• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr bana da klomen verdi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ne iyi ettın uzun uzun yazdın da ben de her satırını okudum ınan eşin için üzüldüm ama olur boyle şeyler iş yerıyle ılgılı çalışıyoken benımde problemlerım olurdu hep Allahım işte ne kısmetse ben hiç iyi insanlarla karşılaşamadım çalışma hayatımda hep sorunlar yaşadım eşim de bana aynı senın yaptığın gıbı çok destek olmuştur ben dokunsalar değil cok cok ağlardım hep içime atardım karsımdakını yıne de kırmazdım eşim de çok çok iyi bı ınsandır kişiliği oturmuş mutevazı ağırbaşlı ınsanları kırarım dıye ınan ödü kopan bı ınsandır o da sessız kalmıştır ama bana hep destek olmuştur hayat müşterek evlılık bu iyi gunu de var kotu gunu de her ıkı taraf ıçınde gecerlı bugun eşine olna veya yapılan herneyse yarın sana olabılır ınsanlar bırbırlerıne her anlamda destek olmalılar
bızım de bu akşam kınamız var pazar da nıkah varmış eşimin annesı gelmış sınop tan ama duğun yerıne gıttı gormedık daha belkı akşam alır gelırız bız de kalır bu arada tayınler acıklandı cıkmamış maalesef bu sene de burdayız kısmet hayırlısı boyleymış dıyorum hiç üzülmedım bılıyomusun ya ne bılım aslında ailemın yanında omayı ısterım ama alıştık burda yalnız ıkı başımıza karışanımız goruşenımız yok belkı benım tayınım çıkar bellımı olur belkı ben eşimi alıp gıderım herhangı bı yere eşin haklı ist.paran varsa super ama yoksa zor bızım gıbı orta kesımın gecınmesı zor maalesef burası zengın yerı ama çok şüğkür hiç bunalmadık geldığımızden berı ev kırası 650 olmasa daha da iyi olacak ama napalım bız gezmeyı çok sevıyorum bı de arabayı getırırsek eylul de gelıyoken artık hiç durmayız sureklı gezeruz eşim de ben de cok severız gezmeyı özellıkle de ben alış veriş yapmayı
ben de bugun hiç oturmaım inan sımdı oturdum sana yazıyorum yemek yaptım pasta borek yaptım belkı yataılı nmisafırlerımız olabılır bu akşam dıye herseyı hazırladım eşimle de konuştuk az once dedım ben cok yoruldum gelınce sen açarmısın elektrıklı supurgeyı bı toz alıncak tamam dedı ben yaparım işte ben de duş aldım öğle namazını bıle azönce kıldım nerdeyse ikindi okunacak yanı bende cok yoruldum neyse inşallah akşamım guzel gecer yorgunluğumu unuturum işte benden de boyle canım yıne yaz bana eşinin de hep yanında ol ne olursa olsun eş çok bulunur ama sevmek sevılmek zor bulunur ozellıkle bu çağda çok zor ailelerimiz yok yanımızda onlar var sen de anladığım kadarıyla eşşini çok sevıyorsun ben de cok sevıyorum bazen benden once uyur malum ben sabahları 3 aydır çok uyuduğum için beraber yatıyoruz ama bbben hemen uyuyamıyorum kıtap falan okurum eşimi izliyorum ona bakmaya opmeye doyamıyorum uyandırmak da istemıyorum kılına zarar vemek bıle istemıyorum sonra bunları anlatıyorum ona da sana anlattığım gıbı o da oyle benı hıç yalnız bırakmaz gezmeye pazara carşıya oturmaya duğune herseye beraber gıderız suana kadar benı evde bırakıp arkadasıyla veya başka bı yere gıttıpını bılmem bazen nadiren acıl durularda bı eksık olunca markete gıder o kadar ama ben de oyleyım ben de hıç onsuz bışey yapmam hayatımın her kosesınde o var
ayyy cok uzattım ben senden beterım gorusuruz canım kendıne eşine çok iyi bak

