıldım tam benim istediğim gibi :)

Barış Çakır'a ameliyat olmuş olanlar, yüzünüzde morluk oluştu mu ne kadar oldu?

Bazı doktorların resimlerine baktığımda çok fazla morluk kalmış yüzlerinde :26: ama Barış Bey'in hastalarında şimdiye kadar morluk görmedim ya da oldu da o şekilde resimler mi yok? benim şu estetik olayındaki tek çekindiğim şey morluklar!! narkoz, şişlik fln neyse de morluk çok kötü :((

Ben 24 şubat sabah ameliyat oldum.Albümlerimde ameliyat günü akşamına ve diğer günlere ait fotolar var.Morarma olmadı....bakabilirsin

oralet barış beye öyle resim gösterebiliyormuyuz bende götürsem gerçi hangi birinizin burnunun resmini götürebilirim ki herkesinkini ayrı ayrı beğeniyorum son ameliyat olanlardan mabel34 burnuna bayıldım tam benim istediğim gibi :)

foto götürebilirsin canım.Ben dilemgiz ve mabel34 'ü gösterdim.İnsan kendisini tam ifade edemiyor , foto yardımcı oluyor....

Ben 24 şubat sabah ameliyat oldum.Albümlerimde ameliyat günü akşamına ve diğer günlere ait fotolar var.Morarma olmadı....bakabilirsin

ameliyatınızın maliyeti ile ilgili bilgi veririr misiniz doktorunuz içini de düzeltiyor mu kemik eğriliği gibi öncelikli sorunum bu da

Canım Barış Bey ameliyat sırsında çok daha ince aletler kullanıyor-muş. Ayrıca yine ameliyat sırasında ve sonrasında dinlenme odasında yüze yeterince soğuk kompleks yaptığı için morluk olmuyor. Bende de morluk hiç olmadı :64::64:

barış bey gerçekten çok özenli davranıyor görünüşe göre.. sanırım morluklar kişinin cildine bünyesine vs de bağlı...

bizimkilere söyleyip duruyordum ama beni fazla ciddiye almıyolardı hep bi gün gideriz diye diye geçiştirdiler beni.. akşam randevu aldığımı söyleyince vazgeçmeyeceğmi anlarlar artık :)) böyle beklerken zaman geçmiyormuş gibi geliyo ama aslında hemen geçiyo :61: iyi dileklerin için çok teşekkür ederim biran önce benim de burnum güzel olsun...
kızlar işe bakın bizimkiler bu akşam yoklar, randevu haberi yarına kaldı :97:

çene dudaklar burun muhteşem görünüyorsun tatlım :nazar: benimde saçlar senin gibi kıvır kıvır bernde böyle senin gibi güzel görüncem :))) burda ameliyattan ne kadar sonraki halin?

1ay 6 günlük canım şimdi saydım :)) teşekkr ederm inş senin de sonuçlarını bir an evvel görürz ne zamn olucaksn ameliyat?

Back