Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oralet barış beye öyle resim gösterebiliyormuyuz bende götürsem gerçi hangi birinizin burnunun resmini götürebilirim ki herkesinkini ayrı ayrı beğeniyorum son ameliyat olanlardan mabel34 burnuna bayıldım tam benim istediğim gibi :)

Ben 24 şubat sabah ameliyat oldum.Albümlerimde ameliyat günü akşamına ve diğer günlere ait fotolar var.Morarma olmadı....bakabilirsin

foto götürebilirsin canım.Ben dilemgiz ve mabel34 'ü gösterdim.İnsan kendisini tam ifade edemiyor , foto yardımcı oluyor....

Ben 24 şubat sabah ameliyat oldum.Albümlerimde ameliyat günü akşamına ve diğer günlere ait fotolar var.Morarma olmadı....bakabilirsin

ameliyatınızın maliyeti ile ilgili bilgi veririr misiniz doktorunuz içini de düzeltiyor mu kemik eğriliği gibi öncelikli sorunum bu da

ameliyatınızın maliyeti ile ilgili bilgi veririr misiniz doktorunuz içini de düzeltiyor mu kemik eğriliği gibi öncelikli sorunum bu da

merak etme canım,Barış Bey içini -dışı bi güzel yapıyor :)))
rahat ol sen.....
ameliyat günlerimi özledim yaaa.....ne güzeldi...

barış bey gerçekten çok özenli davranıyor görünüşe göre.. sanırım morluklar kişinin cildine bünyesine vs de bağlı...

çene dudaklar burun muhteşem görünüyorsun tatlım benimde saçlar senin gibi kıvır kıvır bernde böyle senin gibi güzel görüncem :))) burda ameliyattan ne kadar sonraki halin?

1ay 6 günlük canım şimdi saydım :)) teşekkr ederm inş senin de sonuçlarını bir an evvel görürz ne zamn olucaksn ameliyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…