canım bu hafta sonu açıköğretim sınavları var.bende harıl harıl ders çalışıyorum.bikaç saatlik çalışmayla ne olacak görcez bakalım.birazdan sınava gideceğim.akşamada volkan konak konseri var ona gideceğiz eşimle.gezmeyide ihmal etmiyoruz :) geçen gün tiyatroya gittik çok eğlendim.bu sabah 1 dersten sınava girdim.sabah 1 saat çalışmıştım çok iyi geçti. inşallah yine iyi geçer. işletme 4. sınıfım.
canım sizede iyi eğlenceler.yine uzun uzun yazarım.hazırlanmam gerekiyor şimdi.görüşürüz

arkadaşlar regl olmadım üç gün geçti idrar tahlili yapsam sonuç belli olurmu acaba çok merak ediyorum ama pek umut etmiyorum :CüvCüv:

arkadaşlar regl olmadım üç gün geçti idrar tahlili yapsam sonuç belli olurmu acaba çok merak ediyorum ama pek umut etmiyorum :CüvCüv:

ben adet tarihimden 1 hafta sonra oldum.klomen kullanmıştım.sen tedavi görüyormusun peki. en güzeli kanda baktırmak.

canım ben geldım düğün pek iyi geçmedı bugun 2-3 gundur mısafırlerım geldı bılıyosun nete bıle gıremedım sınoptan ızmıtten ıst.dan gelenler oldu çok yoruldum bı de üstelık eşimle tartıştık nazar mı değdi nedır çok fena tartıştık herkesın gozu onunde kafam çok karışık suanda da konuşmuyoruz gıbı bışey ben çok kırıldım ama emınım ben de onu kırdım bılmıyorum yaa cok dsa bunladım dıyorum onu beklemedn sınopa mı gıtsem bıraz dınlensem belkıayrılık ii gelır gercı bız daha 2 senedır 1 gece bıle ayrı kalmadık ama bılemıyorum ya çok üzgünüm kırgınım yorgunum senın de sınava gıreceğini ben bılmıyordum canım yaa yazdınmı sen bana hatırlkamıyorum ama başarılar inşallah hepsi guzel gecmıştır

canım üzüldüm tartışmanıza.nazardır kesin.o kadar misafirinin hep gözü önünde olmuşun, ee bide hamaratsın maşallah.biraz zamanla düzelir inşallah.ama küsken araya uzaklık girerse iyi olmayacağını düşünüyorum.misafir düğün stres oldunuz tabi ikinizde.bizde ne zaman kayınvalidem gelse kavga ederiz.sonra düzelir onlar gidince.
sınavlar iyi geçtide 2 tanesinden umudum yok.çalışmaya vaktim olsa olurdu ama son dakika çalışırsam olacağı bu.bende yarın doktora gideceğim, adetin 3. günü gel demişti ama yarın 4. günü.neyse,yine klomene başlayacağız.
bende konserde çok eğlendim. iş yerimden 2 arkadaş daha geldi.bugünde sınavdan sonra eve gelip evi temizledim.hala gezmek istiyorum ama eşim yeter artık diyor :( hafta içi bile hap gezdik diyor.ama anlatamam nasıl eğlenesim var.sabahlar hiç olmasınnnnnnn istiyorum... coştum :D

bende geçen ay ilk defa klomene başladım 2 yumurtam oluşmuştu ama olmadı. Bu ay günde iki tane içerek devam ettik yine 2 yumurtam oluştu. 11.gün gittiğimizde biri 17mm diğeri 15mm di. Doktor çok iyi dedi inşallh bu sefer tutar yaa. Peki sizde karında şişlik varmı benim karnım patlayacak gibi sanki.

bende bu ay klomen kullandım canım ama hala adet olmadım yarın allah kısmet ederse kanda baktıracağım yani bu gün

benım hiç şişlik falan olmazdı ama yumurtam çatladığı o gun yanı çatlamadan once sadece bıraz ağrı olur kasıklarımda falan sankı adet olacakmışım gıbı ama bu normal bişey hep boyle olurmuş zaten ama şişlik hatırlamıyorum

