mabel34 benmde aynı durum sözkonusu.dudaklarım felaket şiş ve burun deliklerim çok görünüyoo
ve hoş bi görüntü değil..ben çok kalkık bi burun istememiştm barış beyden o da istediğin gibi oldu dedi bana ama tabi şişliklerden dolayı hiçbişey anlaşılmıyor..
şuan şişlik yanaklarımda ve baya bi şiş durumdalar..yemek yerken fln çok gergin dudağım rahat değilim..sende de böyle bi durum var mı yaa?? bide bnm tamponlarım çok geç alınıyor heralde vardır bi bildiği barış beyin..
aynen canım benim de öyle dudağım çok fena şiş yanaklarım da öyle burun deliklerm de kocamın :S bn de kalkık istememştm muhtemeln bu şişliktn kaynaklanıyo tabiki burnun oturması braz zaman alıcak dudağım böle kalmıcak dimi diye sorup duruyrm etrafmdakilere :) braz daha sabır gerekiyo sanırm herşey zamanla oturucak..barış beyin yaptığı diğer burunlrı görnce braz rahatlıyorum..
Canım bunlar düzeliyor hiç merak etme burunun fazla kalkıklığı falan herşey düzelecek istediğin burna sahip olacaksın rahat ol.kızlar ;
hazır kendimi biraz iyi hissediyorken bi kaç cümle yazıyım dedim..ben daha çok aneztezi bölümünden korkuyordm buradaki bi çok kişi gibi ama aneztezi kısmı ameliyata gidiş anı en kolay kısmı emin olun..sadece braz rahatlamak için ameliyt sonrasnda kusmanız gerekiyor..kustktn sonra ilk gün gayet rahat ameliyt olduğunuzu bile anlamyosnuz..sıkıntılar ikinci gün başlıyor sağ gözümün üstnde çok az olmakla beraber morarmadm ama epey şiştm ben ki şu anda da hala çok şişim..tabi yüz şiş olunca üzerinizde büyük bi yük warmş gibi ghissediyosnz we hareketlernz de çok kısıtlanıyor..özellikle gece braz dha zor..burnunz da sızlıyo tabi haliyle ama ağrı kesiciler yardımcı oluyor..zannediyorm tamponlar alınıncaya kadar braz zor geçiyo ama katlanılmıcak gibi diil özellkle sonucu düşününce bunlar da geçicelk dye kendinize elkinlerde bulunuyorsnz...bugn büyük ihtimalle tamponlarm alıncak bnm braz korkuyorm haliyle..ben bişi sorucam bu arada dudaklarm acayip şiş o yzden burnumla dudaklarm arasnda mesafe çok gibi düzeliyo dimi kızlar?
Arkadaşlar ben de mart ın ilk haftası Barış bey e burun ameliyatı olacağım, öncelikle deneyimlerinizi burdan paylaşmanız süper onu belirteyim, ben burda okuduklarım sayesinde tam olarak karar verebildim diyebilirim. Barış Bey le yaptığımız görüşmede birkaç farklı tasarım yaptık, bana fikir verirseniz çok sevinirim. Beni tanımayan insanların yorumlarına ihtiyacım var çünkü tanıyan herkes ne gerek var deyip canımı sıkıyoo
Şimdiden teşekkürler.
ya kızlar bende ameliyat olalı 2 gün oldu hem çok şişim hemde çok fazla kanamam var ve pzt tamponlarım alınacak kanamam ozmna kadar geçmezse nolcak .s nie bu kadar kanıyo burnum barış ney demşti sağ tarafınla çok uğraştım çok fazla et ve baloncuk wardı ( baloncuğu hala anlamış değilim ) buyüzden ameliyatım 1 saat daha geç bitti çok sıkıntılı bi dönemdeyim gözlerimden bile kan geliyodu .s gözümdeki geçti ama burnum hala dehşet tamponlardandır heralde dimi .s.s
canımm ben 2 şubatta ameliyat oldumm benmde hala burnum yanaklarım dudağım şiş durumda.sanki burnum yüzüme 10 kat büyük gibi ve çok kalkık duruyoo ..burnumun içindekileri temizleyemiyrum ben,sende çok oynama istersen.spreyi kullanıyrm işte ara ara ama pek yararı olmuyor gibi sanırm..
benmde ptesi alıncak tamponlarım.senn nerde alınıcak? ben memorial a gidicem 12.30da barış bey orada olucakmış..şuan çok çirkin hissediyorum kendimi evden dışarı çıkasım gelmiyor resmen yaa ..sizde de var mı bölee bi durum kızlarr??
