canım iyi gezmeler sana. ben bugün adet oldum.ama kahverengi olarak yoğun geliyor henüz.sökülür sanırım.doktoru aradım. farlutalı içme o zaman dedi. negüzel dedi.iş çıkışı ev baktım.bi emlakçı bi ev söyledi eşime söylicem gelince.emlakçıyada para vermek istemiyorum ama.bide koşu bantlarına baktım.broşür filan aldım.bi model beğendim.1200 tl 12 ay taksitle.uygun geldi.bide kipa da filan görüyorum çok ucuz olanlar var. onlar ya kötü çıkarsa diye düşünüyorum.araştırcaz bakalım.
bende dün eşim gelince tiyatroya gidelim dedim.biraz morali bozuktu,iş yerinle ilgili.gitmedik.bugün inşallah gideriz 20:30 da yine var.bu hafta tiyatro gösterileri var her gün.kaçırmak istemiyorum.dünden yemeğimde var rahatım şimdi nete bakayım dedim.
dün nete bakamadım fazla.eşimle ilgilendim.yaa bi kat daha arttı aramızdaki bağ dün akşam.benim senden başka kimsem yok dedi bana.ne annesi arıyor ne babası.8 ay işsiz kaldı 1 kere bile kiranızı nasıl ödüyorsunuz ihtiyacınız varmı diye sormadılar.ama erkek işte vazgeçemiyor yinede ailesinden.en azından kıymetimi biliyor hemde fazlasıyla.dokunsalar ağlayacağım dedi.içi çok dolmuş.hakettiğin hayatı yaşatamıyorum sana diyor. oyyy kıyamam ona ben. dün akşam işte bunları konuştuk o yüzden giremedim canım.
ben izmirde kuaförlük kursuna gitmiştim.kaş almayı saç kesmeyi filan biliyorum.eşimin saçlarını bazen ben keserim.izmirdeyken çalışmıyorken komşularımın saçlarını keser boyar kaş alırdım üç beş kuruş kazanırdım. eşimde saçlarımı boyar benim.aynı seninki gibi,süper boyar.bu kadar marifetli bi erkek bulmuşum bırakırmıyım hiç yaa.
yalnız fena alıştırdım bizimkini.hadi manikür zamanım gelmiş hiç görmüyorsun der.pek hoşuna gidiyor manikür yaptırmak.benden bakımlı.her akşam ayak,el yüz kremlerini sürer.hep o bitirir zaten kremleri.şimdilerde kırışıklara takmış durumda. göz kenarındakiler için krem alcam ona.bende adetim geçince kuaföre gitcem boyaya.20 tl ya boyayacak.bitkisel boyayla.kahve tonları diye konuştuk bakalım.röfle istersem onada 40 tl fiyat verdi. arkadaşımın tanıdığı olduğu için uygun söyledi. ist. pahalıdır canım.büyük şehirin derdide büyük derler ama.ben hiç gitmedim ist.a. eşim bi süre orda yaşamış.paran oldumu tam yaşanacak yer diyor.inşallah tayininiz çıkar canım.
bak bu sefer uzun uzun yazdım bıktırcam seni :):)