• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ya ben dayanamayıp bandajları sökmek istiyoruuummmmm :52:
yakında okul başlıcak. biran önce şişlikler insin istiyorum. ama bandaj varken şişemiyo açıyim de biran önce şişsin sonrada inişe geçsin diyorum :26:

Sakin ol canım :) Sor Barış Bey'e tamam derse sök. Dışarıdan bakıldığında şişlikler rahatsız edecek ebatta olmuyor. Hatta çoğu zaman senden başka kimse anlamıyor ;)

ya ben dayanamayıp bandajları sökmek istiyoruuummmmm :52:
yakında okul başlıcak. biran önce şişlikler insin istiyorum. ama bandaj varken şişemiyo açıyim de biran önce şişsin sonrada inişe geçsin diyorum :26:

bende dayanamayıp alçıyı çıkartmak istiyorm yaa ehehe:)))
paprica yeni fotoğraf koyucakmısın nasıl durumdasın şu an merak ediyrm ?

Tamponlardan dolayı ekstra şişlik var şimdi sende. Ve bu ilk zamanları normal bir şişlik. 1.ayda çok çok daha toparlanmış olacak. Bu arada sen grip değilsin kullandığın okyanus suyundan sonra böyle hissediyorsundur :)) Hasta değilsin yani :) Her burun ameliyatı sonrası insanda böyle bir hissiyat oluyor.
Refakatçi konusunda kızları mı karıştırdım galiba kafama takıldı şimdi dönüp bulayım o yazıyı :)

ya bide benim ekstradan üst dudağımda felaket şiş ..gülme kaslarını birbirinden ayırdım dedi barış bey,konuşurken burnum çok oynuyormuş çünkü..bide kaşınmaya başladı hafif hafif ayy zaman çabuk geçsin yaa:))ekstra bant fln yapıştırdı şişmiyim diyee.heralde ameliyattan snra en bantlı hatun benim :))

kızlar :)
dün ameliyat oldm şu an hala hastanedeym çok şükür atlattm haberdar ediyim dedim..dualarınız için teşekkr ederm...ayrıntılı süreci kendimi braz daha iyi hissedince yazıcam..görşmek dileğyle

ya bide benim ekstradan üst dudağımda felaket şiş ..gülme kaslarını birbirinden ayırdım dedi barış bey,konuşurken burnum çok oynuyormuş çünkü..bide kaşınmaya başladı hafif hafif ayy zaman çabuk geçsin yaa:))ekstra bant fln yapıştırdı şişmiyim diyee.heralde ameliyattan snra en bantlı hatun benim :))

Öncelikle geçmiş olsun,darısı başımıza..Benim kuzenim de burnunu yaptırdığında doktoru üst dudak kaslarından kesmişti burnu hareket ediyor diye.Artık daha dolgun ve güzel bir dudağı var:) yani şişlikten sonra eski haline dönmüyor biraz dolgun kalıyor ama eminim güzel duracaktır.

ay ne biliyim ha bir gün önce ha bir gün sonra nasılsa çıkıcak biran önce çıkarsa şişliklerden de sivilcelerden de erken kurtulurum gibi gelio. yoksa alçı gibi rahatsız edici bişe değil yani. barış bey de 4-5 gün dursun yeter dedi. bugün 4 gün doldu :)

oraletcim benim anlamadığım şu: bu bantlar ne işe yarıyo? şişmeyi engelliyo ama kalıcı olarak değil dimi? yani çıkarınca yeniden şişicek sanırım. sonra da bu şişliklerin çoğu 1 ay tamamlanmadan inecek dimi??
nolur öyle olsuunnn. burnumun ucu kocaman çünkü.

riseoftheangel fotoğraf koyacaktım ama çok kötü çıkıyolar. normalde baktığımda kötü değil ama fotoğraflar çok kötü. o yüzden biraz inince koyucam fotoğraf.

mabel34 çok geçmiş olsun canım

dün ameliyat oldm şu an hala hastanedeym çok şükür atlattm haberdar ediyim dedim..dualarınız için teşekkr ederm...ayrıntılı süreci kendimi braz daha iyi hissedince yazıcam..görşmek dileğyle

herkes günü gelip ameliyatını atlatıyor ya ,sanki ben olmuşum gibi hissediyorum.Rahatlıyorum buradan sesinizi duyunca.Çok geçmiş olsun tatlım...

ben de sağsağlim atlatırım inşallah...ayy bayılacağım valla heyecandan :))

:)) Ben dudaklarıma dolgu yaptırmıştım Barış Bey'e. Sonrasında ameliyatımı yapmaya ikna olunca, ameliyat sonrası sefasını süremediğim özellikle üst dudağım olmuştu. Alçı çıkana kadar biraz daha toparlanır 1.aylık kontrolünde daha iyi olur.