ainen cnm bende bu durumdayım . ama ben hiç rahat edemiyorum oyüzden çok oynuyorum her dkka temizliyorum çok kanıyo çünkü . bnde memorial a gdicem pzt 12 30 da görüşürüz orda bnm burnumda çok büyük ve kalkık ama barış ney çok güzel oldu hiç merak etme dedi rahatım o kunuda ama şu 2 3 gün çok sıkıntılı ve gözüm flan çok akıyo iğrenç bi durumdayım .
aa süper birbirimizi görebilices,destek oluruz artık :)) ben sadece yanaklarmdaki şişliklerin inmesini istiyrm bian önce çnkü sanki kendim gibi değilim yaa
ameliyattn snrada anneme,tam istediği gibi oldu çok beğenicek demiş ,bnmde içim rahat ama bian önce sonuca ulaşmak istyrmm iştee..
bu arada benim adım ezgi :)) kapıda buluşalm mı 12 20de :))
kzlar bıgın teyzm ve kuzenımle konustum kuzenımle ben yaptırıcaz kuzenımın burnunda nefes olmasına engel bır kıkırdakvardı onu aldırmıstı bundan 1-2 yıloncesınde ısde estetık olmayı konustuk fılan dr.ra benım kuzen hazır yatıorum esttetıkde oluyım demıs dr da tır carpmıs gıbı olrsun demıs:) dogrumudur yha burda herkes agrı yok szı yok dıor ama sımdı kanama sızıntı cok oluor denılıo herkes ne yasadıgını anelen kotude olsa ıyıde olsa anlatabılırmı acaba :S
kzlar bıgın teyzm ve kuzenımle konustum kuzenımle ben yaptırıcaz kuzenımın burnunda nefes olmasına engel bır kıkırdakvardı onu aldırmıstı bundan 1-2 yıloncesınde ısde estetık olmayı konustuk fılan dr.ra benım kuzen hazır yatıorum esttetıkde oluyım demıs dr da tır carpmıs gıbı olrsun demıs:) dogrumudur yha burda herkes agrı yok szı yok dıor ama sımdı kanama sızıntı cok oluor denılıo herkes ne yasadıgını anelen kotude olsa ıyıde olsa anlatabılırmı acaba :S
Canım çevrendekileri hiç dikkate alma.Bence ihtiyacın varmış.İnan anneme bile gösterdim benimle aynı fikirde.Sert ifaden gitmiş resmen.Kim ne derse desin burun insanı çok değiştiriyor.Yorumumu yaptım tasarıma.Yine söylüyorum ortadaki tasarım güzel...kibar bi burun...Saçlarında kıvırcıkmış,arada düz fön çektirirsin afet olursun valla :)))
canım sen ne durumdasın şuan?? ya benm burnum çok kalkık duruyo burun deliklerim görünüyo ve çok raharsızım bu durumdan..yrn tamponlarımı aldırmaya gidicem ..acaba hiç yaptırmasamıydım diyorum ara ara...bnm gibi hisseden varmı yaa? yoksa ben mi çok abartıyrm..
kendimi cidden kötü hissediyorm yaa bu kalkıklık bnm için çok fazla çirkinleştim resmen.(
canım benm tamponların alınınca çok rahatlıcaksn azcık dha sabret hem kalkıklığını da daha anlıyamayız ki şimdi tüm yüz şiş ,burun kendi içinde zaten şiş...zamanla oturcak burun öle hemen olmaz...şu an bana da çok aşırı kalkıkmış gibi geliyor..burun deliklerm ortada sonuçta..we bi de şöle bişi war barış bey gülme kaslarına müdahele ettiği için üst dudak aşağı doğru çekiyo...we o yzden de mesfe çokmuş gbi görünüo...braz daha sabredicez hep beraber...
ya kızlar bende ameliyat olalı 2 gün oldu hem çok şişim hemde çok fazla kanamam var ve pzt tamponlarım alınacak kanamam ozmna kadar geçmezse nolcak .s nie bu kadar kanıyo burnum barış ney demşti sağ tarafınla çok uğraştım çok fazla et ve baloncuk wardı ( baloncuğu hala anlamış değilim ) buyüzden ameliyatım 1 saat daha geç bitti çok sıkıntılı bi dönemdeyim gözlerimden bile kan geliyodu .s gözümdeki geçti ama burnum hala dehşet tamponlardandır heralde dimi .s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?