• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar randevu için ücret alıyorlar mı acaba?sormayı unuttum.Ameliyat olan görüşmeye giden arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.

Arkadaşlar ilk görüşmede ücret alıyorlar mı acaba?randevu için aradığımda sormayı unuttum. Ameliyat olan görüşmeye giden arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.

Arkadaşlar ilk görüşmede ücret alıyorlar mı acaba?randevu için aradığımda sormayı unuttum. Ameliyat olan görüşmeye giden arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.

eğer burun için soruyorsan ilk randevu ücretsizmiş. eskiden ilk görüşme de ücretliydi. bende bugün aradım aldım randevumu, tasarımı da ilk randevuda yapıyormuş yine ücretsiz olarak.. diğer göüs vs için de aynı şekilde ücretsizdir diye tahmin ediyorum sonuçta aynı doktor..

@ Oralet

Sen nasıl bir insansın yaa :) sana özelden yazamıyorum canım, malum mesaj sayım dolmadı.
Gece bu saatte hala uyyamadım, acaba neden? :)
Forumda çok fazla gözükmesemde sürekli takip ediyorum yazılan bütün mesajları, kesinlikle bu forumda okuduklarımdan sonra Barış beyden randevu aldım, bir kaç kez görüşmeye gittim haaaaaala kafam karışık olsada sonuna kadar da güveniyorum Barış beye.
Oraletcim dilerim hayatın boyunca en sıkıştıgın anlarda seninde yardımına hep birileri koşar, senin burda yaptıgın gibi. Forumda herkesle o kadar ilgilisinki, gözden kaçmiyor.
Teşekkur ediyorum canim, gercekten cok cok sagol.. sabah ilk işim telefona sarilmak olcak :)
İyi geceler..

Bana böyle dersen ben şımarık bir insan olacağım muhakkak :)) :17::78::77:
Benimde burun sürecim devam ettiğinden buralarda aktifim bildiğim bir şeyi anlatmayı paylaşmayı bilmiyorsam araştırıp yardımcı olmayı öğrenmeyi seviyorum :)) Meslekten geliyor sanıyorum :)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için - ummuyorum - eminimki hayalinin burnunu Barış Bey yüzünün tam ortasına sihirli elleriyle konduracak :)) Siz daha ameliyat olmadan güveniyorsunuz Barış Bey'e, ben iki ayrı ameliyat geçirdim güven patlaması yaşıyorum :))
Tekrar teşekkürler :69:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr randevu aldım 26 Mart cumartesi günü gidiyorum ilk görüşmeyeee :66::66::66::66:

sevin hanım ilk görüşme ücretsiz< dedi tasarım da ücretsiz olarak yapıyomuş barış bey.. resimleri hemen eklicem kızlar... daha ameliyat olmadan çok mutluyum ilk adımı attım bakalım devamı biran önce gelsin...

Huhuu miniminiminnacık mor :)) Saat kaçta senin randevun bakalım ??

Huhuu miniminiminnacık mor :)) Saat kaçta senin randevun bakalım ??

sadece 16:00 boştu o saate aldım :))) dilemgiz, mabel34 ve senin burnunu göstercem bakalım benim sevdiğim burunları benim için olur diyecek mi :44: birinin daha tasarımını beğendim ama adını kaydetmeyi unutmuşum onu da göstercem :))

evet ilk amelliyatım... ya şekil güzelde :D biranönce inmesini istiyorum ben :) 1 hafta önceyle kıyaslarsam arada baya fark varda :) ama olsun insan hemen sonucu görmek istiyor... bitki çayı iç içe bir haloldum zaten... yeşericem yakında :66:
Xselin benide eklermisin fotolarını gorebilirmiyim

Barış Çakır'a ameliyat olmuş olanlar, yüzünüzde morluk oluştu mu ne kadar oldu?

Bazı doktorların resimlerine baktığımda çok fazla morluk kalmış yüzlerinde :26: ama Barış Bey'in hastalarında şimdiye kadar morluk görmedim ya da oldu da o şekilde resimler mi yok? benim şu estetik olayındaki tek çekindiğim şey morluklar!! narkoz, şişlik fln neyse de morluk çok kötü :((

Son düzenleme:

Bazı doktorların resimlerine baktığımda çok fazla morluk kalmış yüzlerinde :26: ama Barış Bey'in hastalarında şimdiye kadar morluk görmedim ya da oldu da o şekilde resimler mi yok? benim şu estetik olayındaki tek çekindiğim şey morluklar!! narkoz, şişlik fln neyse de morluk çok kötü :((

Canım Barış Bey ameliyat sırsında çok daha ince aletler kullanıyor-muş. Ayrıca yine ameliyat sırasında ve sonrasında dinlenme odasında yüze yeterince soğuk kompleks yaptığı için morluk olmuyor. Bende de morluk hiç olmadı :64::64:

Morluk hiç olmuyor canım... Şişlik oluyor ki oda ormal. Aama 0 MORLUK :)

Ameliyat olmayı yeniden ciddi ciddi düşünmeye başlayınca ben de yeniden bir album oluşturdum. Ameliyatı Barış beye olmayı düşünüyorum. Bundan tahminen 1 sene önce Barış bey tarafınadan yapılan tasarımlar var albumde. Tarihi kafamda netleştirince yeniden bir görüşme için kendisini ziyaret edicem. Bu konuyu takip eden arkadaşlardan tasarımlarım konusunda yorum yapmalarını isteyeceğim..

cnm ben resimlerimi yükliyimde sen karar wer morluk olmuş mu olmamış mı :)

Back