Hayırlı uğurlu olsun canım ameliyat sonrası seni gülümseyen bir başlıkla görmek güzeldi ve beklenen buydu ;) :nazar:

Görüşürüz yine :)

ay ne biliyim ha bir gün önce ha bir gün sonra nasılsa çıkıcak biran önce çıkarsa şişliklerden de sivilcelerden de erken kurtulurum gibi gelio. yoksa alçı gibi rahatsız edici bişe değil yani. barış bey de 4-5 gün dursun yeter dedi. bugün 4 gün doldu :)

oraletcim benim anlamadığım şu: bu bantlar ne işe yarıyo? şişmeyi engelliyo ama kalıcı olarak değil dimi? yani çıkarınca yeniden şişicek sanırım. sonra da bu şişliklerin çoğu 1 ay tamamlanmadan inecek dimi??
nolur öyle olsuunnn. burnumun ucu kocaman çünkü.

riseoftheangel fotoğraf koyacaktım ama çok kötü çıkıyolar. normalde baktığımda kötü değil ama fotoğraflar çok kötü. o yüzden biraz inince koyucam fotoğraf.

mabel34 çok geçmiş olsun canım

Alçı çıktıktan sonra da bir müddet yüzünde yağlanma olacak özellikle burun kısmında ben ilk zamanlar yağdan arındırmakta zorlanıyordum :D
Bantları o halde yarın çıkarsan bir mahsuru olmaz :)) Bantlar ne işe yarıyor tam anlamıyla bilmiyorum aslında bana mecburiyetten 8.gün bant takmıştı 5 gün kadar sonra da çıkarmıştık. Ben bantlarla kendimi daha güvenli hissediyordum koruyucu kemer gibi geliyordu :) Dışarıdan bakıldığında rahatsız olmam gerekiyorsa takalım dedim artık gerek yok demişti.
Herkesin burun yapısına göre değişiyor bu şişliklerin inme süreci, benim derim kalın o yüzden belki senin burnun benden daha çabuk oturacak :) 1.aya kalmadan bariz bir iniş oluyor. Benim 1 aylık resimlerimde gayet kemikli bir burun vardı bölgesel şişlikleri vardı ama resimlerde hiç anlaşılmıyordu :)
Rahatsızlık verecek bir şişlik olmaz rahat ol sen. Burnun şu an en şiş dönemlerini yaşıyor.. Bant şişmeyi engeller diye düşünmüyorum onu şeklini korusun diye daha çok takıyor diye düşünüyorum :)

:)) Ben dudaklarıma dolgu yaptırmıştım Barış Bey'e. Sonrasında ameliyatımı yapmaya ikna olunca, ameliyat sonrası sefasını süremediğim özellikle üst dudağım olmuştu. Alçı çıkana kadar biraz daha toparlanır 1.aylık kontrolünde daha iyi olur.

Oraletciğim dudak dolguna bayıldım. Gördüğüm en doğal ve güzel dolgu olmuş. senin fotoları gördükten sonra bende düşünür oldum. Tek kaygım çabuk iniyor denmesi ve birde acıyor mu? :-)) fiyatı burun ameliyatı kadar değildir heralde. Ankarada yaşadığım için ikisini birden yaptırmak isterdim ama sen burun ameliyatından sonra çabuk iniyor deyince fikrimi değiştirdim. Acaba alçı alındıktan sonra yaptırsam olur mu? ( Kusura bakma, Kk kızları olarak, bir nevi seni fikir danışmanımız ilan ettik :-)) ) Bende geri sayım başladı. 12 sinde mutlaka ameliyat randevusu alacağım. O zaman başını daha çok şişircem galiba :26: Sevgiler

Alçı çıktıktan sonra da bir müddet yüzünde yağlanma olacak özellikle burun kısmında ben ilk zamanlar yağdan arındırmakta zorlanıyordum :D
Bantları o halde yarın çıkarsan bir mahsuru olmaz :)) Bantlar ne işe yarıyor tam anlamıyla bilmiyorum aslında bana mecburiyetten 8.gün bant takmıştı 5 gün kadar sonra da çıkarmıştık. Ben bantlarla kendimi daha güvenli hissediyordum koruyucu kemer gibi geliyordu :) Dışarıdan bakıldığında rahatsız olmam gerekiyorsa takalım dedim artık gerek yok demişti.
Herkesin burun yapısına göre değişiyor bu şişliklerin inme süreci, benim derim kalın o yüzden belki senin burnun benden daha çabuk oturacak :) 1.aya kalmadan bariz bir iniş oluyor. Benim 1 aylık resimlerimde gayet kemikli bir burun vardı bölgesel şişlikleri vardı ama resimlerde hiç anlaşılmıyordu :)
Rahatsızlık verecek bir şişlik olmaz rahat ol sen. Burnun şu an en şiş dönemlerini yaşıyor.. Bant şişmeyi engeller diye düşünmüyorum onu şeklini korusun diye daha çok takıyor diye düşünüyorum :)

