Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok acele edersen alırsın malum barıs bey cok çalısıo:) ben nisanın 1i canım
Kızlar ameliyat sonrası yoğunluktan giremedim bi türlü, ne çok yorum yapılmış, ne çok yeni ve heyecanlı arkadaş aramıza katılmış:)))
Benim bugün ameliyatımın 12.günüydü, alçılarım cumartesi çıktı, bugün bandajlarımı çıkardım ve pijamalarımla birkaç resim çektim sizlerle paylaşmak için
Şimdi ekliyorum hepsini ve yorumlarınızı bekliyorum.
Fotoğraflarıma bakmak isteyen arkadaşlar ekleme talebi yollayabilirler..
çok az kalmış ne güzell bende olabilecek en yakın tarihi isticem :)) bu arada biraz ilgisiz olcak ama bişey sorcam.. çalışan arkadaşlar bu ameliyat için aldığınız 1 haftalık izin için yıllık izin falan mı kullandınız yoksa yasal olarak izin alınabiliyor mu?
Canım çok teşekkürler, gerçekten tam istediğim gibi oldu:))
Önden biraz şiş ama senin yaptığın gibi sürekli bitki çayı içip ödemi bir an önce atmak istiyorum:))
Benim yüz ifadem sertti evet, umarım şişlikler inince daha da yumuşayacak:))
yasal olarak doktordan rapor alıyorsun... 10 gün vs... böylelikle maaşından kesmiyorlar...
zaman nede çabuk geçiyor... yarın 1. ayım dolucak cumartesi için randevu aldım... Bakalım ne diyicek
üst dudağı doldurmayı düşünüyorum... Onuda konuşucam Barış Beyle.. Nekadara yapıyor bileniniz var mı kızlar...
Üst dudağı konuş bakalım :)) Eğer erken demezse yaptır derse de bekle şişliklerin insin
Sana tutarı mail attım buraya yazmadım çünkü daha önce yazdıklarım hatalı çıktı yanlış bilgi vermeye korkuyorum artık :))
çok teşekkürederim ilgin içinnn... :) Şuan değil zaten heralde 3, ay kontrolünde falan yaptırırım diye düşünüyorum... Ama şöle çakma aysun kayacı dudağı istemiyorum ya ördek gibi :) burun gibi doğal yapar inşallah :))))
:)) aşkolsun öyle bir dudak çıkarmı doktorumuzun ellerinden :)) 4/4'lük yapar
sana tavsiyem müdehale etme ben çok karışmıştım bıraksam neler çıkacaktı kimbilir :)) Bu gidişimde hiç karışmayacağım. :)
oralet'in mail kutusunda bi tane mail varmış,acaba kimdenmiş :))
Kızlar merhaba..
Şu mesaj sayılarını doldursam herkese yorum yapacagim.. :)
Cumartesi bende ennnnnnn son kez Bariş beyle goruşmeye gidicem, bu nasil heycandır! Ciddi ciddi sakinleştirici mi alsam diye düşünmeye başladım..
Benim fotom yok kızlar, o yüzden belki bi çogunuz hayalkırıklıgına uğrayabilir benim profile girdiginiz zaman.
Pazarteside benim icin buyuk gun! Ayni gun ameliyat olacak arkadaşlar varmı?
ay pazartasimi amelliyatın süperrrrrrrrrrrr çok heycanlısındır sen.... Hadi hayırlısı cumartesi bende görüşcem barış bey ile kaçta olucan sen :) Herşey istediğin gibi olur inşallah.... Güzel bir deneyimmiş ama eminol... ay çok heycanlı amelliyat günümü hatırladım süper bişey o heycan
Kızlar merhaba..
Şu mesaj sayılarını doldursam herkese yorum yapacagim.. :)
Cumartesi bende ennnnnnn son kez Bariş beyle goruşmeye gidicem, bu nasil heycandır! Ciddi ciddi sakinleştirici mi alsam diye düşünmeye başladım..
Benim fotom yok kızlar, o yüzden belki bi çogunuz hayalkırıklıgına uğrayabilir benim profile girdiginiz zaman.
Pazarteside benim icin buyuk gun! Ayni gun ameliyat olacak arkadaşlar varmı?
ameliyatı hangi hastanede oldun özlemcim