• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

1ay 6 günlük canım şimdi saydım :)) teşekkr ederm inş senin de sonuçlarını bir an evvel görürz ne zamn olucaksn ameliyat?

26 martta ilk görüşmeye gidicem canım ameliyat tarihi ne kadar zaman sonraya veriyor bilmiyorum ama nisan ayında olsun bitsim mayıs ta bende 1 aylık resimlerimi göstereyim size inş :87:

slm milletttt:)
herkes anladıgım kadarıyla gayet iyi bnde yoğunluk nedeniyle arada bir bakabiliyorum ama kalbim hep sizinle acaba naptılar yeni amelytlar varmı resim koyan varmı heyecanla bekliyorum zamanın akıp gecmesini.. ama malesef 25 mesaj olmadıgı için kimsenin albümünü göremio musum:( herkese sevgilerrrr

26 martta ilk görüşmeye gidicem canım ameliyat tarihi ne kadar zaman sonraya veriyor bilmiyorum ama nisan ayında olsun bitsim mayıs ta bende 1 aylık resimlerimi göstereyim size inş :87:

işallah yer vardır wala ben 2 hafta önce ancak nisana yer alabildim bnde bir an önce olsun bitsin çabasındaydım ama olmadı nese hayrlısı olsun herkes için:)

2 fotoğrafta benden olsun :66: yorumlarınızı bekliyorum :92:

canm bn albümünü görebiliyorum anasayfandaki sadece tasarım ve ilk hali gözüküyor. işallah en yakın zamanda bakıcam bnde yorum yapıcam tasarımda cok hos olmus işallah gercegide güzel olmusturki ben eminim..:)

işallah yer vardır wala ben 2 hafta önce ancak nisana yer alabildim bnde bir an önce olsun bitsin çabasındaydım ama olmadı nese hayrlısı olsun herkes için:)

hadi ya :59: bak panik yaptım şimdi... beim randevu martın sonu zaten ya nisan da ameliyat olmazsam :((( senin nisanın kaçı?

oralet barış beye öyle resim gösterebiliyormuyuz bende götürsem gerçi hangi birinizin burnunun resmini götürebilirim ki herkesinkini ayrı ayrı beğeniyorum son ameliyat olanlardan mabel34 burnuna bayıldım tam benim istediğim gibi :)

Canım ister çıktısını götür ister telefonuna usb belleğine kaydet. İstediğin şekil şemal senin burnu yapına uygun mu en azından onu söylüyor. Benim derim kalındı istediğim burunlara acaba? demedim olacak olanları da olmayacak olanlarıda biliyorum :) mabel'in burnu hakkaten beğenilmeyecek gibi değil :)):71:

ameliyatınızın maliyeti ile ilgili bilgi veririr misiniz doktorunuz içini de düzeltiyor mu kemik eğriliği gibi öncelikli sorunum bu da

Merhaba babyloon :) (güzel bir nick)

Benim burnumun dışında bir kemik eğriliği vardı muhakkak içinde de vardır ama hafif bir eğrilikti bunu da düzeltti eğrilik namına bir şey kalmadı. Hatta burun içindeki konkaları (burun etlerini) temizledi hayatımda ilk kez nefes aldığımı hissediyorum :) Ki benim abartılı bir nefes sorunumda yoktu.
Burnu bir bütün olarak ele alıyor Barış Bey, burnun iç ve dış sorunlarını çözüyor. :82:

albümü yeniden düzenledim ve yükledim, yorumlarınızı bekliyorum.
özellikle ameliyat sürecini yaşamış arkadaşlardan.
mayısın sonuna doğru ameliyat olmayıdüşünüyorum.

albümü yeniden düzenledim ve yükledim, yorumlarınızı bekliyorum.
özellikle ameliyat sürecini yaşamış arkadaşlardan.
mayısın sonuna doğru ameliyat olmayıdüşünüyorum.

Sevgili pembelale :)

Tasarımların ilk etapta birbirinin aynı gibi görünüyor ama kilit farklılıklar var ve sen çok güzel not almışsın bravo :) Nerede ne olmuş diye incelemektense direkt resimlere kanalize oldum :)
Ben 3.numaralı tasarımını beğendim iki kaşının arasındaki dolguyu çok güzel bulduğum için dolgusuz olan 1.tasarımı eledim. 2.tasarımda burun altındaki geçiş daha içeride aslında bu burnunu biraz daha uzun gösterir ama ben kısayı seçtim oyum 3'e :)
Barış Bey çok ince bir çalışma yapmış gerçeğini görmek için sabırsızlanıyorum. Ameliyat tarihine kadar buralarda ol kaybolma aman bu değişimi görmek istiyorum :65:

Son düzenleme:
Sevgili pembelale :)

Tasarımların ilk etapta birbirinin aynı gibi görünüyor ama kilit farklılıklar var ve sen çok güzel not almışsın bravo :) Nerede ne olmuş diye incelemektense direkt resimlere kanalize oldum :)
Ben 3.numaralı tasarımını beğendim iki kaşının arasındaki dolguyu çok güzel bulduğum için dolgusuz olan 1.tasarımı eledim. 2.tasarımda burun altındaki geçiş daha içeride aslında bu burnunu biraz daha uzun gösterir ama ben kısayı seçtim oyum 3'e :)
Barış Bey çok ince bir çalışma yapmış gerçeğini görmek için sabırsızlanıyorum. Ameliyat tarihine kadar buralarda ol kaybolma aman bu değişimi görmek istiyorum :65:

Sen de benim muallakta kaldığım noktayı çok iyi yakalamışsın canım :)) 2 ile 3 arasında ki fark olan biraz daha uzun gözüken bir burun mu yoksa kısa ve küçük olan mı?
Ben uzun zamandır buralardayım bundan sonrada olmaya devam edeceğim :))

kızlaaar bişi sorucam ameliyattan önce cilt bakımı öneriyormus barıs bey? yaptıran varmı ne tarz bi bakım gerekiyo ve kac gün önce yaptırmalı vs..

Back