ben bantları çoktan çıkarttım makyajımı yaptım gezmelere gittim bile :17: napıyim dayanamadım :)
duşta peeling etkili jel ile yıkadım yüzümü. çok bastırmadan burnuma da sürdüm. sonrasında tonik ve nemlendiriciyle bakım yaptım. belki işe yarar. aslında burun derime çok fazla bişey sürmek istemiyorum çünkü ameliyat sonrası derinin kendini toparlaması zaman alıyor .kimyasallar bu süreçte zarar verir diye korkuyorum.
şişlikler için söylediklerine çok sevindim. ben daha uzun sürermi diye düşünmeye başlamıştım bile :26:

Oraletciğim dudak dolguna bayıldım. Gördüğüm en doğal ve güzel dolgu olmuş. senin fotoları gördükten sonra bende düşünür oldum. Tek kaygım çabuk iniyor denmesi ve birde acıyor mu? :-)) fiyatı burun ameliyatı kadar değildir heralde. Ankarada yaşadığım için ikisini birden yaptırmak isterdim ama sen burun ameliyatından sonra çabuk iniyor deyince fikrimi değiştirdim. Acaba alçı alındıktan sonra yaptırsam olur mu? ( Kusura bakma, Kk kızları olarak, bir nevi seni fikir danışmanımız ilan ettik :-)) ) Bende geri sayım başladı. 12 sinde mutlaka ameliyat randevusu alacağım. O zaman başını daha çok şişircem galiba :26: Sevgiler

Ah ah burun ameliyatından sonra sefasını çok az sürdüm dudaklarımın. Bu arada çabuk inmiyor ameliyat olmama rağmen tamamen eski haline dönmedi. Ama üst dudakta randıman azaldı haliyle. Benimki 6 aylıktı. Bunun bir de 2 yıllık ve (yanılmıyorsam) ömürlük olanları var diye biliyorum.
Acımıyor zaten incecik iğnelerle önce uyuşturuluyorsun hissetmiyorsun öyle sinek ısırığı da yok belki yapan kişinin elinin hafifliğiylede alakalı olabilir. Ben her iğneyle yaklaşışında acıyacak mı diye diye yaptırdım acımadı sıradakinde daha cesur olacağım fırsat yaratamıyorum gitmek icin. Burun ameliyatından sonra burun ve yüzdeki şişlikler gittiğinde yaptırmak en iyisi. Keyfini çıkarabilmek açısından :)
Ne kusuru yahu anlatırım hiç sıkılmadan :) Bütün kızlar burada iyi bir danışman, ameliyat öncesini ve sonrasını çok güzel anlatıyorlar. Baş şişirmesi ne demek yazma birdaha böyle bir kelime. Başımın üzerinde yerin var. Rahat rahat yaz yahu :)
Sana önerim alçıdan sonra değil hatta burnunun yapısına göre 4-5 belki de 6.aydan sonra yaptır. Hem burnun daha da oturmuş olur hemde dudakların güzel görünür. Bir taşla iki kuş :)
Görüşme sonrasında bakalım tasarımına heyecanlı ve güzel bir süreç. Hadi bakalım :)

ben bantları çoktan çıkarttım makyajımı yaptım gezmelere gittim bile :17: napıyim dayanamadım :)
duşta peeling etkili jel ile yıkadım yüzümü. çok bastırmadan burnuma da sürdüm. sonrasında tonik ve nemlendiriciyle bakım yaptım. belki işe yarar. aslında burun derime çok fazla bişey sürmek istemiyorum çünkü ameliyat sonrası derinin kendini toparlaması zaman alıyor .kimyasallar bu süreçte zarar verir diye korkuyorum.
şişlikler için söylediklerine çok sevindim. ben daha uzun sürermi diye düşünmeye başlamıştım bile :26:):

İyi yapmışsın yahu ben ameliyattan iki saat sonra makyajımı yapıp oturmuştum :)) Sanıyorum tarihe geçtim :D
Temizle ufak ufak yoksa başka türlü başa çıkamıyor insan. Hafif hafif yap :)
Burnun oturması zaman istiyor ama şişlikler bakıldığında anlaşılmayacak türden :) Artık bekleme süreci başladı daha hiçbir şey görmüş değiliz.

