• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr bana da klomen verdi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen yıl eşime yaptığım süprizi anlatayım bak. salon da masayı hazırladım.yemekler mezeler pastalar tatlılar.kalp şeklinde balonlar aldım.onları şişirip odanın heryerine koydum.hediyelerini koltuğa koydum üzerine minik notlar yazdım.mumları yaktım.kendim hazırlandım.izmirdeydik o zaman.kuzenim geldi saçlarımı fönledi filan.bi hazırlıktı sorma.en sevdiğimiz şarkıları hazırladım. o kapıdan girerken o şarkılar çalıyordu.mumlar yanıyordu.perdeye kurdelelerden kalp yapmıştım.yemek olarak,bonfile,pilav,rus salatası,pastırma,haydari,kırmızı pancar salatası,profiterol,pasta,sigara böreği yaptım.bunları hatırladım.sabah erkenden başlamıştım koşuşturmaya.şimdi yapamam valla.zor.bi sefer olur o :D:D:D:D

bi keresinde gazetelerden rekli harfleri tek tek kesip kocaman pembe kalp kağıda yazı yapmıştım.sana olan sevgim değil 1 güne 365 güne bile sığmaz, yazmıştım.sevgililer gününde.çok hastaydım evden dışarı çıkamayınca bende evde kendi çapımda bişeyler yapmıştım.koridordan odaya kadar yere mumlar yakıp gül yaprakları serpmiştim.
oda sabah ben uyurken gidip yüzük almış.ben uyanınca bi baktım parmağıma taktı. kahvaltı hazırlamıştı. kalpli bardaklar almış.masaya gül koymuş.güzeldi. aklıma gelenler bunlar.

hamile olduğumda nasıl bi süpriz yapcam bilmiyorum.ama süper bişey olmalı.sen düşündünmü nasıl söyleyeceğini :D:D

canım yaa ne guzel şeyler yapmış ne yalşan soyleyeyım ben pek yapmadım yapamadım en son doğumgunuda işten erken çıkıp o gun için de bı yer ayarlamıştım gıttım konuştum anlattım garsona falan neler yapacağını sonra hıçbışey yokmuş gıbı her gun olduğu gıbı geldı benı işten aldı ben de hadı gel az oturalım bı yerde cok yorgunum eve gıtmek sitemıyorum dedım o da kandı gelkdı benımle zaten yakındı iş yerıem sonra herşey ıstediğim gıbı oldu mum ısığında yemek yedık sonra pastası geldı ufledı hedıyesını verdım ko saatı almıştım en guzelı bu yaptıklarım arasında hep o bana yaptı surprizler evlenme teklıfını bıle yemek yemeye goturdu masaya gul yapraklarıyla benımle evlenırmısın yazmış kenara gul yaprakları koymuş neymış cevabı yazacakmışım aşkım benım ya cok mutlu etmıştı benı

ve yıne aynı senın yaptığın gıbı işten çıktım tabı bunların sebebı hep benden once eve gıdıp herseyı ayyarlaması maalesef o yuzden şanslı neyse eve gıttık işten aldı benı ayağımı içerıye atara atmaz kırmızı gul yaprakları yatak odasına kadar yerlerde yatakta da yastığın üstunde çıçek ve hedıye almış koymuş o da cok guzeldı
ya ne bılım bı suru şey yaptı daha ilşk aklıma gelenbler bunlar toplam 2 senedır tanıyotuz bırbırımızı bı suru sey yaptı benım için iş yerıme gonderdığı çiçekler pastalar iş yerındekı arkadaşlarım çok imrenmıştı hatırlaıyorum sonra da muthiş bı kavga etmıştık sanırım goze geldık dedı eşim nazar değdı dedı ondan sonra toplum içinde cok dıkkat cekıcı oyle suprizler yapmıyor

hamıle olunca nasıl soyleyeceğimi gercekten hiç duşunmedım hiç bilmiyorum çok özel bı an ve cok cok özel olmöalı ama bılemıyorum suanda

bu arada duğunumde ben de postij kullanmıştım sacım uzundu ama bıraz daha uzattık guzel olmuştu

geçen hafta malzeme almış bizimki.geldi hadi uçurtma yapalım dedi. beraber uçurtma yaptık.çok eğlendim.ama uçuramadık rüzgar yoktu.bide çim adam yapcaz.ben onun kafasını yapcam o da benimkini.çalışmaktan vakti olmuyo ki yapalım.
doktor sana başka ilaç verdimi.bana 6-7-8 ilişki 9 unda jele başla dedi. her akşam jel sürüyoruz.crınone jel diye bişey.progesteron içeriyormuş.adet olana kadar yap dedi.zaten tek kullanımlık poşetlerde.uzun bişeyin içinde.öyle uyguluyorsun.