canım üzüldüm tartışmanıza.nazardır kesin.o kadar misafirinin hep gözü önünde olmuşun, ee bide hamaratsın maşallah.biraz zamanla düzelir inşallah.ama küsken araya uzaklık girerse iyi olmayacağını düşünüyorum.misafir düğün stres oldunuz tabi ikinizde.bizde ne zaman kayınvalidem gelse kavga ederiz.sonra düzelir onlar gidince.
sınavlar iyi geçtide 2 tanesinden umudum yok.çalışmaya vaktim olsa olurdu ama son dakika çalışırsam olacağı bu.bende yarın doktora gideceğim, adetin 3. günü gel demişti ama yarın 4. günü.neyse,yine klomene başlayacağız.
bende konserde çok eğlendim. iş yerimden 2 arkadaş daha geldi.bugünde sınavdan sonra eve gelip evi temizledim.hala gezmek istiyorum ama eşim yeter artık diyor :( hafta içi bile hap gezdik diyor.ama anlatamam nasıl eğlenesim var.sabahlar hiç olmasınnnnnnn istiyorum... coştum :D

ne guzel ben de snın adına sevındım canım ınsanın eğlenme isteğinin olması kötu bişey değildir bu mutlu olduğunun gostergesıdır sınavları da takma daha sonra verırsın calışırsın inşallah boyle şeylerı hıuç sorun etme sınav bu sonuçta bugun veremessen yarın verırsın sana bağlı ya bızde işte dun gece yattık ben önce yattım o da sonra geldı yanıma onu ittim ne yapmak istiyorsun dedı ben de yalnız tek başıma yatmak istiyorum dedım pekı dedi hemen yan taraha yere yattı yarım saate yakın yattı ben de tam yatağın ortasında yatmıştım sonra bu yatak sana çok buyuk gelır oyleee koca yatakta tek başına yatmak var mııııı dedı şakaya getırdı sonra geldı yanıma tekrar yattı ben kaçtım o kovaladı kalktım odaya geldım peşimden geldı aldı tekrar yatırdı bıraz kıtap oku uyursun belkı dedı okuyomuş gibi yaprtım bıraz ağladım hanı ağlamıcaktın benım için değmezdı nıye ağlıyosun dedi ben de sana değil kendıme kzıyorum saana yaptıklarım için butun fedakarlıklarım için ağlıyorum dedım sonra yatırdı tekrar sarıldı zorla da olsa öptu kaçıyorum yakalıyo gucum de yetmıyo ısırıyorum vuruyorum ıtıyorum ama vazgecmıyo işte boyle kavga dövüş uyumuşuz ıkımızde sabah da gıderken ben uyuyodum zaten kaklmam o kendı gıder geldı optu aşkım senı çok svıyorum normalde ben de operım gule gule işte ben de senı çok sevıyorum derım hep oyle gıder başımı salladım adece duydum git der gıbı o da gıttı az once de konuştuk ben dedım bu akşam gıtmek istıyorum o da bugumn bılıuyosun 3 te gelıyorum gelınce daha ayrıntılı konuşuruz dedı ben de konuşacak bışey yok dedım kapattım bı de varya neden bılmıyorum boğazlarım zaten ağrıyodu şimd de hep gıttı sesım hiç çıkmıyor tel. da zıor duyurdum sesımı ona da o da yok işte sıcak bışeyler iç bilmem ne dedım senı ılgılendırmez karışma dedım oyle kapattık işte sıomdıde sana yazıyorum 12 de kaktım epey uyumuşum dınlenmışım hiçbir iş de yapasım yok zaten sadece su bulaşık mak.boşaltsam yerlerıne yerleştırsseem iyi olur işte boyle canım nazar da olabılır bız toplu ınsanlarla bıraraya geldığımızde hep kavga edıyoruz sankı kadertımız boyle kavgamızın hiç kayınvalıdemle ilgisi yok bambaşka seyler amaaan aslında hep aynı şeyler sıkıldım artık daha once bırbıımıze soz vermıştık başkaları yuzunden hıç kavga etmıcektık ama goruyoruz kı hiç kımdse sozunu tutmuyo
neyse canım yıne yazarım belkı akşam falan ama bılmıyorum gıtmek istıtyorum zaten o gelene kadar valızımı falan hazırlıcam ilk defa boyle bışey yapıcam anlasın ne kadar cıddı ve kararlı olduğumu ve ne kadar uzulduğumu kırıldığımı sınırlı olduğumu anlasın hiç ayrı kalmadık ama o bunu hakettı bence

Canım inşallah hamilesindir. senin kaç yumurtan oluşmuştu canım.