kızlar mutlaka bileniniz vardır burun ameliyatı ne kadar, bir de deviasyon+estetik olan oldu mu aranızda? fiyatı telefonda öğrenemedim, görüşmede öğrenirsiniz dediler. fiyat aynıdır diye düşünüyorum. yardımcı olanlara teşekkürler!

kızlar mutlaka bileniniz vardır burun ameliyatı ne kadar, bir de deviasyon+estetik olan oldu mu aranızda? fiyatı telefonda öğrenemedim, görüşmede öğrenirsiniz dediler. fiyat aynıdır diye düşünüyorum. yardımcı olanlara teşekkürler!

Barış Beyde fiyat fix zam gelene kadar :D

Şu an 5.500 diye biliyorum (yanlışsam düzeltin kızlar :) )
Benim sağ burnumda kemik eğriliği ve yine nefes problemim vardı. Aman da aman olmasa da hepsini düzeltti tüm sıkıntı yaratan konkaları temizledi doktorum. Yani estetik ameliyatın yanı sıra içindeki sorunu da çözüyor. Burnu bir bütün olarak kabul ediyor :)
Görüşme ücreti de talep edilmiyor ayrıca.
Geçmiş olsun yardımcı olabildiysem rica ederim :)

çok teşekkür ederim cevap için :) adres konusunda da yardımcı olmuştun çok teşekkür ederim :)
aman da aman olmasa da düzeltti derken tamamiyle düzelmedi mi yani :(
ya bu deviasyondan çok çekiyorum ben :( tamamiyle kurtulmak istiyorum. deviasyon yüzünden sonradan oluşan eğrilikten de kurtulmak istiyorum. o yüzden barış beyi seçtim. ama önceliğim deviasyon olduğundan kurtulamazsam diye de çok korkuyorum :(

Barış Beyde fiyat fix zam gelene kadar :D

Şu an 5.500 diye biliyorum (yanlışsam düzeltin kızlar :) )
Benim sağ burnumda kemik eğriliği ve yine nefes problemim vardı. Aman da aman olmasa da hepsini düzeltti tüm sıkıntı yaratan konkaları temizledi doktorum. Yani estetik ameliyatın yanı sıra içindeki sorunu da çözüyor. Burnu bir bütün olarak kabul ediyor :)
Görüşme ücreti de talep edilmiyor ayrıca.
Geçmiş olsun yardımcı olabildiysem rica ederim :)

çok teşekkür ederim cevap için :) adres konusunda da yardımcı olmuştun çok teşekkür ederim :)
aman da aman olmasa da düzeltti derken tamamiyle düzelmedi mi yani :(
ya bu deviasyondan çok çekiyorum ben :( tamamiyle kurtulmak istiyorum. deviasyon yüzünden sonradan oluşan eğrilikten de kurtulmak istiyorum. o yüzden barış beyi seçtim. ama önceliğim deviasyon olduğundan kurtulamazsam diye de çok korkuyorum :(

Yok yahu :)) Esaslı bir problemim yoktu nefes olarak yani vardı ama yaşanmak istense yaşanırdı ( ameliyat öncesi ) burun eğriliğim de bakıldığında anlaşılıyordu hatta dokunduğunda da ama o da çok dert ettiğim bir durum değildi. Direkt estetikti ilk hedefım.
İlk günler nefes almaya korkuyordum insan nefesini ayak parmaklarına kadar hisseder mi :))
Şimdi sıkıntısız nefes alıyorum fakat İstanbul dışına çıktığımda temiz bir havada daha net hissediyorum açıklığını. Sıkıntım yok benim ama esaslı sıkıntısı olan kızların cevaplaması daha uygun olur.
Benim isteğim estetikti deviasyon bölümü bahanem oldu diyeyim daha açıklayıcı olur :D
Konuşursun boylu boyunca duruma göre tercih yaparsın canım :)

Arkadaşlar ben de mart ın ilk haftası Barış bey e burun ameliyatı olacağım, öncelikle deneyimlerinizi burdan paylaşmanız süper onu belirteyim, ben burda okuduklarım sayesinde tam olarak karar verebildim diyebilirim. Barış Bey le yaptığımız görüşmede birkaç farklı tasarım yaptık, bana fikir verirseniz çok sevinirim. Beni tanımayan insanların yorumlarına ihtiyacım var çünkü tanıyan herkes ne gerek var deyip canımı sıkıyoo:5:

Şimdiden teşekkürler.

Back
X