• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr bana da klomen verdi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de bu ay klomen kullandım. Yumurtlama haftam bakalım bekliyoruz. Kasık ağrılarım var. Doktor normal dedi. Ağrı kesici kesinlikle içme dedi. Ben birşey sormak istiyorum ayrıca; yumurtlama saati var mıdır. Yani yumurtlama haftanda gün aşırı eşinle birlikte olacaksın ama günün hangi saatleri daha verimli olur acaba? biraz komedi bi soru ama yanıtlarınzı bekliyorum.

yumurtlama saatı dıye bışe y-duymadım ama sen kndın hesaplayabılırsın mesela ben 28gunde bır adet oluyorum ve genellıkle 13.14.gun yumurtlamam gerekıyor sende hesapla hangı gunlere denk gelıyorsa o gunlerde cıncel ilşikide bulun kasıkların ağruyorsa yakındır demektır yumurtan heran çatlayabılır bu gunler onemlı anlayacağın

canım gırmedın mı dun nete sana mesaj gondermıştım
bu sabah kalktım çıktım dışarı çıçekçıyle gıoruştum herseyı ayarladım guzel de bı de not yazdım çok şaşırcacak o soınava gırmeden ona ulaşacak bırde ona pantolon aldım pasta için gereklı suslerı aldım mumlar falan aldım yarın da tekrar pasta ve yanında bıkaç bışey daha yapcam ve mumlarla masayı suslıcem maytap falan da aldım o geldıkten sonra da happy bhırtday (yazısını bıle aldım pastayı yapıp üzstüne koycam)inşallah herşey guzel olur sen de benım için dua et hersey yolunda gıtsın

hedıyesını de inşallah beğenır onu da pastayı kestıkten sonra vereceğim ihtıyacı da vardı çok iyi oldu bu arada varya hep bana çiçek geldığı için fıyatları bılmıyordum ne kadar pahalıymış çiçekler oyle tam istediğim gıbı yastıklı falan senı sevıyorumlu bulamadım 4-5 tane ç,çekçi gezdım ama çok guzel bişey buldum bı sepette bı suru kırmızı gul var yanında da mınık mınık beyaz toz seklınde cok mınık susler var adam çok guzel bı buket yapar suslerız dedı ınşallah guzel olur ama oğretmenler odasında herkesın içinde o çiçeği almak emınımkı gururunu okşayacaktır çunku toplum içinde insanın eşinden çiçek gelmesı nedır bılırım ınsan muthiş mutlu oluyor ınşallah herşey guzel olur

canım nerledresın merak ettım senı ınşllah ters bışey olmamıştır 2 gundur yoksun umarım iyisindir
bugun ben de eşime butun süprizlerımı yaptım herşey cok guzeldı okula yoladığım çiçeğe hayran kalmış tabı okuldakı dığer öğretmenler de bayılmışlar cok sevındım bırazdan da akşam yemeği için dıaşrı çıkacağız kendıne ii bak canım goruşmek üzere

canım nerledresın merak ettım senı ınşllah ters bışey olmamıştır 2 gundur yoksun umarım iyisindir
bugun ben de eşime butun süprizlerımı yaptım herşey cok guzeldı okula yoladığım çiçeğe hayran kalmış tabı okuldakı dığer öğretmenler de bayılmışlar cok sevındım bırazdan da akşam yemeği için dıaşrı çıkacağız kendıne ii bak canım goruşmek üzere

canım imaj değişimiyle uğraşıyordum. saçlarıma sarı röfle yaptırdım.bütün günüm kuaförde geçti yaa.ne güzel süpriz yapmışın yaa bende istiyorum sürpriz.geçen hafta çiçek almıştı eşim işyerime getirmişti.insanın hoşuna gidiyor gerçekten.
bende bugün doktora gittim 16 mm olmuş yumurtam.yarın iğne yaptırcam.eşimle konuştum.bu akşam konuşmamız gereken şeyler var dedi.merakla akşam olmasını bekliyorum.doktor işi yarım kalacak sanırım.bakalım ne diyecek.
ayrıca bugün işyerinde bi hava estirdim ki sorma.sabah hizmetli kapıyı açmadı tanıyamamış beni :D tanıyamadım çok değişmişin dedi.gülmekten öldüm yaa. 2 kilo daha vermişim.82 olmuşum.bide zayıf olsam millet çatlayacak yaa.süper keyfim yerinde hihoyyyt

canım bu kadar da tesadüf olmaz kı benım de yaklaşık 2 saat once falan eşim saclarımı boyadı çok güzel oldu rengı tam istedığım gıbı eşim de cok beğendı senın de yenı ımajın hayırlı olsun yaza gırmeden once iyi oldu bu değişiklik ama senı merak etmıştım dedım acaba hasta falan mı oldu neyse iyiymişşin onemlı olan bu benım de eşim gercekten bayıldı süprızıme hala okulda konuşuyolarmış yağptığım jestı ya bı de sonuçta bı bayandan erkeğe çiçek yollanması millete daha da cazip ve ilginç geldı sanırım yanı bıraz sıradışı oldu benımkısı eee herzaman eşim bana mı alacak canım bıraz da ben ona alayım suprız yapayım dedım bı de varya eşim sanmış ki suprız sadece çiçek tabıkı hayır eve geldı otomatığe bastım o merdıvenlerı cıkarken ben mum ve maytapları yaktım bu arada cok hoş gıyındım askılı kırmızılı çiçekli bı yaz elbisesi ve makyaj yaptım tabı masa kırmızı mumlarla dolu ve ortada pasta yanında mercımek köftesı zeytınyağlı dolma poğaca kuruyemış ve meyve suyu superdı geldı sonra varya ınanılmaz sasırdı bı de aldığım pantolonu gorunce ya artık bıtmedı mı suprız benı ne kadar daha sasırtacaksın dedı sonra üfledı pastasını kestı fotoğrafını çektım sonra romantık sarkılar ayarlamıştım o gelmeden bılgısayarda onlar çalarken dansa kaldırdı benı sonra da akşam yemeğı yedık dışarda ya varya mukemmeldı sen de yap ınsanın yanı evlılığın havası değişiyor bırden ya sankı hersey yenıden sıfırdan başlıyor
bu arada bebk için de hayılrlısı olsun inaşşalah Allah gonlune gore verır canım stres yapma o çok çok onemlı akısına bırak bız de yatacağız artık eşim namaz kılarken dedım bı gıreyım belkı yazmıssındır bışeyler goruşuruz kendıne ii bak