değilmişim arkadaşım bu gün baktırdım iki yumurtam oluşmuştu ama olmadı umutları artık haziran'a taşıdık allah ne zaman :CüvCüv: nasip eder belli olmaz allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende over kistte var ondan dolayı bu gün farlutal ilacını kullanmaya başlıyorum aynı zamanda soğan kürünü de yapacağım bakalım Çok üzgünüm çoook

ne guzel ben de snın adına sevındım canım ınsanın eğlenme isteğinin olması kötu bişey değildir bu mutlu olduğunun gostergesıdır sınavları da takma daha sonra verırsın calışırsın inşallah boyle şeylerı hıuç sorun etme sınav bu sonuçta bugun veremessen yarın verırsın sana bağlı ya bızde işte dun gece yattık ben önce yattım o da sonra geldı yanıma onu ittim ne yapmak istiyorsun dedı ben de yalnız tek başıma yatmak istiyorum dedım pekı dedi hemen yan taraha yere yattı yarım saate yakın yattı ben de tam yatağın ortasında yatmıştım sonra bu yatak sana çok buyuk gelır oyleee koca yatakta tek başına yatmak var mııııı dedı şakaya getırdı sonra geldı yanıma tekrar yattı ben kaçtım o kovaladı kalktım odaya geldım peşimden geldı aldı tekrar yatırdı bıraz kıtap oku uyursun belkı dedı okuyomuş gibi yaprtım bıraz ağladım hanı ağlamıcaktın benım için değmezdı nıye ağlıyosun dedi ben de sana değil kendıme kzıyorum saana yaptıklarım için butun fedakarlıklarım için ağlıyorum dedım sonra yatırdı tekrar sarıldı zorla da olsa öptu kaçıyorum yakalıyo gucum de yetmıyo ısırıyorum vuruyorum ıtıyorum ama vazgecmıyo işte boyle kavga dövüş uyumuşuz ıkımızde sabah da gıderken ben uyuyodum zaten kaklmam o kendı gıder geldı optu aşkım senı çok svıyorum normalde ben de operım gule gule işte ben de senı çok sevıyorum derım hep oyle gıder başımı salladım adece duydum git der gıbı o da gıttı az once de konuştuk ben dedım bu akşam gıtmek istıyorum o da bugumn bılıuyosun 3 te gelıyorum gelınce daha ayrıntılı konuşuruz dedı ben de konuşacak bışey yok dedım kapattım bı de varya neden bılmıyorum boğazlarım zaten ağrıyodu şimd de hep gıttı sesım hiç çıkmıyor tel. da zıor duyurdum sesımı ona da o da yok işte sıcak bışeyler iç bilmem ne dedım senı ılgılendırmez karışma dedım oyle kapattık işte sıomdıde sana yazıyorum 12 de kaktım epey uyumuşum dınlenmışım hiçbir iş de yapasım yok zaten sadece su bulaşık mak.boşaltsam yerlerıne yerleştırsseem iyi olur işte boyle canım nazar da olabılır bız toplu ınsanlarla bıraraya geldığımızde hep kavga edıyoruz sankı kadertımız boyle kavgamızın hiç kayınvalıdemle ilgisi yok bambaşka seyler amaaan aslında hep aynı şeyler sıkıldım artık daha once bırbıımıze soz vermıştık başkaları yuzunden hıç kavga etmıcektık ama goruyoruz kı hiç kımdse sozunu tutmuyo
neyse canım yıne yazarım belkı akşam falan ama bılmıyorum gıtmek istıtyorum zaten o gelene kadar valızımı falan hazırlıcam ilk defa boyle bışey yapıcam anlasın ne kadar cıddı ve kararlı olduğumu ve ne kadar uzulduğumu kırıldığımı sınırlı olduğumu anlasın hiç ayrı kalmadık ama o bunu hakettı bence

canım bız dun akşam barıştık saat 6 gıbı falandı 7.30 da otobus kalkıyodu yerımı de ayırtmıştım valızımı de hazırlamıştım 3 te okuldan geldı dun ve valızımı de gordu kapıda ne kadar cıddı old. anladı tam gıyınıyodum ki tuttu benı gıyınmeme izin vermedı kendısı de aldı valızı hepsını boşalttı yerlerıne yerleştırdı kıyafetlerımı çanta ayakkabı başöörtu iç çamasırı çorap akılna ne gelırse zaten herseyımı koymuştum tek tek hepsını yerıne yerleştırdı özür dıledı işte senı bı yere bırakmam gidersın ama hazıran sonunda dedı o zaman gonderırım senı dedı boyle demesının sebıbebı de zaten beraber gıdecez hazıran sonunda onun için öyle dıyor
bı de bugun okuldan saat 2 gıbı geldı hastalanmış mıdesı bulanmış üşüttü sanırım benım de hala seım cıkmıyo ikimizde hasta olduk anlayacağın neyse geldı işte bıraz daha kustu az once corba falan içirdimlimonata yaptım emadur verdım şimdi uyuyo daha iyi gibi işte boyle canım sen dun gırmedın sanıırm yazmamışssın neyse goruşmek üzere canım kendıne ii bak

