Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estetik ameliyat için uzun zamandır içime sinen bir doktor arayışındaydım. buradaki bir çok doktorla ilgili mesajı da okudum ve sanırım barış beyde karar kılmak üzereyim :) ne çok seveni varmış.
Yazılanlardan çok burunları gör derim :) Resmen burunlar konuşuyor yahuu
:))) Harikasın sen son 4 gün :92::92::92:
evet canım ya, çok çabuk geçti...havada güzelleşti...Bahar gibi.. Biliyorsun kar kıyamet olursa diye çok korkuyordum çarşamba akşamı yolculuk...perşembe tahliller cuma ameliyat inşallah. bir haftadır burdan Barış beye olumlu tüm enerjileri gönderiyorum...yeteneğiyle birleşsinde, beklediğinden daha güzel bir iş çıkarsın diye ) Çakraları ona kanalize ettim anlıycan, ben evrene gönderiyorum evren ona
Kızlar ameliyatıma sayılı günler kaldı.. Dua edin çok rahat ve güzel geçsin. Heyecanlanmamak için pek fazla girmiyorum artık. Umarım ameliyattan sonra güzel resimler paylaşırım....enerjinizi bana ve Barış beye gönderin lütfennnn
İstanbul çiçek açtı bugün güneş içinde ışıl ışıl seni bekliyor :)) Harika bir hafta olacak sendromsuz bir Pazartesi Günü daha yaşıyorum :)) Evrenden bana da bu yansımış olmalı :))
Arkadaşlar,
Benimde tam 1 haftam kaldıııı ! 21 martta ameliyat olacagim insllah. Bu siteye girmek kesinlikle heycanimi ennn tepelere cikariyor, kim dedi hatirlamiyorum ama heycan yapmamak icin siteye girmiyormuş, dogru karar
Sevin hanımı benmi aramam gerekiyor, yoksa kendisimi beni aricak. Aradigimda telefona kimse cevap vermiyor. Bu da beni daha cok heycanlandırıyor.. Bilgisi olan varmı??
son görüşmeni yapmak içinse , sen ara randevunu al.Sevin Hanım çok yoğun oluyor.
Ben ne zaman arasam telefona çıktı.
sen ara arkadaşım çekinme...
Arkadaşlar,
Benimde tam 1 haftam kaldıııı ! 21 martta ameliyat olacagim insllah. Bu siteye girmek kesinlikle heycanimi ennn tepelere cikariyor, kim dedi hatirlamiyorum ama heycan yapmamak icin siteye girmiyormuş, dogru karar
Sevin hanımı benmi aramam gerekiyor, yoksa kendisimi beni aricak. Aradigimda telefona kimse cevap vermiyor. Bu da beni daha cok heycanlandırıyor.. Bilgisi olan varmı??
ben fotoğraf koydum kızlarrr eski halim barış beyin tasarımı ve benim fotoğrafım...
Canım çok güzel bir kavisin var :)) Şişliklerin insin bakalım daha da hoş duracak eminim :)
Bol bol bitki çayı tüket yok olsun ödemler :)) :92::92:
Bu arada sanırım tasarımdakinden daha küçük ve kavisli bir burun yapmış sana :))) Olllallaa oturmuş resimlerini merakla bekliyorum :))
oraletcim benbim de çok az kaldı ameliyata hangi bitki çaylarını önerirsin ödem için :)