arkadaşlar bende klomen kullandım ama iğne vermedi doktorum birde ben çatlama günü olan günlerde regl oldum doktorum bunun regl olmadığını söyledi kafam iyice karıştı bu konuda bir bilginiz varmı

lekelenme tarzı bişey olmuşun sanırım.bende pko olduğu için değil 15 günde 2-3 ayda adet oluyorum.o yüzden yaşamadım senin gibi bir sorun.doktorun bişey yok diyorsa yoktur bencede.
tedavinde başarılar dilerim

geçen hafta malzeme almış bizimki.geldi hadi uçurtma yapalım dedi. beraber uçurtma yaptık.çok eğlendim.ama uçuramadık rüzgar yoktu.bide çim adam yapcaz.ben onun kafasını yapcam o da benimkini.çalışmaktan vakti olmuyo ki yapalım.
doktor sana başka ilaç verdimi.bana 6-7-8 ilişki 9 unda jele başla dedi. her akşam jel sürüyoruz.crınone jel diye bişey.progesteron içeriyormuş.adet olana kadar yap dedi.zaten tek kullanımlık poşetlerde.uzun bişeyin içinde.öyle uyguluyorsun.

canım valla bana başka ilça vermedı folık plus ve klomen bu ay için onları kullandım gecen ay da prolaktınım azcık yuksek çıktı on un için de dostınex vermıştı yarım yarım onu içiyordum benım adetlerım çok duzenlı her ay olurum ama tabı 1-2 gun oynar

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum bana cevap verirmisiniz.ben adetimin 5. gününde klomene başladım ve cuma günü prengly çatlatma ignesi vurundum.bu iğneyle hamile kalan varmı yada hamile kalırsam kaç gün sonra anlarımm bilgilendirin lütfen yerimseniben

canım bende 5. günü başladım ama ovitrelle vuruldum..
malesef kist oluştu..
ilk kez hormon almıştım..
inş sende öyle olmaz..
bebeğinle dönersin evine..
adetini beklemen lazım olabildiğince rahat olmaya çalış..
ne kadar düşünmezsen o kadar iyi..
stres yapma..
hayırlısı olsun inş..

canım ben hiç iğne olmadım bu ay klomen kullandım ama yumurtam kendılığınden 12.gunde catladı o yuzden iğneyle ilgili bır bılgım yok

arkadaşlar klomen kullanınca iğne vurulmak şartmı doktorum bana iğne vermedi

erva15 ne zamandır görüşemiyoruz.ben hala test yapmadım. saçlarımıda boyatamadım.doktor izin vermedi. eğer boyatacaksan klomeni içerken boya dedi.daha risksizmiş.dünden beri kasıklarım fena ağrıyo.adet olacam heralde.cumaya kadar olmazsam cuma test yapıcam.doktor salı günü test için erken dedi yapmadım.sen ne yaptın?

canım valla benım 2-3gundur yatılı almanya dan mısafırlerım vardı halamın kızı ve eşi geldı tup bebek için 3.kez başvuru yaptılar nışantaşın da bı ozel hastande ve once muayenehanesıne gıttık onlarla ilgilendık nete de o yuzden gıremedım canım valla benım de bugun yarın adet olmam gerekıyor bakalım suan ağrım sızım yok ama sınırlerım gergın bıraz cok da yoruldum sanırım onun da etkısı var ben de daha boyamadım hazıran da boyaayacağım sanırım bu ara duğunler falan da var peşpeşe artık evde bebk hamıleleık konuşllarını eşimle konuşamaz olduk dedım ya başka seyler mısafır ıvır zıvır araya gırınce bır de onları gezdırdık epey öyle işteama gırerım bu 2-3 gun yıne haftasonun yıne mısafır olabılır duğun var ya bız de yatılı mısafır kabul edebılırız aslaında duğun çok yakınımızın değil ama sonuçta akraba işte ben de duğunlerı hıç sevmem bakalım bu aradaa eşşim tayın ısteğini yaptı bugun hazıranda bellı olacak bakalım memlekete sınopa istedı hayırlısı hhakkımızda bebk için de herşey için de en hayırlısı neyse o olsun canım gorüşürüz yıne byy

canım bende bu sabah test yaptım negatif çıktı.olmadı sanırım bu ay.hala adette olmadım.
allah kolaylık versin sanada.misafir ağırlamak filan yorucu biraz.hala kızının tüp bebekleri inşallah.tutsunda bizede dua etsin.bizimde olsun.bebek konusunu kafandan atıp başka şeylerle uğraşmak iyi gelir sanada.
bu ara tayin için koşturanlar çok.bizim daireyede geliyorlar hep.allah gönlünüze göre versin canım.bizde evden taşınmayı düşünüyoruz.başka şehir değil tabi.işyerime yakın yer tutalım diyo eşim.hamile kalırsam kolaylık olsun diye. şimdiden başlıyoruz hazırlıklara.bebek ne zaman gelir bilinmez.

doğru tabıkı ya ev ve işin yakınlığı çok onemlı bana da başka bı semtten taklıf geldı ama suan düşünmüyorum bıze uzak bıraz gungoren ozel hastanesınden ama dedıum ya zaten tatıle cıkmayı sabırsızlıkla beklıyoruz bakalım tayın işi de ne olur bılınmez hayırlısı bebk için de kendını bu kadar odaklama canım ya dediğin gibi bıraz başka seylerle mesgul olmak ınsanın strresını alıyor kafana takıp duşunmuyorsun sen de oyle yap tabı benım gıbı mısafıor ağırla ve yorul demıyorum ama mesela gezebılırsın kıtap okuyabılırsın mutfakta kendını oyalayabılırsın benı kıtap okumak muthiş t-rahatlatır her gece eşimle uyumadan once mutlaka okuruz

mutafkata da yenı şeyler denemek falan çok hoşuma gıder ve rahatlarım kılom 50 olsa da mutfagı severım

Back