Dr bana da klomen verdi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimle karar aldık canım.kafaya takmak bebek düşünmek yok diye.olacaksa olur zaten dedik.dün sinemaya gittik yarında pamukkaleye gitcez.çamur banyosu filan yapalım diyoruz.tabi hala adet olmazsam.olursamda gezeriz dedik

canım ben ilk haberı verım 1 ssat once falan adet oldum zaten 2gundur belırtılerı vardı anlamıştım hayırlısı bızde artık ebbek için hiç konuşmuyoruz bız de dun gezdık fatih egıttık bol bol alışveriş yaptım kendıme cıcıler aldım deşarj oldum bugun de hava çok guzel gezelım dıyoruz ama hafişf de olsa ağrım var yarın da duğunumuz var haftaya da aynı şekılde düğün var bu arada haftaya cuma sanırım tayınler debellı olacakmış tayın işini şuan bebekten bıle daha cok istiyorum ama yın de Allah bılır hakkımızda hayırlısı ben de artık adetım bıtsın saclarımı boyatacağım ve lazer epilasyona gıdeceğim tatılden once bı bakıma temızlığe alayım kendımı dıyorum size de iyi gezmeler bol bol eğlen ölümlü dünya bışey kafaya takmaya gelmıyor dılecdiğimizce gezelım eğlenelım morelımızı yuksek tutalım

ya bu doktor bana neden tedavi uygulamıyo anlamıyorum.. ne kastı var bana 8 aydır korunmuyorum ama tık yok..ne bende ne de doktorda...yardımcı olurmusunuz..

canım valla doktorunu değiştirebılırsın ya da gereken butun testler yapıldıysa hamıle kalmana belkı bı engel yoktur o yuzden de tedavı uygulamasına gerek kalmıyodur yanı tam olarak durumunu yapılan testlerı fılmlerı yanı başından berı ne yaptı doktorun bılmedığım için nasıl yardımcı olabılırım bılmıyorum...

iyi akşamlar canım
doktorun bana verdiği jelden 1 tane kaldı.onuda yatarken yapcam.yarın akşama kadar adet olmazsam akşamda yapmam lazım.doktor yarın izinlidir demi arasam.p.tesiyi bekleyeceğim yada.
bende gecenin bu vaktinde çorba yapıyorum.canımız çekti eşimle.internetten tarife bakmaya girdim.tesadüf sende nettemişin.

hımm evet canım ben de hem tv ye bakıyoruz eşimle hem de arada netteyız

jel progesteron içeriyor. sanırım bebek olursa tutunsun diye destek olarak verdi. jelin içindede bebeğin tutunması için progesteron gerekli diyor.ayrıca ilk haftalardaki düşükler için kullanılıyormuş.

anladım canım bak senın doktorun farklı seyler de vermış sana benımkı maaşlallah bı bıldığı var yumurtan erken çatlamış lafı başka bişey bılmıyor guluyorum ya komık valla neyse bizde 1 saat oldu düğünden geldık amma hiç düşündüğüm gibi kotu gecmedı çok eğlendık hatta eşimle kalktık bıraz oynadık bıle hava da superdı bıraz da gezdık oralar da iyiyidi yanı senın nasıldı pamukkale guzel geçtımı bugun yazdığına gore donmuşsundur dıye duşunuyorum inşallah sen de benım gıbı eğlenmıssındır bır de içimden geldı varya acayıp guzel gıyındım etek ceket ustune uygun başörtü armine den taklarım ayakakabı çantam hafıf cok hafıf de makyaj yapmıştım eşim bayıldı ya boyle her zaman değil de arada yapınca daha bı guzel oluyo sankı ben genelden çok dıkat ederım kılık kıyafete uyum çok onemlı benım için ne bılım gıyımemme cok düşkünümdür eskıden berı süse püse takılara bayılırım zaten dıyorum ist. olmasak batarız bız cunku kıyafete başörtülere cok para harcıyorum ist. uyguna bulabılıyosun bıçok şeyı ama mesela memlekete gıtsek sınopa orası ınanılmaz pahalıdır artık alışverişe ya samsuna ya da istanbula gıderız doıyoruz yanı tayın falan çıkarsa

