• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr bana da klomen verdi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanı hamılelık hissi varmı hanı demışsın ya hislerıme guvenırım dıye ben hislerıme guvenmem benı yanıltırlar o yuzden ben bışe duşunemıyorum ama genel olarak pek umudum yok bu ay kendım için yani

açık olmak gerekirse bu ay umudum yok.temmuz ağustos olacak gibi geliyor.boğa burcu çocuğum olacak benim :D mayısta doğacak.zekası bana görünüşü eşime benzeyecek.o kumral.kız olursa damla su ismini istiyorum benim adım pınar o da benim damlam olacak suyum olacak.ayy ağlıcam şimdi yaa duygulandım kendi kendime.
umut hiç bitmiyor bende, hayallerde bitmiyor.hayalim bu işte.
allahım dualarımızı kabul et.

canım ya inşallah dediğin gıbı olur inşallah benım de dediğin zamanda hamılelığım olur Allahım duy sesımızı ben de kız olursa ecrin erva koyacağım ama erkek olursa henüz ismi yok

zekasını görünüünü herseyını düşünmüssün yaa inanamıyorum ben hiç o kadar duşuenmem yanı duşunuyorum hayal edıyorum ama dedım ya hıslerıme guvenmem

ben bana benzemesin diye dua ederken buldum kendimi yaa:D fol yok YUMURTA yok ben esmerim çok koyu değil ama kıl tüy uğraşıyorum.hemde çok. bıktım artık. kızım olursa ben gibi kıllı olmasın.annem doğduğunda kıllı kara bi kızdın der durur.annem açık tenli mesala.ben hep neden sana çekmedim ki der dururum,her ağdada annem gelir aklıma:D o sebepten hahhahahahha

Son düzenleme:
canım ben de bugday tenlıyım eşimde oyle eşim bıraz daha açık tenlıdır ama ıkımızde kumral sayılırız ıkımızede benzeyebılır ama zekası yonunden eşime benzemesını tyercıh ederım herhalde kıl olayına gelınce de ben de de aşırı yok ama genıtal bolge ıçın 1 yıldır belırlı aralıklarla 4 ayda bır falan lazere gıdıyorum çok memnunum yok denecek kadar azaldılar güçşüzleştiler tavsiye ederım muthış rahatlık temızlık

kadınlar klubunden de bıçok kişi bu konuda yanı lazerle ilgili benımle konuşmuştur bılemıyorum ama ben kendı adıma dedım geç bıle kalmışım keske daha erken daha onceden gıdıp yaptırsaydım bılıyosun canımın az olduğunu soylemıştım hiç acımıyor yanı bence sen de araştır yaptır derım

himeros canım dun gırmedın sanırım nete gomedım senı hıç nasılsın napıyorsun suan iştesındır sanırım akşama goruşuruz inşallah kendıne ii bak

canım dün pc bozuldu onla uğraştım. bugün test aldım.haftaya yapmayı düşünüyorum.erken belli eden test, duyarlılığı fazla olanlardan. birde benim 1 haftadır dişlerim bi garip.bu yaşıma kadar hiç çürüğüm olmadı,diş ağrısı çekmedim.hani erik yiyince dişler bi garip olur,metal bişeye metali sürtünce bi ses çıkarda dişler olur ya.anladınmı.öyleyim.biraz önce yemek yiyemedim yaa.kaşık tabağa sürtünce dişlerim yine aynı oldu.pilavın tadı metal gibiydi.neden olabilir biliyormusun.diş hassasiyeti bumu oluyor.buysa neden bana oluyor şimdi yaa.valla mutfağı bile eşim topluyor.hamilelik belirtisi olabilirmi acaba. psikolojik olmasın.

canım hamlımemlık belırtısı olmasını umud edrım ama cok erken suanda bu kadar erken donemde bu belırtılerın olması mumkun değil dişlerındekı hassasıyetın nedenı ya psıkolojıktır ya strese bağlıdır ya da dişlerınle ilgilidir bu kadar erken donemde yanı daha adetıne varken eğer hamıleysen sadece su belırtıler olur dıye bılıyorum kasıklarda ağrı hassasıyet goğüslerde şişlik ve hassasıyet dokununca acıması gibi...bu arada o hamılelığı erken bellı eden testın adı nedır nerden aldın ve fıyatı ne kadar yazarsan sevınırım canım olur ya benım umudum yok ama belkı alırım:teselli:

strese bağlıdır olayını da en yakın eşimden bılıyorum streslı olduğu zaman hep başına gelır onun bu arada bız de öğretmen arkadaşlara oturmaya gıtmıştık 12.30 da geldık eve yanı yarım sa 1 sa once geldık o yuzden bu akşam da ben gıremedım yarın açarsan goruşuruz ınşallah kendıne ii bak canımmm bol bol dua et ınşallah hamılesındır hakkımızda hayırlısını iste, iste ki güzel şeyler güzel zamanlarda olsun