bugunlerde yoğunsun sanırım pek gırmıyorsun ben de haftasonu gıremem buyuk ıhtımalle sarıyere gıdeceğiz gece de kalacağız hafta da mısafırlerım gelıyor yıne halamın kzı ve eşi tup bebek için gelmışlerdı ya bahsetmıştım sana da sımdı tekrar gelecekler ama arada gır bışeyler yaz zaten 20 gun sonra nerdeyse 2 ay ben hiç gıremem ınternersız kalacağız yaz tatılı nedenıyle zaten olsa da gıremeyız sanırım goruşuruz kendıne ii bak canım

canım bu aralar bi koşuşturmam var ki sorma. evden taşınıyoruz.kusura bakma yazamadım.ev tuttuk nakliye ayarladık.pazar günü ev taşıyoruz. yeni evde internet bağlantısı filan ayarlamak zaman alabilir.şuan evi topluyorum bi yandan.kaç gündür eve geç geliyoruz.işten çıkıp ev aradık hep.yalnız süper bir yere taşınıyorum. şehrin tam merkezi.evin yeri süper. evin içi şuankinden küçük ama olsun.yeter dedik.sabahları işe giderken yarım saat yol gidiyordum şimdi yayan 10 dk sürmez.görüşürüz canım kendine iyi bak

canım adına çok sevındım bende gıremedım 2 gundur sadece merak etmıştım iyi mi hasta mı dıye senı neyse ki iimişşin biz de ev temızlıyoruz eşim şuan camları siliyo bende evde dığer işleri yapıyorum işte ortaklaşa temızlık yapıyoruz bıraz ince temızlık mutfak dolapları dahıl temızledık yarın akşam mısafırlerımız bınıyor salı sabahı burdalar 2 hafta kalacaklar yanı bızde zaten 2 hafta sonra gideceğiz sinopa hem ev temız olsun temız bırakalım dedik hem de mısafırlerımız gelıyo sonuçta o yuzden dedık ince bı temızleyelım işte aksi gınbı bı de akşam oturmaya davetlıyız arkadaaşlar cağırdı kıramadık gercı işimiz bıter ama işte bız epey yorulduk yarın da yemek falan yaparım işte salıya hazırlık
bılıyosun okullar tatıl eşim de rahatladı artık 2 hafta semıner donemı var ama gıudıp gelecek sonuçta okulda 1-2 ssaat durup gelınıyo bışey yaptıkları yok 9 da gıder 12 de gelır bugun kardesim öss ye gırdı sorular cok zormuş istediği gibi gecmemış o kadar calıştıki 3 senedır gırıyodu nasıl sınav ypıyolar anlamadım 2 senedır ful dersane özel dersane yanı superdı ama bılmıyorum artık sans bıraz da hakkında hayırlısı napalım
sana da kolay gelsın canım ev taşımak zordur ama için rahatsa önemlı olan bu işine yakın olması hele de herseyden onemlı evın guzel olmasından bıle onemlı inşallah bız tatıle cıkmadan yıne goruşuruz cunku ben de tatıle gıttığımde gıremem bınde bır cok nadır gırebılırsem gırerım kendıne iyi bak tekrar kolay gelsın

canım sende tatile gitmişin sanırım.ben eve daha internet bağlatmadım.o yüzden cafeden girdim şimdi.
tedaviye devam ediyorum.3.ayım bakalım.doktor bu ay yumurtan çok iyi umutluyum dedi.bakalım ne olacak.sana iyi tatiller canım görüşmek üzere.

canım bu ayda olmadı doktor 1 ay ara verelim dedi. neyse canım.kendine iyi bak.haberlerini bekliyorum.

Son düzenleme:
açık olmak gerekirse bu ay umudum yok.temmuz ağustos olacak gibi geliyor.boğa burcu çocuğum olacak benim :D mayısta doğacak.zekası bana görünüşü eşime benzeyecek.o kumral.kız olursa damla su ismini istiyorum benim adım pınar o da benim damlam olacak suyum olacak.ayy ağlıcam şimdi yaa duygulandım kendi kendime.
umut hiç bitmiyor bende, hayallerde bitmiyor.hayalim bu işte.
allahım dualarımızı kabul et.

aylar önce bunu yazmıştım. çocuğum mayısta doğacak demiştim, ama haziranda doğacak. 1 ay farkla hissetmişim. şuan 1,5 aylık hamileyim :CüvCüv: .okuyunca ben bile şaşırdım. allahım dualarımızı kabul etmiş.:emir_bebek:

cnm sen klomenlemi hamile kalmştn kaç ay kullandn bana da doktorum verdm eylülde kullandfm bu ay hastaandm doktoru gitmeyi düşünmğüyorum ne yapsm

Back