himeros nerdesın canım 2 gundur gormuyorum senı inşallah iyisindir

geldim canım.dün gezmeye gittik ya eve gelince yorgundum,vaktim olmadı. hava çok sıcaktı dün.
tedavi konusundada ben doktorumu beğendim açıkcası. dediğin gibi, bu tarz ek destekler veriyor.burdanda okuduğum kadarıyla böyle şeyler yapan doktor pek yok. hep klomen+pregly başka bişey vermiyor çoğu doktor. birde bana zayıfla demiyor hiç.kilomdan bi şikayetide yok.bakalım ne olacak
bu arada ben hala adet olamadım. valla olsamda kurtulsam diye bakıyorum.tedaviye tekrar başlasak.adet olamazsam aksar tedavim diye korkum var. (hamile olacağıma ihtimal veremiyorum)
sen adet olmuşun sanırım.doktorunu değiştirecekmisin.adetin 3. günü gidilmesi gerekiyor dr a.23 ünde oldun bak bugün 25 i. yarın gidersen haber ver canım.

yok canım gıtmeyı duşunmuyorum suan bı sure ara verceğim dediğim gıbı zaten artık korunmaya başlayacağız seneye kpss var ve ders calışıyorum yavaş yavaş ve dersaneye de gıdeceğim bebek işini 1 yıl daha erteleyeceğiz zaten cuma tayınler bellı olacak bakalım

zaten doktorumdan da pek memun kalamadım hastane de aşırı kalabalık oluyor eşim okuldan çıkıyo doktorun istediği saatte zor zahmet orada oluyoruz ama tam saatınde orda olmamıza rağmen en az 1 saat beklıyoruz bı sonuç gostermek için bıle olsa yanı o yuzden de gıtmıcem 1 ay kaldı tayın çıkmasa bıle sınopa tatıle gıdeceğiz 2 ay oradayız zaten tedavımde aksayacak bı muddet ara vermek iyi olacak bızım için de belkı sınava yakın 4-5 ay kala yenıden gıderım doktora hamıle kalsamda zaten o zaman için sorun olmaz 4-5 aylık veya 2aylık hamıle olarak sınava gırebılırım ama daha oncesınde zor olur bı de en çok korktuğum tam sınav zamanı doğumun yaklaşması veya doğumun olması kabus gıbı Allahım inşallah oyle bışey olmaz gercı korunacaz ama yıne de Alllah bılır hakkımızda hayırlısı olsun bu ara benım de o kadar mısafırım geldı kı dun de öğretmen arkadaşlar vardı burda hıç bı kan bağım olan ne akrabam var ne de ailem ama hiç gelenım gıdenım eksık olmaz hem iyi hem kotu bı yonden çok yoruluyorum ama gelen gıden mısafır de bolluk bereket ne bılım sohbet muhabbet demek o yonden de guzel oluyor boyle işte

canım doktora gittim bende bugün. ultrasonda baktı gebelik yok,kistte oluşmamış dedi.neden adet olmadım dedim. o kullandığım jel yüzündenmiş.ama gebelik olma olasılığını düşününce kullanman gerekirdi dedi.farlutal verdi.onu içip adet olunca 3. gün gel dedi. bende takmıyorum.hamile olmadığımı biliyordum.ama doktora bi sürü soru sordum. bana zayıflaman gerekir de dedi 6 ay klomen deneyeceğiz dedi.başlangıç seviyesi bu dedi. bende ''klomenle hamile kalacağım yönünde bir umudunuz mu var'' dedim. eğer olmaz diye düşünürsünez diğer aşamalara geçelim dedim.diğer aşamalara göre klomen en basiti dedi. hamile olma olasılığı varken neden bunu denemeyelim dedi.iğnelerle tedavi ,aşılama, tüp bebek daha pahalı uygulamalar dedi.