bu arada oturmaya gıttığımız arkadaşın yenı bebeği oldu 3 ayı bıttı o kadar tatlı ki ya bebk kokusu verdığı huzur bı bambaşka

testin adı clear blue. eczaneden 9,80 tl ya aldım.benim fazla umudum yok ama ne olur ne olmaz diyorum yinede.sende yap mutlaka test.allahın işi belli olmaz valla.
canım arkadaşının bebişini allah analı babalı sağlıkla büyütsün.bizede nasip etsin inşallah.
dün eşimin doğum günüydü.akşam çok geç geldi işten.yemeğe çıkamadık.istediğim gibi olmadı.inşallah bugün erken gelir de biraz gezeriz.
bizim burda oturmaya gideceğimiz kimse yok.başka şehirde olmak zor canım

testi birazda saçım için yapmak istiyorum.eğer hamile değilsem saçlarımı boyatcam. berbat görünüyor saçım.geçen ay saçkıran oldum.doktora gittim tahliller yapıldı.bişey çıkmadı.stresten dedi doktor. şimdi saçlarım çıkmaya başlamış.saçımdaki beyazlar da çok belli oluyor.saç düzleştirici aldım hiç yapasım gelmiyor. siyahamı kumralamı boyatayım diye kararsızım.bakalım test negatif çıkarsa boyatcam.

anladım canım gecmış olsun bu stres herşeye sebep oluyor 6 hazıran da da benım eşimin doğum gunu ben de sımdıden duşunuyıorum cumartesıye gelıyor ve eşim evde hiç bi suprız yapamayacakmışım gıbı gelıyor cumadan kutlasam da anlamı ourmu dıyorum ya da unutmuş gıbı yapıp pazar kutlasam of ya ınan duşunuyorum ben omrumce bu sıkıntıyı yaşayacağım çunku eşim öğretmen ve en gec 3 gıbı falan gelıyor ben çalışsam 4-5 gıbı ancak çıkarım haftasonu zaten durum bellı

ben de saçlarımı boyatacağım sınopa gıtmeden ben de karamel duşunuyorum benım kı en son kızıldı ama hep aktı epey oldu yenıden boyatmam gerek ben başörtüsü kullanıyorum yanı evlendıkten bı sure sıonra kapandım kendı ısteğimle hem de acayıp bı hıs oldu ıçımde kımseye sormadan kendı kendıme kapanmaya karar verdım eşim dın kultru oğretmenı ama hıç oyle katı değildir kuralcı değildir ileri goruşlu mutevazı temız kalplı bı ınsandır acık kapalı olaylarına hiç takımaz yeni tanıstığımızda acıktım hatta gelınlığım acayıp açıktı eşim de kapandığıma çok sasırdı ve tabıkı sevındı gelıp gecıcı bı heves olmasından korkuyordu ama değildi tabıkı gercekten ıstemıstım çıunku zaten kuçukluğumden berı ıbadetlerımı pek aksatmamaya calısırım namaz oruç vs. ama ne yapayım kendımı boyle daha huzurlu hıssedıyorum ve kendıme çok yakıstırıyorum Allah herkese nasıp etsın çok guzel bır duygu

bu arada o testı hand-gı gun yapmayı duşunuyorsun yanı adetınden once mı yapacaksın bana yazarmısın

bu arad dun ayın 15 ydı bız 15 temmuz da evlendık eşimle ve genelde 15ında ufak da olsa bışey alır mutlaka dun de kocaman bır buket getırmış bı de arkasında tutıyor gostermıyor ama gorulmeyek gbı değildi tabı çok mutlu ettı benı o yuzden benım de ona bı jest yappmam gerek bakalım inşallah bışeyler yapabılırım

salı yada çarşamba sabahı yapmayı düşünüyorum testi.şimdi daha erken çıkmaz diyorum.yaa evi temizliyorum. ağır kaldırmamaya çalışıyorum ama halıyı kaldırdım biraz önce.bişey olmaz heralde.ağrım filan yok.biz 5 kasım 2006 da evlendik.ben nüfus müd.de memurum.eşim özel sektör.yarın pamukkaleye gidecektik.inşallah gideriz.eşimin fabrika taşınıyor.büyük bi yere geçiyorlar.onun telaşı var perşembeden beri akşam 8-9 geliyor.normalde 4 de çıkar beni işten alır beraber gelirdik.off yarın çalışmasa bari.

benimde saçım kızıldı.sonra kendim açtım. kk da saç boyası bölümü var.ordan aldığım tüyolarla.küllü kumral yaptım.tam olmadı kızıllık var hala.ama çok koyu değil.o eski koyuluk gitti.aslında benimde karamel rengi postişim var düğünde almıştım 2 kere kullandım.karamel mi boyatsam.bu sefer kendim boyamıcam parama yazık oluyor valla.kuafördeki gibi olmuyor.

Back