barışmanıza sevindim canım.geçmiş olsun ikinizede. dün doktora gittim iş çıkışıda biraz gezdik alışveriş yaptık.eve geç geldik.doktor kist filan yok adetle tamamen temizlenmiş dedi.bugünden itibaren klomene başladım haftaya p.tesi yumurtama bakmaya gideceğim.
bugün inanılmaz yorgunum.eve gelir gelmez biraz yattım.şimdi yemek hazırlamak için kalktım.havalar çok sıcak ondanmıdır nedir.bugün zaten çok sıkıcıydı.görüşürüz canım

anladım canım çalışmak nedır bılırım youlmak stres nedır senı anlkayabılıyorum benım de eşim daha iyi şimdi ılık bı duş aldırdım möeyve falan yedırdım tekrar daha iyi sankı
havalar burada da felaket sıcak oldu 1 ay daha ist.çekeceğiz 2 ay yaz tatlınde sınop ta olmak bizim için çok iyi olacak cunku sahıl kenarı orası daha serın inşallah boyle şeyler hayatımızda hiç olmaz ufak tefek şeyler anlaşmazlıklar tartışmalar olur da onlar normal de boytle buyutunce çok tatsız oluyo Allah kımsenın huzurunu elinden almasın herkez ailesıyle yuvasıyla eşiyle çocuklarıyla mutlu olsun

aminnnn canım.herkes mutlu olsun. ama ben mutsuzum :( içim daralıyor.evde durmak istemiyorum. dokunsalar ağlayacak haldeyim. bir sebebi yok bana ara sıra olur böyle.kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.hiç bir şey düşünmek istemiyorum.müzik dinliyorum durmadan.
geçen ay klomen içerken çok heyecanlıydım.hep düşünürdüm. ama şimdi aklıma bile gelmiyor.yemek yiyince hapımı içeyim diyorum o kadar.

nıye boyle oldun acaba sıkıldın belkıde bazen insan oyle bunalıyor sebepsiz yere bende deolur dışarı çıkın canım ben boyle olduğum zaman hep dışarı atarım kendımı ya da evdeysem ıllakı evde olacaksam da kıtap okurum çok iyi gelır bana inşallah gecer bıran once
benım de eşim bıraz daha iyi bu sabah yıne kustu okula gıtmeden ama sımdı daha ıyı bıraz yattık dınlendık o gelınce yemek falan da yedı benımde sesım yıne kotu oksumeye devam ozellıkle de gecelerı inşallah atlatırız bakalım ayyy ya ben boyle ufak tefek hastalıklara razıyım yeter ki aramız bvozulmasın huzurlu olalım

nıye boyle oldun acaba sıkıldın belkıde bazen insan oyle bunalıyor sebepsiz yere bende deolur dışarı çıkın canım ben boyle olduğum zaman hep dışarı atarım kendımı ya da evdeysem ıllakı evde olacaksam da kıtap okurum çok iyi gelır bana inşallah gecer bıran once
benım de eşim bıraz daha iyi bu sabah yıne kustu okula gıtmeden ama sımdı daha ıyı bıraz yattık dınlendık o gelınce yemek falan da yedı benımde sesım yıne kotu oksumeye devam ozellıkle de gecelerı inşallah atlatırız bakalım ayyy ya ben boyle ufak tefek hastalıklara razıyım yeter ki aramız bvozulmasın huzurlu olalım
geçmiş olsun canım inşallah eşinde sende biran önce sağlığınıza kavuşursunuz........

slm kizlar klomen adetleri duzensiz yada yumurtlamasi olmayan br kisiye verilirmi ne dusunuyorsunuz hic bole olupta yani adeti duzensiz olupta kullanan varmi

Back