ben doktorumdan memnun kaldım canım.senin içinde hayırlısı olsun.daha ilk ay olacak diye bişey yok.ama acilen kilo vermem lazım.spor yapmadan olmayacak biliyorum.çünkü zamanında çok spor yapardım bırakınca kilo aldım zaten.84 kiloyum doktor diyetisyene git dedi. kendi kendine veremezsin dedi.
bu ay bal ve tarçın kürü var ya onu denemeyi düşünüyorum.incir kürünüde araştırcam.tanıdık birinden (hakiki bal olduğunu sanıyorum) bal aldık.
eşimde keçiboynuzu yiyip duruyo zaten.pek sevdi. canım bişeyi yok onun ama destek olsun diyo. temeli sağlam atacakmışız

bizimde bu şehirde kimsemiz yok biliyorsun. ama bizim eve gelenimizde yok.insan istiyor birileri gelsin sohbet edelim diye.kardeşim askerde. ilk taşındığımız zamanlar gelir kalırdı.güzel olurdu.
eşim yemek yapıyo ben netteyim :) çilek reçeli yapıyo bide, sabaha. gelde yeme :)

canım ne guzel yazmıssın açık açık bak doktorun ne kadar guzel açıklamış yardımcı olmuş inşallah hakımızda hayırlısı olsun eşin marıfetlı ben benımkını derdım marıfetlı dıye ama bız ıkımızde recel yapamıyoruz senıun eşin daha marıfetlı bızden sanslısın ben hep annelerımızden alıyorum recelı gonderıytolar tursuyu tereyağını hep onlar gonderıyolar koylerden akrabalar yapıyor

nerlerdesın dun akşam gırmedın mı canım ben de evdeyım suan bugun eşimin okulundakı öğrencıler duzenlemış sene sonu gosterılerı var bı yerde bı salonda sanırım kaymakamlık bınası mı neymış bende tam bılmıyorum akşam oraya gıdecez eşimle ondan once de eşim gelınce saat 3 gıbı pazara markete falan gıdecez haftasonu duğun var demiştim ya düğüne eşimin annesı de gelıyor çok sevındık ta sınoptan gelecek bu akşam bınıyor tam 8 ay oldu ne eşimin ailesını ne de kendı ailemı gorduk ama fazla kalmayacak işte maalesef donecek hazırlık falan yapacağız işte yemek pasta borek falan yarın da tayınler acıklanacak oyle heyecanlıyım ki bakalım ama dıyorum Allahım hayılıysa çıksın hayırlı değilse burda kalalım benım de adetım bıttı dun temızlendım bu ay çok az oldum nedense bılmıyorum zaten genelde bı ay cok fazla olduysam gelecek ay az oluyorum neyse o dertte bıttı dun epilasyonumuda yaptım yakında lazere de gıtmem gerekecek bu arada boya da aldım demışmıydım bılmıyorum fındık kabuğu aldım karamel buılamadım kolestonunkını aldım eşim boyayacak hep o boyar zaten 2 senedır hiç boya parası vermedım ama çok guzel boyuyor annemden bıle iyi boyuyor ist.kuaforler cok cok pahalı bır kaşı bile 7-8liraya alıyolar burda tabı mecbur gıdıyorum her ay hemen hemen kaş için bıyık için ama yuzumu hiç aldırmadım kol altı ve bacaklarımı da ben kendım epilasyon cıhazıyla alıyorum genıtali de lazere gıdıyorum zaten kadınların işi zor maalesef eşim kızıyor canın acıyor jıletle ya da tuy dokucuyle al dıyor ama ben rahat edemem oyle ben de dıyorum senın için değil öncelıkle zten kendım için kişisel temızlığım için alıyorum dıyorum bacaklarımı jiletle aldığım oldu eskıden ama hiç iyi bişey değil berbat oluyor kalınlaşıp guçleşıyor 2 gunde bır almak gerekıyor o yuzden boylesı daha ıyı ve daha temız

dun gece de gec yatmıştık eşimin bu ara bılgısayarda işlerı var not gırıyoruz bırlıkte yazılı okuyoruz malum sene sıonju geldı artık karneler falan bıraz yogun bende uyuyp kalmışım 12 de kakltım bikaç tane kayısı yedım eşimle yerım artık o gelınce ooo bugun çok konuştum sen de yaz bana akşam en gec 8-9 gıbı dönerız cunku 6 da başlayacakmış sen de kendıne iyi bak goruşuruz canım

canım iyi gezmeler sana. ben bugün adet oldum.ama kahverengi olarak yoğun geliyor henüz.sökülür sanırım.doktoru aradım. farlutalı içme o zaman dedi. negüzel dedi.iş çıkışı ev baktım.bi emlakçı bi ev söyledi eşime söylicem gelince.emlakçıyada para vermek istemiyorum ama.bide koşu bantlarına baktım.broşür filan aldım.bi model beğendim.1200 tl 12 ay taksitle.uygun geldi.bide kipa da filan görüyorum çok ucuz olanlar var. onlar ya kötü çıkarsa diye düşünüyorum.araştırcaz bakalım.
bende dün eşim gelince tiyatroya gidelim dedim.biraz morali bozuktu,iş yerinle ilgili.gitmedik.bugün inşallah gideriz 20:30 da yine var.bu hafta tiyatro gösterileri var her gün.kaçırmak istemiyorum.dünden yemeğimde var rahatım şimdi nete bakayım dedim.
dün nete bakamadım fazla.eşimle ilgilendim.yaa bi kat daha arttı aramızdaki bağ dün akşam.benim senden başka kimsem yok dedi bana.ne annesi arıyor ne babası.8 ay işsiz kaldı 1 kere bile kiranızı nasıl ödüyorsunuz ihtiyacınız varmı diye sormadılar.ama erkek işte vazgeçemiyor yinede ailesinden.en azından kıymetimi biliyor hemde fazlasıyla.dokunsalar ağlayacağım dedi.içi çok dolmuş.hakettiğin hayatı yaşatamıyorum sana diyor. oyyy kıyamam ona ben. dün akşam işte bunları konuştuk o yüzden giremedim canım.
ben izmirde kuaförlük kursuna gitmiştim.kaş almayı saç kesmeyi filan biliyorum.eşimin saçlarını bazen ben keserim.izmirdeyken çalışmıyorken komşularımın saçlarını keser boyar kaş alırdım üç beş kuruş kazanırdım. eşimde saçlarımı boyar benim.aynı seninki gibi,süper boyar.bu kadar marifetli bi erkek bulmuşum bırakırmıyım hiç yaa.
yalnız fena alıştırdım bizimkini.hadi manikür zamanım gelmiş hiç görmüyorsun der.pek hoşuna gidiyor manikür yaptırmak.benden bakımlı.her akşam ayak,el yüz kremlerini sürer.hep o bitirir zaten kremleri.şimdilerde kırışıklara takmış durumda. göz kenarındakiler için krem alcam ona.bende adetim geçince kuaföre gitcem boyaya.20 tl ya boyayacak.bitkisel boyayla.kahve tonları diye konuştuk bakalım.röfle istersem onada 40 tl fiyat verdi. arkadaşımın tanıdığı olduğu için uygun söyledi. ist. pahalıdır canım.büyük şehirin derdide büyük derler ama.ben hiç gitmedim ist.a. eşim bi süre orda yaşamış.paran oldumu tam yaşanacak yer diyor.inşallah tayininiz çıkar canım.
bak bu sefer uzun uzun yazdım bıktırcam seni :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…